torsdag 31 mars 2011

Priset för ett avvisande « Politiskt Inkorrekt

Priset för ett avvisande « Politiskt Inkorrekt: "Priset för ett avvisande

NORGE I Norge pågår nu slutprocessen i domstolsförhandlingarna om Faiza Ashraf som i februari 2010 mördades för att hon avvisade Shamrez Khan. Under fem års tid försökte Khan få Faiza att acceptera honom och bli tillsammans med honom. Faiza fick utstå terror och Khan anlitade även andra att förfölja henne. Faiza stod på sig, något som fick Khan att börja leta efter gärningsmän som kunde kasta syra i ansiktet på Faiza. Metoden i sökandet var att fråga okända, kunder i taxin, missbrukare, till och med en gatumusikant, om dom mot pengar kunde utföra handlingen medan han skulle se till att befinnas sig på Gardemoen flygplats så att övervakningskamerorna kunde filma honom.

Till slut hittade han Håvard Nyfløt som accepterade att föra bort Faiza, något han skulle få 100.000 för, under en period blev det fler och fler möten och vad som egentligen skulle vara resultatet av bortförandet är osäkert då Khan uttalat önskningar om att få henne dödad och gjord ful, syra i ansiktet. Håvard, en steroidmissbrukare, för till slut bort Faiza i bakluckan på en bil men han påstår att han inte hade planerat att döda henne utan att målet var att döda Khan inspirerad av serien Dexter.

När man kommer till skogen, där han redan grävt en grop, sätter han plast strips runt halsen på Faiza och ett snöre. Han tänker gå upp i skogen med henne och sedan få dit Khan för att låta henne se på när han dödar honom, här får Håvard för sig att han hör en bil och knuffar ner Faiza i bakluckan igen. Håvard säger sedan att Faiza kvävts i bakluckan på bilen och det blir hon och inte Khan som grävs ned i gropen.

Det är mycket som talar emot Håvard i hans berättelse att Khan skulle varit målet och en stark anledning till att man inte tror honom är att han inte haft några extra kläder med sig till Faiza för den tid det skulle ta att få ut Khan till platsen.

Den här historien är rätt unik på det sätt den har utförts utanför familjen. Vad som inte är unikt är hur en man som avvisas och blir olyckligt kär i en kvinna vill hämnas genom att kasta syra på henne eller till och med mörda henne.

VG
31 mars, 2011 | Category: Människorov, Mord, Utrikes
8 comments to Priset för ett avvisande

*
'massa' Fredrik
31 mars, 2011 at 18:41 · Reply

Stereoidmissbrukare eller ej, Håvard Nyfløt kommer förhoppningsvis att få lära sig konsekvenserna av att umgås med dessa våldsfixerade, kvinnoföraktande kriminella berikare!
Hade vi Nordeuropeer lärt oss att undvika individer som Shamrez Khan, skulle många tragedier kunnat undvikas, och Norden hade varit en bättre plats på jorden…

Hoppas nu även Shamrez Khan måste avtjäna många år för stämpling till mord i sitt hemland, men Norrmännen blir säkert tvungna att försörja detta as under resten av hans liv.

Nu väntar vi bara på att Federley eller någon annan Svensk P.k.-it river upp himmel och jord för att få hit denna s.k. tillgång (partner?) till Sverige.

För visst är ALLA människor tillgångar, Fredrick ”Pervo” Federley?
*
gubbenibyn
31 mars, 2011 at 17:38 · Reply

Problemet med journalisterna är mycket större än så — att de lever i en annan värld än medel-Svensson. I stället för att sakligt och brett skildra verkligheten för TV-tittare och tidningsläsare idkar de moderna journalisterna POLITIK. Media som politisk kraft, men utan partiprogram. Hemlig agenda, men ändå nog så uppenbart för alla hur ensidigt tänkande som finns på redaktionerna. Med något enstaka undantag. Men vem står bakom journalisterna? Jo, ÄGARNA till massmedia. Det är deras hemliga agenda som borde studeras och belysas i debatten.
*
Urban Usling
31 mars, 2011 at 14:58 · Reply

Synd att kvinnor (oavsett bakgrund) inte längre har någon större chans till ett skapligt liv utan kränkningar och barbari i detta land.

Det är en ytterst tröttsam tidsålder man lever i.
*
babar
31 mars, 2011 at 13:25 · Reply

Håller Norge på att bli Sverige? Ska denna dåre få stanna i Norge? Och i media så är inte kommentarer tillåtna till artiklar om det här ämnet. Grattis Norge! Ni kan väl inte va så dumma att ni tar efter Sverige, då är det kört för oss båda.
o
medborgare
31 mars, 2011 at 13:43 · Reply

”Ska denna dåre få stanna i Norge?”

Åker han ut ur Norge kan han säkert få asyl i Sverige …
*
MaxPayne2
31 mars, 2011 at 13:07 · Reply

Men jag förstår inte alla dessa kommentarer? Detta är ju den nya och mycket, mycket mer spännande kultur som vi så länge sökt efter, för vi har bara barbarism i vår kultur. Allt enligt Reinfelt.

Allvarligt talat, allt sådant här talar ju för att vi inte har med dessa att göra. De har inte i vårt land att göra. När ska folket vakna och inse det? Hur många ska behöva skadas och dödas innan vi förstår det?
*
R Ericsson
31 mars, 2011 at 12:36 · Reply

Något liknande hände i Tensta Rinkeby för ungefär 12 år sedan – en iranska fick syra i ansiktet av sin ex make som sen försvann till IRAN.
Tro det eller ej men liknande saker har utförts i syd Italien långt in på 1900 talet fast då skar dom sönder kinderna på kvinnor som bröt en förlovning.
*
ThinksTwice
31 mars, 2011 at 12:26 · Reply

”Kränkta” berikare finns det gott om. Livsfarligt! Bokstavligen.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: