torsdag 31 mars 2011

Underrättelsetjänster varnar för stort terrorhot i Europa - Fria Tider

Underrättelsetjänster varnar för stort terrorhot i Europa - Fria Tider: "Underrättelsetjänster varnar för stort terrorhot i Europa
Publicerat 30 mars 2011 kl 20:34
De europeiska ländernas krigsförklaring mot Libyen kommer att leda till terrordåd i Europa. Det säger shariaförespråkande muslimer redan bosatta i Europa.


Västerländska underrättelsetjänster rapporterar om ökad aktivitet bland så kallade terrorceller i Europa, uppger RT.

Den ökade aktiviteten får de västerländska underrättelsetjänsterna att gå ut med att risken för nya terrordåd i Europa är hög. Risken sägs vara så stor att det inte längre handlar om ifall ett terrordåd kommer att ske – utan när.

Invandrade muslimer protesterar mot de europeiska ländernas krigsinsatser i Libyen och menar att européerna måste ”förbereda sig på det värsta”.

Igår beslutade Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet i riksdagen att Sverige ska skicka Gripen-plan till Libyen för att delta i kriget.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

* Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/underrattelsetjanster-varnar-for-stort-terrorhot-i-europa Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
19 kommentarer

1.

har letat efter källa på reuters hemsida men inte hittat. har någon/ni lust länka?
Tjänaren den 31 mars 2011 kl 09:03 Svara
2.

Konstigt. NATO hjälper al-Qadia att ta makten i Libyen och man gnäller. Slutar de aldrig med sitt gnäll? Ska de gnälla om vi invaderar Kenya med syfte att installera en islamistisk president också?
Vansterwiki den 31 mars 2011 kl 08:28 Svara
3.

Islamister i Sverige hatar SD. Men nu borde de vara tacksamma mot SD som är det enda parti som inte vill kriga mot muslimerna.

Vad säger islamisten och moderate riksdagsmannen Waberi om att moderaterna vill kriga mot muslimer?
Har Reinfeldt blivit överkörd av sitt parti? Han är ju islamisternas bäste vän. Jo, så är det nog – han blev tvingad av sitt parti. Han ser rätt spak ut – alltså ännu mer färglös och menlös än vad han brukar göra annars.
Ville den 31 mars 2011 kl 01:24 Svara
4.

Vad jag vet har ingen krigsförklaring överlämnats. Det är omodernt.
Åläg den 30 mars 2011 kl 23:46 Svara
5.

Skicka ett par atombomber till dom muslimska länderna, så vi tar bort alla muslimer. sen skickar vi dit NCC, asfaltera skitländerna. Sen slår vi ihjäl muslimerna i europa och använder dom som fiskpellets och pellets att elda med till pannor i hus
yxan den 30 mars 2011 kl 23:17 Svara
*

Det är så här vi vill se kartan omritad. :)

http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2010/01/ground-zero-ocean.jpg
Robin Shadowes den 30 mars 2011 kl 23:57 Svara
o

Det räcker inte, hela nordafrika är ju mer eller mindre intakt…
Ssnakecharmer den 31 mars 2011 kl 10:17 Svara
6.

Om det smäller i sverige igen så får säkert SD skulden för det av 7-klövern. Jag begriper inte att folk röstar på något av dessa, som Palme sa- ”satans mördare”. Nu går det bra att döda i demokratins namn. J-vla hycklare.
markko den 30 mars 2011 kl 23:09 Svara
7.

Förhoppningsvis drabbar det våra politiker. Tyvärr är muslimer oftast så dumma att det inte vet vart de skall rikta sitt hat.
Nero den 30 mars 2011 kl 22:32 Svara
*

Det låter grymt att skriva det här men när Anna Lindh mördades av en serbiskättad man som ville hämnas de oförätter hans forna hemland drabbats av och som fröken Lindh stödde i egensak av utrikesminister, då kändes det hela faktiskt helt ok för mig.

För en gång skull drabbades en skyldig av våldet i motsatts till hur det brukar vara.

Hoppas innerligt att de muslima bombmännen som kommer att komma till de krigförande länderna har Mihajlo Mihajlovic förstånd.
Mikael den 30 mars 2011 kl 22:49 Svara
8.

Smäller det någonstans så är det med stor sannolikhet en falseflag operation där NWO försöker dra nytta av situationen i Libyen för att få igenom sin egen agenda.
Putte den 30 mars 2011 kl 22:16 Svara
9.

Trams, Islamisterna hatar Khadaffi. En false flag attack kan däremot vara högaktuell för att ge mer legitimitet åt fortsatt krig och spridning av detta. Klassiskt tillväga gångs sätt av NWO.
Arge Surfarn den 30 mars 2011 kl 21:59 Svara
10.

De enda som pläderat för att Sverige skall avstå är SD. De kan inte beskyllas för att vara främlingsfientliga om de tar ställning mot kriget, mot att döda muslimer. De ser bara seriöst på Sverige och på invandringen.
'Svenne' den 30 mars 2011 kl 21:41 Svara
11.

Muslimska extremister (5-40% av muslimerna?) beter sig allt mer som nazister. De ska sprida sig och ta över världen med alla medel. En värld, en ideologi, ett folk = muslimer.
Elefantmannen den 30 mars 2011 kl 21:09 Svara
*

Och när vi inte längre finns, hur ska de då kunna överleva? Det är vi som föder dem och ger dem välfärd – direkt eller indirekt.
johan den 31 mars 2011 kl 00:59 Svara
12.

Ja, vad förväntar de sig? Satans idioter.

Västvärlden ut ur MENA – MENA ut ur västvärlden!
Mattias den 30 mars 2011 kl 20:58 Svara
*

Bra sagt, tänker själv likadant. MENA-folket får åka hem för att själva utkämpa sina krig, vitingar har inget där att göra, dom ska hem till sina respektive länder. Den extrema globaliseringen överstiger mitt förstånd: vad är det som är så bra med detta?????
modernghost den 31 mars 2011 kl 08:41 Svara
13.

Helt enligt planen för den globala eliten. Fler terrordåd som gör att de ostört kan fortsätta plocka av den amerikanska och europeiska befolkningen sina rättigheter, allt i säkerhetens namn förstås. Kan tänka mig att Anwar al-Awlaki, mannen som käkade middag på pentagon några månader efter 9/11 trots att han var och är en av höjdarna inom al-CIAda, sitter och gnuggar händerna nu och väntar på order från sina överhuvuden inom pentagon.
1776 den 30 mars 2011 kl 20:51 Svara
14.

Och i samma veva kommer övervakeristsamhället ta några kliv framåt.
Anonym den 30 mars 2011 kl 20:49 Svara

Lämna ett svar

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: