torsdag 7 april 2011

Aktualia

Aktualia: "I fler och fler domar eller skiljedomar ser vi hur muslimer som utövat islam får höga skadestånd när deras förment religiösa utövande krockat med sedvänjorna på arbetsplatsen eller den plats där de befunnit sig.

Vi har ett flertal exempel på hur pengar betalas ut till dessa religiösa människor (läs muslimer) som känner sig förfördelade (skäggig man fick 75 000, kvinna med huvudduk i träningslokal får ersättning, det så omtalade handskakningsmålet gav 60 000 till den kränkte). Det handlar om belopp som är mångdubbelt högre jämfört med vad offer för våldsbrott och våltäktsoffer kan få.

Vi kan alltså vara lugna i förvissningen att DO springer islams ärenden och är väldigt habilt när det gäller att leva upp till en av sharialagens viktigaste beståndsdelar: jihad, dvs. att sprida islam och islamisera samhället så långt det bara är möjligt. Här följer en sammanfattning i punktform sett ur västvärldens ögon. Under sharia gäller följande:

* Det finns ingen religionsfrihet
* Det finns ingen yttrandefrihet
* Det finns ingen åsiktsfrihet
* Det finns ingen konstnärlig yttrycksfrihet
* Det finns ingen pressfrihet
* Det finns ingen jämlikhet mellan människor – en icke-muslim, en kafir, är aldrig jämlik med en muslim
* Det finns inget jämställt skydd under sharia för olika klasser av människor. Rätten är dualistisk med en uppsättning lagar för muslimska män och särskilda lagar för kvinnor och icke-muslimer
* Det finns inga jämlika rättigheter för kvinnor
* Kvinnor kan pryglas
* En icke-muslim får inte bära vapen
* Det finns ingen demokrati eftersom demokrati innebär att icke-muslimer är jämställda med muslimer
* Vår författning är skapad av människor och dokument av okunnighet, jahiliya, som måste underordna sig sharia
* Icke-muslimer är dhimmis, dvs. tredje klassens medborgare
* Alla regeringar måste styras av sharia
* I motsats till allmän lag är sharia varken tolkningsbar eller möjlig att ändra
* Det finns ingen ”gyllene regel” (dvs. gör mot andra som du själv vill bli behandlad)

DO borde alltså ta och läsa in sig på sharialagen i sin helhet. Tyvärr har myndigheten missat den punkt som torde vara den absolut viktigaste för oss som bor i väst, nämligen begreppet DARURA.

Darura betyder nödvändighet, dvs. om det är nödvändigt är det tillåtet att göra sådant som är förbjudet. Om en muslim är hungrig och det inte finns något halalslaktat kött, är det helt i sin ordning att äta kött slaktat på annat vis. Likaså går det utmärkt att inte be i tid och otid. Om sharilagen inte är genomförd i ett land, går det utmärkt att hantera fläskkött utan att det får några följder i form av straff av Allah. Se denna engelskspråkiga shariahandbok för icke-muslimer på sidan 42.

Inga muslimska behov kränks alltså om sharialagen åsidosätts. Det enda som begränsas är politisk islam, inte den religiösa sidan av islam.

De rödmarkerade meningarna är framför allt avsedda för Diskrimineringsombudsmannen. Om man har med en politisk religion att göra som har som ambition att ta över världsherraväldet, vore det på sin plats om myndigheten läste in sig lite mer i ämnet och tänkte igenom sina egna ställningstaganden (som blir politiska i sådana här mål) i stället för att okritiskt svälja politiska krav insvepta i religionens rosa fluff.

Följ min blogg med bloglovin

st, st, st, db, db, db, bmo, bmo. bmo. bmo. gd, gd, gd, ekn, ekn, ekn, mnd, mnd, mnd, adl, adl, adl, adl, adl, dm, dm, dm, svt, svt, svt, ft, ft, ft, ft, kkn, sr, sr, sr, sr, vg, vg, vl, vl, vl, dgn, dgn, dgn, dgn, kbl, kbl, kbl, dn, dn, dn, dn, dn, gp, gp, gp, gp, ex, ex, ex, ex, ex, svd, svd, svd, svd, hd, hd, hd, skd, skd skd, nsk, nsk, nsk, ya, ya, ya, ya,

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: