torsdag 8 september 2011

- Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo « Politiskt Inkorrekt

- Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo « Politiskt Inkorrekt: - Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo

NORGE I Norge upplever man, precis som i Sverige, en våldtäktsepidemi. En stor skillnad finns dock – öppenheten kring vilka det är som våldtar. PI har ett flertal gånger tidigare rapporterat om situationen i Norge och att man bland annat konstaterat att invandrare är kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken, dessutom hymlar man inte med att 100 % av gärningsmännen bakom de senaste fem årens överfallsvåldtäkter i huvudstaden består av icke-europeiska invandrare. I dag avslöjar färska siffror att trenden fortsätter: hittills i år har 37 kvinnor och två män anmält överfallsvåldtäkter i Oslo jämfört med 24 stycken under hela 2010.

Hanne Kristin Rohde, ett välkänt ansikte numera, säger till Aftenposten att i flera av fallen rör det sig om gruppvåldtäkt. Det behöver dock inte röra sig om att det är flera som utför själva överfallet men att det är flera som medverkar till att våldtäkten kan genomföras. Hon är allvarligt bekymrad över den färska statistiken från Oslo polisdistrikt.

Från 1 januari i år till och med augusti har polisen mottagit 39 anmälningar om överfallsvåldtäkter i Oslo, varav de allra flesta sker utomhus. 16 av dem gjordes under juli och augusti. Sex i juli där tre av våldtäkterna fullbordades och tio i augusti varav fem fullbordades. Två av offren är män. Under hela 2010 anmäldes 24 överfallsvåldtäkter, fullbordade eller försök. Under åren innan har siffran legat på omkring 20. En dramatisk utveckling, fastslår Rohde.

Endast i ett ytterst fåtal fall av årets hittills 39 anmälda överfallsvåldtäkter beskrivs gärningsmannen som från väst med ljus hy. I övrigt rör det sig om gärningsmän med icke-västlig bakgrund, säger Rohde.

Aftenposten

Relaterat

Invandrare kraftigt överrepresenterade i norsk våldtäktsstatistik
Våldtäktsepidemi i Oslo bekräftas av polisen
PrintFriendlyShare
2011-09-08, 16:47 (uppdaterat 2011-09-08, 16:47) | Kategori(er): Mångkultur, Utrikes, Våldtäkt

Disqus

Gilla
Dislike
and 4 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
70 kommentarer 852 gillar received
Dela på
Visar 49 av 69 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Texas_Swede 2 minuter sedan
Ge 25 to life för dessa våldsmän och farsoten stoppar.

lagbas 21 minuter sedan
Varför inte straffa dessa män på samma sätt som deras religion kräver i de forna hemländerna?
2 people gillar det här.

mari_1 41 minuter sedan
Jag blir så himla arg när jag tänker på förutsättningarna. Både Aftonposten och aftonbladet ingår i samma koncern, Aftonbladet ägs av dem till 91%. Resterande 9% ägs av LO. I Norge kan man få skriva om verkligheten, men i Sverige finns det ingen verklighet. I Norge berättar man om kriminalitet och ger ut ett signalement, emedan i Sverige heter alla förövare Anders, Göran eller Sven mm. Hur i himmelens namn skall svenskar/svenskor kunna undgå brott när man mörkar alla brott som begås av nysvenskarna.
5 people gillar det här.

kjellan11 47 minuter sedan
Det är nog lika illa här eller värre men det får vi inte veta för all kriminallitet där gärningsmännen är icke svenskar mörkas. Ett typexempel den så kallade matt mördaren som visades i Efterlyst i går honom visade dom både framifrån o i profil Hade han nu inte hetat Krister någonting utan Mohamed eller Ali då hade bilden varit pixlad o namnet hade dom inte talat om. Så varför skyddar Efterlyst icke Svenskar kan det ha något med att Robert Aschberg äger Strix som ger ut programmet
2 people gillar det här.

knoll2 49 minuter sedan
Bara för att man låtsas som om det inte finns här så blir det inte mindre våldtäkter begågna av invandrare. Eller man kanske ska skriva folk från MENA länderna för det är väl de som oftast är inblandade. Vad jag skulle vilja veta är hur våra politiker tänker göra för att kvinnorna i vårt land ska kunna känna trygghet och våga börja gå ut igen utan att behöva beväpna sig.
3 people gillar det här.

kjellan11 45 minuter sedan som svar till knoll2
knoll2 politiker tänker inte på oss eller svenska flickor dom tänker bara på nästa valrörelse o att få behålla den makt dom nu har
2 people gillar det här.

Anna Svensson 52 minuter sedan
skrämmande - och det finns all anledning att förmoda att detsamma händer i Sverige, men här offras dessa stackars tjejer på PK-ismens altare
7 people gillar det här.

afrosvenne 58 minuter sedan
Jag tycker man ska göra som i Sverige, peka ut etniska svenskar.
2 people gillar det här.

invandrare1957 1 timme sedan
Det är det här som är farligt när man bjuder in en annan kultur utan krav. Det här hade kunnat undvikas i både Norge o Sverige om man hade lyssnat på medborgarna och varit lite stolta över den Norska o Svenska kulturen och levnadssättet. Men dom som försökte dom kallade man rasister o andra ord som är värre men gud vad rätt dom här människorna hade. Sen är det tecken på att man har fått en invandring som våra styrande och framför allt media inte klarar av att hantera. Inte ens i krig godkänner man våldtäkter. Så varför i h-lv-te ska Sverige o Norge göra det. Bara för att inte våra politiker tar ansvar det är min åsikt.
5 people gillar det här.

Stroppen 1 timme sedan
De drabbade kvinnorna borde gemensamt protestera utanför riksdagshuset med plakat att det är politikerna som indirekt gjort det möjligt med dessa våldtäkter, t.ex. "det är ni politiker som medverkat till våldtäkterna".
6 people gillar det här.

Mickemannen 1 timme sedan
"Han hade rätt att göra som han vill gentemot kvinnor i sin religion"

Tydligt tecken på att vi måste stärka våra värderingar och ställa krav på dem som kommer hit.
6 people gillar det här.

rinkeby 1 timme sedan
VART är feministerna??
12 people gillar det här.

Nordanvind 1 timme sedan som svar till rinkeby
De är upptagna med att skylla allt elände i världen på vita medelålders heterosexuella män. På något sätt är dessa våldtäkter deras fel.
4 people gillar det här.

Allanoskar 1 timme sedan som svar till rinkeby
Dom har numera startat kurser in handarbete, såsom stickning och virkning, för att plocka fram "tanten" i sig själva. Omvärlden blev för jobbig och teorierna stämde inte med verkligheten...
1 person gillar det här.

mittmotto 1 timme sedan
När skall Sverige börja våga redovisa våra siffror ? kommer att vara skrämmande.
5 people gillar det här.

rinkeby 1 timme sedan
Detta kommer absolut att gå att läsa om i aftonbladet och expressen... SVT kommer att skicka detta inslag på nyheterna och slutligen så kommer Lena S att bekräfta att detta stämmer även i Sverige.... Eller??
4 people gillar det här.

stereofil123 1 timme sedan
Hade svenska och norska tjejer/kvinnor vetat om statistiken som inte visas hade säkert många våldtäkter kunnat undvikas. Istället för att undvika kvinnornas trauman väljer man att skydda den invandrande befolkningen genom att ta in ännu fler från MENA länderna. Politikerna säger att man inte kan dra alla över en kam. Nä det är riktigt, MEN när en stor del av flyktingarna begår brott är det den förbannade skyldigheten av svenska myndigheter att berätta sanningen. Det pågår öppet krig, mord, bränder och våldtäkter i våra samhällen och det är oftast inte de svenska invånarna (bortsett från MC gäng). Politikerna bara undviker frågan.

När skall de vakna? De har mycket blod på deras händer!
10 people gillar det här.

T3xas 1 timme sedan
Att detta fenomenet finns i Sverige också är högst troligt,kanske även ännu värre med tanke på antalet våldtäkter här överstiger Norges.Om man inte går till roten med ett problem så kan man heller aldrig lösa det.Duktigt av Norge att ta tag i problemen på ett rakt och intelligent sätt.Svenska poliser ser mer ut som nybörjare i jämförelse.
6 people gillar det här.

kalle008 1 timme sedan
Diskussionen om invandring från kulturfrämmande länder bör ALDRIG röra människors behov av att komma hit, utan våra kvinnors behov av att vara trygga.

Jag anser det orimligt att acceptera ett visst antal personer från ett sådant land när man faktiskt VET, av erfarenhet, att det innebär si och så många våldtäkter till.

Ansvariga för dessa våldtäkter är faktiskt statsminister, migrationsminister osv. Plus de primitiva förövarna, förstås.Och de som propagerar för mer invandring och fler flyktingar.
6 people gillar det här.

YOTHI_TARZAN 1 timme sedan
Vi har tidigare pratat om här - varför säger så få svenska kvinnor något om våldtäkterna och då i synnerhet våra politiker. Frågan är nu varför säger de norska kvinnorna ingenting ????
8 people gillar det här.

Svensk_Rondellhund 2 timmar sedan
Jag är rätt säker på att grova våldsbrott bland invandrare nästan skulle försvinna om man införde hårt straff+ livstids utvisning.
13 people gillar det här.

YOTHI_TARZAN 1 timme sedan som svar till Svensk_Rondellhund
Helt sant men då skulle våra brännvins advokater få mindre att göra...
5 people gillar det här.

lagbas 2 timmar sedan
stackars flickor och kvinnor som blir drabbade av detta vidriga möte mellan kulturer. I Västvärlden har en kvinna rätt att säga nej.
Jag säger Nej till Islamistiskt kvinnosyn i Norden.
8 people gillar det här.

rinkeby 1 timme sedan som svar till lagbas
Jag säger nej till Islam, överallt..
7 people gillar det här.

novaspace 2 timmar sedan
http://www.unodc.org/unodc/en/...

Klicka på sexual violence. Vi ligger på en andra plats per 100000 inv. 2008.
2 people gillar det här.

Patrik 2 timmar sedan
Vitpixling är väl dessutom närmast ett okänt begrepp bland norska medier till skillnad från dom svenska.
6 people gillar det här.

karing 2 timmar sedan
Det säger ganska mycket om hur långt det gått i våra länder då vi GRATULERAR Norge för att de säger som det är!

Det borde varit en folkstorm mot att kvinnor helt enkelt OFFRAS (även män som misshandlas och rånas).
9 people gillar det här.

hva410e 2 timmar sedan
Att man döljer sanningen i Sverige beror på att de styrande likt DDR, inte anser att Svenska medborgaren
SKALL veta sanningen, för då kan inte de styrande nå sina uppsatta mål.
Vad de upsatta målen är, kan man ju fundera över, när moderaterna KVOTERAR IN ISLAMISTEN WABARI
till riksdagen.
Eller när socialdemokraterna låter muslimerna i Malmö förfölja judarna utan att reagera på detta.
22 people gillar det här.

Guest 2 timmar sedan
Kommentaren är borttagen.

EricD123 2 timmar sedan som svar till Guest
Håller inte med alls. Öga för öga är ett primitivt sett att se på rättvisa och leder bara till vålds-eskalering. Kolla på paktistan till exempel. Känslomässigt förstår jag vad du menar, men ett modern rättssamhälle måste stå över hämdinstinkten. Jag menar, det du föreslår är ett av de centrala problemen med islam!

3 people gillar det här.

MartinA 2 timmar sedan som svar till EricD123
Det du pratar om är där det saknas en stark centralmakt, klansamhällen. Det sker ingen våldseskalering mot staten eftersom staten alltid har tillgång till mer våld än någon annan. Du kan ha hur hårda straff som helst utan att det leder till någon våldseskalering. En del människor blandar ihop orsak och verkan, dvs att i våldsamma och splittrade samhällen där det fortfarande finns en stark centralmakt så reses krav på att straffen skall bli hårda. Exempelvis i USA.

Askguden 2 timmar sedan som svar till Guest
Hmmm...hur har du tänkt nu?
Ställer du upp att våldta dessa utländska män?

Uteslut mig i den gruppen!
3 people gillar det här.

Askguden 2 timmar sedan
Intressant att vad kvinnan sa som de intervjuade som hade blivit våldtagen.
Hon frågade varför han gjorde detta.
Svaret var: - Kvinnor i min religion har ingen talan. Det är min rätt att göra så här!

Alltså, det är utländska muslimska män som gör detta.
Okey, det är ett antagande att det är det men kan faktiskt vara så, men som vanligt är det svårt att fakta eftersom
myndigheter eller polis inte anser att det är rätt att registrera etnicitet eller religion.
Och då kan man ju ställa frågan varför Sverige och svenska myndigheter inte gör det?
Svaret är nog ganska enkelt, för skulle vi/folket få reda på det så skulle det bli uppror och kräva stopp för all invandring!
Vilket i sin tur ger Sverigedemokraterna rätt i sin politik angående invandringen.
Mörkning och åter mörkning, det är vad media, myndigheter och politiker håller på med.
Det enda som behövs är att få ut budskapet till hela folket!
Det är därför vi motarbetas....
19 people gillar det här.

puw 2 timmar sedan som svar till Askguden
du är på rätt spår...
har en kompis som är polis / han skakade febrilt på huvudet och sa att det MÖRKAS mycket mer än vad VI tror..
han avslutade samtalet med JAG VET...
sd 2014
9 people gillar det här.

Swed_open 2 timmar sedan
De rör ju sig alltid i grupper på minst 5 st, ensamma vågar de inte gå ut överhuvudtaget.

Modiga små män...ge dem enkelbiljett hem (med båt)
9 people gillar det här.

Shakanda 3 timmar sedan
Vilka hemen de är som våldar ofta i grupp så de verkligen tror de har kontroll, makt över nordiska kvinnor
eller utländska. Dj-- gangster, jag önskar de fick samma behandling av samma kön
11 people gillar det här.

Shakanda 3 timmar sedan
Alla utländska våldtäktsmän, mörd-- kriminella f ö skall utvisas härifrån, kvittar om de har medborgarskap
för de har förbrukat rätten att bo här, kräva något eller försörjas
18 people gillar det här.

Shakanda 3 timmar sedan
Ja, det är bra de gör det, för här blundar ansvariga politiker, journalister, kommunister m fl
De är barbarer med no respekt för kvinnor, barn, svenskar, nordbor.
Ingen vettig människa kan undgå att se det.
6 people gillar det här.

puw 3 timmar sedan
vårt grannland Norge VÅGAR ta upp problematiken med våldtäkter och redovisa öppet / sverige INTE...
varför?
Ingen vettig svensk fattar detta...
nästa inslag i turistbranschen blir nostalgiska bussresor till f.d svenska förorter under temat upplev förlorad sv.barbarism och gilla nya mångkulturella MENAsvea.
PS/ på begäran kan traditionsenlig svensk folkdans med folkloredräker anordnas av uråldriga pensionärer mot en extra kostnad...
sd 2014
12 people gillar det här.

Varangian Rus 3 timmar sedan
En eloge till Norsk media som beskriver verkligheten.
Men faktum kvarstår att det har väll inte hänt speciellt mycket på den politiska arenan för att stoppa mass importen ifrån U-länderna.

Så det ser tyvärr inte speciellt bra ut för Norrmännen iaf då politrukerna lär fortsätta den galna mångkulturen iaf.

Vad beträffar Sverige så ser det långt mycket värre ut då pk medierna bara följer likt små tama råttor politrukernas mångkultur.
Plus att även om invandringen skulle strypas till 0 i dagens Sverige så kommer det inte att räcka på långa vägar då allt för många galningar redan invaderat vårat rike.

Vi går en extremt galen framtid till mötes den saken är klar och ska vi få tillbaka det gamla lugna Sverige kommer det krävas en uppslutning av sällan skådat slag.



16 people gillar det här.

Olandstoken 3 timmar sedan
Man betänker att vore det i Sverige och med ett dåd likt det ABB utförde så skulle inte ett ord yppas om några invandrare och våldtäkter för att inte få ett hat mot dessa att blossa upp, Norge kör den ärliga stilen och talar om vilka det är som gjort detta så inte alla invandrare ska dras över samma kam.
16 people gillar det här.

Charmtrollet 4 timmar sedan
I Sverige har hon numer "skyddad identitet" *haha*
5 people gillar det här.

Charmtrollet 4 timmar sedan
Välkommen i klubben!
5 people gillar det här.

Patrik 4 timmar sedan
I Sverige gör det politiskt korrekta etablissemangent allt för att undanhålla svenska folket denna statistik samt dessutom har oförskämdheten att förneka den norska polisens egen utredning som osann.
34 people gillar det här.

GudrunSpyman 4 timmar sedan
Hanne Kristin Rohde är därmed bannlyst i Sverige.
16 people gillar det här.

Sidious 4 timmar sedan
Systematiska övergrepp mot den norska ursprungsbefolkningen. Samma taktik som används i krigföring.
53 people gillar det här.

Svenskastavalla 2 timmar sedan som svar till Sidious
Om det är sant tar internationell lagstiftning över. Vi kanske ska tipsa Chorell om att folkrättsbrott sker i Norge och Sverige. Då kan ju till och med polis från ett annat EU-land få göra en insats i Sverige där polisen inte fungerar. Norge har ju Hanne och hon släpper inte det här.
5 people gillar det här.

AkeH 4 timmar sedan
Vilken skillnad! I PK-Sverige pratar vi inte längre om hur en våldtäckt påverkar offret. Inte ens feminister vill längre ta parti för offret mot gärningsmannen. Av rädsla för att bli kallade rasister?
64 people gillar det här.

quinna 2 timmar sedan som svar till AkeH
Jag känner till en flicka i Malmö som blev våldtagen i sitt hem. Mannen (utländsk) som hade permission från rättspsyk hade trängt sig in i hennes lägenhet. Hon fick 100 000 i skadestånd så hon åtminstone kunde flytta till annat boende. Den ständiga rädslan och de själsliga såren har hon däremot inte fått hjälp med. Empati och civilkrage verkar inte existera hos de så kallade feministerna.
9 people gillar det här.

Kapten Turban 4 timmar sedan som svar till AkeH
Lär dig stava till våldtäkt' !! Ursäkta tonen, med det får oss alla att se totalt obildade ut!

Moderator svarar:
Ovårdat språk och svordomar bidrar inte till bilden av lärda personer.

(Edited by a moderator)
6 people gillar det här.

Reactions

mittmotto 1 timme sedan
From twitter
- Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo http://t.co/Me32GMS via @AddToAny #svpol
Sverigevakna 2 timmar sedan
From twitter One more retweet from Peter Karlsson
RT @olofpalmskrutt: Dramatisk utveckling av anmälda överfalls våldtäkter i Oslo! http://t.co/PZFfYR6 #svpol
olofpalmskrutt 2 timmar sedan
From twitter
Dramatisk utveckling av anmälda överfalls våldtäkter i Oslo! http://t.co/PZFfYR6 #svpol
KasperSekiyama 5 timmar sedan
From twitter One more retweet from allahbloggen
RT @PInyheter: - Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo: http://t.co/N7TyWDD #svpol
KasperSekiyama 5 timmar sedan
From twitter
RT @PInyheter - Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo: http://t.co/znIsQ1S #svpol

Trackback-länk

Donera via Bankgiro
Donera via Bitcoin
Läsare på PI just nu
Kommentarsregler på PI

- Håll god ton mot varandra
- Var saklig och seriös
- Inga hot eller liknande
- Vårda språket
- Inga reklam-/extremlänkar
- Inga personuppgifter
- Skriv på svenska
- Capslock av
- Tipsa i "KONTAKT / TIPS"
Twitter
Politiskt Inkorrekt
#svpol
koffelito profile

koffelito Läser om subv av slakt och måste hålla med Matilda Ernkrans (S) om ologiken i att stödja köttprod och inte bilprod #låtmarknadenstyra #svpol 33 seconds ago · reply · retweet · favorite
DIF117 profile

DIF117 @Bjornhassel Bra skrivet av Maj G. "Det är nästan att man önskar sig ett krig mellan Sverige och Danmark,där Danmark slår oss på KO" #svpol 36 seconds ago · reply · retweet · favorite
LovelyIFK profile

LovelyIFK Haha! RT“@JKasteskog: Om du jökej så läkej det inte lika bja? #debatt #svpol” 39 seconds ago · reply · retweet · favorite

rolandfrans Nu gruppkramas det minsann. Vad kommer här näst? Ska vi tillsammans twittra "We shall overcome" :-D #svpol about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
setovis profile

setovis Susanne Ringskog skriver ;Medierna har fått de nättroll de själva banat väg för genom att göra ner namngivna människor offentligt.#svpol . about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
Lt_Hornblower profile

Lt_Hornblower #svpol http://t.co/hOPaecQ! Gärningsmannen hade rätt att våldta enligt sin religion! Gissa religionen? about 1 minute ago · reply · retweet · favorite

joseffransson MP+M snart sant? Stor potential för SD att plocka en rejäl kaka med väljare! :) #svpol about 1 minute ago · reply · retweet · favorite

JKasteskog Om du jökej så läkej det inte lika bja? #debatt #svpol about 1 minute ago · reply · retweet · favorite

SamNord @TrMichell Nazisterna använde ofta benämningen "sekt" om judendomen. Det är en nedlåtande term om andras tro, det är allt. #svpol 2 minutes ago · reply · retweet · favorite
TibbbeK profile

TibbbeK @TrMichell finns redan i malmö, snubbe dömd betala 70000kr och sharia domaren är moderat politiker #svpol http://t.co/b9ApDv2 #08pol 2 minutes ago · reply · retweet · favorite
allahbloggen profile

allahbloggen RT @erikarlson: Richard Dawkins om Jorden, evolution och logik (atheist) Ett fint klipp om vår planet, om skönhet och lidande. #svpol http://t.co/NzQHtqo 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
politiksajten profile

politiksajten Sluta betala skatt för i helvete! #svpol #svtdebatt 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
erikarlson profile

erikarlson Richard Dawkins om Jorden, evolution och logik (atheist) Ett fint klipp om vår planet, om skönhet och lidande. #svpol http://t.co/NzQHtqo 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
DIF117 profile

DIF117 RT @Bjornhassel: http://t.co/BgFsfUY "I Sverige mals den svenska stoltheten ner i avfallskvarnen" mycket läsvärt från Maj Grandmo #svpol#KD 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
TrMichell profile

TrMichell @SamNord Låt kristendomen vara. Den har utvecklats. MEN du kan ALDRIG ändra på det som står i din koran! #svpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
politiksajten profile

politiksajten Ska man tvinga folk att sluta dricka alkohol eftersom det kan ge cancer? #svpol #svtdebatt 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
Lt_Hornblower profile

Lt_Hornblower @mrhenko123 #svpol Bra, vänstern bör kramas mer och hata mindre! 5 minutes ago · reply · retweet · favorite

SamNord @TrMichell Jo, betecknandet av viss tro som sekt är inget nytt retoriskt knep. De första kristna kallades nasareernas sekt. #svpol 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
Bjornhassel profile

Bjornhassel http://t.co/BgFsfUY "I Sverige mals den svenska stoltheten ner i avfallskvarnen" mycket läsvärt från Maj Grandmo #svpol#KD 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
viktormeden profile

viktormeden RT @carlbildt: Social Democrat opposition in Sweden want me to stop being on twitter. They have yet to enter the modern world. #Svpol 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
svanstroll profile

svanstroll @Lt_Hornblower Lite cynisk? :) Jag tror inte att du har mer bevis för din tes än jag för min - om jag inte får se det, förstås? #svpol 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
TrMichell profile

TrMichell @TibbbeK Sverige nästa, om inte redan #svpol 7 minutes ago · reply · retweet · favorite
BawarIsmail profile

BawarIsmail RT @MartinAngeby: föräldramöte, klass nio. Läraren uppskattar nya läroplanen högt "liksom de allra flesta av mina kollegor" #svpol 7 minutes ago · reply · retweet · favorite

Dafvid hör upp! det finns andra miljöproblem än klimatet! #svpol #swgreen 7 minutes ago · reply · retweet · favorite
allahbloggen profile

allahbloggen RT @TibbbeK: Sharia domstolar dömmer i varje Tysk storstad http://t.co/G5BSykx #svpol underbart dödsdomar utkunnas på SR och detta samt tysta kritikerna 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
daevlin profile

daevlin RT @carlbildt: Social Democrat opposition in Sweden want me to stop being on twitter. They have yet to enter the modern world. #Svpol 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
allahbloggen profile

allahbloggen @mrhenko123 Vill du med ha en gruppkram? #femelefanterballanserade #svpol 9 minutes ago · reply · retweet · favorite

mrhenko123 Känslan när man kommer och ser 78 new tweets och de handlar alla om att krama @alexbengtsson WTF??? #femelefanterballanserade #svpol 9 minutes ago · reply · retweet · favorite
MarMag_86 profile

MarMag_86 STORT misstag att tro det, ska inte upprepas! #svpol 9 minutes ago · reply · retweet · favorite
MarMag_86 profile

MarMag_86 Gjorde misstaget tidigare och antog att vänstern använde någon form av sanning i sina kommentarer angående Carina Herrstedt tidigare #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
setovis profile

setovis Mars 2011, islamisten Arid Urka, 21-årig alban Kosovo sköt nio skott,mot militärbuss vid flygplatsen i Frankfurt.Dödade 2 människor #svpol. 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
TrMichell profile

TrMichell @SamNord islam är ingen tro. Det är en sekt o de som är med är sjuka. Har du konverterad eller vad e det med dig människa? #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
allahbloggen profile

allahbloggen RT @DIF117: @NiclasPersson @allahbloggen tycker att du Niclas har en sån tråkig och aggressiv ton,vill inte att du blir en näthatare.Kram #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite

rolandfrans Viktor Mueller kör ända in i kaklet med #saab. Om dom bara haft råd med kakel. #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
DIF117 profile

DIF117 @NiclasPersson @allahbloggen tycker att du Niclas har en sån tråkig och aggressiv ton,vill inte att du blir en näthatare.Kram #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite

olofpalmskrutt RT @GalaXyBloggen: #svpol #islamofobi GalaXyBloggen.se: Tankar kring "islamofobi". http://t.co/SDvYfd9 via @addthis 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
Lt_Hornblower profile

Lt_Hornblower Den genomsnittlige överfallsvåldtäktsmannen är en utomeuropeisk man! Ja t.o.m. alla! #svpol http://t.co/hOPaecQ! 11 minutes ago · reply · retweet · favorite

MartinAngeby föräldramöte, klass nio. Läraren uppskattar nya läroplanen högt "liksom de allra flesta av mina kollegor" #svpol 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
Kasperwahnstrom profile

Kasperwahnstrom Erlandsson värnar inte lokalproducerad mat - http://t.co/Jrgahbv #svpol 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
TibbbeK profile

TibbbeK Sharia domstolar dömmer i varje Tysk storstad http://t.co/G5BSykx #svpol underbart dödsdomar utkunnas på SR och detta samt tysta kritikerna 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
Spritkungen profile

Spritkungen RT @hassebronten: Förstår att SD:s @erikalmqvist blev upprörd när han inte blev insläppt på krogen på Stureplan. Alla borde släppas in! Eller hur Erik? #svpol 14 minutes ago · reply · retweet · favorite

SamNord @TrMichell Lustigt, precis samma sak skulle jag säga om de som med en nazist-liknande retorik ger sig på muslimer och deras tro. #svpol 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
moenia profile

moenia IF Metalls ordförande påstår att Saab är ett viktigt företag för Sverige. Menar han inte bara "för Trollhättan"? #svpol 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
tigerbalsam1 profile

tigerbalsam1 RT @AbsoIuteBanana: Med anledning av terroraggressionerna fr Turkiet/Iran mot #Kurdistan försöker vi trenda #stopKillingKurds. RT = kaffe! #svpol #svpt 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
DIF117 profile

DIF117 @allahbloggen Det är klart att Exporedaktionen blir trötta utav allt sitt hatande och hittepåande :) #svpol 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
allahbloggen profile

allahbloggen Hittepålandet får en ambassadör | AllahuAkbar http://t.co/ogQS3Lu Vad är nästa steg? Ge romer diplomatisk status? #svpol #israel #palestina 16 minutes ago · reply · retweet · favorite

SamNord @ape_dodo Har du några exempel på frihetsinskränkande friheter vi har idag som du vill inskränka? #svpol 17 minutes ago · reply · retweet · favorite

olofpalmskrutt RT @Bjornhassel: http://t.co/OpR6m6T Psykiater skriver på Newsmill:"Media har själva bäddat för näthatet" #svpol #svtdebatt 17 minutes ago · reply · retweet · favorite
TrMichell profile

TrMichell RT @Bjornhassel: http://t.co/OpR6m6T Psykiater skriver på Newsmill:"Media har själva bäddat för näthatet" #svpol #svtdebatt 17 minutes ago · reply · retweet · favorite

Jensfpetersen RT @alveolarplosive: Här släpps alltså en rapport om att det behövs mer forskning, och kritiker hävdar "nej, vi behöver ingen mer kunskap, jag är säker" #svpol 17 minutes ago · reply · retweet · favorite
Join the conversation

Debattera på Twitter du också, läs vår guide här!

Följ PI via
Populära trådar

Regeringsförslag: Nybyggare behåller bidrag vid arbete

333 comments · 7 minutes ago
- Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo

69 comments · 0 minutes ago
Demonstrationer mot SDU:s förbundskongress

55 comments · 22 minutes ago
”Islamism är största hotet mot folket i Kanada”

50 comments · 1 hour ago
Inga extra pengar till etablerings­reformen

47 comments · 3 minutes ago

Topplistor m.m.
Creeper MediaCreeper
YouTube
Följ PI på
Senaste inläggen

Säpos terrorexpert bekräftar: islamister största hotet
- Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo
Demonstrationer mot SDU:s förbundskongress
Inga extra pengar till etablerings­reformen
”Islamism är största hotet mot folket i Kanada”
Explosion av kriminella EU-medborgare i England
Tyskland: Jihadister gripna misstänkta för planerat attentat
13-åring våldtagen av 19-årig bosnier
Ytterligare kloka ord från gammelmedia
Den inkorrekta prästen slår till igen

PI arkiv
Flygblad

Här finns Cavatus material att ladda ner, skriva ut och sprida till allmänheten. Flygblad, flyers, visitkort m.m innehållandes information om ocensurerade nyheter på Internet.
Blogroll

Affes Statistik-blogg
Crime News
Demofon
Every Kinda People
Feminix
Gates of Vienna
Holmqwist
Humle och Dumle
I mitt Sverige
Isabellas Skrivkonst
Islamofoben
Jihad i Malmö
Jihad Watch
Jimmie Åkesson (SD) på Twitter
Kent Ekeroth
Klartexten
Leffe45
Mittenradikalen
Muslimska friskolan
MX Cartoons
Pettersons
Polisen
Robsten
SD Kvinnor
SD Landskrona
SIOE
Snaphanen
Som jag ser det-68
Status Sverige – statistik
Svenska mord
Sverigedemokraterna
Ted Ekeroth
Therese Borg SD
Thoralf Alfsson
Varjager

Copyright © 2011 Politiskt Inkorrekt - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum

9 queries. 3,192 seconds.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: