måndag 4 april 2011

Svenske Joakim Dungel halshöggs i Afghanistan - Fria Tider

Svenske Joakim Dungel halshöggs i Afghanistan - Fria Tider: "Svenske Joakim Dungel halshöggs i Afghanistan
Publicerat 3 april 2011 kl 19:15
Tidigare i helgen dödades en svensk toppjurist som arbetade för FN i Afghanistan. Svensk media har inte gått in på några detaljer kring mordet, men dansk media meddelar att toppjuristen blev halshuggen.
5
0
Retweet
0
Pusha

Den mördade 33-årige svensken Joakim Dungel påbörjade nyligen sin FN-tjänst i Afghanistan efter flera toppositioner vid bland annat internationella tribunalen i Haag, krigsförbrytartribunalen för Sierra Leone och en observatörstjänst i Hebron, meddelar Expressen.

Joakim dödades i Mazar-i-Sharif, en stad i de nordliga delarna av Afghanistan, när afghaner attackerade FN:s högkvarter där. Expressen uppger att han mördades kallblodigt, men tidningen går inte på hur han mördades.

Den danska tidningen Ekstra Bladet avslöjar dock att Joakim blev halshuggen av de muslimska angriparna.

Även norska officern Siri Skare halshöggs i attacken.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

* Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/svenske-joakim-dungel-halshoggs-i-afghanistan Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
50 kommentarer

1.

Sveriges framtid enligt våra politiker !!!. Få se vad som säger den dagen när deras nära och kära blir halshuggna. ”VI GILLAR OLIKA, HOPPAS JAG PÅ ”.
Nobel den 4 april 2011 kl 12:45 Svara
2.

och det är ju allmänt känt att vår regering vurmar för dessa muslimer och släpper in vilka som helst…
Nils A den 4 april 2011 kl 11:04 Svara
3.

Åter ett bevis för att den ömkliga svenska massmedian
mörkar allt negativt om dom muslimska idioternas barbariska
metoder. Det är för bedrövligt att man skall behöva leta i
utländsk media för att få verkligheten serverad så som den är. Hur fan står sådana som Thommas Mattsson och Jan Helin
ut med sig själva? Om jag själv befunnit mig i deras sits
skulle jag allvarligt övervägt om jag ville leva vidare med
mitt skenheliga landsförrädareliv.
Tony Ingman den 4 april 2011 kl 11:01 Svara
4.

Banemännen, dvs det muslimska slöddret är väl redan på väg till Sverige som ensamma barn. Härlig nu kan våra småkåta batikhäxor få pyssla om dessa.
jägarn den 4 april 2011 kl 10:00 Svara
5.

Citat fr. Jinge (2 mars 2011): ”Hoppas Afghanerna snart har drivit ut alla ockupationsstyrkor från DERAS land. De har faktiskt rätt att skjuta på inkräktare,vilket de också har visat sig beredda att göra genom historien.” / Svenne
Svenne den 4 april 2011 kl 08:47 Svara
6.

Om muslimerna inte varit upprörda över pastorn i Florida hade de varit upprörda över något annat. Detta beteende är föreskrivet i koranen, förespråkat av många av deras ledare och skall inte överraska någon. När många upphetsade muslimer samlas och några obeväpnade normala befinner sig i närheten så blir det så här – i synnerhet under de omständigheter som råder i Afghanistan – oavsett vad någon pastor i Florida har sagt eller gjort i sin trädgård.

De skyldiga är fruktansvärda människor alllihop. De skyldiga är följande personer.

1. den mordiska muslimhopen, de ”hundratals unga män” som trängde in i FN-högkvarteret och torterarade ihjäl hyggligt folk, som de mycket väl vet är där med god vilja för att hjälpa dem. Denna människotyp är bara en dum, vidskeplig och djuriskt grym pöbel. Ju fler de kommer tillsammans desto värre beter de sig. Denna människotyp måste till varje pris måste hindras från att flytta in i våra länder.

2. Svenska massmedia som spelar ner det hela. DN smusslade in svenskens död i brödtexten. http://www.dn.se/nyheter/varlden/obama-fordomer-koranbrannare Redaktörerna blandar bort korten på samma sätt som med arabvåldet i Sverige – man gör den som protesterar mot våldet (pastor Jones i Florida) ansvarig för våldet.

3. Sjuköver-politikerna, som är ansvariga för att svensken överhuvud taget var där och som är ansvariga för att allt fler av muslimhopen är här. Vanligtvis är de pratglada, men nu gömmer de sig. Iofs har ingen av journalisterna ringt upp dem heller – vid tillfällen som detta bildar journalisterna skyddsmur runt sina små raringar och pekar finger åt annat håll.

4. De mördades chef, Staffan de Mistura, som har all förståelse för mördarna av sin egen personal. Han har valt att ansvara för anställda under förhållanden där de är omgivna av vildsinta och våldsfixerade människoskaror, när han inser att hopen vill mörda hans obeväpnade personal. Ett sådant arbete är ett tveksamt sätt att uppbära lön ur rent etisk synpunkt. I synnerhet när man själv håller sig på säkert avstånd från arbetsplatsen. Att Staffan de Mistura sedan i den politiskt logikens namn ger mordvargarna en klapp på axeln efteråt visar återigen den politiskt korrekte karriäristens hänsynslöshet.

Och ursäkta – medskyldiga är alla ni svenska väljare som som i bekväm anpassningsiver fortsätter stödja politiker som bidrar till punkterna 2-4 och som ivrar för att maximalt antal av dem under punkten 1 skall bo i Sverige.
Carl Lundström den 4 april 2011 kl 08:25 Svara
7.

Varför inte skicka ner den svenska regeringen och samtliga riksdagsledamöter, utom SD, så de kan frottera sig med mångkulturen 24/7. Samtidigt så kan Sverige exportera sin ”dialogpolis” och varför inte samtliga ”batikhäxor” som sitter och ”kacklar” i televisionsapparaten hela dagarna!
Alternativ 2. är att asfaltera landet för gott!
Sverige, Sverige fosterland! den 4 april 2011 kl 08:17 Svara
8.

Haha roligaste kommentaren jag har läst på länge =)

En att-göra-idag-lista för en islamist. Såg på Jihad watch.

@1. Slå hustrun.
2. Slå dottern.
3. Delta i demonstration mot amerikanskt homosexbögeri. Ta med svärd.
4. Delta i demonstration mot koranbränning i U.S.A..
5. Skriva till Obama och be om mer bidrag.@

Hehe tack för denna =))))) Men det är jo faktiskt så i verkligheten =( shit sicka idioter de är =)
Johann Schumacher den 4 april 2011 kl 03:07 Svara
9.

Vi har inte bilder av gärningsmannen, men däremot rikligt med bilder av Jones, som ju gärna protesterar mot lite av varje. Men det var inte han som höll i kniven. Han var på en annan kontinent.

Tomten Terry Jones är ungefär lika skyldig till mordet på Joakim Dungel som en fjäril i Skottland är skyldig till Orkanen Katrina. Vi brukar hålla folk ansvarig enbart för mer direkta konsekvenser av deras handlande. (Exempelvis har en kvinna som misshandlas av sin självvalda partner ingen medskyldighet.) Tyvärr upphävs principen i media och i folks medvetande när känslomässiga och logiska felslut tillåts.
Curator den 4 april 2011 kl 01:06 Svara
*

Indeed
Nisse77 den 4 april 2011 kl 01:57 Svara
10.

Tycker det är fel att kalla det för halshuggning. Muslimer hugger inte av halsen på sina offer, dom skär av den för att avrättningen ska vara plågsam.
Läsaren den 4 april 2011 kl 00:58 Svara
*

Ja, det är svårt att tänka sig något mer fruktansvärt sätt att dö på. Fy fa-an så vidrigt. En vidrig sak att utsätta en annan människa för.
Curator den 4 april 2011 kl 01:08 Svara
*

Ja det är antagligen samma avrättningsmetod som tjetjenerna använt på tillfångatagna ryska soldater. De skär av huvudet med en stor kniv. Ser mer ut som de avlivar ett slaktdjur.
mysmajcus den 4 april 2011 kl 08:11 Svara
11.

Folk som inte vill ha hjälp ska inte få någon heller. Alla civiliserade länder bör lämna Afghanistan så att landet kan ruttna sönder i fred.
Stormtrooper den 4 april 2011 kl 00:53 Svara
*

Jo men då blir det en bas där terroristerna kan få en fristad och träna sig i djävelskap som före 9/11.
osborn den 4 april 2011 kl 12:19 Svara
12.

vi har ingenting i Afghanistan att göra och vad är det vi försöker uträtta där egentligen därför menar jag att målen äroklara o därför måste vi dra oss ur detta onödiga krig som kostar oss 2miljarder kr varje år och det kostar Afghanerna en massa liv.
Svenska folket är lobotomerade av bombhögern och media hjälper till att hjärntvätta Svenska folket.
Svenskar borde börja protestera mot detta krig och även mot insatsen i Libyen nyligen eftersom dessa resurser behövs mer här i Sverige.
vad är det vi försöker uträtta vilka är det media o bombhögern påstår att vi ska rädda o hjälpa?????
vi har blivit marionetter åt USA/NATO och Svenska folket bara sover en törnrosa sömn ingen verkar inse att dessa krig vi blivit lurade i av media o bombhögern kommer förr eller senare att skada Sverige o Svenskarna på ett eller annat sätt.
ut ur Libyen och Afghanistan vi har ingenting i dessa länder att göra det är USA´s krig Imperialisternas krig inte vårt.
Asatro den 3 april 2011 kl 23:59 Svara
*

Jajamen,
För dessa ekonomiska medel så kan Sverige importera mer analfabeter, hiv-smittade, tbc-smittade, våldtäktsmän och mycket annat i den ”mångkulturella gottepåsen”!
Sverige, Sverige fosterland! den 4 april 2011 kl 08:22 Svara
*

Håller med dig helt och hållet. Att skylla på nån pastor med trettiotalet i församlingen tillhör också false flag bilden. Dom har ju för fan letat efter gärningsmän tio år i dom där grottorna, eller var det för att befria kvinnorna. Det med Libyen är ju bara att hålla krigsapparaten i trim samt att sälja ut sina gamla vapen till övriga Mena. Samtidigt kör man sin NWO politik överallt. Kaoz max överallt där man kan-välkommen till NWO
bajdo den 4 april 2011 kl 11:20 Svara
13.

Kanske vore bäst att bränna ALLA koraner och skära ut tungorna på ALLA imaner så att folket inte förtsätts att hjärntvättas?!?
Tommy den 3 april 2011 kl 23:35 Svara
14.

Jag tycker det är skönt att bo i ett land där svenska präster aldrig skulle stå inne i kyrkan och bränna något, varken koraner eller något annat.
En normalintelligent människa bär sig inte åt på det viset.

För några år sedan var det en annan tokig pastor i Amerika som svor ve och förbannelse över Sverige.
josefina den 3 april 2011 kl 22:49 Svara
*

Bära sig åt och bära sig åt. Det handlar om friheter att kunna få uttrycka sig hur man vill. Människor FÅR bränna koraner hur de vill i en västerländsk demokrati.

I alla fall officiellt, då detta endast skall symboliseras av att man bränner en symbol man ogillar. (talar alltså ej om bokbål)

Däremot kanske det inte är det smartaste råkar landet du bor i också ha militära insatser i ett land som tror på koranen.
Schneboll den 3 april 2011 kl 23:29 Svara
o

Och med friheten att uttrycka sig som han vill har han hjälpt till att skapa död och elände för andra. För övrigt har han inte åstadkommit något alls.

Pastorsfan har ju dessutom lovat att göra om det, så då tycker jag han ska ta sina koraner och åka till Afgahnistan och ta egna risker.
Eller också kan han slå sig ihop med den amerikanska pastor som tyckte det var bra att så många svenskar hade dött i tsunamin och allt annat han hävde ur sig.

DÅRAR bägge två!
josefina den 4 april 2011 kl 09:30 Svara
*

Gör inget som förargar muslimerna,underkasta dig dem,och konvertera,om du inte redan gjort det.
Om pastor Jones brände deras Holy Shit,då kan väl muslimerna bränna Bibeln.
xbenedictx den 4 april 2011 kl 03:39 Svara
o

Vuxna på sandlådenivå är väl inget att rekommendera.
josefina den 4 april 2011 kl 09:34 Svara
*

dålig retorik där pk-josefina…du försvarar våldsreligionen islam med att klanka ner på 2 tokiga ”kristna” stor skillnad på att bränna böcker och mörda människor
jesse fransson den 4 april 2011 kl 10:41 Svara
o

Så mycket ”kristna” är väl inte de där stollarna, de beter sig inte så i alla fall.
Jag försvarar varken islam eller någon annan religion, fattar inte ens vad du menar med att försvara. Det som hände Joakim Dungel och de andra är fruktansvärt, man mår illa av att tänka på det.
josefina den 4 april 2011 kl 11:34 Svara
15.

Blir bara Islamisterna tillräckligt arga, så kommer snart även de mest islamkritiska människorna tycka att det va dumt av Pastorn att bränna Koranen.
Hampus den 3 april 2011 kl 22:13 Svara
16.

All ära honom som krigsveteran.
Vi ynkryggar håller på ta bort äran av honom med vår nedlåtenhet mot vår värsta fiende muslimska extremismen.
Förlåt att vi finns, oj vad äckligt att vi inte förstod direkt att det var vårt fel att han fick rättvis kulturell
halshuggning av de oskyldiga frihetskämparna.
När jag läser en del av inlägg på den här sidan börjar jag undra att: Det kan fanns kanske en del sanning i Reinfeldts hjärteslogan: Sverige, Det finns inte!
Keine multikulti den 3 april 2011 kl 21:54 Svara
*

nja kanske inte så enkelt som du vill tro om det här-inte alls säkert att det var de sk frihetskämparna som utfört de här dåden och de övriga tidigare
Anonym den 3 april 2011 kl 22:00 Svara
o

”frihetskämparna” ok det var väl och ta i. Det finns säkert några ”riktiga” i liv också.
Keine multikulti den 3 april 2011 kl 22:28 Svara
17.

Vi skall ALDRIG, ALDRIG be om ursäkt av mördarna.
Följ dansk rakryggig linje som förresten är den enda i Europa.
Amerikaner är också jävla ynkryggar och deras befälhavare den värsta fegisen i Amerikanska lumpen. Han är inte ens kapabel som mulskötare till armen.
Om vi börjar be om ursäkt om de här varelser tar skamsen bölande aldrig slut och därmed har vi torskat kriget era enögade idioter.
Det enda rätta är tand mot tand, öga mot öga.
Hur kan folk vara så naiva att de tror på något annat, när motståndet består av det värsta lugg som naturen har någonsin skapat.
Keine multikulti den 3 april 2011 kl 21:42 Svara
18.

var det afghaner eller Kollaboratörer till okupanterna:
ingenting är solklart om det här och de andra svenska fallen där nere
Anonym den 3 april 2011 kl 21:33 Svara
19.

Hörde nu senast på nyheterna om tjafset om Koran-bränningen.
USA presidenten fördömde det och även högsta hönset för USA styrkorna i Afganistan. Att en bok kan ställa till det så till den mildaste grad visar bara på islamisternas lättkränkthet. Här framstår USA president som en mycket klen person och ställer inte upp för sitt folk. Så fort det handlar om förtryckarreligionen islam är de ynkryggar.
SM811 den 3 april 2011 kl 20:33 Svara
*

Islam är snarare en ”ålderdomlig morallära än religion”
lika lite som konfucianism är en religion ;)
gäsp :) den 3 april 2011 kl 21:57 Svara
20.

Tanken går till Joakim Dungel och Siri Skares familjer som på detta tragiska sätt mist sina närmaste. Joakim och Siri var i Afganistan för att vara befolkningen till hjälp och fick offra sina liv på detta otäcka sätt. Fegheten hos förövarna är oerhörd. Att ge sig på FN personal, som borde betraktas som fredade av alla läger, visar den galenskap som vissa av dessa människor besitter. Ett grundmurat hat mot västerlänningar som knappast går att avhjälpa ens på lång sikt. Uppdraget att försöka demokratisera Afganistan är dömt att misslyckas. Vid ett tillbakadragande får naturligvis talibanerna fritt fram. Men vad är alternativet? Folkets mentala kultur förändras möjligen på lång sikt. Men tidsutdräkten blir mycket lång och så länge kan inte Sverige behöva offra sin där närvarande personal. Ta fram ett schema för tillbakadragande snarast.
Tanken går även till den provocerande pastorn Terry Jones som även han visar upp en galenskap med sin koranbränning. Och dessutom hotar med att utföra det återigen. En frisk människa provocerar inte galningar om han inte är galen själv. Det är inte ett uttryck för frihet att provocera och sätta okända människors liv på spel. Alla former av galenskap skall fördömmas.
Oscar den 3 april 2011 kl 20:13 Svara
21.

Märkligt hur tyst det blev på alla godhetsapostlar inom t ex Amnesty, Röda Korset och för den delen PK-eliten inom media och regering. Som de varma förespråkare av islamisering som de är så kunde man kanske förvänta sig en kommentar till denna rituella halalsakt av en kristen representant för Västvärlden.
P Henriksson den 3 april 2011 kl 20:12 Svara
22.

Regimmedia har varit duktiga med att rapportera ”vi var dumma först så det är Ok” (brännandet av en bok, Koranen, i USA).

Med det sagt inget uttalat stöd för utlänningar och vad de hålls med i arabernas länder, men det blev plötsligt ändå ett bra exempel på hur regimmedia fungerar.
Silver den 3 april 2011 kl 20:09 Svara
23.

Alex Jones har utmärkt material om Afghanistan på video, lätt att hitta på nätet.
Är det något av ljushuvuden här som kan förklara varför det kommer ut mer knark från Afghanistan NU, när amrisarna har varit där i 8 år ?????? Tänk det var samma sak under Viet Nam kriget , det sprutade ut knark från LAOS Kambodja och Viet Nam.
Svaret är Cocain International Agency also known as CIA
R Ericsson den 3 april 2011 kl 20:04 Svara
*

Bloggaren Corruptio beskriver Sveriges närvaro i Afghanistan endast för att skydda heroin-handeln. Allt annat är bara bullshit. Han kallar Bildt och Schweinpelz för massmördare och heroin-baroner. Dom är där inte på eget initiativ utan beordrade dit av USA.
Robin Shadowes den 3 april 2011 kl 21:58 Svara
o

Varför i HELVETE skulle Bildt vilja skydda heroinhandeln? Jävla inkompetenta as
Nej den 3 april 2011 kl 23:31 Svara
+

Det finns starka och tydliga ekonomiska intressen bakom narkotika-handeln, och den kollektiva västvärlden blir allt mer ärlig med den allmänna attityden att ”bara man tjänar pengar och inte får några bidrag så är allt bra.”

Exakt HUR man tjänar sina pengar skiter man allt mera i, tvärtom så märker man ofta en illa dold beundran för olika sorters fifflare. Det kan du se i språkbruket (skatteplanerare istället för fuskare), i politiken (frihet och rättighet före all skyldighet), i praktiken (vi ”kan inte komma” åt spamskickare, personer som luras på blocket, bluff-fakturerare osv.), och i rättsväsendet med löjligt låga straff åt alla sådana här fifflare, om det ens görs något alls. Och alla j-a ”enteprenörer” som var och en betraktas som gudasänd och politikerna trängs om vem som kan ösa mest offentliga medel över alla friskolor, jobbcoacher, privata vårdhem, flyktinghem osv. Och svartjobb, och ”avdrag” istället för skattelättnader osv. Fiffel och bedrägerier är ledstjärnan i allt detta. Att sälja knark är ju bara marginellt annorlunda, och de flesta politiker ser nog hellre att människor säljer knark än går på bidrag, det är ju ändå en sorts entreprenörskap.

Sedan finns det också mindre tydliga ideologiska och politiska intressen. Narkotika håller människor lugna, avtrubbade och dumma. Då är vi inget hinder för politikernas verksamhet. Vi gör som dom säger, vi blir moral- och vettlösa konsumtions-hjon. Jag har aldrig sett några narkotika-brukare med några högre ideal än att tillfredställa just sina begär och lustar för stunden. Alltså en perfekt konsumtions-människa. Dessutom skadar narkotikan oss och våra samhällen, och alla politiker idag jobbar med målsättningen att utrota alla vita människor, alltså gör ju narkotikan nytta åt dem.

Försäkringsbolag tjänar också på nerknarkade samhällen, och BNP blir högre. Listan kan göras lång, men det är ett faktum att demokratin och brottsligheten alltid har gått hand i hand på grund av gemensamma intressen, t.ex. samarbetade demokratin med maffian i Italien under ww2, Mussolini hade nyligen utrotat hela maffian men demokratin återupprättade den, sedan hjälptes de åt att avsätta Mussolini.

Varken demokratin, eller brottslingarna, vill ha ett tryggt och harmoniskt samhälle. Det är inte lönsamt.
dofus den 4 april 2011 kl 02:33 Svara
+

För att han är en av elitens marionetter.
Robin Shadowes den 4 april 2011 kl 10:09 Svara
24.

Jag förstår fortfarande inte vad svenskar har i dessa länder att göra, alla som vistas på muslimsk mark löper givetvis risk att dödas.

Dessa attacker bevisar än en gång hur labila och oförutsägbara muslimer är då de blir kränkta, detta var bara en liten försmak på hur det kommer bli så länge dessa tillåts att förflytta sig från sina länder.
Olandstoken den 3 april 2011 kl 19:53 Svara
25.

En att-göra-idag-lista för en islamist. Såg på Jihad watch.

1. Slå hustrun.
2. Slå dottern.
3. Delta i demonstration mot amerikanskt homosexbögeri. Ta med svärd.
4. Delta i demonstration mot koranbränning i U.S.A..
5. Skriva till Obama och be om mer bidrag.
Anonym den 3 april 2011 kl 19:38 Svara
26.

Tragiskt för hans familj och anhöriga. Jag beklagar deras förlust.

Men; Afghanistankriget är och förblir ett orättfärdigt krig byggt på lögnen om 911. Väsentligt fler afghaner har dött till följd av det än västerlänningar.
Att få halsen avskuren eller bli sönderbombad med familjen i sitt hus av ett bombplan…

Joakim var säkert där för att göra vad hann fann gott, för att hjälpa Afghanerna. Jag har förståelse för det. Men jag har också full förståelse för att FN-personalen på plats betraktas som ockupanter.
Lars den 3 april 2011 kl 19:34 Svara
*

”Men jag har också full förståelse för att FN-personalen på plats betraktas som ockupanter.”

Ja, naturligtvis – av talibanerna som vill återinföra det medeltida islamistiska samhället, och som dagligen mördar sin egen befolkning och terroriserar sina landsmän, muslimer som ickemuslimer. Det är förståeligt att de känner sig beklämda av att inte längre fritt kunna härja mot sitt folk, och därför försöker de ständigt anspela på missnöje och uppvigla folk.
Islam gör saken bara värre – för det är och har alltid varit en hatreligion.
Sverige Fritt den 3 april 2011 kl 19:43 Svara
o

Snacka inte skit om medeltiden. Det var en högstående andlig tid med ordning och vilja.

Vad muselmanerna sysslar med idag är något annat, men knappast medeltid.
fulmedia den 3 april 2011 kl 19:59 Svara
+

Medeltiden var en mörk tid i Sverige. Då suddades de sista resterna ut av vår ärofulla vikingatid. Vikingarna kallades barbarer. Frågan är om de var barbarer. Det kanske var de jesuitinspirerade kristna som ville sopa undan alla spår efter vikingarna. Nu har vi en ännu värre grupp som hotar oss – muslimerna. De vill sopa undan alla kristna, dessutom sopa undan alla som inte är muslimer. Sen kommer de att sopa undan de minoritetsgrupper bland muslimerna som inte är av rätta tron. Vi kan få stopp på detta om och endast om vi bekämpar dem. Vi får då bara slåss med pennan, men information kan hjälpa långt om den ständigt upprepas.
'Svenne' den 3 april 2011 kl 20:12 Svara
+

Du har delvis rätt, men det dödande och barbariska krigande som fanns med religionerna som stöd vänder jag mig emot. Andlighet har jag inget emot, men medeltiden är trots allt en ganska mörk tid präglad av pest och mycket dödande.
Sverige Fritt den 3 april 2011 kl 21:48 Svara
27.

Men det ju endå synn om muslimerna ju :( enligt dom knäppa politikerna!
Jeff Jensen den 3 april 2011 kl 19:26 Svara

Lämna ett svar

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: