torsdag 9 juni 2011

Begick självmord efter brutal gruppvåldtäkt – gärningsman får fem månaders vård - Fria Tider

Begick självmord efter brutal gruppvåldtäkt – gärningsman får fem månaders vård - Fria Tider: "Begick självmord efter brutal gruppvåldtäkt – gärningsman får fem månaders vård
Publicerat 5 maj 2011 kl 21:55

Nya Sverige. En 15-årig flicka som gruppvåldtogs brutalt av ett invandrargäng i Uppsala drabbades av svåra psykiska problem och begick två år senare självmord genom att kasta sig framför ett tåg. Idag dömdes en av förövarna - till fem månaders ungdomsvård.

Den 6 juni 2008 utsattes den då 15-åriga Jennifer för en våldsam och mycket förnedrande gruppvåldtäkt vid von Bahrska häcken i Uppsala. Hon släpades iväg av upp till sex män som som tryckte ned henne mot marken, höll för hennes mun och våldtog henne upprepade gånger.

När våldtäkten var fullbordad torkade invandrarna av sig på hennes klänning och lämnade henne på marken.

Efter upplevelsen förändrades Jennifers personlighet. Hon drabbades av svår ångest, fick anorexia och började missbruka droger. När utredningen sedan lades ned – trots att polisen säkrat DNA-spår, skar sig Jennifer i armleden. Hon kände att ingen trodde på hennes berättelse.

- Hon sa att det var som en film som spelades upp i huvudet, om och om igen. Man ville bara ta hennes smärta och bära den själv, säger Jennifers mamma till Expressen.

- ”Det finns inget du kan göra mamma, det finns ingen som kan göra det bra igen”. Det var fruktansvärt för en förälder att höra.

Den 22 juni 2010, drygt två år efter våldtäkten, bestämde sig slutligen Jennifer för att ta sitt liv. Hon gick ensam ut till järnvägsspåret och slängde sig framför ett tåg.

I oktober samma år lyckades polisen matcha den DNA som hittats på Jennifers kläder med en 19-åring som misstänktes för misshandel av en annan kvinna.

Idag dömdes slutligen den 19-åriga invandraren. Hans straff för den brutala överfallsvåldtäkten och misshandeln blev fem månaders sluten ungdomsvård.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel
Mångkultur är skräp2011-05-09 Obekväma sanningar

Disqus

Gilla
Dislike

Login
Skriv en ny kommentar

Image

Visar 64 kommentarer

HemligaArne
Sånt här får mig att koka av ilska..
Gilla
Svara
9 timmar sedan
1 Gilla
invandrare1957
Invandraren fick 3 år
. 'Skönt att det får ett avslut', säger Fredrick Federley. Sverige håller på att anpassa lagarna o domarna för framtiden det är skillnad på en Svensk kvinna och en man. Sen en sån genus människa som Fredrick så blir kvinnan överflödig i framtiden och inte så högt värderad av rättsväsendet.

Gilla
Svara
4 veckor sedan
2 Likes
Guest
i praktiken 18månder kan jag tänka + en klapp på axeln suck
Gilla
Svara
4 veckor sedan
som svar till invandrare1957
Guest
enda riktiga är utvisning for life-annars sänder det här fel signaler till invandrare
Gilla
Svara
4 veckor sedan
1 Gilla
Gabinius
Fuck you Reinfeldt!
Gilla
Svara
4 veckor sedan
1 Gilla
MikaelKarlsson
Kommentarer är överflödiga. Vilka as. Gärningsmännen borde få livstids utvisning eller livstid i fängelse. Juristerna borde få sparken direkt och betala skadestånd till anhöriga. Politikerna borde också få betala skadestånd till anhöriga.
Gilla
Svara
4 veckor sedan
1 Gilla
Ickemultikulti, Karjalatakaisin
Beatrice Ask och knarkande resenärten var ledarna till mördargänget. Det är väl enklare och jaga svenska småföretagare för ekobrott och ge de fyra till fem år, eftersom de påstås har lånat pengar från statskassan. Samma pengar som skall användas för skyddande av våldtäktsmän av justitieministern.
Gilla
Svara
4 veckor sedan
3 Likes
Guest
kommer nog mer av sånt här....det är ju trots allt mest män som söker sig till Sverige...de klarar inte av att se en obeslöjad tjej...varför importerar sverige detta problem???
Gilla
Svara
4 veckor sedan
1 Gilla
alarik36
Fem månader! De fega ryggradslösa juristerna borde skjutas allihopa. Om deras rädsla för att råka illa ut eller att göra något politiskt inkorrekt, är viktigare än en flickas liv, vad har de för rätt att ta någon plats på jorden med sitt meningslösa liv..
Gilla
Svara
4 veckor sedan
6 Likes
Morningstar, Fallen from grace
Har FT kastat in handduken som FN?
Gilla
Svara
4 veckor sedan
Villduvetasanningen
Vill du veta SANNINGEN om MASSinvandringen som inte PI vill lägga ut?


http://sannomin81.wordpress.co...


PS


Varning för PI, dom bannar sina användare utan anledningar!
Gilla
Svara
4 veckor sedan
7 Likes
fransyska
Fyfan alltså. Jag blir så jävla ledsen. Hur är dessa 'förövare' funtade? Jag kan inte förstå. Men det är landet, kulturen, som de kommer ifrån. I deras hemland är kvinnor mindre värda än djur. Det är väl förklaringen. Och jag finner inga ord för hur jävla sjukt det här är.


Bara att säga 'stackars tjej', känns patetiskt. För det räcker inte.


Var kan man anlita några feta negrar som kunde överfalla dessa våldtäktsmän och spräcka deras anus, någonstans? Jag hade betalat högt för detta.
Gilla
Svara
4 veckor sedan
7 Likes
Guest
umm 5 månader-tja svenskt rättväsende är gulligt_önskar vi hade kinesiskt sådant-ni vet nog vad som då väntade 19åringen.
Gilla
Svara
4 veckor sedan
4 Likes
bowlaren
måste bli hårdare straff i sverige. Det är offren som man ska måna om, inte brottslingarna.
Vill tipsa om en ny blogg http://svenssonsfunderingar.wo...
Gilla
Svara
4 veckor sedan
9 Likes
Handskakning
bowlaren I tvärtomsamhället månar man därför om brottslingarna, på samma vis som det är allmän sanning att högt är lågt och lågt är högt; att dygd och skörlevnad är lika mycket värda; att manligt och kvinnligt bara är påhitt; att fult är fint; och att det är normalt att påstå att ingenting är normalt.

F-n, det här är ju ett j-vla skämt vi lever i. Jag undrar hur utskrattade vi är i fullt fungerande, gammeldags samhällen - som de i Japan och Kina. Där har folk fortfarande (exakt som fallet var här i Västerlandet för inte alls så länge sedan) ryggrad, stake och fötterna på jorden. Precis som det skall vara.

Handskakning
Gilla
Svara
4 veckor sedan
som svar till bowlaren
5 Likes
carllundstrm
Namn och porträtt på gärningsman, nämndemän och domare, tack.

Tingsrätten kan - när den vill - döma till hårda straff, i förvissning om att det hela 'rättas till' i senare instans. Om inte annat för att få till en debatt om den förskrivna nivån på straffen. Det hade också varit ett sätt att tvinga upp fallet till högre instans för att ge den flickans öde den uppmärksamhet det förtjänar och förhoppningsvis - in förlängningen - göra att liknande illdåd döms hårdare.

Den här tingsrätten har helt enkelt inte varit intresserad. Förmodlingen eftersom dess ledamöter vetat att deras överhuvuden på redaktioner och i kanslier har anbefallt 'största möjliga tyssssstnad'.
Gilla
Svara
4 veckor sedan
11 Likes
elviran
Det låga straffet beror på att han var 16 år då våldtäkten begicks. Men 5 månders sluten ungdomsvård var ändå för litet,tycker jag.
Gilla
Svara
4 veckor sedan
4 Likes
Castaldo
Trots att polisen säkrat DNA-spår! De är helt enkelt rädda för att sätta dit invandrare.
Gilla
Svara
4 veckor sedan
12 Likes
BoSvensk
Ytterligare ett starkt indicium på att grundlagens princip om likhet inför lagen, inte följs i domstolarna, och att de flesta av 'domarna' och 'nämndemännen' är en samling oduglingar som borde få en enkelbiljett till gulag i Kolyma.


Saatani perkele voivittu kärringvälde.


Jag förstår de Finnar som ser ned på Sverige.
Gilla
Svara
1 månad sedan
13 Likes
HA2010
Är det sånt som kallas pk-rättvisa??!!
Gilla
Svara
1 månad sedan
4 Likes
Cavatus, I blog in English for international readers on cavatus's blog, but also in Swedish for my compartriots on aktualia.wordpress.com
Håller på att göra ett flygblad om detta. Återkommer när det är uppladdat. Har hittat ett som delats ut i Uppsala och modifierat det lite.


Hur är det med FT? Är FT igång igen? FT uppdateras sällan nuförtiden. Vad händer? Kommer FT
att finnas kvar på lång sikt??
Gilla
Svara
1 månad sedan
9 Likes
Morningstar, Fallen from grace
Hoppas verkligen att FT inte är på väg att följa FN i graven. Undrar vad som hände som gjorde sidan omöjlig att nå under flera dar? Fruktar att diktaturens kreatur jobbar ihärdigt bakom kulisserna för att sänka alla alternativa nyhets-sajter och bloggar. Kanske inte alla på en gång eftersom det får folk att undra vad som sker. Men en successiv avskalning enligt salami-metoden torde vara att föredra för dem. Till slut har man åter full kontroll över boskapens sinnen igen.
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Cavatus
7 Likes
Ryssjavel
Strul med DNS, strul med uppkopplingen, strul med webhotellet, tror inte på nån större konspiration,

MEN! Skulle jag också vilja veta vad som händer med FT när det går ner så här.
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Morningstar
6 Likes
Woody
Han får väl överklaga och skicka in Silbersky så
kanske han blir en fri man.
Gilla
Svara
1 månad sedan
4 Likes
svensson_1
skulle vara bra om någon från redaktionen kunde meddela sig med omvärlden. man vill gärna veta vad som händer och sker - varför strular friatider.se???
Gilla
Svara
1 månad sedan
5 Likes
BaconPiskan
PI faller som en sten i rankingen... sorgligt på ett vis! De har dock sig själva att skylla då de numera tillämpar blockering på IP-nivå! FriaTider är vårt ljus i mörkret, håll fanan och taket högt!
Gilla
Svara
1 månad sedan
5 Likes
BaconPiskan
Är det extremistorganisationerna Expo och AFA med sina hejdukar som terroriserat FriaTiders sajt/server?
Gilla
Svara
1 månad sedan
8 Likes
EnoughisreallyEnough
Funderar på hur det hade varit om det varit min dotter....

Granit, eller vad han nu heter, hade aldrig överlevt detta. Själv hade man åkt in på livstid....eller?

Hur kan svenska domare leva med att leverera sådana här 'domar'?
Gilla
Svara
1 månad sedan
16 Likes
EnoughisreallyEnough
Blir mer och mer för dödsstraff i Sverige. Tyvärr.
Gilla
Svara
1 månad sedan
12 Likes
Roland X
Fredrik Reinfeldts Nya Sverige
Gilla
Svara
1 månad sedan
9 Likes
MartinA
Välkomna tillbaka! Har saknat er!
Gilla
Svara
1 månad sedan
6 Likes
Roland X
Jag håller verkligen med. Jag har försökt komma in på Fria Tider varenda dag medan sajten har legat nere.
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till MartinA
9 Likes
Sverige vakna!
Varför var sidan nere? DOS-attacker? Serverproblem?
Gilla
Svara
1 månad sedan
3 Likes
Staffan_H
Det finns andra med cojones som vågar sätta ut hans namn och bild:

http://www.svenskamord.se/inde...
Gilla
Svara
1 månad sedan
2 Likes
Slasher2
Som jag sagt tidigare. Brott och straff som domstolar dömer skiljer sig mer och mer från vad en vanlig människa tycker. Det kan aldrig fungera i längden. Domstolsväsendet måste anpassa sig.
Gilla
Svara
1 månad sedan
5 Likes
Castaldo
Inte anpassa sig, utan tillämpa svensk lag.
Gilla
Svara
4 veckor sedan
som svar till Slasher2
2 Likes
Handskakning
Av intresse för att förstå den värdenihilism som genomsyrar vårat rättsväsende och övriga samhälle: http://reaktion.motpol.nu/?p=8...

I vanlig ordning rinner skiten uppifrån, pådyvlad samhället av dess intellektuella, mediala och politiska elit. Detta skämt till bestraffningssystem mot de som förgriper sig mot den egna gruppen är ingenting som vanligt folk har velat ha. Det är helt onaturligt och flummigt, precis som allt annat i det sönderslagna samhälle som 1968 års kulturradikaler har förverkligat.

F.ö. är det skönt att se att F.T. är uppe på benen igen.

Handskakning
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Slasher2
3 Likes
BirgerZorro
Satan i helvete, vad man blir förbannad. Dessa jävla kamelryttare får bete sig hur som helst mot de svenska kvinnorna. Men får de något straff? I helvete heller!
Gilla
Svara
1 månad sedan
11 Likes
Staffan_H
Han är europé...
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till BirgerZorro
1 Gilla
BirgerZorro
Han är lik förbannat en jävla kamelryttare. Muslim? Förmodligen!
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Staffan_H
4 Likes
Morningstar, Fallen from grace
Albaner är också musslor så det är samma klan-kultur och tänkande som genomsyrar dessa troglodyters hjärnor.
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till BirgerZorro
3 Likes
goodkat
Han är väl svensk för att vara mer exakt? ;)
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Staffan_H
1 Gilla
folket
Och de övriga? Var de i vuxen ålder och skulle därmed ha fått fängelse? Rättssystemet såg nog till att de inte blev igenkända.
Gilla
Svara
1 månad sedan
6 Likes
Staffan_H
Namn? varför inget namn o bild?
Gilla
Svara
1 månad sedan
3 Likes
xbenedictx
Gruppvåldtäkter (av främst muslimska män) mot svenska flickor/kvinnor är inget annat än krigsbrott!
Och de i riksdag och regering (7-klövern) och deras underhuggare i den politiskt korrekta median är de huvudansvariga.
Gilla
Svara
1 månad sedan
10 Likes
MetalHeadViking
Vad hämskt... Jag blir verkligen ledsen. Den här typen av händelser lär tyvärr bara öka.
Gilla
Svara
1 månad sedan
6 Likes
Johan
Visst finns det inhemska rötägg som våldtar och skändar våra stolta, vackra, självständiga nordiska kvinnor. Men det rör sig om psykiskt störda män som agerar på egen hand. Men gruppvåldtäkter, där flera män ger sig på en ensam kvinna och våldtar och skändar henne är något som tillkommit i massinvandringens fotspår. Våra norska grannar har ju identifierad vilka det är som beter sig på det viset! Något som motsäger att det är på samma sätt här i Sverige? Not!
Gilla
Svara
1 månad sedan
18 Likes
Johan
Vilket oerhört tragiskt fall, men skönt ändock att en av gärningsmännen i alla fall blivit fångat. Men 5 månaders ungdomsvård! Flickan är ju död och hela hennes familj har fått en livstidsdom! Var finns rättvisan idag? Om han inte namnger sina medbrottslingar ska han utvisas på livstid!
Gilla
Svara
1 månad sedan
14 Likes
Not2LateIHope
Sedvanligt skämt till straff och hån mot flickans familj.
Sverige - norra europas första bananrepublik!
Gilla
Svara
1 månad sedan
22 Likes
Cavatus, I blog in English for international readers on cavatus's blog, but also in Swedish for my compartriots on aktualia.wordpress.com
Detta dödsfall, kan, precis som mordet på Elin Kranz, rubriceras som ett politiskt mord i så måtto att det är politikernas bristande politik som är orsaken till morden. Jag mår illa!!
Gilla
Svara
1 månad sedan
27 Likes
Dagge1
När gruppvåldtäkterna i Sverige ökar till följd av invandringen så bekämpar svenskarna 'rasismen'
Gilla
Svara
1 månad sedan
28 Likes
Handskakning
Fast detta etniska självskadebeteende håller ju på att vittra sönder inför det oerhörda tryck som verkligheten utövar mot de inlärda lögnverken. På tiden.

Handskakning
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Dagge1
3 Likes
emmis
Straffen är en skam... det är hemskt. Man skäms över Sverige.
Gilla
Svara
1 månad sedan
21 Likes
Farliga Tankar
Det känns som en offerkult, där svenska kvinnor förs fram till ett altare inför maskerade människor. Facklor lyser upp en bild av hammaren och skäran som skymtar i bakgrunden. En kompakt spänning och tystnad råder, likt den från våra journalister när detta händer. När så en svensk kvinna har offrats så tvingas nästa fram för att möta sina banemän. Den maskerade folkmassan ger sitt tysta medgivande och nickar samstämmigt när det är dags att släcka ännu ett människoliv.
Gilla
Svara
1 månad sedan
26 Likes
Handskakning
Mycket skarp metafor.

Handskakning
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Farliga Tankar
2 Likes
Gosedjuret
Må de som gängvåldtog den stackars flickan brinna i helvetet. Jag känner smärta, sorg och medlidande... Mina tankar går till flickan och dennes familj.
Gilla
Svara
1 månad sedan
21 Likes
Nisse77
Etablissemanget ni har blod på era händer. Det kommer inte gå att tvätta bort det med annat än ert eget.
Gilla
Svara
1 månad sedan
44 Likes
knack
http://www.youtube.com/watch?v...
Gilla
Svara
4 veckor sedan
som svar till Nisse77
1 Gilla
Handskakning
Precis så lär det bli. Folks rättssinne kommer att kalla på blodspillan, för det blod som landets mediala, politiska, intellektuella och även ekonomiska eliter är moraliskt ansvariga för att ha spillt. Frågan är ifall den eller de ledande nationalistiska folkrörelserna i framtiden kommer att låta nåd gå före rätt. Givetvis lär pragmatism, och en möjlig vilja till att läka sår inom folket genom nådens försoning, komma att spela in.

Själv har jag alltid förespråkat viss förlåtelse, men sådana röster lär passerade ohörda i framtidens nya 1930-tal.

Handskakning
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Nisse77
15 Likes
Nisse77
När det kommer passa deras agenda så kommer de försöka ena folket mot en gemensam fiende och kräva oss på ännu mera blod. Så har det alltid varit och kommer förbli. Den enda lösningen är revolution.

Det är därför alla nationella rörelser oavsett partipolitisk ideologi har ett ansvar att aldrig låta sjuklövern närma sig och börja diktera vår agenda. De kommer kämpa om folkets gunst och krypa som de råttor de är.

När konflikten tillslut kommer så skall de ersättas och få stå till svars för sina brott. De är större fiender till Svea Rike än några invandrare någonsin kommer bli.

Alla stora sanningar börjar som hädelser.
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Handskakning
16 Likes
Matti Josefsson
Sverigeär inte längre ett rättsamhälle signalen som sänds till s.k nysvenskar är att man kan göra som det passar.Fortsätter det på detta sätt, kommer människor att själva skipa rätt ,staten tycks ha abdikerat från sin förpliktelse att skydda och skipa rätt.
Gilla
Svara
1 månad sedan
26 Likes
Hoglandare
Främlingarna bör inte kallas 'nysvenskar'. Per Engdahl vrider sig i graven.

I övrigt håller jag med. Sverige är inget rättssamhälle längre. Sverige är ett felsamhälle.
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Matti Josefsson
23 Likes
Handskakning
Än så länge är folk i gemen alldeles för drönaraktigt konsumtionsdåsiga och välfärdsvadderade för att bilda medborgargarden samt fundera på att störta landets ledning. Det lär dröja åtminstone 10 år eller mer innan medborgargarden börjar dyka upp och innan människor börjar organisera sig på lokal nivå. Men när så väl sker kommer saker och ting att gå undan, då blir det snabba puckar i rinken och elaka tider som egentligen aldrig hade behövt inträffa. Historiska omvälvningar har skett snabbt och oväntat förut, och det är bara en tidsfråga innan det sker igen här i Europa.

Handskakning
Gilla
Svara
1 månad sedan
som svar till Matti Josefsson
21 Likes
Robin

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: