onsdag 20 april 2011

Flera hundra fall av barnäktenskap i Sverige « Politiskt Inkorrekt

Flera hundra fall av barnäktenskap i Sverige « Politiskt Inkorrekt: "Flera hundra fall av barnäktenskap i Sverige

BARNÄKTENSKAP Siffror som Skatteverket tagit fram på uppdrag av regeringen visar att ett par hundra barnäktenskap sker i Sverige varje år. Tidigare uppskattade man fallen till 10-20 per år. Och detta sker helt lagligt.

Siffrorna avser både invandrare som begär att få registrera sig som gifta antingen vid ankomsten till landet eller senare och personer som redan är svenska medborgare och gifter sig med en utlänning.

Tidigare beräkningar har visat på 10-20 fall per myndighet och år. De nya siffrorna Skatteverket nu tagit fram, som avser fyra månader under hösten, visar på en kraftig ökning: 74 ärenden där ena parten var under 18 år, och i näst intill samtliga fall var det kvinnan, eller snarare flickan, som var den minderåriga. Slår man ut dessa fyra månaders siffror på ett år rör det sig om omkring 200 fall.

Utbildningsdepartementet är försiktiga med att dra alltför långtgående slutsatser. Skatteverket ska nu tillsammans med Migrationsverket samla in statistik under ett helt år framåt och först när dessa data är insamlade och analyserade säger man sig kunna få en bild av hur många det rör sig om. Att det är för mycket slås dock fast redan nu.

I sina efterforskningar hittade Skatteverket även 56 personer som sökt skyddade personuppgifter på grund av rädsla för tvångsäktenskap eller så kallat hedersrelaterat våld och förtryck. Bland dessa fanns även barn under 18 år.

Ungdomsstyrelsens rapport ”Gift mot sin vilja” visade att 8 500 mellan 16-25 år oroar sig för att bli bortgifta mot sin vilja.

Dagen
20 april, 2011 | Category: Inrikes, Mångkultur
Gilla Dislike

* 2 people liked this.

Community
Disqus

* Logga ut
* About Disqus

Glad you liked it. Would you like to share?

Facebook

Twitter

* Share
* No thanks

Sharing this page …

Thanks! Close
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
25 kommentarer 329 gillar received
Dela på
Skicka som @setovis
Visar 6 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS

*

Reality Check [Moderator] 4 minuter sedan
I den officiella Kanadensiska invandringsguiden står detta: 'Kanadas öppenhet och generositet inkluderar inte stöd till barbariska kulturutövningar som tolererar hustrumisshandel, ‘hedersmord’, kvinnlig omskärelse, tvångsäktenskap eller andra typer av våld mot kvinnor”

I Sverige tar man fram statistik på barbariet..... Beklämmande! Inte ett enda tvångsäktenskap ska kunna äga rum i ett civilcerat samhälle men Sverige håller på att regredieras i vansinnigt snabb takt!
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

Quexsilber [Moderator] 5 minuter sedan
Naturligtvis kunde regeringen agera om dom hade viljan. I Danmark har man stiftat en lag om att ingen kan importera en make/maka om dessa är under en viss ålder. Visserligen kan man gå runt detta om man ¨flyttar¨ till Sverige eftersom portarna alltid står öppna till vårt rike, men detta är knappast något Danskarna kan åtgärda.

LIknande lagar och andra för att skydda barn och ungdomar mot barns och tvångsäktenskap går naturligtvis att stifta också här om viljan fanns. Men som vi vet finns ingen vilja alls i Sverige. Allt som kan rendera någon ansvarig epitetet rasist är som vi vet förbjuden mark. Regeringen Reinfeldt offrar således hellre flera tusentals barn och ungdomar på tvångsäktenskapets altare, allt i syfte att slippa konfronteras med någon som tycker dom är rasister.

Vi vanligt hederliga människor med en sund syn på moral och etik förstår inte detta ryggradslösa krypande utan vi tycker det är en stor skam att vuxna människor och som dessutom sitter i landets högsta demokratiska och lagstiftande organ inte har så mycket kurage att dom vågar reagera. Dom ansvariga borde således skämmas ögonen ur sig.
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

grymme [Moderator] 8 minuter sedan
Giftemål för personer under 18 år ska och bör vara olagligt i mitt tycke. Giftemål som skett utomlands ska även dessa betraktas som helt ogiltiga så länge de bor på svensk mark och lyder under svenska lagar.
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

Anna Svensson [Moderator] 9 minuter sedan
detta om något borde väl åtminstone få någon enstaka politiker att reagera, fastän jag tvivlar - man omhuldar ju hellre den 'nya' kulturen Sverige har begåvats med
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

Olandstoken [Moderator] 27 minuter sedan
Och vad säger feministerna Federley , Ferm och ohly om detta ? Givetvis tar man med sig sina äckliga pedofilseder med sig dit man går om man är muslim!
Man blir riktigt förbannad över att våra så kallade myndigheter tillåter detta , ett riktigt skitland har det blivit av Sverige de senaste åren.
show more show less
Anmäl
11 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Henrik C [Moderator] 30 minuter sedan
#svpol Svenska systemet gynnar pedofili.
show more show less
Anmäl


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: