tisdag 21 juni 2011

Svensk medborgare dömd för tre våldtäkter i Oslo - Fria Tider

Svensk medborgare dömd för tre våldtäkter i Oslo - Fria Tider: "Svensk medborgare dömd för tre våldtäkter i Oslo
Publicerat 21 juni 2011 kl 08:04
En iranier tidigare bosatt i Göteborg har dömts till åtta års fängelse i Norge för tre våldtäkter. Iraniern har sedan sin tid i Sverige ett digert kriminellt förflutet, men fick trots det låga fängelsestraff i Sverige.
Gilla på Facebook

En 32-årig svensk medborgare har dömts till åtta års fängelse för att ha begått tre våldtäkter i den norska huvudstaden Oslo.

Mannen, som är iranier, lurade med sig kvinnor in i sin bil där han blev hotfull och våldtog dem. Iraniern har även dödshotat poliser och kriminalvårdare, och ligger bakom en serie av stölder.

Tidigare bodde 32-åringen i Göteborg, där hans kriminella bana började. Som 15-åring registrerades han för flera fall av våld och hot, han fick dock inget straff av svenska rättsväsendet eftersom man ansåg att han var för ung, uppger Aftonposten.

Redan något år senare, vid en ålder av 17, dömdes han i Göteborgs tingsrätt för tre våldtäkter mot tre olika flickor. Flickorna vittnade då om de tvång och övergrepp de blivit utsatta för. Han dömdes – men bara till ett års fängelse.

32-åringen är fortfarande svensk medborgare. Han har bott i Norge sedan vintern 2008/2009.

Under rättegången uppträdde han hotfullt.
Skribent

Rickard Asplund
08 559 24 558
rickard.asplund@friatider.se
Fler artiklar
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Disqus

Logga ut
Skriv en ny kommentar
@setovis

Image
Dela på:
Twitter

Visar 22 kommentarer

World Traveller, Oroad for Sverige
Man kan ju undra om manga kvinnor drommer om att bli valdtagna av araber eftersom saa manga svenska kvinnor ar positiva till massinvandringen.
Gilla
Svara
1 timme sedan
3 Likes
Roland X
Hade någon av dom våldtagna kvinnorna slöja? Inte en chans.

Muslimerna kommer att fortsätta våldta svenska och norska kvinnor ända tills alla kvinnor konverterat till islam. Våldtäkterna är ett hemskt vapen i den pågående islamiseringen av Europa.
Därför borde alla svenska kvinnor få militär utbildning så som kvinnorna i Israel, då skulle dom kunna försvara sig mot kåta araber.
Gilla
Svara
1 timme sedan
4 Likes
loofon
Kommer han att sitta av det i Norge eller ska han flyttas hit till någon av Sveriges semesterbyar?
Gilla
Svara
1 timme sedan
5 Likes
nuvetvi
'Trevliga' grannar Norge har.
Gilla
Svara
2 timmar sedan
4 Likes
bloggo
Vad är det som är så svårt med att avliva honom? Sex våldtagna flickor och kvinnor hittills. Hur många av dem har försökt ta sitt liv efter det, har någon av dem lyckats? Hur många av dem vågar idag leva ett normalt liv, har någon av de drabbade något självförtroende kvar? Alla vi som någon gång mött våldtäktsoffer vet mycket väl vilket jävla helvete de gått igenom och i många fall får leva med resten av sina liv.

Det är så enkel matematik, nackskott på våldtäktsmän räddar liv. Jag kan vara med och sponsra om man tycker att en nio millimeters-kula är för dyrt. Jag förstår inte hur det kan anses inhumant att resonera kring dödsstraff. Att medvetet låta våldtäktsmän våldta kvinnor och barn måste vara det mest cyniska och vidriga resonemang man någonsin kan föra.

Jag kan gladeligen hålla i pistolen och krama om avtryckaren för första skottet. Någon frivillig som vill knäppa våldtäktsman nummer två?
Gilla
Svara
2 timmar sedan
4 Likes
Alf Johansson
Nackskott är för lindrigt ,skjut av han det han har istället och låt honom lida länge
Gilla
Svara
1 timme sedan
som svar till bloggo
2 Likes
bloggo
Jag var faktiskt inte ironisk med mitt inlägg, men jag vet att man i dagens Sverige inte seriöst tillåts propagera för dödsstraff (ens bland 'nationalister'). När det en gång i tiden avskaffades var faktiskt en överväldigande majoritet av befolkningen för att det skulle bibehållas.

Självklart kan man inte skadeskjuta en våldtäktsman och sedan släppa honom lös i samhället. Han kan då fortfarande skada kvinnor på andra sätt.
Gilla
Svara
19 minuter sedan
som svar till Alf Johansson
Mickemannen
Notorisk våldtäktare som kommer fortsätta när han kommer ut. Troligtvis inte i Norge men här. Sorgligt som f*n.
Gilla
Svara
3 timmar sedan
3 Likes
Pollykarpus
Den 17 Maj 2007 Mona Sahlin i Radions P1

'Svenskarna måste integreras i det NYA Sverige, Sverige blir aldrig som förut igen'
Gilla
Svara
4 timmar sedan
1 Gilla
JamesEdenhof
Dessa välutbildade iranier som är den mest välintegrerade invandrargruppen i Sverige....eller hur och Georg Bush är egentligen hemlig medlem i KPML(r).
Gilla
Svara
4 timmar sedan
1 Gilla
Sverkersson

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: