onsdag 16 februari 2011

”En fransk intifada”; om islams roll i Frankrikes förfall och om medias tystnad « Ted Ekeroth

”En fransk intifada”; om islams roll i Frankrikes förfall och om medias tystnad « Ted Ekeroth: "”En fransk intifada”; om islams roll i Frankrikes förfall och om medias tystnad
Postat den 2011-02-15 av Ted Ekeroth

Att mångkulturen leder till våld, oroligheter, otrygghet och segregering är inget nytt även om man här i Sverige fortfarande vägrar acceptera sanningen. Jag tror dock att stora delar av journalistkåren måste bytas ut eftersom de konsekvent vägrar rapporterar om massinvandringen effekter. Vissa saker är svåra att helt sopa under matten, som t.ex. Rosengård, men det finns mer att prata om.

Frankrike är något som det i det närmarste varit total tystnad om efter de etniskt/religiöst motiverade kravallerna 2005. Därefter har man inte läst mycket om situationen i svensk media. Är det för att det har blivit bättre? Knappast.

Nidra Poller, en amerikansk journalist som bott i Paris sedan 1972, har skrivit en detaljerad genomgång om Frankrikes sönderfall som jag här tänkte sammanfatta kort. Titeln på hennes artikel är A French Intifada. Ni kanske kan gissa vart det barkar…

Poller inleder med följande:

En process som av somliga kallas islamiseringen av Europa och av andra misslyckandet att integrera muslimska invandrare, har nått en bristningsgräns i Frankrike.

Ett av de mest oroande uttrycken för denna utveckling är den typen av våld som uppstått, som är mer än summan av dess delar. Ett urval av årets nyhetsinslag visar på mängder av sparkar, knivstick, skjutande, anlagda bränder, och avskedningar; attacker mot lärare, poliser, brandmän, gamla damer och pensionärer, gängkrig, släktfejder, mord pga kvinnor, mord pga attityd , mord pga ingenting; döda ungdomar, mordiska ungdomar, organ utspridda över ett nationellt slagfält.

Precis som här i Sverige rapporterar Poller att fransk media undanhåller information om de som genomför dessa ”ändlösa” attacker – speciellt om det är muslimer. Hon frågar också ifall dessa ”till synes olikartade attacker” har ett samband med det faktum att det ofta finns flaggor för Hizballah och muslimska ramsor?

Självklart. Poller talar om en importerade våldskultur, där judarna är det första offret i en allt mer intensivt muslimsk jihadkrig mot Frankrike och Väst. Precis som i Sverige maskeras dessa invandrade muslimer, när de skrivs om i tidningarna, för ”ungdomar” och deras handlingar likställs med några pojkstreck som inte är speciellt allvarliga.

Precis samma sak som i Sverige med andra ord.

Men Poller frågar sig:

Har franska ungdomar blivit vildar? Stjäl de handväskor från äldre kvinnor och dödar en man som inte ger dem en cigarett? Är detta samma ungdomar som går med i fredsmarscher, lever ekologiskt, hatar religion och dyrkar mångfald? Är det franska ungdomar som driver knarkhandeln medan de studerar för sin examen? Bryta de sig in i skolor för att döda konkurrerande knarkhandlare eller för att knivhugga snorkiga lärare? Är det den franska ungdomar som sitter på kaféer med sina iPhones och solar naken på stränder samma personer som går på en man, 20 mot 1, för att han tittade två gånger på deras flickvänner eller klagat när man tränger sig framför i kön på ett nöjesfält? Vad sägs om de ungdomliga fransk killparen som promenerar hand i hand på Rue Ste. Croix de la Bretonnerie i Marais? Träffar de rivaler för knivslagsmål i Paris norra station? Knappast.

Hade jag varit religiös hade jag här sagt: amen. Poller avslutar denna del med att konstatera att de som bodde i innerstäderna ryckte på axlarna och sa att ”det är bara arbetarklassens områden” och sedan yrades det lite mer om att bygga bättre bostäder och investera mer skattepengar där. ”Innan året var slut brann det inne i staden…”

Läs hela artikeln. Det är en diger samling av våldsamma händelser som i princip helt uteslutande utförs av invandrare och då nästan alltid muslimska invandrare. Det är ett lågintensivt krig, a lá ”intifada”, som bedrivs av kulturella, etniska och religiösa anledningar.

Poller avslutar:

Den islamiska faktorn i både inhemska stridigheter och internationella konflikter förnekas. Folkmordsliknande avsikter inskriven i stadgarna för Hamas och PLO, i Muslimska brödraskapets dokument, i mosképredikningar, i uttalanden från arabiska och muslimska ledare, liksom Koranen och hadith ignoreras. Brottsliga handlingar och jihadisternas handlingar behandlas som allehanda avvikelser. Sammanhängande bevis krossas i tusen bitar och kastas för vinden, och tänkare som försöker sätta ihop pusslet blir misskrediterade.

Europa är på väg rakt ner i gyttjan, och det går undan…
Upplopp i Frankrike

Upplopp i Frankrike
Upplopp i Italien

Upplopp i Italien



SvD SvD SvD SvD SvD DN DN Skd



– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: