söndag 29 maj 2011

Amatullah – den kvinnliga islamisten « Politiskt Inkorrekt

Amatullah – den kvinnliga islamisten « Politiskt Inkorrekt: "Amatullah – den kvinnliga islamisten

ÅTAL Den islamistiska konveriten (2007) och niqab-insvepta kvinnan ”Amatullah”, 40 år, från Bosnien och numera boende i Kungsör, har tidigare dömts (penningböter) för att ha mordhotat Lars Vilks flera gånger. Både i mail och via radikala forum som noor.se vilken drivs av lika radikala Abu Usama El Swede alias Ralph Wadman från Hisingen. De två har även gemensamt att man jobbat på Volvo i Torslanda. Redan där var Amatullah extrem och mobbades bort från arbetsplatsen. Nu går hon på bidrag som sjukskriven och påstår sig vara psykiskt sjuk – för att slippa närvara vid en ny rättegång.

Amatullah vägrade inställa sig under hösten i Helsingborgs tingsrätt där hon åtalades på nytt för olaga hot i flera fall samt övergrepp i rättssak mot Lars Vilks.

- Jag erkänner inte era svenska lagar, jag accepterar bara att dömas inför en shariadomstol.

- Ni får gärna döma mig i min utevaro.

- Vilks har gång på gång medvetet och välplanerat provocerat oss muslimer där han hånat vår profet och våra religion som är helt oacceptabelt.

I polisförhör har hon sagt att Vilks

..genom sitt skymfande av islam borde dö.

Målet är nu flyttat till Göteborgs tingsrätt, där rättegången är planerad till kommande tisdag. Men i veckan fick rätten ett brev från Amatullah. Hon kan inte närvara eftersom hon är sjuk sedan 2005 ”men valde först förra året att söka hjälp”, då hon ska ha fått erbjudande om hjälp på en psykiatrisk akutmottagning. Men hon ville inte och skriver:

Jag avböjde detta och jag är hemma hela tiden där min man tar hand om mig. Jag går nästan ingenstans och jag kan vara farlig för andra medmänniskor speciellt om jag blir provocerad eller attackerad. Jag tar mina mediciner dagligen och håller mig isolerad hemma.

Rätten fick även ett läkarintyg, där det framgår att hon är sjukskriven sedan juni 2010 med diagnosen ”svår depressiv episod med psykotiska inslag”. Göteborgs tingsrätt har ännu inte tagit ställning till Amatullahs begäran. Oavsett blir hon åter dömd – vare sig hon erkänner Svea rikes lagar eller inte.

Se videon i vår förra post där CNN försöker intervjua henne

PI har en enda fråga: Varför finns hon kvar i Sverige?
PrintFriendlyShare
2011-05-28, 16:01 (uppdaterat 2011-05-28, 18:35) | Kategori(er): Inrikes
Gilla Dislike

and 11 others liked this.

Community
Disqus
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
36 kommentarer 415 gillar received
Dela på
Visar 30 av 185 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


AliasDL 7 minuter sedan
Skicka hem henne till Bosnien, där är ju de flesta muslimer. Var sak på sin plats!

JohnnyBoy222 1 timme sedan
Har tänkt lite på det hon sa om att hon endast kan dömas av en Sharia domstol. Är det inte emot islam att vistas ute utan en man med sig? eller att prata med en annan man som inte är hennes släkting eller make?? Det är väl Haram så det skvätter om det??

För i såfall kan man väl ta upp det med någon av de hundratals Shariadomstolar som finns i Sverige??

Lucidor 1 timme sedan
Men hallå eller - hon är inte bara galen, utan också 34 år efter sin tid. Tältprojektturnén var 1977...
1 person gillar det här.

Lucidor 1 timme sedan
Men hallå eller - hon är inte bara galen, utan också 34 år efter sin tid. Tältprojektturnén var 1977...

Shakanda 3 timmar sedan
Varför sjukskriver de henne? när andra inte får sjukskrivningar som är sjuka och inte har försatt sig själva i eländet? Om hon inte erkänner lagar här, skall hon ut härifrån! sluta betala ut bidrag åt avvikare i landet, skicka ut dem. Är hon här för att bli försörjd och skall leva som där hon kommer ifrån, men snälla folk jag tror inte hon skulle gilla att dömas t ex stenas till döds? enl sharialagen? Hon är en utsugare. Man kan ju förstå vi har fattigt i landet med dessa antal mixkultifolk som går på bidrag och säger sig vara sjuka, handikappade och bakom fasen är det inte så. Vårt land bidrar faktiskt till och ansvariga politiker att vi sugs ut på pengar och annat av rövare
8 people gillar det här.

Kalle Andersson 4 timmar sedan
Lås in fanskapet och släng bort nyckeln.
9 people gillar det här.

vainlee 4 timmar sedan
Jag erkänner inte era svenska lagar, jag accepterar bara att dömas inför en shariadomstol..Men dom SVENSKA bidragen är helt okej?
12 people gillar det här.

Kalle Andersson 4 timmar sedan som svar till vainlee
Självklart! Våra bidrag kan man inte vara utan, det är därför man vill bo i Sverige. Att man sedan hatar oss Svenskar och snacka skit om oss, är en helt annan sak.
4 people gillar det här.

vainlee 3 timmar sedan som svar till Kalle Andersson
Helst ska man inte behöva träffa några Svenskar (vill gärna få bidragen sända direkt till det landet man har flytt från men bor där med ett svenskt pass).Man vill inte att sin dotter ska gifta sig med oss för då måste hon hedermördas...Och så pratar man om att det är vi svenskar som är RASISTERNA?...VI GILLAR OLIKA...I rest my case
6 people gillar det här.

VoineVoine 36 minuter sedan som svar till vainlee
De invandrare som är mest dryga är de som påstår att vi är rasister för de kallar oss detta då de får en enda liten motgång, oavsett om någon svensk är inblandad eller ej.
1 person gillar det här.

ejpk 5 timmar sedan
Hur länge ska vi försörja alla sådana parasiter?
13 people gillar det här.

Jani Kuusinen 6 timmar sedan
Skicka henne till Mars hon verkar ju vara helt alienerad då hon på riktigt tror att hon står över svensk lag, på med en kramtröjja och in på närmaste mentalsjukhus! Vart denne människa än befinner sig här eller i Saudi är det inte bra, hon är ju ett perfekt exemplar av vad extremismen har fört med sig, hon är profetens främste soldat, hemskt vad lättpåverkade människor kan vara.
1 person gillar det här.

ujin 6 timmar sedan
Jag vet, kicka hem henne till Bosnien!
Eller om hon så vill, varför inte Somalia?
4 people gillar det här.

Yut 9 timmar sedan
Hon är ett troll!
3 people gillar det här.

Ädelstein 11 timmar sedan
kan man inte skaka fram en bild på henne?? hon måste väll vara tvungen att ha heltäckande slöja för att inte skrämma omgivningen
1 person gillar det här.

HuldasKarin 4 timmar sedan som svar till Ädelstein
Hon har sådan särk för att slippa jobba. Vet inte om det är en annan bild PI satt in. Galningen bär annars alltid vantar o den arm man ser nu är mer lik en manlig arm!
4 people gillar det här.

Larrry1 2 timmar sedan som svar till HuldasKarin
Hon jobbade i dessa kläderna på Volvo också. OCH alla skyddskläder. Hon hade dessutom en svensk självutnämnd livvakt som bevakade så att hon inte blev kränkt....
1 person gillar det här.

Yut 7 timmar sedan som svar till Ädelstein
Hon har slöja för att inte skrämma omgivningen.

sormlanningen99 11 timmar sedan
Satt just o kollade på Pontares 'När vindarna viskar mitt namn' på youtube. Jag hör hur dessa vindar viskar..., eller ropar mitt namn just nu. fruktansvärt bra låt och för MIG ett bra budskap, utan att på något sätt göra Pontare ansvarig för MIN tolkning. Men jag hör verkligen vinden........
2 people gillar det här.

Justice4all 11 timmar sedan
Att försöka mörda, att hota, att strunta i SVENSK LAG när man befinner sig i detta land är oacceptabelt! Din religion kan du ta dit där den hör hemma, helst utanför våran jord. Och DEFINITIVT utanför europas gränser, försvinn!!!
12 people gillar det här.

Kalle Andersson 4 timmar sedan som svar till Justice4all
Kan man inte följa Svenska seder och bruk, så skall man åka hem. Så enkelt är det.
3 people gillar det här.

Sverige Fritt 9 timmar sedan som svar till Justice4all
Varför inte Bosnien? Byt henne mot Mladic, för all del.
4 people gillar det här.

Prinsessan_Mimmi 12 timmar sedan
Om det inte hade varit för de allvarliga hoten mot Lars Vilks, så hade denna kvinna varit en ren fars och parodi på sig själv!! Vem kan ta detta på allvar??
4 people gillar det här.

Anna Svensson 12 timmar sedan
att hon är psykiskt sjuk håller jag inte alls för osannolikt, fastän möjligen inte på samma sätt som hon hävdar. Bättre hade det varit om hon hade skickats tillbaka till Bosnien, där hon åtnjuter bättre förståelse för sin personlighet
9 people gillar det här.

Langga 12 timmar sedan
Vill hon bli dömd i shariadomstol och leva efter de lagarna skall hon packa väskan och bege sig till något av de länder där det fungerar på det viset. Varför dra henne inför domstol? Dra in bidragen för denna typ av människor så löser sig allt av sig självt. Det är bara i Sverige som sådant här kan få fortgå.
25 people gillar det här.

maminka 12 timmar sedan som svar till Langga
Det enda som gäller för sådana typer är - UT med dem. Vill hon leva med sharialagar, ska hon inte leva här, för att vi NORMALA människor vill INTE ha dem här.
14 people gillar det här.

Vielfras 12 timmar sedan
Svår depressiv episod med psykotiska inslag ( MumboJumbo ?) . . HMMmm . . Det låter som en samfälld diagnos för hela befolkningen från dessa länder , och då speciellt en religion som kallas för kärlekens religion . . För övrigt skicka hem Spök-Plumpen och allt övrigt folk från Mena/Afrika som inte sköter sig (och det skulle nog bli så gott som varenda kotte skulle jag tro) . . För övrigt . . Spyfärdig igen . . X( !
17 people gillar det här.

maminka 12 timmar sedan som svar till Vielfras
Jag undrar vilken läkare med invandrarbakgrund hjälpte henne med läkarintyg.
9 people gillar det här.

ParisSheraton 12 timmar sedan
Skulle egentligen inte kommentera en svart plump. I verkligheten finns hon inte. Endast bland förvridna politiker, samt GIRIGA advokater. Alla de beröda är äck.....ga.Då menar jag plumpen ,politiker samt rättsväsendet. Lars Vilks är min hjälte.
11 people gillar det här.

Ädelstein 12 timmar sedan
det gammla vanliga väll fungerande argumentet slöjbeklädda använder för att slippa ta ansvar, jobba osv.. jag lider av depression , är diskriminerad osv
7 people gillar det här.

Trackback-länk

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: