lördag 2 april 2011

Federley (C) erkänner: Sverige kan inte skapa arbete åt invandrare - Fria Tider

Federley (C) erkänner: Sverige kan inte skapa arbete åt invandrare - Fria Tider: "Federley (C) erkänner: Sverige kan inte skapa arbete åt invandrare
Publicerat 2 april 2011 kl 18:15
Det gick vilt till i riksdagens migrationsdebatt. Fredrik Federley kallade Sverigedemokraterna för både gamar och parasiter. Samtidigt erkände han att Sverige inte kan skapa jobb åt sina invandrare.


Det var i en riksdagsdebatt om migrationspolitik i veckan med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som centerpartisten Fredrik Federley kom med det häpnadsväckande uttalandet att Sverige inte har möjlighet att skapa arbete åt invandrare.

Innan erkännandet gick han dock hårt åt Sverigedemokraterna och kallade dem för både gamar och parasiter.

- Säg som det är, att Sverigedemokraterna, ni är politikens gamar som när er på olyckor människor råkar ut för och i de fall ni ens kan ana att någon med invandrarbakgrund finns med i bilden, så väljer ni att exploatera det, menade Federley.

Han ansåg vidare att SD manipulerar siffror och fakta så att de ska passa in i partiets, enligt Federley, felaktiga världsbild. Några konkreta bevis på detta kunde han dock inte uppbringa.

- Ni är politikens parasiter som exploaterar brott och sociala problem för egen vinnings skull. Ni tvekar inte att förvanska siffror, fakta och sanning i ert uppdrag och det hänger samman med själva kärnan av er politik och er världsbild. Den stämmer inte med verkligheten. När ett parti i Sveriges riksdag står och pekar finger åt en grupp invandrare som består av lika många åsikter, inriktningar och politiska uppfattningar som gruppen har huvuden, så skapar det ett tydligt utanförskap. Vem vill känna delaktighet i ett samhälle oavsett om det är sant eller inte utmålar dem som några andra än dem de är, några som är en annan grupp, några som inte hör hit, ansåg Federley.

Federley avslutade sitt anförande med ett konstaterande massinvandringskritiska sedan länge slagit fast.

- Varför lämnar migranter Sverige idag för England eller Kanada? Jo, för att vi inte har tillräckligt bra möjligheter att skapa arbeten och en framtidstro för just dessa personer.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: