söndag 16 januari 2011

Immigrationskonsult gripen i bedrägerihärva «Politiskt Inkorrekt

Immigrationskonsult gripen i bedrägerihärva «Politiskt Inkorrekt: "Immigrationskonsult gripen i bedrägerihärva

Kanada Den kanadensiska Polisen i Quebec HAR gripit en inflyttningar-konsult misstänkt för medborgarskapsdokument ATT tillhandahålla till hundratals Personer i Mellanöstern SA de Kunde inkassera olika Bidrag OCH skatteåterbäring.

Den 62-åriga Ahmad El-Akhal arresterades den 6 Januari efter en Två halvt and ETT Års Lång utredning AV Polisens enheter för invandring and passera Samt Kommersiell Brottslighet. Aven hans fru, Tahani Mohamad Hassan El-Akhal, 53, greps misstänkt för medhjälp.

Bedrägerierna HAR GATT ut In ATT Säkra immigrantstatus and Medborgarskap för drygt 300 invånare i Libanon and Andra Länder i Mellanöstern and sedan hjälpa DEM ATT LURA AV den kanadensiska Staten hundratusentals dollar.

'När de väl mottagna dokument här killen skulle fylla i skattedeklarationer och dokument för att få fördelar tillbaka i namnen på dessa människor, säger RCMP Sgt. Marc Laporte. 'De var få skatteåterbäring, varor och tjänster Skattelättnader, barn kredit skatteförmåner, så hela skalan.'

El-Akhal HAR åtalats in 58 punkter, menlösa Annat förfalskning OCH bedrägeri. Frun åtalades för innehav AV Pengar erhållna geno Brott, cirka $ 155 000.

En Tredje person, Hassan Ali Saif, 44, åtalades för Tre punkter under medborgarskapslagen.

'Han var Leasor av några av bostäderna. Och även han förfalskat hyreskontrakt och skapade postadresser för dessa människor. Han samlade faktiskt post och samlat in de uppgifter och skickat tillbaka det till Montreal, 'Sgt. LaPorte sagt.

Brotten gar Tillbaka SÅ Langt SOM 1999. Utredningen lanserades 2008 Medborgarskap efter ATT and Immigration Canada noterade ATT 320 ansökningar OM permanenta uppehållstillstånd Utan tidsbegränsning Hade samma hemadress i Kanada angiven.

Polisen spårade 260 AV-ansökningarna and Fann ATT de Alla var kopplade till El-Akhal. Ingen DAISY de SOM-säkrade Medborgarskap and Bidrag via El-Akhal levde verkligen i Landet.

'I grund och botten, passerade denna person själv som en invandring konsult och hjälpt dessa människor att få permanent uppehållsrätt och lämnade in ansökningar om dem, sade Sgt. Laporte, det RCMP talesman för Ontario.

'Det RCMP hävdar att flera hundra utländska medborgare som inte är bosatta i Kanada används bedrägligt förfarande för att få kanadensiskt medborgarskap och kanadensiska resehandlingar,' den RCMP sade i ett uttalande torsdag eftermiddag.

'Dessutom hävdas det att falska självdeklarationer lämnades in för individer och ge dem möjlighet att ta emot felaktigt förmåner och återbetalning av skatt från Kanada Agenzia på cirka $ 500.000.'

Post-och telestyrelsen

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: