söndag 5 juni 2011

Våldtäktsåtal: Föräldrar ville gifta bort sonen med 11-åring « Politiskt Inkorrekt

Våldtäktsåtal: Föräldrar ville gifta bort sonen med 11-åring « Politiskt Inkorrekt: "Våldtäktsåtal: Föräldrar ville gifta bort sonen med 11-åring

TYSKLAND Det handlar om en familj ursprungligen från Grekland där föräldrarna år 2006 ville gifta bort sin son Takim, nu 26 år gammal, med en elvaårig flicka.

En läsare hjälpte oss med information: Neue Osnabrücker Zeitung har tydligen angivit att det är en muslimsk familj, och att dom hänvisar till muslimsk lag för att det skulle vara rätt att gifta sig med en elvaåring. Familjen kom 1995 till Tyskland, ingen kan tyska, dom lever på socialhjälp.

Föräldrarna kontaktade flickan och hennes familj, vilken ska ha släktkoppling till de nu dömda. Mamman övertygade sonen att ha sex med flickan. Sonen vägrade de två första nätterna men gick med på det den tredje natten. Flickan ville inte och sonen blev våldsam.

Nu har familjen dömts. Mamman och sonen fick två års fängelse medan pappan fick 1 år och åtta månader. De har erkänt brottet.
PrintFriendlyShare
2011-06-05, 19:05 (uppdaterat 2011-06-05, 19:49) | Kategori(er): Inrikes
Gilla Dislike

and 2 others liked this.

Community
Disqus
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
36 kommentarer 415 gillar received
Dela på
Visar 20 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


Sventon 7 minuter sedan
Fina kulturer det där, men barbariet är ju ursvenskt. Visst, Fredrik....

Sverigefritt 15 minuter sedan
När det gäller islam skall tydligen allt tolereras.

Pedofili, månggifte, kusingifte (inavel alltså), kvinnomisshandel m.m.

Det krävs ingen större kunskap om islam för att direkt avfärda den som vansinne.
1 person gillar det här.

JohnnyBoy222 36 minuter sedan
Men, men, men Islam är ju ingen P*d*f*l religion och Muhammeds Aisha var ju egentligen 18 år fast det sägs att hon var 9. Jag fattar ingenting :-O.....

rinkeby 41 minuter sedan
Var är FI??? Var är alla feminister? Är ni verkligen så OTROLIGT fega att ni inte vågar säga något om religiöst förtryck mot kvinnor? Eller har ni konverterat och blivit religiösa hela bunten?
1 person gillar det här.

ningal 27 minuter sedan som svar till rinkeby
Tsss....feministerna är fullt upptagna med att genustolka relativitetsteorin och klimatfrågorna. Såna bagateller som barnäktenskap, en hårresande våldtäktsstatistik och att jämställdheten steg för steg retarderar kunde inte intressera mindre. Dumhet och feghet i en unken combo, och andra får ta striden i verkligheten.

Frank Kitman 42 minuter sedan
Alle dommene var BETINGET faengelse. Dvs. de kom slet ikke i faengelse!

HOTET från ISLAM (Klicka här) 43 minuter sedan
Mamman tjatade på sin son att våldta henne alltså. Hur går det ihop med patriarkatkonspirationen?

mariastuart 59 minuter sedan
Den yngsta jag hört talas om i Sverige gick i årskurs fem när hon blev gravid med sin 'make'. I Malmö förstås, var annars. Det försvinner tiotals underåriga flickor varje år från skolorna där för att i bästa fall återkomma som gifta.
Skillnaden mot Tyskland är att man inte åtalar alls i Sverige utan blundar för att myndigheterna inte vill
'lägga sig i'
2 people gillar det här.

Goja 1 timme sedan
De gör ju inte något som inte deras käre profet Muhammed gjorde, dvs gifte sig och hade sex med en minderårig. Muhammed gifte sig med Aisha när hon var 6 och hade sex med henne när hon var 9. Muhammed var då 54 år gammal. Eftersom deras ofelbare profet hade sex och gifte sig med ett barn anser många muslimer att det är helt okej. I iran t.e.x är det legitimt att gifta sig från och med 9 års ålder.

Vad säger ni om det alla kvinnorättskämpar?
4 people gillar det här.

wimarg 49 minuter sedan som svar till Goja
....tyyyyystnad
1 person gillar det här.

MysteriousPhantom 1 timme sedan
Arma flicka. Lika upprörande var gång att läsa om dessa muslimer och deras kultur och religion som säger att det är fullt normalt att idka sexuella handlingar och gifta sig med småbarn...

Må muslimers religion och kultur aldrig få bli norm i sverige!
2 people gillar det här.

Reclaim 1 timme sedan
Stackars flicka, usch.

Sverigevännen Svensson 1 timme sedan
Det är såhär dom extrema islamisterna förökar sig hela tiden. Måste till hårdare straff för att få stopp på detta. Långa fängelsestraff med utvisning för hela familjen. Så kanske de kommer på andra tankar, och kan anpassa sig efter våra lagar värderingar.
5 people gillar det här.

lagbas 1 timme sedan
Helt ok om man som redaktör Helin 'gillar olika' sätt att se på en flickas rättigheter. Varför uppröra sig... snart har vi barnäktenskap i Sverige. Vem förutom SD kommer säga nej till muslimerna när dom kräver sitt 'olika' sätt att ingå pedofileriäktenskap.
7 people gillar det här.

Fröken Sverige 59 minuter sedan som svar till lagbas
Vi HAR barnäktenskap i Sverige. Mängder med småflickor blir bortgifta till gamla kusiner och liknande varje år. Och ingen stoppar det.
5 people gillar det här.

mariastuart 1 timme sedan som svar till lagbas
Snart?? Det har funnits länge.
2 people gillar det här.

GMattsson 1 timme sedan
Neue Osnabrücker Zeitung har tydligen angivit att det är en muslimsk familj, och att dom hänvisar till muslimsk lag för att det skulle vara rätt att gifta sig med en elvaåring. Familjen kom 1995 till Tyskland, ingen kan tyska, dom lever på socialhjälp.

http://www.jungefreiheit.de/Si...

2 people gillar det här.

PolarenPer 1 timme sedan
Det finns ett evenemang på Facebook 'Den 6:e Juni ändrar vi våra profilbilder till Svenska flaggan!!' gå med där! Vi är 22 tusen som redan anslutit oss! Det finns ett evenemang på Facebook 'Juni ändrar vi våra profilbilder till Svenska flaggan!' gå med där! Vi är 22 tusen som redan anslutit oss! Save edit
2 people gillar det här.

mariastuart 1 timme sedan
Så tyska domstolar och tysk lag är ett precis lika stort skämt som den svenska.
Villkorlig dom! Så nu är de ute och knatar igen. Otroligt sorgligt att höra. Tycker att mamman som verkar väldigt pådrivande borde ha fått åtminstone fem år. Ovillkorligt! Ja sonen också förstås, han var nitton år och ingen barnunge vid tiden för brottet.
4 people gillar det här.

novaspace 1 timme sedan
Man slutar aldrig att förvånas...
2 people gillar det här.

Trackback-länk

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: