fredag 4 februari 2011

Miljöpartiet vill ”stärka rättigheterna” för illegala « Politiskt Inkorrekt

Miljöpartiet vill ”stärka rättigheterna” för illegala « Politiskt Inkorrekt: "Sverige skall stå upp för allas lika värde. Somliga är dock likare än andra. Somliga ges villkorslös bidragsförsörjning medan andra kickas ut ur sjukförsäkringen med kravet att arbeta fast de är svårt sjuka. Somliga får assistenter på eventuella läkarintyg som inte ifrågasätts medan andra som söker bidrag/hjälp förutsätts vara fuskare tills motsatsen bevisats vilket inte låter sig göras emedan försäkringskassan är domare, åklagare och jury som tillämpar två gyllene paragrafer: §1. Den sökande är fuskare. §2. Om den sökande mot förmodan visar sig ej vara fuskare träder automatiskt paragraf 1 i kraft.
Visst är det fint och ädelt att förespråka att alla som kommer till Sverige oavsett rätten att vistas här genast skall ha gratis sjukvård och tandvård då detta är en mänsklig rättighet (denna mänskliga rättighet gäller dock ej infödda svenskar eftersom dessa är barbarer och såna är ju inte människor vsb). Vad väntar ni på mp? Det finns 25 miljoner HIV-smittade afrikaner, öppna gränsen och bjud in dem, väl här så är det en mänsklig rättighet att få gratis vård.
Utom för infödda svenskar som får köa i åratals för att få operera höfter och knän utslitna av hårt arbete, fast de är ju barbarer och som sådana diskvalificerade vad gäller några som helst rättigheter.
Jovisst, alla i hela världen är ju en enda stor familj så vaddå bevisa släktskap, ALLA är ju anhöriga till ALLA. Så det är ju klart att kravet på att bevisa släktskap är obsolet. ALLA kan få flytta till Sverige genast, det har vi minsann råd med, vi är ett så rikt land.
Vilken sagovärld lever Maria Wetterstrand och Peter Eriksson i? Månne det är Bröderna Grimms sagovärld eftersom de uppenbarligen tror på sagor som 'bord duka dig' och andra på temat det outsinliga ymnighetshornet. Tar pengarna slut är det bara att gå ner i källaren och trycka upp nya sedlar.
Skulle de här två och deras parti få förverkliga sin vision så skulle Sverige sjunka lika hastigt och av samma skäl som regalskeppet Wasa som ju havererade till följd av konstruktörernas bristande kunskap om verklighetens beskaffenhet.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: