söndag 3 april 2011

Islamisten Waberi och Per Gudmundson om islamism « Politiskt Inkorrekt

Islamisten Waberi och Per Gudmundson om islamism « Politiskt Inkorrekt: "Islamisten Waberi och Per Gudmundson om islamism

ISLAMISM Shari’a-förespråkaren och moderaten Abdirasak Waberi intervjuas och i efterföljande samtal ger journalisten Per Gudmundson sin bild av begreppsförvirringen av debatten.
1 april, 2011 | Category: Inrikes
49 comments to Islamisten Waberi och Per Gudmundson om islamism
« Older Comments 1 2

*
VonHruhfr
3 april, 2011 at 02:13 · Reply

Ondskans tjänare som waberi ser Reinfeldt i spetsen som en nyttig idiot. Reinfeldt förstår det men det är så han vill ha det för att Waberi fungerar lika så för Reinfeldt och andra som en nyttig barbar i det välplanerade samhällsomstörtande projektet. Islamiseringen av Sverige är välplanerat.

Det blir till sist definitivt inte muslimerna vinnare på. De utnyttjas bara av dessa onda människor.

Vakna Vakna Vakna vet vi ju alla att svenska folket bör göra. Att sluta vara styrda barn att fortsätta rösta på dessa ondskans tjänare.
*
LP
3 april, 2011 at 00:07 · Reply

Det är bara trams att skilja på islam och islamism.

Det finns gradskillnader av idiotisk nitiskhet när det gäller hur intensivt man tillämpar islam, det gör det för övrigt då det gäller alla religioner, men det är inte meningsfullt att tala om något slags ”antingen eller”. Det är snarare så att det finns alla gråskalor mellan svartaste svart (rättrogen), till nästan vitt (husbehovs- eller traditionsmuslim).

Det viktiga är att bestämma sig för hur man skall förhålla sig till muslimernas fixering vid den sista profeten. Kan man öht tolerera den som säger sig följa Muhammed och inte kan kritisera honom, oavsett hur väl han/hon lyckas med detta i vardagen?
Nej måste svaret bli eftersom Muhammed var en verklig person som sade och gjorde verkliga saker som var vedervärdiga och helt oacceptabla.
*
kjellan55
2 april, 2011 at 22:40 · Reply

Vad islamism är såg vi tydligt i Afganistan i går där 8 mäniskor fick sätta livet till av en fin o kärleksfull religion o i Afganistan kan en far sölja sin 10 åriga dotter. Dör fadern blir flickorna ärvda av andra män i familjen som kan sälja dom så nog f-n är inslam en vacker religion. Jag undrar när fölk från sverige ska vakna o vår EU minister Cissila hon är ju mer än lovligt korkad som vill ta hit 1000 tals islamister från Lybien mm
*
Garfe
2 april, 2011 at 20:36 · Reply

Humor? Varför blir mannen klippt hej vilt vid 6:33 och framåt? Varför låter det som om han ”garvar” när han säger ”slå varken man eller kvinna?”

Kan man få ta del av orginalinspelning?
*
loke
2 april, 2011 at 17:00 · Reply

antingen är man muslim eller så är det man inte, var det inte så Waberi sa? Är det inte sharia som gäller för den mannen? Jag antar att detta inte skulle vara främmande för Waberi, såvitt jag vet så kritiserar han inte händelser/brott gjorda i Islams namn. Men det är väl bara möte mellan människor, eller buspojkar, antar jag.
http://www.realogrish.com/beheading-videos/2516-very-graphic-23-beheading-videos-part.html
*
Wahlberg
2 april, 2011 at 16:36 · Reply

Waberi tar fortfarande inte helt avstånd ifrån att slå kvinnor mm, han kunde gjort klart och tydligt att han avskyr sådant men icke. Dock tycker han att det är jobbigt att prata om just nu men vet att Sverige är på god väg att bli muslimskt så han kan ställa upp och ljuga undertiden, man får ljuga om det är för att skydda islam.

Personligen är jag urless på dessa problem islam medför i Sverige/Europa. Gudmundsson är väldigt duktig och påläst men framförallt otroligt smidig. Om han går på för hårt så skulle han tystas ner direkt. Ska genast börja följa hans bloggar/arbete.
*
Serafia
2 april, 2011 at 16:18 · Reply

Programmet inleds med en långt och oklart snackande om vad ”islamism” är. Waberi anser själv att muslim=islamist så enkelt var det. Sen fortsätter han att ljuga om vad han sagt tidigare (alla är lika värda men ickemuslimer är inte värda något). Lägg märke till att programledaren till Waberis ”positiva” sidor lägger att han är SDs favorithatobjekt. Så duktigt då!!
*
krellekrell
2 april, 2011 at 15:37 · Reply

Bara försvinn från mitt land waberi du hör inte hemma här, ingen vill ha dig här så enkelt är det.
*
Erik
2 april, 2011 at 14:41 · Reply

Reportern försöker göra det svårt för sig (eller troligare, försöker blanda bort korten). Islamism definieras på Wikipedia som politisk islam och det är väl en definition som fungerar bra.

Att försöka införa hela eller delar av sharia, delar av Koranen, i lagstiftningen, det är islamism, vare sig det sker demokratiskt eller med våld.
*
VonHruhfr
2 april, 2011 at 13:22 · Reply

Så underbart att ha en religion som backar upp ens lögner. Waberi kan ta sig i brasan.
*
VonHruhfr
2 april, 2011 at 13:20 · Reply

Haha! Så underbart att ha en religion som backar upp ens lögner. Waberi kan ta sig i brasan.
*
sverkersson
2 april, 2011 at 11:38 · Reply

”För tillfället så kallar jag mig Muslim” denna hemska människa slutar aldrig att förvåna mig han är halare än en ål. Men man märker ju mellan raderna vad han står för och folk borde fatta vad Islamisten Waberis agenda är.
*
Karl Martell
2 april, 2011 at 11:12 · Reply

Förr i världen samlades riksdagen bara någon gång emellanåt.Var och en var hemma och skötte sitt.Hemförlova dem efter arbetet.Vi behöver ingen stor kostnadskrävande överhet i Stockholm. tack så mycket.
*
argatanten
2 april, 2011 at 10:46 · Reply

En del hävdar att Gudmundson var för mesig. Det må så vara, men han är i alla fall en av de få journalister som vågar ifrågasätta.

En annan som också vågar är Sakine Madon. Hon har en väldigt bra krönika i Expressen där hon starkt ifrågasätter Ullenhag och vår integrationspolitik.

http://www.expressen.se/ledare/sakinemadon/1.2387568/kulturblind-politik-det-enda-vettiga
*
Berit
2 april, 2011 at 10:28 · Reply

Stopp och belägg svenska folket röstade för att Sverige ska islamiseras och för massinvandring så sent som för sju månader sen så alliansen med Reinfeldt har fått mandat från folket för denna vansinniga utveckling så skyll själva!
Det är tydligen över nittiofyra procent som tycker att etniska svenskar ska prioriteras bort och fram med araber och muslimer?
Att det blir ett islamistiskt parti det kan ni räkna med de har inte bara en halv miljon invandrare de har över nittio procent av det etniska svenska folket också så det blir en majoritetsregering!
För svenskarna kommer att sova även 2014.
*
Rufsen Olsson
2 april, 2011 at 10:08 · Reply

”Jag har aldrig sagt att man ska slå någon eller att månggifte ska införas”

Haha, han är så kokrad att han inte fattar att det finns intervjuer med honom i diverse arkiv på SVT och TV4.
o
rksmrgs
2 april, 2011 at 10:38 · Reply

Han tillämpar taqiyya. http://verklighetenisverige.wordpress.com/2010/02/08/muslimsk-ordbok-al-taqiyya/
o
SM811
2 april, 2011 at 11:33 · Reply

Bara att se detta så förstår man att där står det inte rätt till.
http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk
Dessa åsikter tycker Fredrik är representativt för moderaterna.
Jag tror bestämt att Fredde är en smygmuslim?
*
Rolle
2 april, 2011 at 10:01 · Reply

Usch vad jag mår illa när jag hör den ormen,han sitter i riksdagen, hur roligt är inte det?. men i riksdagen har han många fina kompisar, även svenskar såsom homot Federley som försvarar muslimer,trots att han är den första som ryker i ett sharia samhälle,Maria Ferm, Lars Ohly , maria wetterstrand,Reinfeldt Maud,fy fasiken ,tänk att sitta med alla dessa döskallar på en öde ö.Den ön hade inte varit öde länge tror jag ,dom hade nog tagit in flyktingar även där.jag räknar dagarna till 2014.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: