måndag 11 april 2011

Allmängods i Norge blev ”rasism” i svensk media - Fria Tider

Allmängods i Norge blev ”rasism” i svensk media - Fria Tider: "Allmängods i Norge blev ”rasism” i svensk media
Publicerat 11 april 2011 kl 04:22
Regimkontrollerade SVT Rapport har grävt fram ett gammalt citat från Sverigedemokraten Thoralf Alfssons blogg där han påpekar att invandrare står för de flesta gruppvåldtäkterna i landet. Nu beskylls Alfsson för att vara 'rasist' av såväl statsmedia som TT. Samtidigt är det som Alfsson säger allmänt känt och erkänns öppet av såväl polis som vänsterpolitiker i Norge.


”När det gäller just gruppvåldtäkter så handlar det nästan uteslutande om förövare med invandrarbakgrund eller utländsk härkomst. För att begå denna typ av brott måste förövarens människosyn och kvinnosyn vara näst intill sjuklig. Det hittar man ytterst sällan hos några etniska svenskar men är betydligt vanligare hos män från vissa andra kulturer där jämlikhet mellan könen inte existerar.”

Så skrev Thoralf Alfsson på sin blogg år 2009. Citatet har nu grävts fram av journalister från Rapport som anklagar Alfsson för att vara ”rasist” och får draghjälp av nyhetsbyrån TT, som sprider nyheten under rubriken ”Rasism på SD-ledamots blogg”.

Öppen debatt i Norge
Som Fria Tider vid ett flertal tillfällen kunnat rapportera är det som Alfsson skriver samtidigt allmängods i grannlandet Norge, där polisen har gått ut med att 100 procent av alla överfallsvåldtäkter i Oslo de senaste åren begåtts av utomeuropeiska invandrare. Problemet diskuteras livligt i media och bland politiker.

För bara några dagar sedan krävde Arbeiderpartiets (som motsvarar svenska Socialdemokraterna) Libe Rieber-Mohn att alla asylsökare ska psyktestas, eftersom så många av dem har en tendens att våldföra sig på norska kvinnor.

- Vi måste våga sätta ord på verkligheten. När det gäller misshandel och våldtäkter är förövarna till allra största del män med annan bakgrund än norsk. Vi behöver få mer dokumentation om vilka de är. Vi måste kunna våga tala om det, sade Rieber-Mohn till VG.

Reporter med politisk agenda
Enligt spekulationer på nätet är SVT-journalisternas kupp mot SD-politikern helt enkelt en hämnd för att han förra veckan tilldömdes skadestånd från den socialdemokratiska politikern Toni Lappalainen, som avbildat Alfsson med Hitlermustasch.

SVT:s Roland Zuiderveld, som ligger bakom Rapports reportage, är öppet fientlig till Sverigedemokraterna. Han har tidigare skrivit en debattartikel på DN där han påstår att svenska medier har gett partiet för mycket uppmärksamhet.

”Det är dags att sluta kasta sand i Sverige­demokraternas sandlåda. Lämna grabben ensam med sina spadar och gå och spela fotboll i stället!” skrev Zuiderveld då.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel
En göt är en got är en Gaut3 timmar sedan Gotiska Klubben
Allmängods i Norge blir ”rasism” i svensk media1 timme sedan Sverigedemokraterna i Partille
TT hetsar mot Sverigedemokraten Thoralf Alfsson4 timmar sedan Sverige idag

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/allmangods-i-norge-blev-rasism-i-svensk-media Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
25 kommentarer

1.

Sanningen är rasistisk om den inte är PK. Allt som inte passar skall sopas under mattan och censureras.
osborn den 11 april 2011 kl 10:33 Svara
2.

Det är 5 gånger vanligare att invandrare genomför en våldtäkt än vad svenskar gör! Hur kan man visa det? Räkna så här. 60% av våldtäkterna har invandrare som utövare, 40% är då svenskar. Invandrare o invandrar bakgrund har ca 2 miljoner i Sverige, svenskar är då 7 miljoner. Invandrarna är 22% av befolkningen och står för 60% av våldtäkterna, motvarande för svenskarna är då 78% och 40% av våldtäkterna. Vad säger det? Jo incidensen för våldtäkt är 84,2% inom invandrargruppen och 15,8% inom svenska gruppen. Det är då 5,3 gånger högre inom invandrargruppen. Det här är ett räkneexempel baserat på dåliga siffror, så använd det bara som ett utgångsförslag. Låt oss därför bara konstatera det är vanligare att invandrare våldtar än att svenskar gör det. Låt oss också begära att: Nu får svenska myndigheter ta fram alla fakta och gå till botten med våldtäktsfrågan då den är ett problem. För att lösa problem måste man inse att det är ett problem. För att inse måste man veta. För att veta behöver man fakta.
Svenskastavalla den 11 april 2011 kl 09:45 Svara
3.

Skandalöst att ”fria och oberoende” SVT låter en så uppenbart tendentiös person som Roland Zuiderveld göra reportage om SD. Det här måste väl rimligtvis utgöra en grund för anmälan till Granskningsnämnden?
Anonym den 11 april 2011 kl 09:11 Svara
4.

Undrar om inte journalisterna är med på ett hörn och våldtar även de?
Varför försvarar man annars våldtäktsmän annat än om man är en våldtäktsman?
De ser ut som snuskgubbar och pervon och de brukar gå i såna där pervo-tåg.

Sätter SÄPO och Rikskriminalen några gubbar på dessa ”journalister” så kan de nog hitta fler pedofilringar.
SIC den 11 april 2011 kl 09:05 Svara
5.

Igår på aktuellt 21:00.
Niclas Carlberg den 11 april 2011 kl 09:05 Svara
6.

Sanningen är rasism nuförtiden. Vår nationella värdegrund handlar ju om alla människors lika värde som kan tolkas att alla skall ha lika lön. Vi är ju värda lika mycket!
kristendhimmi den 11 april 2011 kl 08:56 Svara
7.

Tänkvärt av Ola nordmann!
Åsiktsförtrycket, censuren, den regimkontrollerade median och förföljelsen av politiska partier i ”demokratiska” Sverige har blivit så uppenbar att t o m människor utanför vårt lands gränser reagerar mot utvecklingen.
Ja Fria Tider och SD är frihetshjältar!
Monica den 11 april 2011 kl 08:42 Svara
8.

Det finns lögner, förbannade lögner och vad nu svenska journalister säger.
Nisse77 den 11 april 2011 kl 08:23 Svara
9.

Att gräva fram två artiklar som skrevs 2008 och 2009 och kasta dom i ansiktet på svenska folket och Björn Söder har givetvis sin agenda och en väldigt pinsam sådan. Som flera redan skrivit är detta naturligtvis en ”hämnd” för Thoralfs polisanmälan mot Lappalainen.
De ”opartiska” medierna har talat och strävar på i samma fotspår. Allt som SD:s representanter säger och gör ska granskas och förvridas. Det ligger i pk-medias natur.
Med den retorik som Rapport-reportern använde så är Norges största dagstidning rent rasistisk, då i förra veckan skrev det som Thoralf gjorde på sin blogg. Ni som lyssnade på det nya radioprogrammet Efterlyst Special, kunde höra Leif G W Persson erkänna att en stor majoritet av överfallsvåldtäkterna begås av utomeuropeiska invandrare. Är GW då rasist? Nej, givetvis inte.
Har ni inte lyssnat på programmet kan ni klicka på mitt namn där en länk finns tillgänglig

Lokaltidningen SN har en artikel om Thoralfs ”rasism” som går att kommentera. Detta gjorde jag och nämnde VG:s och GW:s erkännande, men hastigt och lustigt plockades kommentaren bort.
Stefan K den 11 april 2011 kl 08:19 Svara
10.

”Allmängods i Norge blev ”rasism” i svensk media”

Tror någon att en artikel som den här skulle kunna komma på tryck i en svensk tidning?

http://www.dagbladet.no/2011/04/09/nyheter/innenriks/voldtekt/overfall/16120524

NB: Dagbladet är (förstås) en ”röd” tidning, och vänsterpartiena har (förstås) c:a 80 % väljarstöd bland journalister i Norge (fritt efter minnet).
Claes Andersson den 11 april 2011 kl 08:00 Svara
11.

Om jag inte minns helt fel så stängdes Toralfs sida ner för några veckor sedan då de funnit sådant de ansett som rasistiskt på sidan troligen är det detta som nystats upp via svt, givetvis fick de öppna hans sida igen då inget fel begåtts.
Då det är så många vänsteranhängare i media så är det inte konstigt om dessa skriver all dynga de kan om politiker som vill rädda vårt land från misär.
olandstoken den 11 april 2011 kl 07:58 Svara
12.

Sanningen=Rasism i SVT:s värld. Snacka om nyspråk och Orwellvarning. Det tråkiga för SVT och deras PK-gelikar är att ju fler gånger de ropar på vargen, desto färre är det som lyssnar…
Allan den 11 april 2011 kl 07:55 Svara
13.

Ordet rasism är en sorts ”nyspråk” som ingen egentligen vet vad det betyder, eftersom det inte betyder någonting egentligen. Däremot vet vi alla per automatik (genom långvarig betingning och prägling) att ”rasism” är elakt, fult och dåligt. Därför är vi alla ivriga att ta avstånd från den s.k. rasismen. Det skrevs en bra artikel här på F.T för en tid sedan som handlar om kampen om språket. Det är just vad detta handlar om.

Rasism från början var bara ett politiskt slagord, som marxister hittade på – laddade med negativ betydelse – och kletade på alla de inte tyckte om eller höll med. Och så är det ungefär fortfarande, det har dock tillkommit en massa andra betydelser, både mera seriösa förklaringar samt en ännu bredare negativ betydelse. Men, INGEN som någonsin faktiskt pratat raspolitik eller rasforskning, har någonsin kallat sig själv, sina åsikter, eller sin politik för rasist eller rasistisk.

Så jag skulle vilja sticka ut näsan och säga att det som Thoralf skrev faktiskt ÄR rasism. Eftersom historiskt sett så är rasism egentligen bara en enda sak, ett påpekande som berör ras/etnicitet och som marxister inte gillar. Man kan ALDRIG sluta vara ”rasistisk” eftersom det ständigt kommer dyka upp frågor som rör ras/etnicitet, som marxister inte gillar eller inte vill låtsas om. Så vad man bör göra, är att helt enkelt ignorera pratet om rasism, eller försöka göra begreppet neutralt.

Detta är givetvis jättesvårt, eftersom även om alla mer insatta förstår vad det här egentligen handlar om, så kommer de stora massorna fortsätta tro att rasism är det hemskaste som finns, vad det nu är egentligen, och marxisterna kommer fortsätta kunna använda det att smutskasta sina fiender. Men samtidigt är det inte möjligt att fortsätta ta avstånd från rasism-anklagelserna heller, eftersom då spelar man marxisterna rakt i händerna. En av deras alla viktigaste taktiker är nämligen att flytta fokus från sakfrågor genom utspel av den här typen, som tvingar in deras motståndare i någon slags försvars- och avståndstagandeställning. Då slipper dom prata sakfrågor, samt får ett skenbart övertag i debatten eftersom det alltid ser ut som den som står och försöker försvara sig och förklara sig, är den förlorande parten.

Rasism har varken någon negativ, eller positiv saklig betydelse. Rasism är ett ord som inte finns, och inte betyder något. Vare sig om man pratar raser i vetenskaplig och objektiv mening eller om man hyser någon slags mer eller mindre irrationellt ogillande mot alla som inte är likadana som en själv, är man rasist. Det är förmoligen svårt, eller omöjligt, att bekämpa ordet, men ändå är man nog tvungen att göra det. Bara några tankar på morgonkvisten.
dofus den 11 april 2011 kl 07:52 Svara
14.

Det är så här de arbetar, SVT och andra, allt för att kväva debatten. Riktigt fult gjort av dem.
Gunnar den 11 april 2011 kl 07:47 Svara
15.

Haha, de börjar verkligen bli desperata nu. Givetvis handlade detta om en ”hämnd” för domen mot sozzepolitikern från den politiska kommissarien Zuidervelds sida. Det kan inte vara en slump att domen och det här ”plötsliga bloggfyndet” från 2009 kommer med så tätt inpå varandra.

Egentligen är det helt sanslöst hur långt den här utvecklingen har tillåtits gå. Kan ingen tipsa norsk och dansk media om detta? De lär väl knappast tro sina ögon?
KZ den 11 april 2011 kl 06:50 Svara
16.

Jag hoppas verkligen att han är rakryggad och står på sig så det här verkligen kommer fram i ljuset.Inga pudlar här tack.
peter den 11 april 2011 kl 06:46 Svara
*

Jag håller med, vill inte se några ”pudlar”. Men varför säger Björn Söder att det är ”illa uttryckt” Det är inte alla illa uttryckt, det är bara sanning. SD måste sluta att krypa för media.
mudder den 11 april 2011 kl 07:31 Svara
o

Även jag är bekymrad, SD bör sluta vara defensiva och stå upp för sanning och markera att de är i opposition. Valboskapet är till skillnad från hjärntvättarna i hög grad medvetna om att ”rasismen” är dagens sanning och vill gärna rösta på ett parti som står rakryggat för att vissa kulturers kvinnosyn är ett problem. Låter det som om man halvskäms för sina åsikter är man inte rätt man för jobbet.
Gekko den 11 april 2011 kl 09:45 Svara
+

Håller och med.

7-klöverns förlängda arm i form av media, verkar vilja skapa splittring i partiet. Vad en satans lögnaktig journalist tycker är helt ointressant när de flesta svenskar redan vet sanningen.
pkgulag den 11 april 2011 kl 10:36 Svara
*

Det är bara svårt för Thoralf att stå rakryggad när partiet som borde backa upp väljer att inte göra det. Usch!
Niclas Carlberg den 11 april 2011 kl 08:21 Svara
17.

Nå må det Svenske Folk våkne opp! Dere står ovenfor en historisk kamp! Finnes det ikke noe vikingblod igjen hos dere?

Fria Tider og SD er noen sanne frihetshelter. Lykke til!
Ola nordmann den 11 april 2011 kl 06:17 Svara
18.

Jag fattar ingenting länge ! ! !
Det Thoralf skrev är ju helt sant, och inte ett dugg rasistiskt.
Den som inte fattar detta är ju dum i huvudet.
Hampus den 11 april 2011 kl 06:14 Svara
*

Björn Söder tar avstånd från Thoralf. Trist men inte förvånande.
Niclas Carlberg den 11 april 2011 kl 08:17 Svara
o

Vad fan säger du? Var någonstans gör han det?

SD skall ge fan i ”ta avstånd” från varandra inför media. Media är en maktfaktor, enbart, och skall ställas ansvariga inför vad de har gjort. Skall man ha makt, så skall man vara ansvarig för konsekvenserna. Detta gäller även media.
fulmedia den 11 april 2011 kl 08:35 Svara
+

Igår på aktuellt 21:00


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: