onsdag 30 mars 2011

Afrikansk medborgare dömd för våldtäkt men ej utvisad « Politiskt Inkorrekt

Afrikansk medborgare dömd för våldtäkt men ej utvisad « Politiskt Inkorrekt: "Afrikansk medborgare dömd för våldtäkt men ej utvisad

VÅLDTÄKT Med våld och hot om anal våldtäkt tvingade den afrikanske medborgaren till sig samlag av en besökande kvinna i Skellefteå. Nu har han dömts till fängelse men blev ej utvisad.

Den 12 februari i år åkte en kvinna till Magasingränd i Skellefteå för att festa med sin tidigare pojkvän och en vän till honom. När hon kom fram visade det sig att den tidigare pojkvännen inte var där. På plats i lägenheten fanns bara hans vän, 39-årige Nduwimana. De slog sig ner och pratade och drack vin. Det var sent och på fråga berättade Nduwimana att kvinnans tidigare pojkvän skulle komma hem vid sju på morgonen efter jobbet.

Plötsligt gav Nduwimana henne en puss och förde handen innanför hennes trosor. Hon sa att hon inte ville varpå han tog bort handen och slog henne i ansiktet. Hon slog tillbaka och fick då flera slag av Nduwimana. Han såg galen ut och knuffade ner henne på sängen med orden ”nu räcker det, nu jag ska visa dig att jag är en man”. Under händelseförloppet ska han ha hotat kvinnan med en anal våldtäkt om hon inte gjorde som han sa. Han klädde av henne på underkroppen. Hon gjorde motstånd men hade ingen chans mot den starkare Nduwimana. Efter ett misslyckat flyktförsök drogs hon ner på sängen.

Hon insåg att hon skulle bli våldtagen och försökte dra ut på tiden i väntan på att ex-pojkvännen skulle komma hem. Hon bad om mer vin och gick sedan in på toaletten där hon låste in sig. Snart började han banka och öppnade sedan dörren utifrån med en kniv. Han slog henne och drog ut henne till en madrass. Hon frågade om han hade kondom vilket han tog fram och tvingade henne att sätta på.

Nduwimana hann inte påbörja samlaget förrän ex-pojkvännen kom hem. Kvinnan skrek på hjälp men han, också han icke-svensk, valde att lämna rummet. Nduwimana tvingade sedan till sig samlag med kvinnan. Efter en stund lyckades hon ta sig loss och sprang naken ut ur lägenheten. Där mötte hon en man som bodde i en annan lägenhet som gav henne kläder. Han hade kommit ut i korridoren eftersom han hört kvinnans skrik. Flera andra grannar vittnade sedan om hur de hört kvinnans skrik i cirka trettio minuter.

Ingen av grannarna, som alla kom från främmande länder, kom dock på tanken att ringa polisen eller knacka på dörren till lägenheten som gråten och skriken kom ifrån. Åklagaren yrkade ej på utvisning.
Skellefteå tingsrätt dömde

* Anaclet Nduwimana, född 1971-05-15 och medborgare i Burundi, för våldtäkt till fängelse två år sex månader. Blev ej utvisad. Fick ha tolk på Kirundi under förhandlingen.

29 mars, 2011 | Category: Inrikes

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: