söndag 15 maj 2011

Valsabotage – Omval 2011: SD:s material kastades – av brevbäraren? « Politiskt Inkorrekt

Valsabotage – Omval 2011: SD:s material kastades – av brevbäraren? « Politiskt Inkorrekt: "Valsabotage – Omval 2011: SD:s material kastades – av brevbäraren?

VALSABOTAGE PI har fått information och bilder om misstänkt valsabotage mot Sverigedemokraterna i Göteborg inför söndagens omval för Västra Götaland. En man hittade SD:s valmaterial slängd i en papperskorg i stadsdelen Åby i Mölndal (valdistriktet Åby 1 och Åby 2). Kuverten med materialet var specifikt framtagen för Posten att distribuera.

SD Mölndal har pratat med flera medlemmar i området och de bekräftar att inget material erhållits i brevlådan. I praktiken bör det betyda att brevbäraren har kastat materialet i papperskorgen.

PI återkommer i frågan.
Valsabotage II

En läsare från Göteborgstrakten tog bilden i en för oss okänd vallokal en timme och tjugo minuter efter öppnandet. Läsaren frågade en valförrättare varför SD:s samtliga blanka röstsedlar var borta och fick följande svar:

”Oj då, det var fullt i alla facken när vi öppnade, vi brukar titta till röstsedlarna då och då och hade tänkt göra det nu, men du hann före oss”.

Även röstsedlarna med förtryckta namn för personval var borta. Lokalen var i övrigt tom på folk och valförrättarna satt i godan ro och pratade med varandra när läsaren steg in och uppmärksammade de tomma facken.
Relaterat

Glöm inte att rösta den 15 maj i Omval 2011; Örebro och Västra Götaland
Valsabotage inför valet 2010
Bevaka valet

PI uppmanar er att besöka vallokalerna under söndagen och anmäl alla som missköter sina uppdrag. Ta bilder, filma och konfrontera de ansvariga och/eller den/de som stjäler material.

Polisanmäl samt kontakta SD om ni har möjlighet. Gäller för övrigt oavsett parti som utsätts för valsabotage.
PrintFriendlyShare
14 maj, 2011 | Category: Inrikes
Gilla Dislike

and 2 others liked this.

Community
Disqus
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
34 kommentarer 384 gillar received
Dela på
Visar 30 av 261 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


IlbuonoIlcattivoIlbrutto 1 minut sedan
'argdansk' Man tackar för detta...

IlbuonoIlcattivoIlbrutto 5 minuter sedan
Tänk om man kunde höra vad som sades bakom dessa stängda dörrar hos partierna/makteliten....Dessa fantastiska/fanatiska 7 har en gemensam agenda, tänk om dom kunde föra en riktig politik istället för att med alla medel sabotera Sveriges demokrati och SD.

Har vi något att va stolta över längre...ja,våra familjer och alla som älskar sverige de som vet vad/varför dom röstar som dom gör......en röst på de fantastiska/fanatiska 7 kommer leda till Sveriges undergång.
2 people gillar det här.

bogartius 9 minuter sedan
STEFAN BERG,
och Kristoffer Lundberg mfl från Rättvisepartiet Socialisterna (RS), är som vanligt aktiva och stör SD-s valmöten.

Har inte dessa rötägg ett arbete att gå till?

På dagtid dyker de upp på Sagåsens flyktingförläggning, vid SD-s bokbord och torgmöten, skränar och uppträder som en flock hysteriska babianer.

Någon skrev i sin kommentar att' detta vänsterpacks uppträdande ger SD många röster!'

Är det så så, är det bara att tacka och ta emot!
4 people gillar det här.

argdansk 21 minuter sedan
Jag har tillåtit mig skicka länken till detta till bl a Berlingske Tidende och Politiken i Danmark - de brukar faktiskt ta upp sådana saker - och det kan kanske öppna politikernas ögon - på glänt om inget annat.
15 people gillar det här.

Sputniq 22 minuter sedan
Jag anser på riktigt att saker som dessa borde ge fängelse. Detta är allvarliga brott mot demokratin och de ska inte sopas under mattan. Bura in dom i några månader att tänka över om de verkligen vill leva i ett demokratiskt land eller inte?!
8 people gillar det här.

Magica de Hex 0 minuter sedan som svar till Sputniq
Demokratiundervisning för dem under fängelsevistelsen, 8 timmar om dagen.

Icefrontier 9 minuter sedan som svar till Sputniq
Självklart ska sådana tilltag ge fängelse. Liksom störande av lagliga demonstrationer. Detta är direkta attacker på demokratins kärna. Hade det politiska etablissemanget överhuvudtaget brytt sig hade man tagit tag i saken. Men eftersom vänsterfascisterna tycks vara på 'deras sida' så är det ok ännu så länge.

Detta är dock 2011. Det betyder att saker glöms inte. De finns alltid kvar på internet eller på andra platser. Vi kommer att komma ihåg vilka förädarna som saboterade vår demokrati och vår kultur var och vi ska behandla dem precis som man behandlar landsförädare.
4 people gillar det här.

Sverigevännen Svensson 11 minuter sedan som svar till Sputniq
Helt rätt! Och låt dom leva på enbart bröd och vatten.
2 people gillar det här.

grimjaur 22 minuter sedan
Dags att se över brevbärarkåren , inte första gången det händer . Man kan ju leka med tanken vad som hade hänt under den Karolinska tiden . Att posten kom fram skulle försvaras med livet som insats , i annat fall väntade stegling samt rådbråkning och skallen uppträdd på en påle . Tycker det verkar lite hårt , men det skulle ju inte skada om någon introducerade vederbörande hur deras jobb skall skötas . Eller ser det lika illa ut hos ' någon ' också ? Dom verkar ju ha missuppfattat det här med post sortering rejält .
3 people gillar det här.

Shakanda 22 minuter sedan
Folket får kräva nyval, med allt sabotage, fiffel, fusk mm från vissa partier, det är helt sjuk
Man kan inte lita på % siffrorna som står i tidningarna eller i media, om de är korrekta heller
4 people gillar det här.

argdansk 34 minuter sedan
Sådana handlingar, i förlängning av de i veckan av PI rapporterade övergreppen mot SDU på skolor, ger en klar indikation på att Regimen, PK-media och vänsterfjollarna gör allt de kan för att stoppa SD - lagliga eller olagliga medel - det kvittar.
SÅ rädda är de - vilket jag tycker är jättebra. Till valet 2014 är det nog bäst polisen övervakar samtliga valställen.
12 people gillar det här.

Nostalgikern 36 minuter sedan
Som sagt. Det är bara demokrati så länge folk har vett att rösta 'rätt'.
10 people gillar det här.

argdansk 38 minuter sedan
Denna brevbärare skall ställas inför rätta, bestraffas för att inte uppfylla det som Postverket åtagit sig - därefter avskedas och svartlistas så han aldrig kan få arbete inom statlig eller kommunal verksamhet igen. Om det visar sig att flera brevbärare har uppträtt på detta sätt skall undersökning inledas - full offentlighet och lagens hårdaste straff till samtliga inblandade.
16 people gillar det här.

Biggles 40 minuter sedan
I huvudet på en vänstervriden brevbärare som ser sig själv som demokratins Don Quijote.

Travesti på Nalle Puh:
'När man är en obildad vänsteraktivistisk brevbärare med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på'.
10 people gillar det här.

PlatonVonFaust 45 minuter sedan
Vad är detta....
Den brevbäraren skall på stående fot avskedas och avlegitimeras att aldrig kunna bli brevbärare igen eller kunna i framtiden författa sig med demokratiska naturer i viktiga samhällsfuktioner.

'Fem växlar bak och en fram, eller vad då!!!!'

Att ha så bristande kunskaper om vad demokrati är och göra såhär av privata ideologiska orsaker är ett hot mot 'Tre Kronor' och dess invånare.

9 people gillar det här.

PlatonVonFaust 28 minuter sedan som svar till PlatonVonFaust
Sök upp, Avskeda den skyldiga vem det än kan vara även om det inte är en brevbärare.
Kliver inte vederbörande fram och tar sitt ansvar, avskeda 'punktkollektivt' av dem som befattats med detta.
In med ny personal.. av 400 000 arbetslösa skulle kunna göra detta bättre.
Låt dem få veta att Ingen är oumbärlig i en sådan här viktig fråga.
Det finns många tryckeri som går på knäna idag som skulle villigt ställa upp då Europas tryckeri kappasitet har överkapasitet med ca 700% idag.
Bay the way. ett sådant här viktigt papper som valblanketter lär säkert vara Svan märkt och lär inte skickas till Kina, Bulgarien, Balkan, Balticum eller dyligt långvägars för att bli tryckt där och sedan komma tillbaka och i Sverige få ett Svenskt omslag, för det förekommer med 100 tals mil transporter och sedan kommer tillbaka och ändå är det lönande enligt en säker källa som har jobbat i branschen i snart 20år.
1 person gillar det här.

T3xas 46 minuter sedan
I min kommun så fanns samtliga valsedlar på plats,även Svenskarnas Parti.När jag tog min valsedel(SD) så tittade en gammal tant på mig med onda ögat:) Detta är för övrigt min debut som SD väljare i något val,kommer bli fler gånger.
Jag fick även valsedlar hemskickade per post utan problem.
15 people gillar det här.

Undertaker73 47 minuter sedan
Detta är en oerhört allvarlig nyhet som Gammel-media konsekvent håller tyst om. Om det hade varit SD-brevbärare som slängt 'sjuklöver'-valsedlar hade samtliga tidningar blåst upp det på löpsedlarna i HELA landet.
21 people gillar det här.

Börjesson 53 minuter sedan
För min del (bor i östra Gbg) har jag inte fått valmaterial från någon. Jag har 'ingen reklam, tack' på dörren, vilket jag misstänker är orsaken. Men är inte detta fullständigt fel? Valmaterial är inte reklam, det är samhällsinformation. Känns som om posten, eller enskilda brevbärare, inte begriper den skillnaden.
9 people gillar det här.

Jens Lundberg 52 minuter sedan som svar till Börjesson
Jag har också en skylt på dörren. Får lika mycket reklam för det.
3 people gillar det här.

nuvetvi 1 timme sedan
Föda men inte göda är islamska länders politik.

Läste just att revolutionärer i Europa och Ryssland på 1910talet stoppade tåg med folk på väg till vallokaler för att hindra dem från att komma till vallokaler.

Socialister har på olika sätt saboterat val från begynnelsen. Varefter de infört diktatur och enpartisystem, folkutrotning, folkförflyttningar, utbyte av folk, kollektivisering, likvideringar av misshagliga partikamrater och militärer.

Har inte skytt några medel. Ingen har gått säker. Allas krig mot alla. Av revolution och tal om internationalism, arbetare och bönder blev ofrihet, förföljelse och förtryck.
11 people gillar det här.

argdansk 36 minuter sedan som svar till nuvetvi
Skulle det inte vara 'Allah's krig mot alla??'

u28903094 1 timme sedan
Sverige är ingen demokrati sedan alliansen med Reinfeldt tog över hur kan en normal etnisk svensk lägga sin röst på en sådan politik som fördriver etniska svenskar från landet och raderar ut hela välfärdssystemet i Sverige det är otroligt vilka medmänniskor som bor i landet!
Det kommer alltid att vara valfusk för 7-klöverns partier vill slänga ut SD från Sveriges riksdag men det kommer ni aldrig att lyckas med utan det blir i stället 7-klövern som åker ut och ställs till svars!
SD polisanmäl brevbäraren så han får sitt straff.
27 people gillar det här.

Tonfisken 1 timme sedan
Hörde precis på Ekot att man har problem i USA med översvämningar i dom södra delarna av landet.
vilket naturligtvis är hemskt.
Tänk vad bra vi har det i Sverige,där nyhetsförmedlarna prioriterar informationen till oss,eftersom att det i Landet Lagom finns inga nyheter att förmedla om våran egen katastrofsituation.
Här är vi jätteglada för att SVERIGE kom på tredje plats i .........
En veckas läsning på PI och Stödbloggar skulle i ett Demokratiskt Samhälle få jorden att skaka för Folket,men icke sa nicke i landet lagom lutar vi oss tillbaka för att se våran egen undergång på TV.
25 people gillar det här.

sorjav 1 timme sedan
Förtidsröstningen pekar på lågt valdeltagande. Bara 14% av de röstberättigade som har röstat i förtid.
I valet i höstas var det nästan 40!

Intressant valreportage i GT för ett par dar sen. I fetstil i början av artikeln skrev man Sverigedemokraterna satsat mångmiljonbelopp på valet.
Längre ner avslöjade de sin egen lögn, där stod: 'Från partiet storsatsar man. Partiet lägger runt två miljoner kronor på valet. '
8 people gillar det här.

Shakanda 1 timme sedan
SD är tydligen ett största hot för andra partier, så till den milda grad att de begår icke lagliga handlingar,
utan konsekvenser och till slut får vi ett laglöst land

Kan inte svenska folket kräva en objektiv kontroll på samtliga politiker och främst de som handhar skattepengarna, de borde tvingas redovisa vart de tar vägen!
24 people gillar det här.

lasse1 1 timme sedan
Sverige har lägst antal sjukhusplatser per invånare i hela Europa.....kan vi läsa i dagens DN...

Är det inte en stor skam för ett land som har stått utanför 2 världskrig...
Infrastrukturen, tåg och väg.... kan också tillskivas bland Europas mest undermåliga...
Skolan är också en klass för sig bland Europas läroanstalter...

Ja, varför inte rösta på Juholt eller Reinfeldt. Herrar som vill ha ytterligare resurser till sjukvården...

Men ställ Er först frågan? Vart fán tar alla skattepengar vägen i ett land med världens högsta skatter.... Dessutom till skillnad från det övriga Europa, med en så god ekonomi som Borg vill skylta med...

Kan de möjligtvis gå till?.......Tack för kaffet!
41 people gillar det här.

Peer Pedersen (SD) 1 timme sedan som svar till lasse1
FK går med +60 miljarder i överskott!
Dessa pengar går till skattlättnader för de bäst ställda och invandringens kostnader.
De där betalar får 'ättestupan'.
11 people gillar det här.

lasse1 17 minuter sedan som svar till Peer Pedersen (SD)
En trolig möjlighet...Förstå, vilket lurendrejeri Juholt och Reinfeldt förmedlar till det svenska folket...
När skall bluffen avslöjas?....

argdansk 31 minuter sedan som svar till Peer Pedersen (SD)
Man frågar sig - heeeelt osökt, varför i 'varmt ställe fyllt med döda politiker' FK går med överskott?? De pengarna skall väl ut till de som behöver??

På tiden att 'Regimen' kommer ner med nacken - det känns som det är länge till 2014.
3 people gillar det här.

Reactions

LinusBylund 2 timmar sedan
From twitter 4 more retweets from bewser Primalen jimmieakesson Show all
RT @sdkarlsson: Verkar som om vi kan bli tvungna att begära omval av omvalet. Så otroligt tråkigt med detta ständiga demokratiförakt: http://bit.ly/mxza79
Sean_JB 3 timmar sedan
From twitter
Det är och bara inse, normala människor vill inte ha er. Det är bara outbildade och arbetslösa som röstar på er. http://j.mp/mxza79
virre 3 timmar sedan
From twitter
Stämmer detta är det ju inte rätt, även fast det är starkt jobbat av brevbärarn! http://bit.ly/loy6ku
patrikehn 10 timmar sedan
From twitter
Valsabotage http://politisktinkorrekt.info/2011/05/14/valsabotage-omval-2011-sds-material-kastades-av-brevbararen #vgrval11 #vgval11 #gbgftw
abpersson 11 timmar sedan
From twitter
RT @PInyheter: Valsabotage - Omval 2011: SD:s material kastades - av brevbäraren?: http://bit.ly/kZbsj1 <--Förutsätter att denne sparkas.
sdkarlsson 11 timmar sedan
From twitter
Verkar som om vi kan bli tvungna att begära omval av omvalet. Så otroligt tråkigt med detta ständiga demokratiförakt: http://bit.ly/mxza79


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: