torsdag 31 mars 2011

Brandmän åter attackerade med stenar « Politiskt Inkorrekt

Brandmän åter attackerade med stenar « Politiskt Inkorrekt: "Brandmän åter attackerade med stenar

STENKASTNING Ännu en gång är gangsterstaden Malmö på tapeten. Den gångna natten sprängdes en laddning invid en marklägenhet och tre rutor krossades. Innanför fanns en familj där några är kända av polisen för bedrägerier. Ingen gärningsman gripen.

Till stenkastningen. Brandkåren fick larm om en containerbrand på Lindängen. Väl framme för att släcka elden dyker 10 stycken upp som vrålar och skriker och öser gatstenar mot brandmännen. En eller två stenar träffade brandbilen men ingen människa träffades. Brandmännen chockades också kan man förmoda. De säger att man känner sig djupt kränkta, förnedrade och att de inte förtjänar sådan behandling. I fortsättningen kommer de vägra att köra in i området. Först ska polisen ansluta och säkra området.

Gällande sprängdådet vid en lägenhet ska det enligt uppgifter till PI på onsdagskvällen vara zigenare som är innehavare av den drabbade bostaden.

Vi har sett det förr – i Rosengård, Bergsjön, Rinkeby, Ronna m fl…

SDS
30 mars, 2011 | Category: Inrikes
35 comments to Brandmän åter attackerade med stenar
« Older Comments 1 2

*
andreasm
31 mars, 2011 at 11:04 · Reply

Det har varit en lång kall vinter för de stackars araberna. De har inte kunnat ha ett enda upplopp i Malmö tack vare det rasistiska Svenska vädret. Men nu ska det tas igen, och det med råge! Jag förväntar mig nya klang och jubelföreställningar varje dag nu fram till nästa vinter.
*
Tony ingman
31 mars, 2011 at 10:53 · Reply

Ja nu börjar väl vädret bli så pass bra så att begåvningsreserven kan
återuppta sin märkliga sysselsättning. Undrar på vilken IQ nivå dessa
individer står på, om den nu överhuvudtaget är mätbar?
*
gaja
31 mars, 2011 at 10:28 · Reply

Vi måste hjälpas åt, att byta ut våra politiker. De förråder vårt land och driver vårt land mot anarki.

Vårt land Sverige, som vi har gemensamt byggt upp under åtskilliga sekler till en demokrati och till en modernt fungerande välståndsstat raseras medvetet av en klick medborgare ( 349 st ) som inte vill, kan och har förmåga att leda vårt Sverige.

Genom lagstiftningsrätten har denna klick fått en makt, vilken de tyvärr missbrukar. Brukandet av lagstiftning mot nationens bästa är ett allvarligt brott. När makteliten tvingar Sveriges folk, svenskarna, att underordna sig kulturer som härstammar från fårherdar och stenkastande analfabeter, vilka styrs av sagor från 600-talet, då begår eliten ett oförlåtligt brott.

Det är synnerligen ett allvarligt brott mot vårt samhälle,när våra politiker inte vill leda vårt land framåt utan uppsåtligen överlåter landet till en för oss främmande teokrati/hierokrati. Till ett statsskick som sänder Sverige tillbaka till ett diktatoriskt klansamhälle anno 600, ett samhällssystem med rasåtskillnader, kvinnoförnedring, människoförakt mm.

Våra folkvalda politiker beter sig som äkta quislingar. Deras särintressen innebär att vi svenskar utsätt för ett gravt landsförräderi, som döljs bl.a genom PK-effekten. Hur länge ska vi tillåta detta?

Det åligger oss ”tyckare” att värna om vår svenska identitet och upplysa den stora gråa massan av svenskar, – som genom åren blivit tuktade att de inte vågar, vill, orkar etc förstå – vad ett landsförräderi får för konsekvenser.

Alternativt kan upplopp/inbördeskrig mot de kulturellt avvikande ge en uppmärksammande effekt.

Men låt oss först frigöra oss från alla quisling-politiker sedan är det lätt att återställa ordningen.

Vive le revolution!!!
*
Yvonne 1
31 mars, 2011 at 10:17 · Reply

Det är alltså detta som 7klövern stod i SVT igår och hyllade när SD begärt en debatt. Enl 7klövern är vi i stort behov av arbetande invandrare men varför tar Sverige bara emot bidragstagare och kriminella isf? Varför hylla en mångkultur som är dömd att misslyckas ? Kan verkligen 7klövern vara så jäkla korkade att dom blivit både blinda och döva för verkligheten ? JA , tydligen !
*
Lozaro
31 mars, 2011 at 09:38 · Reply

Vänta tills massorna från Afrika som nu är på väg via Libyen väller in. Och svenska politiker har bara en sak att säga i sammanhanget: Ge dem som inte fått asyl jobb här i Sverige.
Tänk vad gulligt! Vad snälla och välmenande vi är när vi gräver våra egna gravar och själva hjälper till att lägga oss i dom.
*
osborn
31 mars, 2011 at 09:37 · Reply

Åh denna underbara mångkultur. Skulle man inte kunna exortera den till de fina förorterna och Stockholmn innerstad. De som bor där är ju såååå positiva till mångkulturen.
*
babar
31 mars, 2011 at 09:33 · Reply

Vi har redan haft ett dödsfall pga dessa dårar

http://gt.expressen.se/nyheter/1.1487846/fick-hjartstopp-men-ambulansen-vagrade-kora-fram

Men inte ens det fick media eller polis att agera. Frågan är vad som behöver hända innan insatser mot stenkastarna sätts in. I detta land ska vi hellre belöna dåliga beteenden, med mer resurser.
*
Hasse
31 mars, 2011 at 09:16 · Reply

Detta fenomen har jag beskådat nu i vinter vid flyktingförläggningen Sidsjön i Sundsvall där både unga och gammla samlades för att kasta isklumpar och snöbollar på snöröjningstraktorn. Traktorföraren som var ifrån Afrika skrattade och tyckte själv att det var kul.
*
Mickemannen
31 mars, 2011 at 08:54 · Reply

Var det länge sedan hyresvärden renoverade deras lägenhet?
*
realistiskt sett
31 mars, 2011 at 08:02 · Reply

Inte en rad i Sydsvenskan som vanligt. Ska tigas ihjäl varje gång berikarna är i farten.
*
ulli
31 mars, 2011 at 07:41 · Reply

För att se verkligheten i Malmö så borde kommunfullmäktige i Malmö Irma Repalu ta några veckors praktik och följa med brandmännen ut på sina uppdrag.Då kan han se hur hans nysvenska snorungar försöker att fördärva samhället.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: