lördag 25 juni 2011

Danmark klubbade lag – kriminella utlänningar utvisas « Politiskt Inkorrekt

Danmark klubbade lag – kriminella utlänningar utvisas « Politiskt Inkorrekt: "Danmark klubbade lag – kriminella utlänningar utvisas

Gängledaren för Blågårdsbande, muslimen Abdessamade Benarabe (inringad), var en av de som visiterade eller bevakade det islamistiska föredraget när den radikala imamen Bilal Philips höll hov i våras, två dagar efter hans besök hos islamistiska TUFFs konferens i Kortedala. Abdessamade Benarabe och hans storebror styr Blågårsbande, vilka visiterar alla som kommer in i deras område på Nörrebro i centrala Köpenhamn.

UTVISNINGAR ”Pisselandet” slår till igen. I går fredag sa danska Folketinget (Riksdagen) Ja med bred majoritet till lagförslaget om att utvisa kriminella utlänningar. Enhedslisten, motsvarande Vänsterpartiet, och en del enskilda från de andra partierna opponerade sig i vanlig ordning.

Syftet med lagen är glasklar: Man riktar in sig på de gängkriminella invandrargängens medlemmar, för nu har politikerna tröttnat på alla våldsamma uppgörelser. Det har skett mängder med skjutningar på öppen gata, ett 15-tal mord inkluderat oskyldiga, gängkrig mot Hells Angels mfl och annan grov kriminalitet; vapensmuggling, narkotikahandel, människohandel/trafficking, företagsutpressningar, kidnappningar osv. Araber, turkar, syrianer, syrier, libaneser, irakier, iranier, afrikaner och del från Balkan utgör gängbildningar som Blågårdsbande, Black Cobra, Den internationelle klubben och andra våldsamma fraktioner.

2009 övervakades 1300 kriminella och den siffran steg till 1660 år 2010. Den mest uppmärksammade skjutningen var mot ett höghus för några år sedan. Medan gängmedlemmarna gömde sig i en lägenhet några våningar upp ställde sig deras rivaler på gatan och sköt helt besinningslöst med flera automatvapen mot huset. X antal lägenhetsfönster krossades hos grannarna på flera våningar och skotten gick även genom fasaden in i olika rum hos vettskrämda oskyldiga danskar.

Det anmärkningsvärda är väl annars lagförslagets upphovsman: Sören Pind, integrationsministern, som tillhör Venstre, vilka är liberala. Pind har tidigare sagt att han ska med näbbar och klor bekämpa mångkulturalismen. Experter och olika organisationer beklagar sig över den nya lagen och tror Danmark dras inför domstol vad det lider för att pröva om lagen bryter mot internationella konventioner.
Reglerna (danska)

De skærpede udvisningsregler (Lovforslag 210)

Udvisningen af udlændinge varierer i forhold til grundlaget for opholdet i Danmark.

Udlændinge, der har haft lovligt ophold i mere end de sidste 9 år – 8 år for udlændinge i asyl – kan udvises, hvis de idømmes ubetinget frihedsstraf for bestemte straffelovsovertrædelser.
Udlændinge med lovligt ophold i mere end 5 år kan udvises, hvis de får et års ubetinget fængsel eller seks måneders fængsel for flere strafbare forhold.
Udlændinger som har haft lovligt ophold i landet under 5 år kan udvises, hvis de får betinget fængsel eller ubetinget frihedsstraf.

Samtidig vil bestemmelserne omkring administrativ udvisninger stadig være gældende.

TV2.dk
Politiken
Gränskontrollen

Svenska tyckare, inte minst massmediala vänsterfigurer, beklagar sig också över Danmark, att det är rasistiskt med gränskontrollerna, att det blir ett slutet fort, att det är ett ”pisseland” – och allt är ”främlingsfientliga” DF:s fel. Likaså är det även rasistiskt att utvisa alla grovt kriminella utlänningar, enligt vänsterns rödvinsindränkta värld.

Men den danska egeringen och statsminister Lars Lökke håller fast vid sin linje att skärpa gränskontrollerna mot Tyskland och Sverige, även det ett led i att hindra kriminella ligor och insmuggling av narkotika, vapen, människosmugglare och piratkopierade varor. De skärpta inresekontrollerna har kommit till stånd med hjälp av Dansk Folkeparti.

EU i övrigt har kritiserat Danmark eftersom det möjligen bryter mot den fria rörligheten inom EU, som är ett av fundamenten för unionen. Danmark lovar ock försäkrar dock att man håller sig inom ramen för det s k Schengenavtalet.

Samtidigt avslutades under fredagen ett EU-toppmöte i Bryssel där länderna gemensamt kommit överens om att just inre gränskontroller ska tillfälligt tillåtas i Schengenunionen i extrema lägen. Det ska även bli en gemensam asylpolitik från 2012.

SVT
PrintFriendlyShare
2011-06-25, 00:23 (uppdaterat 2011-06-25, 00:23) | Kategori(er): Inrikes

Disqus

Gilla
Dislike
and 34 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
38 kommentarer 437 gillar received
Dela på
Visar 30 av 200 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


one_minute 6 minuter sedan
”Samtidig vil bestemmelserne omkring administrativ udvisninger stadig være gældende”
Det här betyder alltså att det blir en psykisk belastning för kriminella – en så kallad administrativ kontroll - att dagligen anmäla sig hos polisen. Jag ler i mjugg.

Go Denmark Go!

Svenne3 6 minuter sedan
Applåder till Danmark som tar tag i sina problem och verkar vara ett framtidsland. Till skillnad mot Sverige som sjunker som en sten tyngt under bördan av sina, 'importerade' problem och inte har någon ljus framtid tyvärr :-(

Rodry 17 minuter sedan
Nadia, 4 år, var ute i lekparken med sin cykel.
Där träffade hon ett gäng ungdomar – som knuffade ner flickan på marken.
– Man känner sig så försvarslös, säger hennes mamma.
Händelsen är nu polisanmäld.
Nadia bor med sin familj i ett radhusområde i Tyresö utanför Stockholm. I torsdags eftermiddag var hon ute och lekte ett stenkast från huset. Området beskrivs som mycket barnvänligt och därför brukar Nadias föräldrar låta henne cykla runt i bland husen ensam.– Men inte nu längre, det törs vi inte, säger hennes mamma Helen.När Nadia kom fram till lekparken mötte hon ett tiotal ungdomar....
show more
1 person gillar det här.

Svenne3 10 minuter sedan som svar till Rodry
Gör man sådana här saker så saknar man helt empati, och borde tvångsomhändertagas för psykvård innan man skadar någon mer. För det är bara en tidsfråga innan det händer...
1 person gillar det här.

Varangian Rus 21 minuter sedan
Super bra av Danmark vars politiker kämpar för befolkningen som röstat fram dem ifrån början.
Att ett land inte utvisar importerade brottslingar är ett rent hån mot landets skattebetalare.

Och Sverige får skärpa till sig, det är ingen mänsklig rättighet att få komma till Sverige och begå brott.
9 people gillar det här.

tobbesven 26 minuter sedan
Jag kan inte förstå hur man inte kan anse att kriminell utläningar, gästarbetare mm har någonting att bidra till ett samhälle. Att sen svenska politiker inte kan förstå vad som pågår i Sverige är helt obegripligt. Vi måste alla hjälpas åt att få människor att förstå, inse vad som händer. Tack PI för att ni finns.
Är det någon som vet var man kan hämta information om den gemensamma asylpolitiken vilken träder i kraft 2012.
Alltså vad den innebär.
1 person gillar det här.

Karl_the_swede 30 minuter sedan
Hur kunde man ö h t slå in denna 'boll'?
Att tro att man kunden pumpa in personer från MENA-länder utan problem???
Vad gav de rätten att ö h t beträda vårt land?
Fick vi som bor i Europa det bättre?
Hur många européer har inte fått sina liv förstörda för tid och evighet - p g a de ivriga förespråkare som försvarade denna massinvandring från MENA-länderna?
Hu många svenskar saknar inte idag sina nära och kära som ej fick leva sina liv - p g a den massinvandring som tilläts ovanför våra huvuden???
Vem är skyldig till dessa 'politiska...
show more
9 people gillar det här.

Skogsmannen 30 minuter sedan
Applåder!
1 person gillar det här.

ghost22 34 minuter sedan
Förmodligen så kommer Danmark att dras in för intenationel domstol
eller Eu domstol för inget annat land vill ha det dravlet i sina länder
så dom kommer tvinga Danmark ha kvar Piss invandrarna.
Kul ord som dykt upp Piss använde man mycket som liten.

Nemesisdivina 39 minuter sedan
Antagligen utvisas dom till Sverige, där dom tas omhand som ensamkommande barn med full service....
11 people gillar det här.

kalle008 43 minuter sedan
Detta kommer att tvinga svenska politiker att genomföra liknande i vårt land.
3 people gillar det här.

Karl_the_swede 45 minuter sedan
Förhoppningsvis är detta Danmarks första steg!
Nästa steg kan vara att alla obehöriga invandrare (om det nu finns så många i det skärpta landet Danmark) skall ut!
Tredje steget är att 'locka' ut de invandrare som förklaras som icke önskvärda!
Fjärde steget innebär att de icke önskvärda som icke vill avlägsna sig på frivillig väg hanteras utifrån en särskild 'modell'!!!
Tänk om denna fyrstegsplan även kunde tillämpas i vårt egna idiotland???
Då skulle vi inte behöva se halalslaktat kött i våra kyldiskar, ej förvägras att sjunga nationalsången på våra nationaldag och i våra skolor, ej heller se levande tältstäder röra...
show more
14 people gillar det här.

fjfj fhhfth 54 minuter sedan
Vad betyder lagen egentligen? Vad ska en utlänning behöva göra för att åka ut?

kalle008 44 minuter sedan som svar till fjfj fhhfth
Udlændinge, der har haft lovligt ophold i mere end de sidste 9 år – 8 år for udlændinge i asyl – kan udvises, hvis de idømmes ubetinget frihedsstraf for bestemte straffelovsovertrædelser. Udlændinge med lovligt ophold i mere end 5 år kan udvises, hvis de får et års ubetinget fængsel eller seks måneders fængsel for flere strafbare forhold. Udlændinger som har haft lovligt ophold i landet under 5 år kan udvises, hvis de får betinget fængsel eller ubetinget frihedsstraf.

så här tolkar jag det Den som kan bättre kan väl påpeka ev fel.

Utlänning som lagligen uppehållit sig i Danmark mer...
show more
3 people gillar det här.

flumnisse 48 minuter sedan som svar till fjfj fhhfth
De strängare utvisning regler (Bill 210)

Utvisning av utlänningar varierar med grunden för vistelsen i Danmark.

Utlänningar som har uppehållit sig lagligt under de senaste 9 åren - 8 år för utlänningar asyl - kan utvisas om de döms till fängelse för vissa brott.

Utlänningar som lagligen vistas i mer än fem år får utvisas om de får ett års fängelse eller sex månaders fängelse för flera brott.

Utlänningar som har uppehållit sig lagligt i landet under fem år får utvisas om de får skyddstillsyn eller fängelse.

Samtidigt skall bestämmelserna om administrativa utvisningar fortfarande vara giltigt.

Utlänningar som har uppehållit...
show more
3 people gillar det här.

flumnisse 54 minuter sedan
underbart regelverk, precis vad vi behöver i sverige.

skärpa gränskontrollerna mot Tyskland och Sverige,, ja vadå det påverkar ju inte rörligheten över gränserna..
krimminella, smugglare osv dom som gör sej skyldiga till brott då dom passerar gränsen är väl dom som blir påverkade av skärpta gränskontroller ??

med andra ord så alla som kritiserar danmarks gränskontroller stödjer ökad kriminallitet.. ;P
12 people gillar det här.

popeyesweden 1 timme sedan
Danmark gör det enda rätta ! Detta beslut är positivt på alla sätt och vis. Sveriges politiker: se och lär !
14 people gillar det här.

Leifegubben 1 timme sedan
Kan bara gratulera Danmark för dess mod och omsorg om sitt land och befolkning
23 people gillar det här.

Karl_the_swede 1 timme sedan
Ryggrad från Sjuklövern???
Tobias Sillström, Erik 'lill-lammet' Ullenhag, eller den knäsvage veklingen Fredrik Förrädenfeldt???

Det finns ingen i denna fjant-regering som når upp till den kaliber som Sören Pind i Danmark representerar, därför är vårt öde mot undergång givet.
18 people gillar det här.

bryggar´n anders 1 timme sedan
jag säger som nanne grönvall

Jag är så avundsjuk . ja e så avundsjuk . så jä*la avundsjuk

Grattis Danmark
15 people gillar det här.

inkorrek 1 timme sedan
Det stämmer inte att syrianer är med i gängen i danmark. Finns inga syrianer i danmark
2 people gillar det här.

Herbert1 1 timme sedan
Danmark är ett föredöme för hela EU

Glad Midsommar på er
27 people gillar det här.

Nemolainen 1 timme sedan
Bravo Danmark! Man kan bara gratulera till ett steg i rätt riktning. Om jag får visa passet när jag reser till Danmark kommer jag att göra det med ett leende.
22 people gillar det här.

Olandstoken 1 timme sedan
Det kommer inte bli kul för alla Malmöbor som ska tvingas ha även Danskarnas kriminella invandrare på sin bakgård men är det något som kommer få bägaren hos de etniska och invandrade svenskarna med lagligt sinne att rinna över så kommer det bli denna invasion av kriminalitet.

Jag tror faktiskt att vårt land måste trampas långt ner i skiten innan regeringen förstår att det är problem, att se Juholt och Reinfeldt snacka skit om varandras politik gör knappast någon glad och inte gör det problemen mindre.

Det borde säga sig självt att har man 10 personer i ett hushåll varav...
show more
8 people gillar det här.

AnnaF3 1 timme sedan
'Det ska även bli en gemensam asylpolitik från 2012'

Glädjebesked, om inte alliansen lyckas att hitta kryphål för att fortsätta att importera kriminella analfabeter.
23 people gillar det här.

johnxsw 28 minuter sedan som svar till AnnaF3
Detta innebär en möjlighet för Fisenfeldt & Co att rädda ansiktet hjälpligt... Hoppas de är förnuftiga nog att ta den.
1 person gillar det här.

Mats500 44 minuter sedan som svar till AnnaF3
Betr EU-gemensam asylpolitik - så är det väl högst osäkert om det blir till det bättre. Antagligen vill man väl försöka tvinga länder, som t ex Danmark, att ta emot fler.
2 people gillar det här.

Herbert1 1 timme sedan som svar till AnnaF3
Nej det kommer de inte att göra..
Men nu slipper de hänvisa till SD och kan säga att det är ett gemensamt EU beslut att harmonisera asyl och flykting politiken..

Glad Midsommar på er
4 people gillar det här.

YOTHI_TARZAN 1 timme sedan
Denna lag är så viktig för hela Norden den bryter ner många av de galenskaper som har skapats av invandringen.
Vad som kommer att hända är följande;
Redan om ett år kommer danskarna att märka att kriminaliteten sjunker, om två år kommer den grova brottsligheten att vara på en helt annan nivå.
Sverigedemokraterna kommer att trycka på i riksdagen att vi ska införa en liknande lag i Sverige.Våra korkade politiker och fulmedia kan knappast säga att danskarna är rasister som slänger ut brottslingar .
Den danska lagen kommer att uppmärksammas i hela Europa - troligt är att att Norge och...
show more


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: