söndag 10 april 2011

60 flickor utnyttjades – polisen ville tysta ner « Politiskt Inkorrekt

60 flickor utnyttjades – polisen ville tysta ner « Politiskt Inkorrekt: "60 flickor utnyttjades – polisen ville tysta ner

LONDON Det handlar om minst 60 flickor som blivit sexutnyttjade av pakistanska arbetare på sjaskiga hämtmatställen. Ett av matställena i Blackpool är även ihopkopplat med Charlene Downes, en 14-årig flicka som försvann och misstänks ha blivit mördad 2003. Fyra år senare försvann även 15-åriga Paige Chivers, kroppen har aldrig blivit hittad men polisen misstänker att även hon blivit mördad.

Flickor ner till elva år har av främst pakistanska män utnyttjats mot cigaretter, alkohol och mat. Det var när 14-åriga Charlene försvann som man hittade flickorna. De allra flesta var vita flickor.

Man tror att rapporten blivit gömd på grund av politisk korrekthet och rädslan för att uppröra sammanhållningen i kommunen. Poliser har även varit rädda för att bli kallade rasister.

Det var ett par från Mellanöstern som misstänktes men friades för mordet på Charlene. Det är fortfarande olöst men paret har även koppling till Paige, även hon blev sexuellt utnyttjad. Polisen rapporterade att matstället lockade till sig unga med alkohol och kokain. Paige har varit saknad sedan den 26 augusti 2007.

Flickorna kom ofta från utsatta hem och träffade män som överöste flickorna med gåvor innan dom utnyttjade dem sexuellt.

Personal på matstället ska också ha skämtat om att Charlene blivit kebab. Kebabstället ska sedan ha bytt namn från Funny Boyz till Mr Beanz men nekats att servera varm mat på grund av misstankarna om sexaktiviteter i lokalerna. Paret har överklagat och anklagar polisen för att vara ute efter dom.

Det ska sammanlagt handla om elva matställen runt om Blackpool där sexövergrepp gjorts på minst 60 flickor från elva år upp till 15 år. I en rapport som släpptes igår ska det vara främst ensamma vita män som begår sexövergrepp, något som motbevisades genom rättegångsprotokoll. Av 56 rättegångar, från 13 städer, där män flertalet gånger begått sexövergrepp mot flickor var 50 muslimer, främst från Pakistan.

PI har tidigare vid ett antal tillfällen tagit upp problematiken kring invandrarmäns attityder mot unga kvinnor i Storbritannien. Läs mer här.

DailyMail
9 april, 2011 | Category: Barnvåldtäkt, Brott, Mord, Utrikes
27 comments to 60 flickor utnyttjades – polisen ville tysta ner

*
Markus Valiant
10 april, 2011 at 09:51 · Reply

Fullkomligt makabert!

Tyvärr är det precis så här det fungerar när denna ideologi ges företräde.

Människor skräms till tystnad, och börjar plötsligt visa hänsyn till grov brottslighet endast därför att de är rädda.

Vi ser ju detta i Sverige också. Uppträdanden ställs in, föreläsningar ställs in, media väljer att strunta i att rapportera viss brottslighet. Brandkåren förhindras att verka i vissa områden, svenskar flyttar bort ifrån vissa bostadsorter, skolundervisningen ändras så att man hoppar över delar i historie- och religionsundervisningen, svenskar tvingas anpassa sig efter vissa invandrade elements seder och bruk, broderskapsrörelser tillåter plötsligt att homosexuellas rättigheter ska strykas ifrån skrifter och så vidare.

”Personal på matstället ska också ha skämtat om att Charlene blivit kebab”

När är det dags att säga nej till dem och ja till oss?
*
Zeka
10 april, 2011 at 09:11 · Reply

Sverige finns inte mer
*
Skeåning
10 april, 2011 at 05:56 · Reply

Här är en artikel till på ämnet, där man skriver om Jack Straws bekräftelse på att det är ett problem med främst pakistanier som utnyttjar vita flickor.

http://www.guardian.co.uk/world/2011/jan/08/jack-straw-white-girls-easy-meat?intcmp=239
*
Skeåning
10 april, 2011 at 05:46 · Reply

Detta tycks vara ganska vanligt och utbrett i England numera, att pakistanska muslimer sysslar med att sälja mestadels vita brittiska, väldigt unga tjejer. Har läst om flertalet sådana här fall de senaste åren, där det varit ohyggligt många unga flickor inblandade. Att man också specificerar sig på vita flickor talar ju sitt tydliga språk. Det är hatbrott. Det här är något som tycks föregå på de flesta orter i England som har en signifikativt stor muslimsk population.
*
Paris.Sheraton
10 april, 2011 at 00:59 · Reply

Sverige vill och kan inte förstå sitt eget bästa och ledsen att säga,jag orkar inte mer. T Y V Ä R R det är vad E T A B L I S S E M A N G E T så hett önskar.
*
Mange Långben
10 april, 2011 at 00:45 · Reply

Hur kan polis och rättsväsen försöka dölja så vidriga saker, förstår om utredningen kan skita sig om de går ut med info, men att det är för rädsla att bli kallade för rasister OSV är fruktansvärt hemskt. Ovissheten alla dessa släktingar till offren ska leva med. Utredning som antagligen går långsamt framåt pga, att rättsväsendet är rädd att bli stämplad. Det handlar inte om snatterier eller sånt som de flesta kan leva med, nu handlar det om de som inte lever och alla anhöriga som knappt kan leva med det som hänt nära & kära. Hur många fler offer kommer det bli. Man börjar fundera hur mycket som mörkas egentligen i västvärlden av olika skäl som inte är förenligt med så kallade rättsstater.
*
Nogger White
10 april, 2011 at 00:16 · Reply

Mycket intressant inslag. Här talas om 100 flickor som jagats och utnyttjats av gäng av pakistanier. Man menar att detta sker över hela England. http://www.youtube.com/watch?v=jvgGAxe5m7s&feature=related

Intressant hur polisen hindrat Channel 4 att sända information om detta. Radioinslag – http://www.youtube.com/watch?v=dlHLPGiVuBc

Mer vidrigheter och BILDER på svinen.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1332746/Asian-gang-raped-girls-young-12-picking-streets-sex.html#ixzz16FLaRkRX
*
Nogger White
10 april, 2011 at 00:07 · Reply

Kebabmördaren verkar vara Jordanier muslimer och deras syn på otrogna och kvinnor är helt sjuk. Politisk korrekthet skyddade dessa gäng i åratal. Det är S J U K T.

”Prosecutor Tim Holroyde QC said: “He and others present were laughingly saying that Charlene had gone into the kebabs.”

Cops bugged the flat and car of chum Mohammed Reveshi co-owner of the Funny Boyz fast food restaurant in Blackpool.

Mr Holroyde said Albattikhi admitted on tape: “I killed her. I was just angry. There is nothing left of her.”

His brother Tariq is said to have told a witness Charlene was “killed, chopped up and there had been a lot of blood”. Charlene’s parents, two sisters and brother wept as extracts from the police bugs were played to Preston Crown Court.

They heard Albattikhi brand the schoolgirl a “f****** bitch.”

”Another reference to Charlene having been turned into take-aways was said to have been made in a bugged conversation in Reveshi’s car. Mr Holroyde said: “There was talk of eating the body or selling it in kebabs.”

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article230691.ece
*
Paris.Sheraton
9 april, 2011 at 23:58 · Reply

Storbrittanien, för mig underligt. När tillfälle gavs valde jag Frankrike,med under historien starka, kloka, modiga kvinnor och de behövde inte enligt svensk jantelag vara fula.I Frankrike respekterar man sina kvinnliga idoler även när de har nått ålderns höst.Har under 25 års tid i Frankrike a l d i g varit utsatt för något diskriminerande av en genuint fransk person,däremot av deras stora problem, muslimer.De har som vi vet endast respekt för sin egen ”tribe”.
*
Svenskastavalla
9 april, 2011 at 23:05 · Reply

Oslo, Blackpool, Göteborg, Husby, Södermalm …. Dessa invandrare är i krig mot oss. Tänd vårdkasarna och rid i natt! Budkavle går! Sverige för Gud!
*
Fredrik
9 april, 2011 at 22:27 · Reply

Landsförrädare, inget annat.
Politisk korrekthet borde vara straffbart!
o
L
9 april, 2011 at 23:56 · Reply

Haha…. det vore nåt det!!!
*
gorilla
9 april, 2011 at 22:12 · Reply

ja det är ungefär samma här i vårat så kallade trygga land, men här är det somalier som går på förståndshanadikappader tjejer.
*
gorilla
9 april, 2011 at 22:08 · Reply

ja även i sverige går dom mest på utvecklingsstörda tjejer. mest är det somalier som är dom verkliga bovarna här.
*
musse
9 april, 2011 at 21:59 · Reply

England påminner väldigt mycket Sverige, både media och allt annat.
Sverige och England är antagligen dom två Europeiska länderna som är mest pk och längst nere i avgrunden.

Flickan har antagligen körts genom en köttkvarn, och kommer aldrig hittas, det är så vidrigt så det finns inte ens ord för det.
o
Paris.Sheraton
10 april, 2011 at 00:42 · Reply

Det där med kvarnen vill jag inte bemöta. Däremot allt det andra du skriver, att vi påminner om varann. Nu måste jag skriva t y v ä rr .Det är ingen komplimang till svenskar och Sverige.
*
Thorse
9 april, 2011 at 21:42 · Reply

Här tas våldstäckts män emot med öppna armar!

Hur kan våra politiker leva med detta samvete?
o
SIC
9 april, 2011 at 22:02 · Reply

Ondska är ordet du letar efter. Politiker som är onda. Inte ett populärt ord numera men det finns onda människor, dessa pedofiler och de flesta svenska politiker är exempel på onda människor.
o
Paris.Sheraton
9 april, 2011 at 22:05 · Reply

Korrupt!!
*
Thorse
9 april, 2011 at 21:39 · Reply

Det är det här massinvandringen handlar om

När Miljötalibanerna säger ”saknar kompetensen”

Då lockar dom hit en invandrare som luras, utnyttjas!
*
Nogger White
9 april, 2011 at 21:22 · Reply

Med asiater menas Pakistanier i England. PI borde ändra texten. Det kan missuppfattas här.
*
Paris.Sheraton
9 april, 2011 at 21:16 · Reply

Känner mig då som nu mycket maktlös. Bodde 8 år i Storbrittanien,exit tack och lov 2002, vilken chock för en en vanlig svensk kvinna.England närmare bestämt norra England var för mig mycket mera främmande än de andra mer ”exotiska” länder jag tidigare besökt. England var och förblir ett trauma,icke personligt sådant, utan socialt, kulturellt och jag vill säga mänskligt. Undrar ofta varför det landet är en sådan katastrof.Har mina misstantankar men behåller dem för mig själv.
*
jon
9 april, 2011 at 21:13 · Reply

I Sverige så används ”asiater” mest för östasiater, och det är ju inte dessa det handlar om, utan centralasiater. Så att ingen missförstår…
*
MetalHeadViking
9 april, 2011 at 21:05 · Reply

Hur kan det finnas sådanna vidriga människor! Dom är ju monster!
o
Illwill
9 april, 2011 at 21:17 · Reply

Man kan skapa mycket konstiga saker med 1400 år av inavel.
+
jimmy
9 april, 2011 at 21:42 · Reply

Madame Kvasema Mbak ”tungklick” mbeme tyckte jag lät bra,blir namnbytet av på riktigt?
o
SIC
9 april, 2011 at 21:58 · Reply

”Personal på matstället ska också ha skämtat om att Charlene blivit kebab.”
Jag tror hon blivit ”mat” som man sålt till folk, det är trots allt riktiga monster vi har att göra med här.
Paige Chivers har man inte ens hittat så…
Sen finns det många många som försvunnit mer än dessa två.

Det är ju inspelade samtal vi talar om här:
”The mother of a 14-year-old girl wept in court as a kebab shop owner was heard on tape allegedly telling how he had chopped up her daughter and placed her body, “bones and all”, in a mincing machine.

Karen Downes broke down in the public gallery as the gruesome conversation between the fast-food shop owner and another worker in Blackpool was played at the murder trial of Iyad Albattikhi.”

Finns ett fall nyligen från Paikstan där man tillagat curry av människor.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: