tisdag 29 mars 2011

Skolstängning-mångkultur i praktiken « Sverigedemokraterna i Partille

Skolstängning-mångkultur i praktiken « Sverigedemokraterna i Partille: "Skolstängning-mångkultur i praktiken
Postat den 28 mars, 2011 av sdpartille


GP rapporterar idag att Lövgärdessskolan ska stängas under tisdagen. Orsak:

”Med anledning av oacceptabla beteenden hos eleverna under en längre period och som på måndagen kulminerade i äggkastning i en korridor och på hela entréplanet, beslutade skolledningen stänga skolan tisdag.” står det på lappen från skolan. Med stängningen vill skolan markera nolltolerans mot hot, våld, kränkningar och trakasserier.

Hittade ett inslag om Lövgärdesskolan från dec 2010. Nu på Youtube:

Man pratar om stenkastning och sexuella trakasserier mot lärarna.

Sajten Politiskt Inkorrekt hade en artikel om Lövgärdesskolan i dec 2010

”Eleverna kränker lärare, de kastar saker på lärare, de tränger sig in på lektioner, hotar, elever som skolledningen lyckas flytta dyker upp på skolan, tränger sig in, det startas eldar mm.”

Vad var det jag sa, sitter naturligtvis nära till. Men det finns ingen tillfredsställelse i att man som Sverigedemokrat får rätt. Att få se sina dystopiska framtids-scenarier manifesterade i verkligheten ger ingen glädje, men däremot får man ett kvitto på att vi i SD har rätt analys av situationen och råg i ryggen att fortsätta det motiga arbetet med att tränga genom med information. Ingen skolpolitik eller pedagogik i världen kan rädda den svenska skolan om inte vi genast drar ner massinvandringen till cirka 10% av dagens nivå. Så är det bara. Det Politiskt Korrekta samhället med gammelmedia och dess journalister samt naturligtvis politiker med 7-klövern i riksdagen och kommunerna, får svårt att fortsätta ha sina rosa glasögon på sig när något sådant här händer. Hela skolor faller samman. Läser man i texten i GP-artikeln visar det sig naturligtvis att det här bara är toppen på ett isberg. Det är bara en vägs ände på gigantiska problem på skolan.

Intressant nog läste jag en artikel i Borås Tidning i helgen, där man skrev om att min gamla skola, Norrbyskolan i Borås, ska stängas helt. Orsaken? Ja, ni gissade rätt, mångkulturen hade blivit för påträngande. Skolan fungerar inte längre.

Barnen får flytta ut när Norrbyskolan läggs ner

BORÅS2011-03-26 | Uppdaterad i går 11:02

Kostnader för lokaler skall i stället gå till undervisning och en uppdelning av eleverna skall öka integrationen.
– Vi tycker inte vi kan ta ansvar för att de här barnen skall gå i en skola med hundra procent invandrarbarn, säger stadsdelsnämndens ordförande Lennart Andreasson (V).
FAKTA

Norrbyskolan läggs ner. De 90 eleverna i F-3 fördelas med cirka 30 elever var till Byttorpsskolan, Hestra Midgårdsskolan och Särlaskolan.

Lennart Andreasson (V) och Bengt Bohlin (S), ordförande respektive andre vice ordförande i stadsdelsnämnd Väster tror att integrationen kan öka om Norrbyskolan läggs ner. Samtidigt frigörs pengar till undervisning, menar de.

Man bara undrar vilka skräckscener som har utspelats i Norrbyskolan i Borås, liksom i Lövgärdessskolan för att man ska ta till så drastiska metoder.

Under söndagen rapporterar Borås Tidning

Föräldrar: ”Flytta svenska barn till Norrbyskolan istället”

BORÅS 2011-03-27 10:53 | Uppdaterad 2010-03-27 11:01

Det bästa hade varit att låta svenska barn från andra stadsdelar bussas till Norrby.
Så tycker två norrbybor BT talar med efter beskedet att lägga ned skolan för att öka integrationen.

Sure, vilken bra idé, vilka svenska föräldrar vill flytta sina barn till Norrbyskolan med nära nog 100% invandrarelever och så stora problem att man ska stänga skolan. Ni föräldrar till svenska barn som vill flytta era barn till Norrbyskolan, räck upp en hand. Någon?

Läget för den svenska skolan har redan passerat alla kritiska punkter. Inte minst resultatmässigt. Läs våra artiklar:

Nedgången i PISA beror framförallt på invandrareleverna

Den svenska skolan är i fritt fall- här är orsaken

Så här mycket har den svenska skolan rasat

GP GP BT BT Fria Tider Politiskt Inkorrekt Politiskt inkorrekt

—————————————————————————————

Uppdatering 2011-03-29:

I dag är all skolpersonal samlad för att diskutera vilka åtgärder och resurser som krävs för en förändring. Problemet med stökiga elever har funnits sedan förra året, men har trappats upp under de senaste månaderna.

—————————————————————————————

Vår utbildningsansvarige , Richard Jomshof, pratar bland annat om hot och våld i skolorna i Sverige i ett tal i Riksdagen:

* Share this:
* E-post
* Facebook
*
*

Postat i: Uncategorized
« Ja, inte har det med verkligheten att gö

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: