söndag 24 april 2011

Svenska skattebetalare ska stå för framtida moskébyggen « Politiskt Inkorrekt

Svenska skattebetalare ska stå för framtida moskébyggen « Politiskt Inkorrekt: "Svenska skattebetalare ska stå för framtida moskébyggen

MOSKÈBYGGEN Civilminister Stefan Attefall (KD) har kommit på en fantastisk lösning om hur vi kan förhindra att islamistiska länder finansierar moskébyggen i Sverige. Hans förslag är att vi skattebetalare ska stå för detta för att motverka den hårdföra wahabismens utbredning i Sverige – inte islams.

Stefan Atterfall vill därför återinföra det statliga stödet till religiösa byggnader som avskaffades på 1990-talet. Ämnet har aktualiserats då en gigantisk moské planeras i Tensta till det facila priset av 400 miljoner kronor, där pengarna kommer att skänkas av den saudiske prinsen Abdul Aziz bin Fahd för att hedra sin döde far.

Stefan Atterfall har rätt i en sak när det gäller moskébyggen i Sverige och det är att det är extremt oroväckande att dessa finansieras av det mest islamistiska landet i världen, Saudiarabien, som senare kan utöva makt på moskén och hur islam ska propageras. Men sedan tappar han huvudet då han öppnar för att vi skattebetalare ska betala för vårt eget lands självmord genom att VI ska finansiera dessa moskébyggen. Det är då som man kommer till insikt att vi inte har inkompetenta personer som sitter i beslutsfattarställning i Sverige, för hur logiskt är det att en kristdemokrat propagerar för islams spridning?!

Det spelar absolut ingen roll om pengarna kommer från wahabister eller den svenska staten, islam är islam och spridningen av denna politiska våldsideologi kommer att fortsätta som vanligt oavsett. Det borde faktiskt vara ett grundkrav för varje politiker att lära sig allt om islam för det är först då de förstår helheten, och om det är något att eftersträva i Sverige eller inte. Vi som redan fördjupat oss vet att detta inte är något för Sverige och svenskarna.

Låt istället muslimer själva försöka finansiera sina moskéer, har de inte råd då blir det ingen moské.

SVD

PI återkommer angående det tänkta moskébygget i Tensta och alla dess kopplingar.
24 april, 2011 | Category: Inrikes
Gilla Dislike

* 6 people liked this.

Community
Disqus

* Logga ut
* About Disqus

Glad you liked it. Would you like to share?

Facebook

Twitter

* Share
* No thanks

Sharing this page …

Thanks! Close
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
25 kommentarer 349 gillar received
Dela på
Skicka som @setovis
Visar 30 av 41 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS

*

C_Rex [Moderator] 5 minuter sedan
Den svenska skattebetalaren bockar och tackar för förtroendet.
Stefan, du har noll i förtroende från mig.
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Vi har inte råd [Moderator] 10 minuter sedan
Muslimer i Sverige ska finansiera moskéerna själva. Svenskars skattepengar ska INTE gå till moskéer.
Det borde förbjudas att finansiering av moskéer i Sverige kommer ifrån länder såsom Saudiarabien där man inte har demokrati, inte respekterar mänskliga rättigheter och framförallt inte kvinnors rättigheter.

Detta borde vara helt självklart men media i Sverige slår ju knut på sig själva i jakten på att vara 'mest politiskt korrekt'. Jag kallar det att lämna hjärnan hemma och att media har fått en kollektiv kollaps där de lägger snaran om Moder Sveas hals.

Tack för ordet.
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

huckleberry_finn [Moderator] 7 minuter sedan som svar till Vi har inte råd
Bygg inga moskéer alls i sverige dom hör inte hemma här.
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Olle H. Andersson [Moderator] 13 minuter sedan
Politisk harakiri och ytterligare ett sänke för KD. Men möjligtvis finnes en baktanke nämligen att.......få nya väljare.
Naturligtvis då ej infödda svenskar ty vi springer vid åsynen av ovanstående tankehaveri.
KD fiskar bland invandrare och hoppas på ett Guds (Allahs) mirakel.
show more show less
Anmäl
4 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Knut_Zweistein [Moderator] 14 minuter sedan
I Det Nya Sverige skall det satsas på 'bricks not brain' för att travestera prof Andersson när han var rektor för Linköpings universitet och förfärade sig över hur lite pengar man lade på personal i förhållande till byggnationer.
I Sverige drar man ner på välfärden men anser tydligen att pengar istället skall gå till att bygga moskeer. Bygg lägenheter till ungdomar istället om det nu måste byggas för skattemedel och underhåll vägar och järnvägar för pengarna!
show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Danneskaning [Moderator] 16 minuter sedan
Eller så väljer man att inte bygga några moskeer alls.
show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Hilfe! [Moderator] 18 minuter sedan
Vi vill inte betala! :'(

Vi vill hellre att massimporten av muslimer ska upphöra. Vi vill bo i Sverige och vara sekulära och jämställda. Vill man inte det kan man väl istället flytta till ett muslimskt land? Då kan ju alla få som de vill, istället för att vi ska utrota oss svenskar och vår kultur.
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Hilfe! [Moderator] 17 minuter sedan som svar till Hilfe!
PS! De saudiska prinsarna kan hellre lämna kommunbidrag till socialbidrag och barnbidrag. Det skulle uppskattas oerhört mycket mer...
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Jango Fett [Moderator] 19 minuter sedan
Svenska skattebetalare betalar ju redan indirekt för kolonisering och islamisering av Sverige genom att tvingas finansiera världens mest frikostiga (släpphänta) invandringspolitik. Nu ska vi alltså även stå för de direkta kostnaderna för islamisering genom skattefinansierade moskébyggen. Jag har slutat förvånas över tillståndet i det här landet men hoppas verkligen inte att detta förslag blir verklighet.
show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Goja [Moderator] 19 minuter sedan
Det är inte klokt vi betalar dem för att islamisera Sverige. När muslimerna blir tillräckligt många kommer de att bränna ner våra kyrkor som man gör i de muslimska länderna. Om muslimerna blir i majoritet kommer man att tracksera de kristna och driva ut oss ur Sverige. Det är vad vi i förlöngningen betalar muslimerna för att göra. Kommande muslimska generationer kommer inte att ha någons som helst tacksamhet för att deras färäldrar och farföräldrar en gång fick komma till Sverige. Se bara vad som hänt i Kosovo, Libanon och nu senast i Elfenbenskusten.
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Arnold Fisberg [Moderator] 20 minuter sedan
Ännu ett lågvattenmärke för KD! Frågan är vad dom mer ska hitta på för att sjunka djupare innan valet 2014. För övrigt så behöver man inte vara islamofob för att undra var gränsen går innan vanligt folk börjar kasta sten på våra gator. Hur kan våra folkvalda agera som om de vore landsförrädare och vad är det för dold agenda som ligger bakom detta?
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Kallemannen [Moderator] 20 minuter sedan
Under onsdagens Landstingsfullmäktige i Västerås så gick Roy Cederbäck (KD) upp under en debatt o hasplade ur sig att 'Det finns inga dåliga droger, det finns bara jättebra droger....med dom är farliga'.
Detta medan Anna-Lena Henriksson (KD) satt och spelade spel på sin mobil under större delen av dagen under samma Fullmäktigemöte.
Med sådana politiker i KD så är det inte konstigt att det går utför med det partiet.
show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Gruvmor [Moderator] 23 minuter sedan
Återigen - varför är den enda fungerande lösningen så bortom dessa flumpolitikers föreställningsvärld? Man kan endast hindra islamismens spridning i Sverige om man förbjuder moskéer och ser till att man inte släpper in för många muslimer över huvudtaget.
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Kallemannen [Moderator] 24 minuter sedan
'kommer till insikt att vi inte har inkompetenta personer'

Blev det inte lite fel i den textraden?
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

PerEkman [Moderator] 26 minuter sedan
Snart behöver väl PK-religionen (ja det har blivit en religion, både vad gäller övertygelse och brist på resonemang ) en byggnad där de kan hålla sina väckelsemöten i. Eller vänta, de har ju redan EXPO-gudstjänster på skolorna med inhyrda Expo-präster.

De som kritiserar PK-religionen skall bort från all typ av verksamhet man har inflytande över och helst fängslas. Vi är tillbaka på medeltiden med andra ord...
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

huckleberry_finn [Moderator] 27 minuter sedan
Oj oj ja vad ska man säga? Jag är dock inte det minsta förvånad, det var väl bara en tidsfråga innan detta skulle komma upp att vi skattebetalare ska bekosta moskébyggena. Inte nog med att vi redan betalar ofantliga summor till denna religion som inte har något här att göra. Någon mer än jag som inte tycker det känns bra att betala skatt i detta land längre?
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

MagicThunder [Moderator] 27 minuter sedan
KD de bara sjunker djupare och djupare ner i träsket...

Hur vore det att förklara för muslimerna att de ska ta skeden i hand,eller så åker de hem igen...
Kan de inte anpassa sig och vägrar anpassa sig till allt som är svenskt,så har de heller inget här att göra!

show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

PerEkman [Moderator] 30 minuter sedan
Förmodligen ett sätt att få skattepengar till kyrkobyggnader också...

Det enda rimliga är väl att alla får möjlighet att betala 'moskéskatt' precis som kyrkoskatt. I övrigt ska de inte ha några pengar från skattebetalare som inte är intresserade av deras fritidsintressen.
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

YOTHI_TARZAN [Moderator] 30 minuter sedan
Det finns en paradox här
Stefan Attefall tillhör KD - 25 % av riksdagsledamöterna i KD tillhör Livets Ord i Uppsala
Livets Ord är en sekt och dom är råsionister
KD vill att staten finansierar tempel för rump lyftare ????
Hur går det ihop ?????
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Dixiemam [Moderator] 31 minuter sedan
När man tror att man hört allt så kommer det en kalldusch av sällan skådade mått jag vill då fanimej inte vara med att finansiera några Moskeér. Tror de att det står idiot på ryggen på varje Svensk då får han nog ta en lektion i Svenska för så är inte fallet. Man blir ju spyfärdig Jag vägrar!!!!!
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Sverkersson [Moderator] 32 minuter sedan
Sjukt, sjukt...mållös :(
show more show less
Anmäl
5 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Quexsilber [Moderator] 36 minuter sedan
Hela resonemanget är inget annat än en stor skandal. Man utgår alltså från att det finns extremmuslimska värderingar som man helst inte vill få in i landet via deras skänkta moskéer och det ska förhindras genom att staten bygger moskéer där det - förhoppningsvis inte flyttar in extremister.

Först som sist så har ju Attefall tydligen insett att det åtminstonde finns islamister och redan här borde man ju begära att han inte ville stöda denna religion som i sig själv är extrem men ack nej. Istället för det sunda att om det trots allt sunt förnuft ska byggas en enda moske, så ska den betalas av muslimerna själva så propagerar alltså mannen för att skattebetalarna ska stå för fiolerna.

Attefall kröker alltså ryggen inför både extrema och mindre extrema muslimer i deras krav på moskéer överallt istället för att på enkel svenska tala om för dom att vill dom ha en moske så får dom själv sammla ihop pengar till den och dessutom tvingas stå under redovisningskrav på hur pengarna sammlades in.

Man kan hoppas att svensken inser hur hans skattepengar hanteras och i görligaste mån gör allt för att betala så lite skatt som möjligt.
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

jamesbonde [Moderator] 36 minuter sedan
Citat PI: ' . . . för hur logiskt är det att en kristdemokrat propagerar för islams spridning?!'
Huvudet på spiken!
PS: Komiskt att se hur KD gräver sin egen grav.

show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Johan J [Moderator] 24 minuter sedan som svar till jamesbonde
Nejdå, snart byter de namn till Islamdemokraterna för att säkra väljarunderlaget. Allt för att behålla makten.

Ja, än så länge skämtar jag bara, fast man vet aldrig...
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

DrKadzija [Moderator] 37 minuter sedan
Och jag som i min enfald trodde att staten var skild från kyrkan.
show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

SM811 [Moderator] 39 minuter sedan
Islam som vill utplåna kristendomen föreslår denna tokstolle skall vi underlätta för.
Punkt 8-9 belyser http://skafferigodis.blogspot....
Det är till att utplåna sig själv.
Tror han att KD skall få fler röster?
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

lars48 [Moderator] 40 minuter sedan
KD står för Krist Demokraterna, det vill säga kristendomen. Förstår inte hur dom kan blanda in den Islamska läran i detta för det har ingenting med kristendom att göra, snarare tvärtom dom vill avskaffa kristendomen. Snacka om verklighetsfrånvarande politiker.
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

AliAnsen [Moderator] 30 minuter sedan som svar till lars48
Dags att ta bort t:et i 'Krist'. Förresten borde också ordet 'Demokraterna' bytas till 'Partiet'. KD:s nya namn blir då Kris Partiet (KP), vilket stämmer mer med verkligheten.
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

niblic [Moderator] 32 minuter sedan som svar till lars48
Stefan Atterfall är inte kristen, det är uppenbart. Blott ytterligare en som, när inget annat stod till buds, förslaget skaffat sig en politisk position för sin försörjning och nu måste leverera något för att kvalificera sig inför nr. 1; ja, han F.R.
En värdig representant för det svenska politikerskrået 2011.
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Magnus99 [Moderator] 41 minuter sedan
Härligt .. nu skall mina skattepengar flyttas ifrån välfärd till moskée bygge. Känns som man skall dra i en högre växel gällande skattefusk m.m. Varför skall jag betala för en våldsam ideologis samlingsbyggen? Vad är nästa steg, skall mina skattepengar bygga samlingssalar till kommunist / nazist partier? Eller varför inte pedofilernas riksförbud.
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara

Show more comments … Visa fler kommentarer Visa alla kommentarer

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: