söndag 10 april 2011

Veena Malik förebild för västerländska feminister « Politiskt Inkorrekt

Veena Malik förebild för västerländska feminister « Politiskt Inkorrekt: "Veena Malik förebild för västerländska feminister

PAKISTAN Den pakistanska skådespelerskan och modellen Veena Malik gjorde nyligen ett uppmärksammat framträdande i pakistansk TV där hon försvarade sid medverkan i Big Boss, Indiens motsvarighet till Big Brother. Något PI rapporterade om redan den 28 mars. I en debattartikel på Newsmill önskar Sara Mohammad, ordförande för Glöm Aldrig Pela och Fadime, att de svenska feministerna kunde vara lika modiga.

[...]

Tänk om alla västvärldens feminister skulle våga vara lika modiga som Veena Malik och bemöta religiösa ledare, klanledare och politiker både i väst och mot islamstyrda länders diktatoriska system på detta sätt? Då skulle vi ha en bättre värld redan idag!

Kvinnor och barn begravs levande, avrättas, knivhuggs, tvångsbränns, våldtags och trakasseras sexuellt av politiker, poliser och imamer runtom islamstyrda länder. Söder om Stockholm mötte jag nyligen en imam i Södertörns Tingsrätts rättsal, eftersom han hade undervisat en 10-årig flicka om Koranen samtidigt som han hade sextrakasserat henne.

Under tiden är Schyman och andra feminister tysta eller bränner 100 000 kronor under Almedalsveckan för att få lite uppmärksamhet i medierna. Många svenska politiker och feminister har stoppat huvudet i sanden och blundar för det pågående hatet och terrorn mot kvinnor av religiösa ledare i islamstyrda länder, ledare som tillåts hjärntvätta samhället med sina påhittade argument ur Koranen.

[...]

Inte nog med det; regimer, imamer och klanledare hotar starka kvinnoaktivister som tar striden mot diktatorer och mot de religiösa ledarna med risk för sina liv. Allt det medan fega feminister här nöjer sig med att kritisera dokusåpastjärnor eller bränna pengar som Schyman. Tänk om pengar i stället gick till att betala resor för sig själva och sina feministkollegor till Pakistan, där de hade kunnat lyssna på Veena Maliks förläsning om mod mot politiskt och religiöst förtryck!

Newsmill
Inslaget



– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: