onsdag 16 februari 2011

En migga: ”Därför sa han kanske till sin socialassistent att han ville åka på en rekreationsresa till Uganda vilket han fick socialbidrag för.” «

En migga: ”Därför sa han kanske till sin socialassistent att han ville åka på en rekreationsresa till Uganda vilket han fick socialbidrag för.” «: "En migga: ”Därför sa han kanske till sin socialassistent att han ville åka på en rekreationsresa till Uganda vilket han fick socialbidrag för.”
Postat den måndag, 10 januari, 2011 av meritwager
© Denna blogg. Notera: Texter på denna blogg får inte kopieras eller förvrängas. Korta citat är tillåtna och länkning till originaltexten ska alltid göras.

En migga reflekterar över mannen som är ca 10 år äldre än han påstår att han är och som är från Kenya, inte ett ensamkommande barn från Somalia. Läs först Den svenska slappheten gör Sverige till ett paradis för dem som har terroristplaner och svenska journalisters vilseledande rapportering är förödande, där det också finns en länk till artikeln i Expressen som miggan hänvisar till i sin text.

”Barnet” kände på sig att det här med Kenya kunde bli jobbigt i framtiden, ifall någon lämnar ett anonymt tips, till exempel. Därför sa han kanske till sin socialassistent att han ville åka på en rekreationsresa till Uganda vilket han fick socialbidrag för.

För att resa till Uganda måste han givetvis använda sitt främlingspass (FP). Från Uganda åkte han sedan till sitt hemland Kenya där han passade på att gifta sig och umgås med familjen i några månader. När han skulle resa hem igen så måste han tillbaka till Uganda, och det var då han hade sådan otur att han åkte fast med båda passen.

Han säger själv (i Expressen) att han inte gjort något annat fel än att inneha två pass. Det gör honom inte till terrorist men definitivt till en förslagen asylmissbrukare och bidragsbedragare. Han vill tillbaka till Sverige och han får säkert också komma hit, rots att allt han sagt sm ligger till grund för UT och socialbidrag och resor etc är lögn.

Han kommer sannolikt att uttala sig i tidningarna om allt annat utom det för Migrationsverket väsentliga: att han är medborgare i Kenya och dessutom vuxen. Att han inte är 18 år och inte från Somalia. Att han inte har några som helst skäl enligt utlänningslagen att få uppehållstillstånd i Sverige.

Det Migrationsverket kan och bör göra är att sluta utfärda FP, ”Aliens Passport”, som ju är rena rama skämtverksamheten.

Filed under: Allmänt, Asyl&Migration, Samhälle

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: