fredag 1 juli 2011

Våldtäktsepidemi i Oslo bekräftas av polisen « Politiskt Inkorrekt

Våldtäktsepidemi i Oslo bekräftas av polisen « Politiskt Inkorrekt: "Våldtäktsepidemi i Oslo bekräftas av polisen

NORGE Våldtäktsepidemin i vårt grannland har PI tagit upp vid ett flertal tillfällen. Nu bekräftas bilden av den norska polisen som uppger att 19 överfallsvåldtäkter anmälts i Oslo under årets första sex månader. Gärningsmännens bakgrund beskrivs nästan uteslutande som icke-västliga.

Den numera världskända polisinspektören Hanne Kristin Rohde på Oslopolisen uppger för VG att 19 överfallsvåldtäkter är en dramatisk ökning jämfört med 2010 och tidigare år. Överfallen sker då kvinnorna är på väg hem sent, tar svarttaxi, bussen, sätter sig på en bänk eller låser in sig hemma.

– När det gäller överfallsvåldtäkter skiljer de ut sig i den grad att offren inte vet vem gärningsmännen är. Kvinnorna blir slagna till marken och har ingen beskrivning av angriparna, säger Rohde.

Nio av de 19 anmälningarna är försök till överfallsvåldtäkt där angriparen inte har lyckats. Tre av gärningsmännen beskrivs som nordiska medan det i övriga fall rör sig om män med icke-västlig bakgrund.

– Det är ingen ny utveckling. Det är i linje med en trend vi har sett de senaste åren och från tidigare erfarenheter. Vi har få anklagade i fallen som i stort bygger på kvinnornas berättelser.

Ett av fallen är nedlagt på grund av bristfällig information. De övriga är under pågående utredning och i vissa fall har polisen tillgång till övervakningsbilder från brottsplatsen eller området omkring, samt bilder av misstänkta gärningsmän. Enligt Rohde är chansen liten för att klara upp fallen där inga biologiska spår säkras.

Polisen utreder ytterligare två överfallsvåldtäkter som inte ingår i halvårsstatistiken, men på grund upplysningar som framkommit misstänker polisen att anmälningarna är falska.

Hanne Kristin Rohde råder kvinnor att reducera risken för att bli våldtgna genom att planera vägen hem och tänka över alkoholintaget. Hon avråder dessutom att man tar svarttaxi och menar att alla som gör det, såväl kvinnor som män, riskerar att utsätta sig för kriminalitet.

VG
Klarspråk

Relaterat

Invandrare kraftigt överrepresenterade i norsk våldtäktsstatistik
Pat Condell om Norges våldtäktsstatistik
Storjakt på våldtäktsmän i Norge
Många våldtäkter i Trondheim – 14-åring begick självmord
PrintFriendlyShare
2011-06-30, 16:35 (uppdaterat 2011-06-30, 17:26) | Kategori(er): Mångkultur, Utrikes, Våldtäkt

Disqus

Gilla
Dislike
5 people liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
40 kommentarer 458 gillar received
Dela på
Visar 30 av 81 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


Alle 2 timmar sedan
Men Hanne Kristin Rohde glömde (?) tyvärr att lägga till den absolut ojämförligast viktigaste punkten av de alla nämligen att väldigt väldigt NOGA överväga på vilket parti du kvinna (och man för den delen också naturligtvis) i fortsättningen kommer att lägga din röst på.

Men sådana truismer kan offentliga personer naturligtvis inte framföra ostraffat. Bättre då att det hela går åt fanders till...

Mr Spadrig 2 timmar sedan
Det är ingen nyhet, inte ens i Sverige. Det är bara svensk media och svenska politiker som blundar för problemet...
2 people gillar det här.

Shakanda 3 timmar sedan
Utvisa alla människor oavsett etnicitet, som inte är utsprungssvenskar, från detta land och euorpa
när de begår grova våldbrott enskilt eller i grupp
då har de förbrukat sitt värde, sina rättigheter
5 people gillar det här.

Alle 2 timmar sedan som svar till Shakanda
Och tyngst vägande av allt - utvisa eller omyndigförklara samtliga våra inkompetensförklarade & lallande 95-procentare ;-)

Shakanda 3 timmar sedan
Ja, märkligt vad dessa dj-- kriminella våldsverkare skall skyddas varifrån de har sitt ursprung, det är tydligen viktigare än fakta och viktigare än mord på folk
Def etnicitet skall döljas är viktigare än mord på folk, men hallå
2 people gillar det här.

//aric D. 11 timmar sedan
These are only the reported case, reality is worse...
5 people gillar det här.

kripokommissar 13 timmar sedan
Rohde är politiinspektör, vilket på svenska blir polis(över)intendent. En hög polistjänsteman med andra ord och en ingen enkel polisinspektör.
4 people gillar det här.

PISkribent [Moderator] 13 timmar sedan som svar till kripokommissar
Inte alltid enkelt med norska och framför allt danska, men tack för klargörandet.
1 person gillar det här.

svullo 13 timmar sedan
sen vidare tycker jag att vi skribenter och övriga anhängare till denna sida anordnar en stor jävla fest nånstans i Sverige, festar och disskuterar framtid
8 people gillar det här.

argdansk 14 timmar sedan
Sådant pågår inte i Sverige - här är det antingen vita svensker eller också dessa konstiga killarna med fyrkantiga små block över hela huvudet - jag undrar var de kommer ifrån, har tittat mig omkring och ser inte alls sådana ute i samhället???

Politiker!!! Media!!! Ta för hel och hades ert ansvar - ge korrekt information, visa upp brottslingarna utan att försöka dölja deras etnicitet, skydda inte brottslingarna!!!!
15 people gillar det här.

PolarenPer 2 timmar sedan som svar till argdansk
Politiker och media tar inte sitt ansvar! Vi som hänger här däremot kan ta vårt ansvar dels genom att stödja PI ekonomiskt! Dels att föra ut inslag som det här på Facebook, mail etc för att upplysa folk! Kan inte finnas en normal människa som inte påverkas av det norska inslaget!
1 person gillar det här.

svullo 15 timmar sedan
jag tror att hela problemet stavas islam, man kan se det historiskt man kan se det i nutid, om man vill se det, islam hatar kristna,ateister,judar,bögar,kvinnor,djur, t.o.m tecknade seriefigurer,islam älskar bara islam så ligger det till.och då bara islamiska män, allting annat är otrogna hundar
27 people gillar det här.

HOTET från ISLAM (Klicka här) 15 timmar sedan
När man ser sånt här och hör såna här rapporter från Norge, från Australien, från England, då undrar man automatiskt om vi i Sverige lyckats få alla schyssta invandrare/muslimer, eller nej, det gör man inte, man inser bara att media tystar ner detta i Sverige. Säkert därför dom går ut så hårt med han Niklas från Örebro etc, för att dölja hur verkligheten ser ut, ju mer dom pryder sina tidningar med hans fula huvud, desto mer kommer svensken att förknippa överfallsvåldtäkter med svenskar.

”Detta är ytterst känsliginformation, som kan ge främlingsfientliga grupper blodad tand. Men det verkar vara så...
show more
23 people gillar det här.

Eufrat 16 timmar sedan
Det finns alltid en risk när något blir allt vanligare att det på något sätt normaliseras och blir vardagsmat. Det får inte hända när det gäller våldtäkterna! Varje gång det sker är det en katastrof för offret och hennes (ibland hans) närstående. Få saker är så traumatiserande, ibland för resten av livet.
9 people gillar det här.

LSSAH 16 timmar sedan
Undrar vad sjuklövern har för kommentar ! Är Norge också ett pisseland nu ? Vad säger du Fredde ?
32 people gillar det här.

LSSAH 16 timmar sedan som svar till LSSAH
Nååå Fredde vad säger du ? Jag vet att du smygläser här på PI när ingen ser dig och alla gått och lagt sig.
Egentligen så tror jag att du avundas Åkesson som kan tala sanningen utan att tappa ansiktet !
Tänk vad livet kunde bli mycket enklare om du kunde säga som det är ! Ska du inte ta och komma fram ur garderoben nu FREDRIK ! Hallå Fredrik hallå mamma ropar på dig ! Sluta drömma och kom fram nu Freeeeedrik !
33 people gillar det här.

Roland X 15 timmar sedan som svar till LSSAH
Fredrik Reinfeldt säger förmodligen att norsk polis fiskar i grumliga vatten.
19 people gillar det här.

Slasher2 16 timmar sedan
När det gäller våldtäkter utförda av nordiska män som kvinnan känner finns det också risk att det är fabulerat som hämnd av kvinnan för något annat. Ett exempel kan vara om kvinnan vill få ensam vårdnad av ett gemensamt barn.
4 people gillar det här.

zorken 16 timmar sedan
Är det bara jag som tycker att Hanne är het? =)
20 people gillar det här.

wimarg 12 timmar sedan som svar till zorken
Typiskt karlar ;-)

PISkribent [Moderator] 13 timmar sedan som svar till zorken
Medan jag visserligen kan hålla med så bör vi hålla oss till ämnet, pojkar ;)
6 people gillar det här.

LSSAH 16 timmar sedan som svar till zorken
Med det budskapet och i den förpackningen så är hon helt enkelt stekhet :)
12 people gillar det här.

zorken 16 timmar sedan som svar till LSSAH
så sant, så sant!
1 person gillar det här.

Lasselito 16 timmar sedan som svar till zorken
Milf är en ganska bra beteckning på Hanne.
5 people gillar det här.

LSSAH 16 timmar sedan som svar till zorken
Nej du är inte ensam :)
1 person gillar det här.

kweenkristin 17 timmar sedan
Det är förskräckligt att det finns en så grov överrepresentation av utlänningar bland de män som har våldtagit norska kvinnor. Män från kvinnofientliga länder våldtar nordiska kvinnor för att de ser dem som horor och tycker att de är deras rätt enligt deras machokultur. Att våldta nordiska kvinnor är som att spotta rätt i ansiktet på de nordiska länder som gett dehär männen upphälle när de flytt från sina hemländer.

Kvinnor som blir våldtagna av utländska män skall ställa sina politiker till svars. Männen skall utvisa om de är traumatiserade eller inte tillbaka till landet varifrån de kommit. Ingen vill...
show more
29 people gillar det här.

Omar Kalb Ibn Kalb 17 timmar sedan
Är det så konstigt att islamofobin växer i vårat land!
23 people gillar det här.

AnnaF3 16 timmar sedan som svar till Omar Kalb Ibn Kalb
Det finns inget som heter 'islamofobi' bara islamorealism!
26 people gillar det här.

Anna Svensson 17 timmar sedan
Den norska flickan sa ju klart och tydligt att killen från Pakistan ansåg sig vara i sin fulla rätt att våldta henne, han är nog inte ensam om att tycka så. Annars skulle ju inte enbart etniskt svenska, respektive norska/europeiska flickor våldtas. Dessa är tydligen 'frigivna' för att bära sig åt mot dem som man vill. vad säger Gudrun Schyman och hennes feminister om detta? Eller tycker de att dessa flickor skall känna sig hedrade när dessa muslimska män behagar våldta dem?
28 people gillar det här.

Rattskavararatt 17 timmar sedan
Hmm, det måste bero på någon sorts värmebölja bara...


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: