tisdag 21 juni 2011

Hotet Inifrån | E-Politik åt folket

Hotet Inifrån | E-Politik åt folket: "Hotet Inifrån III
Postat den mars 15, 2011 av hotetinifran

Hotet Inifrån III (ver. 3.0)
Ladda ned till dator: Högerklicka på länken – Spara mål som… – Välj skrivbord – Spara – Filen laddas ned - Öppna sedan boken genom att klicka på filen som finns på skrivbordet.
Hotet Inifrån III – Svensk PDF 328 sidor
Gratis E-Bok för nedladdning – Sprid boken till alla

Hotet Inifrån III – Svenskt bokomslag
Förord

Våldsamt exploderade bomben mitt bland de julhandlande stockholmarna och plötsligt hade min värld föränd-rats. Våld och terrorism hade kommit till vårt land. Grannens dotter hade blivit våldtagen och skändad för att hon var svensk, grannskolan brändes ned för att barnen hatade den, ungdomsgäng misshandlade folk bara för att de var svenskar, grovt våld började riktas mot de svenska institutionerna, hatpropaganda mot väst-världen flödade i satellitkanalerna, en svensk konstnär hade ritat några streck på ett papper och världen stod på gränsen till en katastrof, SVT:s verklighetsuppfattning stämde inte alls med min egen, en självmordsbombare försökte mörda hundratals svenskar i julruschen och ett gäng nysvenskar försökte förinta hela Jyllands-Postens redaktion i Köpenhamn.
Rörelsens försvarare hävdar att man inte har dödat så många människor i Sverige, så försvarade man också Hitler i början av 1930-talet. Hitler hade ju aldrig utfört något bombattentat mot Sverige och han var därför statistiskt sett ofarlig för svenskarna.
Hotet mot Sverige är det 100-åriga jihad-krig som bedrivs mot västvärlden av olika världsomspännande islamistiska organisationer och nationer och som har till syfte att omstörta och utplåna den svenska nationen och ersätta den med en totalitär teokratisk diktaturstat baserat på sharialagar.
Multikulturalismen hade inte en chans att lyckas, hela världen är nu övertygade om att islams anhängare inte låter sig integreras utan de integrerar istället alla andra till sin religiösa stenålderskultur. En modern sekulär stat som bygger på vetenskap, förnuft, demokrati och fred kan inte samexistera med ett medeltida nazistiskt islamistiskt samhälle som vill behärska hela världen. Fysisk separation är enda möjligheten för samexistens mellan de två samhällena och all samverkan mellan dem kan endast ske på en mellanstatlig nivå.
En stat med två samhällen är en omöjlighet, medan två stater med vardera ett samhälle är en lösning som är möjlig och som fredligt kan samexistera. Den absoluta ondskan kan man inte förhandla med, premiärminister Chamberlain försökte förhandla med Hitler 1938, men han blev istället fullständigt duperad av nazisterna och totalt pacificerad. Den absoluta ondskan kan ingen tämja, den tämjer dig istället och sedan när den har dig i sitt fasta grepp och stirrar dig iskallt i ansiktet så förtär den dig levande.
Bilderna i boken är grafiskt starka, jag har ansett det nödvändigt att visa dessa starka bilder eftersom jag tror att ord inte självständigt kan beskriva den totala ondskan.
Innehållet i denna bok är av typen ‖public domain‖, så det står var och en fritt att använda bokens material på alla tänkbara sätt.



Anders Ohlsson



– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: