söndag 3 april 2011

Det fega Sverige « Politiskt Inkorrekt

Det fega Sverige « Politiskt Inkorrekt: "Det fega Sverige

INSÄNDARE Väl medvetna om att ingen vågar reagera av rädsla för att bli kallad rasist, sitter de nu där och skapar regler som enbart har ett syfte, att näpsa SD och den påstådda främlingsfientligheten vid näsan. Politikerna i 7-klövern är villiga att sälja ut svensk välfärd till ett reapris.

Nu har man startat processen att införa en politik vars enda mål är att helgonförklara mångkulturen och skapa ett starkt motstånd mot främlingsfientliga krafter i samhället. Främlingsfientlig är man, som alla vet, så fort någon form av kritik framförs mot rådande situation. Rasism i alla dess former hör inte hemma i ett modernt samhälle, oavsett vem som ligger bakom och oavsett vem den vänder sig mot. Att inte majoriteter kan råka ut för rasism och hatbrott från minoriteter är bara trams och en förlegad regel som ingen vågar röra i rådande klimat. Självklart är ordet ”svennehora” lika mycket rasism som ”svartskalle”. Självklart ligger det lika mycket hatbrott bakom muslimers trakasserier av judar, som högerextrema gruppers. Ordet rasism har idag tappat all betydelse och när vanligt folk som protesterar mot behandlingen av våra äldre i dessa besparingarnas tider, benämns som rasister när de samtidigt påpekar hur miljarder kronor varje år spenderas på ensamkommande tonåringar och de boenden som rustas upp för att tillmötesgå kraven, har debattklimatet nått ett lågvattenmärke.

Rädslan för att stöta sig med det politiskt korrekta ligger idag som en våt filt över landet. Journalister, en yrkesgrupp som har till uppgift att gräva och granska, har helt plötsligt slutat skriva om händelser som kan uppfattas som negativa för mångkulturen. De medier som ändå inte kan undanhålla sig att ta upp grova brott och uppseendeväckande händelser, gör sitt yttersta för att förvanska och censurera. Det finns idag mängder med sprängstoff för riktiga journalister att gotta sig i, men detta gör man inte och därmed leder man in läsarna och tittarna på en stig vars mål är att försköna bilden av vårt mångkulturella samhälle. Skulle den verklighet som ändå finns där ute och som beskrivs på nätets ocensurerade nyhetsportaler nå ut till fler svenskar, skulle färgen på den uppmålade bild av mångkulturen som oproblematisk, hastigt flagna bort och detta är de mer politiskt korrekta livrädda för. För att få reda på sanningen om det som sker i Sverige vänder sig allt fler till PI och liknande sidor, men också till utländsk media som allt oftare och allt ärligare beskriver tillståndet i vårt eget land. Detta är en sanning till gammelmedias förebådande död.

Varför tillåts då våra politiker förvandla Sverige till något vi inte bett om? Med världens högsta skatter borde vi också ha världens högsta välfärd, men icke. Längst ner på välfärdens prioriteringsstege finns de arbetslösa ungdomar som tvingas bo hemma hos föräldrarna och som uppmanas att söka jobb utomlands, de sjuka som jagas med blåslampa för att de inte ska belasta systemen alltför länge, de hemlösa som få bryr sig om och de pensionärer som betalat in hundratusentals kronor till sin framtida välfärd men knappt har råd att utnyttja den idag. De flesta av er som läser detta har säkert någon i bekantskapskretsen som kan räknas in bland dessa grupper. Detta är också grupper som är ytterst omedvetna om den verklighet som råder utanför den krets de själva ingår i.

De hemlösa är av naturliga skäl ganska bortkopplade från omvärlden och intresserar sig föga för de politiker som styr landet och de journalister som har till uppgift att granska. I veckan kom en rapport som sade att 1,3 miljoner svenskar över femtio år inte använder Internet och varifrån de hämtar sin bild av verklighetens Sverige råder inget tvivel om. Tänk när dessa nu kopplar upp sig mot nätet och lär sig söka efter nyheter utanför Expressen, Aftonbladet, SVT och TV4. Här finns det potential för de partier som inte lockats att gå med i feghetens ledband och samma potential finns att hämta när den unga generationen växer upp och inser att hela sanningen inte berättas i skolsalarna och att det faktiskt finns en påtaglig verklighet som skiljer sig från livet i Big Brother-huset.

Att partierna som ingår i 7-klövern tar till alla medel för att stänga ute den kritik som framförs mot förda invandringspolitik, accentueras när vår regering går in i en ohelig allians med ett parti som man står långt ifrån inom i stort sett alla frågor. Det många nu frågar sig är var detta kommer att sluta? Har vi en regering som överhuvudtaget tänker slå till en broms, ta känsliga beslut eller erkänna sina misstag? För snart en vecka sedan mejlade jag Tobias Billström och var nyfiken över hans plötsliga helomvändning i frågan om de papperslösa. Jag passade också på att fråga om det i regeringen finns planer på att tillsätta en utredning för att se över eventuella bidragsfusk, likt den som norska myndigheter gjort om bidragsfuskande somalier och som NRK visade ett nyhetsinslag om. PI har redovisat detta i en tidigare artikel. Billström har ännu inte svarat och jag räknar inte med att han ska göra det heller. Nu är jag säker på att vare sig Billström, hans parti, regeringen eller någon annan politiker i 7-klövern ämnar utreda om eventuella brister och fusk förekommer i det kostsamma bidragssystem som tar resurser från andra områden i välfärdens kärna. Att gå SD:s önskemål till mötes står inte på något partis agenda. Hellre då att bidragssystemet får gräva djupa hål i statens och kommunernas kassakistor, för tänk om det skulle uppdagas att ett systematiskt och medvetet fusk förekommer bland de som sökt och fått uppehållstillstånd i landet? Billström helomvändning och regeringens flathet, visar också prov på politikernas rädsla och ointresse att lyssna på de som kritiserar och förfasas. Varför skulle de förresten göra det? De sitter med sina höga löner, exklusiva förmåner, svulstiga pensionsavtal och kan fly landet när helst det behagar. De har aldrig levt och kommer aldrig att leva i samma verklighet som arbetslösa ungdomar, långtidssjuka, hemlösa och fattigpensionärer.

Vi hör ofta intervjuer i nyhetssändningar och debattprogram, där invandrare sitter och är oroliga över SD:s intåg i riksdagen och undrar om de nu ska bli utkastade ur landet. Detta är givetvis inte fallet, men passar motståndare och journalister som handen i handsken, när deras intresse nu ligger i att få medborgarna på sin sida. Jag undrar om de vet eller ens bryr sig om i fall personer med utländsk bakgrund går omkring och är oroliga i onödan? Den verkliga frågan är om personer med utländsk bakgrund är mest rädda för SD:s verkliga politik eller den skrämselpropaganda som förmedlas från talarstolar och medieredaktioner?

Rumpnissarna i Ronja Rövardotter kunde inte ha sagt det bättre: ”Voffor gör di på detta viset”?

Stefan K
3 april, 2011 | Category: Insändare, Mångkultur, Politik
36 comments to Det fega Sverige
« Older Comments 1 2

*
Ulf
3 april, 2011 at 19:13 · Reply

Inte konstigt att invandrare är rädda och oroliga för vad som kan hända med Sd i riksdagen.

Jag som invandrad är mest oroad för den rasism och främlingsfientlighet och det ”vi och dom”-tänk som genomsyrar alla inlägg i talarstolen från Sd:s riksdagsmän. Förr sa man ”bevara oss från vikingarna” ….nu skulle jag vilja hävda: att bevara oss från Sd och dess anhang.
*
realist8
3 april, 2011 at 19:08 · Reply

Väldigt bra formulerat och bra poängterat. I Sverige har ideologin, socialismen/politiska korrektheten övergått förnuftet för länge sedan. Hela välfärdsmodellen har sedan länge undergrävts och raserats genom att det inte längre är någon mening att följa lagar eller betala skatt.

Vad är det för mening att jobba vitt när en invandrare som aldrig betalat en krona i skatt skall få precis samma välfärdsrättigheter. Vad är det för mening att betala världens högsta skatt hela livet, men ändå sitta kvar med Europas näst lägsta pension? Vad är det för mening att betala skatt och sen avgifter på sjukhuset, samtidigt som andra som aldrig betalat en krona till systemet eller är svenska medborgare för den delen, får allt obegränsat gratis?

Förnuftet är vänt upp och ner i Sverige. Om jag tvingar mina barn gå till skolan, äta upp sina grönsaker, och följa samhällets regler, och samtidigt hota dem med indragen veckopeng och husarrest om de inte gör som jag säger, så är jag en ansvarsfull och god förälder.

Men när jag kräver av en invandrare att denne måste lära sig svenska, jobba och följa Sveriges lagar och dess regler, för att få ta del av Sveriges välfärd, då är jag en människohatare och rasist?

Sverige är ett sjukt land på många sätt. Sverige lider av extrem oikofobi.
*
Bobby38
3 april, 2011 at 18:53 · Reply

Det är inte lätt att ändra hur media ser på saken, men lite åt gången kommer nog att ändras. Ett exempel – i Dalarnas tidningar är en artikel om en politisk möte som ägde rum igår i Borlänge. Kommentarerna haglar in – stora och små, korrekta och väldigt många inkorrekta – som inte tas bort! Jag läser förvånad och kan inte tro det.

http://www.dt.se/nyheter/borlange/article946105.ece?pageNumber=1#comments

Är DT på rätt väg?
*
markko
3 april, 2011 at 18:34 · Reply

Vad man bl.a kan göra är att hela tiden komma med motargument och fakta när man diskuterar med vänner och bekanta/arbetskollegor.
Hela tiden påpeka bristerna i samhället som vi alla råkar utför dagligen, såsom, dålig sjukvård, den usla äldrevården, ”vardags våldet”, MENA`s förmåner gentemot pur-svensken, den usla skolan, allt som vi vanliga arbetande hederliga svenskar råkar ut för dagligen.
När arbetskollegan vill prata om gårdagens BIG Brother, så nämn bilbranden, misshandeln, den nerläggnings hotade skolan eller något annat.
PK-eliten får inte vinna!!!
*
Vägs ände
3 april, 2011 at 18:04 · Reply

Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ? Utifrån detta måste vi kasta av oss oket av feghet, samlas i stora skaror och protestera, vara beredda att resa runt i landet och gå till motvärn i likhet med de unga som nu tagit ställning och visa hur genomruttet vårt politiska system och deras handgångna media är.
*
Markus
3 april, 2011 at 17:26 · Reply

Fruktansvärt bra skrivet!
*
antiifrog
3 april, 2011 at 17:22 · Reply

Inga nyheter direkt med det tål att upprepas. Känner en som delar ut flygblad med adressen till PI.
250 A4 (delas i 4 delar) ger 1000 lappar till en kostnad av ca 300 spänn. Om alla sätter igång nu så kanske gammelmedias förräderi kan stoppas.
*
Draup
3 april, 2011 at 16:59 · Reply

Det var ett sant nöje att läsa, och jag hoppas att många pk-iter orkar bemöda sig omaket att läsa en sanningsenlig analys av Sverige anno 2011.
*
Lasse
3 april, 2011 at 16:57 · Reply

Idag behövs det inte mer än att man som svensk uttrycker sin glädje över svenska idrottsmäns och svenska idrottskvinnors framgångar för att man ska bli stämplad som främlingsfientlig!
*
Rita
3 april, 2011 at 16:07 · Reply

Mycket välskrivet Stefan! Men journalister har inte helt plötsligt slutat skriva om händelser som kan uppfattas som negativa för mångkulturen. Det har, som jag förstått det, pågått i många år.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: