söndag 3 april 2011

Islamic Center vill ha 700 000 för kvinnodag - Fria Tider

Islamic Center vill ha 700 000 för kvinnodag - Fria Tider: "Islamic Center vill ha 700 000 för kvinnodag
Publicerat 2 april 2011 kl 18:39
För att sprida islam i Sverige vill Islamic Center i Helsingborg ha hundratusentals kronor av skattepengar

Islamic center är har ansökt om bidrag för att bjuda in allmänheten och prata om islam.

Dessutom säger sig centret vilja använda pengarna för att uppmärksamma av internationella kvinnodagen i mars nästa år, meddelar Helsingborgs Dagblad.

Bidraget som man söker ligger på 700 000 kronor och det kommer från Europeiska Integrationsfonden. Målet är att centret, genom sina seminarier och föreläsningar till allmänheten, ska minska islamkritiken i samhället.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

* Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/islamic-center-vill-ha-700-000-i-bidrag Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
21 kommentarer

1.

Borde de inte även bjuda in assyrierna som trakasserar muslimer i Södertälje? Det hade kunnat bli ett spännande möte mellan människor!
Bollfrans den 3 april 2011 kl 11:30 Svara
*

snyft ;)
Anonym den 3 april 2011 kl 12:03 Svara
2.

jag undrar varför feministerna i Sverige håller tyst om det här?? borde de inte reagera på en massinvation av kvinnoförtryckare :)
eller vill svenska kvinnor klä sig i ”påskärringdress” kanske-låt säga om ca 30-50 år från nu??????? ;)
Delphi den 3 april 2011 kl 10:46 Svara
*

Feminismen är till för att splittra den vita världen i två halvor som slåss emot varandra, precis som klasskampen. Därför kommer de feministiska ledarna alltid att svika kvinnorna på samma sätt som marxisternas ledare alltid i slutändan svikit arbetarna.
Brandr den 3 april 2011 kl 12:21 Svara
3.

hurra!! så bra då kan dom ju få sprida sitt medeltida budskap bl.a hur kvinnan ska lyda mannen samt beslöja sig-vilket framsteg för Sverige,kulturberikning kallas det:).
de kommer nog att få pengarna eftersom svenska politiker är oerhört undfallande och infantila,de gör allt för att behaga utlänningar in absurdum
Delphi den 3 april 2011 kl 07:19 Svara
4.

Hmm coolt, och jag vill ha 1mille =) hmm intressant fenomen angående kvinnodagen, jag menar i Icke Europeiska Islamistiska länder har jo kvinnor inte rätt till någonting, så det lät lite märkligt tycker jag =S
Johann Schumacher den 3 april 2011 kl 03:10 Svara
5.

Hellre Maria än sharia!

Varför ska de ha pengar av Sverige? De som får miljarder till byggen av moskeér. 6000 i Europa och Sverige för 200 miljoner kronor styck till 2007 och ännu fler nu.

Blir minst 1200 miljarder ( 1200 000 000 000 )kronor. Behöver de pengar från Sverige? Tjänar mer på oljan per dag än Sverige tjänar och gör av med på ett år skulle jag gissa.
nuvetvi den 3 april 2011 kl 02:30 Svara
6.

Lassa på kvinnorna och kör dem till Islamic center. Låt dem sedan få tillgång till hela Islamic centers utrymmen. Och inte bara en dag utan gör det till kvinnodagar varje dag, så kanske vi få se på när muslimerna till slut slänger ut kvinnorna som inte lyder. Och resten kommer att sitta avskiljda i ett eget utrymme. Då kan vi verkligen ta reda på, om deras förkärlek för kvinno dagar är på riktigt.

Tror inte att det håller många timmar med muslimerna.
Jan Fahlén den 3 april 2011 kl 02:11 Svara
7.

Det blir lätt komiskt när Omar Mustafa (Islamiska Förbundet i Sverige) skriver på Newsmill att vi (väst) inte respekterar kvinnor, att vi objektifierar dem. Ja, kanske det, men snacka om att kasta sten i glashus.

Svenska kvinnor har stor frihet att välja sina liv. Få män har något inflytande alls över hur deras partner klär sig. Så länge kvinnor väljar själva, oavsett om kläder tas på eller av, så är det inte förtryck, men de som tycker att burka och andra former av beslöjande är nödvändigt för mäns respekt av kvinnor har helt uppenbart en annan uppfattning än oss svenskar om vad respekt är, och om vart gränserna går.
Curator den 3 april 2011 kl 01:14 Svara
*

Egentligen borde det vara musse-männen som skulle tvingats till att bära burka och niqab. Inte för att deras kvinnor är några större skönheter i allmänhet, förutom möjligtvis enstaka undantag som inte är feta eller har unibrow. Men männen är om möjligt ännu fulare än fruntimmerna deras. Därför hade det varit skönt att slippa se deras fula skäggiga plyten.
Robin Shadowes den 3 april 2011 kl 04:40 Svara
o

Hahaha, fy vad elak du är, men rätt har du!
Karl Martell den 3 april 2011 kl 12:40 Svara
8.

Eller så köper vi 100 000 kulor för pengarna, och gör det enda rätta!
A Deo Victoria den 3 april 2011 kl 00:55 Svara
9.

Kanske kan de berätta om hur kvinnovänligt islam är genom att visa upp en *ännu mindre* arabisk tandborste med vilken mannen får lov att slå sin fru.
Curator den 3 april 2011 kl 00:30 Svara
10.

Märker ni vad pengarna ska gå till ”minska islamkritik” nu ska det inte gå att kritisera dem heller längre eller ens hysa tveksamheter. Det är ursprungsbefolkningen som ska korrigeras så vi inte kritiserar dem, de ska inte behöva assimilera sig in i samhället.
Maria Nilsson den 2 april 2011 kl 20:36 Svara
11.

Moskeer och islamiska kulturcentrum som ”broar” mellan muslimer och icke-muslimer är skitsnack. Man lurar politikerna med snack om integrering så att pengarna kan börja flöda. Den enda anpassningen som sker, förutom att de ställer sig under statens tutte och väntar på mjölk, är en viss nedtoning av budskapet utåt till icke-muslimer. Innehållet är detsamma.

Så länge som inte muslimers relation till koranen och till Muhammed förändras så kan inte islams kvinnosyn förändras, oavsett hur mycket pengar som pumpas in. Det enda vi kan hoppas på är att individerna blir mer sekulära, och då är det kontraproduktivt att finansiera religiös organisation och verksamhet med bidrag och billig tomtmark. (Jag såg helst att alla religiös verksamhet, oavsett religion, bedrevs utan skattemedel.)

Att jämföra bibeln och koranen, kristna och muslimer idag eller historisk islam och historisk kristendom är mestadels utan relevans i vårt sekulära samhälle, och liknar mer en avledningsmanöver. (Används kanske mest av etno-svenska antirasister som hatar resterna av kristendom i vår kultur.)

Men om man prompt måste jämföra så bör man göra en kvalitativ och kvantitativ analys av koranen och bibeln, av figurerna Jesus och Muhammed, av dagens kristna och islamiska samhällen, och av dåtidens, och av dagens svenska kristna och svenska muslimer.

Jag nöjer mig med att konstatera att -ingen- svensk kristen fundamentalist sprängt sig bland julshoppare eller åkt utomlands för att kriga med gerillor. Visst, de röstar på KD, vill begränsa aborträtten och det händer att ett litet fåtal riskerar livet genom att smuggla in biblar i världens kvarvarande diktaturer. Att ersätta dessa ”svenska tigrar” (oj vilket klös de har!) med de Intifada-folk som vänster vurmar för är ett rejält nerköp för samhällsutvecklingen i vårt land.
Curator den 2 april 2011 kl 20:34 Svara
12.

Som jag vet så är dt arab länder som skickar pengar till olika aktivitet inom islam..alla moské är byggt tex av Saudiarabien i Sverige.
Anonym den 2 april 2011 kl 19:58 Svara
13.

Expressen har skrivit en artikel vid namn ”Bryt Vatikanens bidragsberoende”

Ett litet utdrag:

”Katolska kyrkan som leds av påven Benedictus XVI behöver inga bidrag från den svenska staten för att klara ekonomin”

Nu gäller två val:

1. Antingen så kommer man naturligtvis neka Islamic Centers begäran

eller 2. Man kommer vara tillmötesgående och uppvisa ett enormt hyckleri utan motstycke.
Nordbo den 2 april 2011 kl 19:32 Svara
14.

Dom kommer att få pengarna! Sverige är väl det enda landet i Europa som villigt ställer upp för att blanda giftbägaren som man sen med ett saligt uttryck av godhet i ansiktet sväljer!
resenaren den 2 april 2011 kl 19:26 Svara
15.

Kritiken mot islam borde öka i kvadrat för varje gången timme. Tyvärr så verkar de flesta Svenskar fortfarande vara omedvetna om hotet mot deras egen säkerhet. Bilderberggruppen skapade först EU för att senare totalförstöra detsamma med att importera helt GALNA araber och afrikaner. Detta för att skapa en global och friktionsfri handel av varor och tjänster (slaveri). Mer pengar på deras konton så att säga. Vakna upp nu du som känner för ditt fosterland och sätt stopp för detta kapitalistiska vansinne.
cellen den 2 april 2011 kl 19:16 Svara
*

Du missförstår. Det är inte pengarna som lockar alls för det har dom redan i överflöd. Det är den absoluta makten dom eftersträvar och ingenting annat. Att ha makten att bestämma hela folkslags öde, om doms skall tillåtas att leva eller om dom skall dö är vad som är deras drivmedel. Man kan debattera i oändlighet om psykopati eller ren ondska men så är det i alla fall.
Robin Shadowes den 2 april 2011 kl 20:13 Svara
16.

Med Brainmelt vid makten är det inget problem. Pengarna kommer.
Anonym den 2 april 2011 kl 18:43 Svara

Lämna ett svar

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: