onsdag 6 april 2011

”M representerar inte sina väljare i invandringsfrågan” « Politiskt Inkorrekt

”M representerar inte sina väljare i invandringsfrågan” « Politiskt Inkorrekt: "”M representerar inte sina väljare i invandringsfrågan”

MASSINVANDRINGEN Christoffer Dulny, politisk sekreterare i Sverigedemokraterna, skriver i dag om att Moderaterna har svikit sina väljare då de liberaliserar det som redan är världens mest liberala invandringspolitik.

Bland sju riksdagspartier finns enighet kring hur invandringsfrågan ska hanteras. Konsensus är att den ska fortsätta precis som förut i en kurva som trendar uppåt. Även om debatten kring hur de invandrare som lever här förs, så finns det fortfarande ett starkt tabu kring frågan om mängden som invandrar hit och hur detta ska hanteras.
När Moderaterna nu öppnar upp för möjligheten att kraftigt öka anhöriginvandringen (främst från Somalia) och samtidigt belöna dem som lever här illegalt, ja, då är det dags för Moderaternas väljare att börja prioritera. För invandringsvänliga är de inte, det framgår av de undersökningar som står att finna.

[...]

Det finns en uppenbar förvirring inom de egna leden när det kommer till invandringsfrågan vilket inte minst manifesterar sig i migrationsminister Tobias Billströms inställning till folk som vistas i Sverige illegalt. Att ha gått från den mycket nyktra synen på att svensk lag ska upprätthållas till att förespråka och underlätta lagöverträdelser talar sitt tydliga språk: De som ska straffas är de som rättar sig efter beslut, de som ska belönas är de som inte följer svensk lag. Tydligare än så blir det inte.

[...]

När statsminister Fredrik Reinfeldt säger att han stänger dörren för främlingsfientliga krafter bör han ha i åtanke att när man pekar ett finger så pekar tre tillbaka på en själv.

Sveriges Resurser
5 april, 2011 | Category: Asyl Migration, Inrikes, Politik
47 comments to ”M representerar inte sina väljare i invandringsfrågan”
« Older Comments 1 2

*
ann
6 april, 2011 at 01:25 · Reply

Stämmer. De flesta väljare oavsett parti gillar inte svensk invandringspolitik. Betänk utförsäkringar, sänkta pensioner… vi ska inte behöva utstå sånt samtidigt som ”flyktingar” av olika sorter försörjs, får boenden, fritidsaktiviteter och allt för att de ska trivas. För VÅRA skattepengar.
*
M Capensis
6 april, 2011 at 00:41 · Reply

Reinfeldt är inte moderat. Han är bara maktlysten. Och liksom Sabuni valde han det parti där han trodde sig ha störst chans att lyckas. En politisk krämare, som säljer vad som helst, och köper vad som helst, bara han vinner något på det.

Det är därför han blir en så slät figur som statsman. Han vet faktiskt inte hur man gör. Så han spelar sitt partipolitiska spel, blir antagligen både förvirrad och förnärmad när det inte fungerar.

Och det är antagligen därför han hatar SD. Därför att de påminner om vad en politiker ska vara. Någon med ideer, värderingar och en ideologisk kompass. SD antyder att politik faktiskt fortfarande handlar om allt det där, även om de gamla partierna sedan länge övergått till samma poängpolitik.
*
Jenny
6 april, 2011 at 00:40 · Reply

Det var värst vad många fd moderater det finns här. Själv har jag röstat på sossarna i alla val och det är många. I valet 2010 blev det sd pga invandringen som ruinerar sverige. Det satt väldigt långt inne för jag är för en som jag tycker ”mer rättvis fördelningspolitik”. Har själv aldrig mottagit några bidrag, men tror att människor och även samhället i förlängningen mår bättre av att golvet höjs och taket sänks. Har aldrig ångrat att jag röstade sd och kommer troligen aldrig att rösta på sossarna som jag tycker har förstört mitt älskade fosterland tillsammans med moderaterna. Det går inte att göra ogjort och är för mig oförlåtligt. Jag är INTE emot invandrarna däremot invandringspolitiken.
o
M Capensis
6 april, 2011 at 00:52 · Reply

Då är vi i alla fall två :) Instämmer i varenda ord du skriver.
*
kjellan55
5 april, 2011 at 23:07 · Reply

JA makt kormumperar o makt skapar sina egena villkor se på elfenbenskusten lybien med flera länder där diktatorer styr dom gör vad som helst för att sitta kvar synd bara att inte SD fällt regeringen i allt dom kan då hade SD fått igenom mer av vår politik sluta vara medlöpare till regeringen
o
Cmkk
6 april, 2011 at 00:23 · Reply

Det här med Elfenbenskusten kanske inte är så enkelt? Rätta mig om jag har fel, men är inte den nye presidenten en muslim, som har fått makten genom flitigt barnafödande av norrifrån inflyttade muslimer. ”Purnegrerna” kanske inte uppskattar att förlora sitt land på detta ”demokratiska” sätt!
*
Hans Blücher
5 april, 2011 at 22:32 · Reply

Det är fortfarande en gåta för mig att någon människa fortfarande har något förtroende för denna person. Vad personen gav uttryck för i Malmö strax före valet innebär i praktiken såvitt jag kan förstå. En bristfällig och sviktande uppfattning rörande demokrati begreppet såväl som då uttryck åt en godtycklig hållning rörande rättsstaten och dess lagar. Hans uttalande kan inte tolkas på att annat vis utan att delar av den svenska befolkningen inte omfattas av rättsstaten utan får skylla sig själv. I förlängningen innebär detta att möjlighet till att andra grupper i framtiden också kan komma att omfattas om de misshagar personen i fråga. Detta liknar mer form av diktatur i sin linda än vad jag anser begreppet demokrati betyder. Tycker faktiskt att t ex SD borde väcka frågan och gör en anmälan till konstitutionsutskottet för klargörande och huruvida det enligt svenska lag går att fälla sådana uttalanden ord med sådan innebörd. Frågan får anses vara av principiellt värde, menar jag. Vad som sades i Malmö vid det offentliga mötet finns dokumenterat i en rad ljud och bild upptagningar.
o
Cmkk
6 april, 2011 at 00:17 · Reply

Reinfelt anser på fullt allvar att Sverige blir (be)rikare genom dagens invandring. I en debatt med Jimmie Åkesson så tog han upp sin egen bakgrund, där den kringresande afrikanske cirkusartistens avkomma tydligen skulle vara någonting som var viktigt för Sverige.

Jag uppskattar Anders Borg och var försiktigt positiv till FR när borgarna tog makten; men idag har jag svårt att se hur Sverige blev bättre av det där afrikanska besöket?
*
Kbj
5 april, 2011 at 21:43 · Reply

Reinfeldt är säkert välkommen till sina kompisar i Somalia m.m .
Han kan ta med sej miljöpartiet o alla andra musseälskare också , det vore en välgärning för oss SVENSKAR .
*
erik
5 april, 2011 at 21:06 · Reply

Själv är man lite ung för att ha vkunnat rösta mer än en gång. Men mina åsikter är mer blå än röda och någon förmyndarstat stödjer jag icket.

När man hör hur snacket går ute i landet, att många tappat tron på de nya moderaterna. Så verkar det vara så pass många att det borde kunna ses i deras siffror efter nästa väl. Man kan ju iaf hoppas..
*
Gunnar
5 april, 2011 at 20:27 · Reply

1786 bildades Svenska Akademin, uppgiften var att främja det svenska språket och litteraturen. Det är väl dags att ändra på ”barbarernas” påhitt och välja in någon kulturberikare bland de aderton, varför inte moderaternas muslimske företrädare Wabari
o
gniden
5 april, 2011 at 23:25 · Reply

Svenska Akademin är svensk. Pursvensk. Inte Invandrarakademi, inte Islamakademi, inte Hinduakademi eller Zigenarakademi.
Snälla Gunnar, väck inte dårarna !
*
rusellpeters
5 april, 2011 at 20:19 · Reply

Ewa Björling går med i ett demonstrations tåg för politisk islam.
Sen försvarar hon det i en riksdagsdebatt med religionsfrihet.
Hon försvarar en facistiskt politisk rörelse vars mål är är att påskynda den 12 imamen Mahdis återkomst. Hans arme skall förgöra judarna och de otrogna. T.o.m Mahdis svarta flaggor viftades under demonstrationen. Den arme som ska först ska skapa kaos, död och elände på jorden för att på skynda hans återkomst. Mahdi ska enlig haditerna (den bok hon inte kunde) komma tillbaka efter sin 1200 års långa väntan under mosken i Qom.
Hur dum får man vara?
Det är en tro som bör dömas ut på samma sätt som tron att Elvis lever.
Den är lika dum men dessutom farlig.
*
Fredrik
5 april, 2011 at 19:53 · Reply

Jag har alltid röstat M, och även haft förtroendeuppdrag för detsamma.
Det har varit Sveriges enda (värde)konservativa parti.

Men ett parti som plötsligt ska underminera den svenska rättsuppfattningen, skymfa de demokratiska spelreglerna och propagera för en orealistisk massinvandring – det är inte mitt parti!

Varje dag är jag mycket nöjd med att jag lyssnade på mitt hjärta och mitt sunda förnuft, och röstade på SD!
o
Nisse på Manpower
5 april, 2011 at 21:54 · Reply

Samma här, men jag var aldrig aktiv i (m) men funderar på att göra något för SD, där mitt hjärta redan är förlorat.

Men jag hoppas att inte få hjärtat förlorat som imamerna vill att jag skall förlora mitt hjärta. Jag föredrar SD’modellen.

SD 2014, 2018, 2022, 2026, 2030……
*
Illwill
5 april, 2011 at 19:47 · Reply

En svensk som röstar på 7-klövern förråder sitt land, sitt folk och sin kultur.

Svårare än så är det tyvärr inte.

I mina ögon så är samtliga som röstat på 7-klövern sedan iaf år 2000 ansvariga för vartenda brott som invandrarna begår. Varje våldtäkt, varje mord, varje rån och varje misshandel kan direkt läggas på de som röstat på 7-klövern sedan det blev fullständigt uppenbart att deras (samtliga politiker inom 7-klövern) mål var att förstöra vårt land. Det finns ingen ursäkt, det finns ingen giltig anledning. Förräderi är förräderi.
*
'Svenne'
5 april, 2011 at 19:36 · Reply

Reinfeldt är inte bättre än de irakier och kurder som svarar för de omfattande våldtäkterna på våra svenska flickor. Ingen skall inbilla mig att det är någon skillnad på de ”invandrare” som kommer till Norge jämfört med de som kommer till Sverige. Nu har norrmännen lättat på täcket och avslöjat sanningen om dessa våldtäktsmän, våldsmän och mördare, vilka trasiga våldsamma individer det rör sig om och att de definitivt inte är lämpliga att släppa ut i vårt samhälle. Sanningen är den att vi i Sverige får de ”invandrare” som är i ännu sämre psykisk status eftersom norrmännen i alla fall lyckats hålla emot bättre än här där det är öppna dörrar. Det är inte att peka finger att säga ifrån, det är en skyldighet mot det etablerade samhället att se till att det inte förstörs av dessa individer. Varför jagar ni med samlade resurser MC-gäng, som inte drabbar enskilda människor lika hårt som dessa fanatiska importer? Bryr ni i Moderaterna och Miljöpartiet inte om oss vanliga svenskar mera. Hoppas ni att få fortsatt stöd för er politiska tillvaro från dessa importer? Med er attityd till invandringsproblematiken kan det inte vara fråga om annat än importer! Den typen av övertagande av samhället kan vi som svenskar inte acceptera och ni politiker som bestämt detta får ta konsekvenserna.
*
Pettersson
5 april, 2011 at 19:02 · Reply

För två år sedan kom moderaterna med en i mitt tycke bra utredning om brister i invandringspolitiken som publicerades i DN. Moderaterna krävde väsentligt hårdare invandringspolitik med självklara förslag som:

Sverige som invandrarland måste se sanningen i vitögat.
• I Sverige gäller svensk lag.

• Medborgarskap som getts på felaktiga grunder, exempelvis genom falsk identitet, hot eller mutor ska återkallas.

• Den som får avslag på sin asylansökan ska inte kunna stanna kvar i landet.

• Utländska medborgare som dömts för grova brott ska utvisas.

• Invandrare ska inte ha rätt att fritt välja bostadsort.

• Tillräckliga kunskaper i svenska måste bli obligatoriskt.

• Vägen till Sverige kan inte enbart bygga på asylsökande och deras anhöriga.

• Det är inte rimligt att några svenska kommuner under perioder tagit emot fler irakier än hela USA.

Läs mer om Moderaternas utredningen nedan

http://petterssons.bloggsida.se/politik/%e2%80%9dta-medborgarskapet-fran-kriminella-invandrare%e2%80%9d
*
Slasher
5 april, 2011 at 18:59 · Reply

Man kan hoppas att de riktiga moderaterna straffar denne svenskförrädare till statsminister. Jag skulle också vilja minska mitt skattebetalande för det känns inte roligt att betala för allt skattemissbruk vi har i Sverige.
o
Dragonen
5 april, 2011 at 21:07 · Reply

Kalla det för förskingring på Riksdags-nivå! Borde det inte finnas en lag mot det!?
*
Mikael
5 april, 2011 at 18:54 · Reply

Jag själv tillhör de invandringskritiska moderaterna eller snarare tillhörde.
Invandringsfrågan och skändningen av det svenska försvaret var huvudargumenten för mig att gå från M till SD i valet 2010.
o
LarsA.
5 april, 2011 at 19:45 · Reply

Islamiseringen av väst måste stoppas. Sociala trygghetssystem smörjer mer och mindre islamister ekonomiskt som i all ro kan planera och nå sina mål. Det gäller västs överlevnad slutligen. Invandringspolitiken är viktig för mig och SD kritiserar formen, så de får min röst. M har sålt sig. Påminner om: World Trade Center i New York 2001, bomberna på Bali 2002, tågbomberna i Madrid 2004 och tunnelbanebomberna i London 2005 samt Stockholm 2010. Vad är det som väntar…härnäst?
*
Inspiratus
5 april, 2011 at 18:53 · Reply

Än så länge tuffar ekonomin på. Många företag går bra. Än så länge kan man dölja ”segregationskostnaderna” hyfsat.Media tjänar troget makten. Men – Vänta tills det tar emot igen. En dag spricker hela bölden!
Gamla hederliga moderater, såna som jag känt genom åren – Vad har det blivit av er? Vi var inte alltid överens men ni hade iallafall ryggrad!
Ni var rejäla och hederliga svenskar på den tiden. Ville landets bästa.
Våga lämna moderaternas nuvarande misch-masch och gå tillbaka till era kärnvärden igen!
*
rensaren
5 april, 2011 at 18:43 · Reply

Undrar till vilket land Reinfeldt och övriga politiker (utom SD),skall
flytta när Sverige är kört i botten.De saknar ju inte precis den
ekonomiska möjligheten.
*
Fredrix
5 april, 2011 at 18:39 · Reply

Jag belönar Borg med att inte betala skatt mer.
Det är det enda man kan göra som politikerna verkligen kommer att begripa.
*
Dalman
5 april, 2011 at 18:39 · Reply

I sin strävan att behålla makten och att utestänga SD var FR beredd att hoppa i säng med vem som helst. Det är bara att hoppas att moderatväljarna vaknar och ser vad som sker. Moderaterna har drivit en linje tidigare som var mera restriktiv men så inte nu.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: