söndag 30 oktober 2011

Expo och DO försvarar terroranhängares rätt att maskera sig « Avpixlat

Expo och DO försvarar terroranhängares rätt att maskera sig « Avpixlat: Expo och DO försvarar terroranhängares rätt att maskera sig

Diskriminering om man inte får visa att man stöjder terrorism?

DO-IDIOTI Häromdagen uppmärksammade vi hur tre spökplumpsdraperade kvinnliga supporters till en misstänkt terrorist av säkerhetsskäl avvisades från rättssalen. Nu lägger sig svensk kränkningsindustris främsta chefsideologer på Expo och DO i ärendet och menar att det var fel att inte låta dessa maskerade terroranhängare delta vid häktningsförhandlingen.

Paul Lappalainen, seniorexpert (vad det nu är) på DO, tycker inte att han behöver invänta någon anmälan. Han går i stället själv, på ett sätt som måste betraktas som anmärkningsvärt för en juridisk instans, ut och tar ställning och ifrågasätter domarens beslut. Lappalainen har förstås pratat ihop sig med vänsterextremisterna på Expo och de är rörande ense om att ha “svårt att tro att det är tillåtet att avvisa kvinnor i slöja från rättssalar enbart på grund av deras klädsel“.

Lappalainen anser att detta skulle vara ett intressant ärende för DO att gräva i (på skattebetalarnas beskostnad förstås). Det är bra om frågan om diskrimineringen i detta utreds, säger han. Han anser rentav att behandlingen av dessa tre maskerade terrorsympatisörer sträcker sig utöver DO. Enligt honom är det en fråga om hur vi ser på rättssystemet och offentligheten. Saken bör därför anmälas även till justitieombudsmannen, JO.

Lappalainen menar att maskeringsföbudet överhuvudtaget inte kan åberopas i domstolar. Enligt honom gäller det förbudet bara vid demonstrationer. På sedvanligt svenskt kulturradikalistiskt särrättighetsmanér står det också i lagen om maskeringsförbud att “förbudet gäller inte den som täcker ansiktet av religiösa skäl”. Avpixlat har svårt att tro att DO kommer att skynda till försvar den dag icke-muslimska mördare står åtalade och deras anhängare kommer till rättssalen iförda rånarluvor och hävdar sin rätt att klä sig så av religiösa skäl.

Det vore ju tämligen enkelt att bilda ett religiöst samfund där man säger sig dyrka Al Capones heliga ande med Tony “Scarface” Montana som hans profet (att en figur är en fantasiprodukt utgör ju inget hinder för religiös dyrkan). Och hur skulle DO ställa sig till om medlemmar ur den kristna extremsekten Ku Klux Klan skulle komma i full mundering till en svensk rättssal? Nej, detta handlar förstås som vanligt om politiskt korrekt undfallenhet gentemot den medeltida religion som tack vare den utomeuropeiska massingandringen i allt snabbare takt breder ut sig i vårt land och gör sitt bästa för att vrida klockan 1400 år tillbaka.

Det är illa nog att här står en icke-svensk man åtalad för terrorelaterat mordförsök i vårt land till följd av ansvarslös invandringspolitik och en släpphänt syn på islamism. Nu ska dessutom personer, som genom att maskera sig i rättssalen demonstrerar sina sympatier med lagförda terrorister och sitt stöd för islamistisk fundamentalism, tas i försvar, inte bara av vänsterstollarna på Expo, utan också institutionellt av en juridisk instans som DO – och kanske rentav t.o.m. JO om den förvirrade Lappalainen får som han vill.

Lappalainen säger att han “ser alltid allvarligt på när människor behandlas sämre på grund av sin religion, kön eller etnicitet i synnerhet i sådana här sammanhang“. Vad han säger är alltså att han ser allvarligt på att den som öppet hyllar terrorism och mord hindras att göra detta, i varje fall om det är terrorism och mord i den så kallade fredens religions namn. På Avpixlat kan vi berätta att vi ser mycket allvarligt på att det finns personer som Lappalainen på DO. Knäppskallar som de på Expo får man acceptera i ett fritt samhälle. Det är en annan sak när de tillåts inneha höga statliga befattningar.

Expo
Share
2011-10-30, 15:32 (uppdaterat 2011-10-30, 16:49) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion

0
Disqus

Gilla
Dislike
and 6 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
87 kommentarer 986 gillar received
Dela på
Visar 80 av 83 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
6 new comments were just posted. Visa


smokehead 1 timme sedan
När får vi nog!
54 people gillar det här.

deceived 54 minuter sedan som svar till smokehead
Jag har fått nog för längesen...
28 people gillar det här.

smokehead 52 minuter sedan som svar till deceived
Det räcker inte att du och jag har tröttnat på f-n skapet!
20 people gillar det här.

LindaDanielsson 36 minuter sedan som svar till smokehead
Förstår till fullo din desperation, för jag delar den med dig och alla andra som vaknat.
Men låt oss inte misströsta, utan kämpa hårdare.
-Sprid ordet så ska det nog lösa sig till 2014!
14 people gillar det här.

irriteraddonna 10 minuter sedan som svar till smokehead
Jag ha tröttnat på allt detta för många år sedan :(
1 person gillar det här.

Jon Snow 45 minuter sedan som svar till smokehead
Vi är fler och fler som vaknar varje dag. Ändring kommer inom kort. Det gäller bara att det inte sker innan det är försent.
20 people gillar det här.

smokehead 37 minuter sedan som svar till Jon Snow
Man kan ju hoppas för våra barn skull, snart kommer väll nya ajfån 5 vettdu som alla kan sitta och gulligulla med och då glömmer dom allt vad problem innebär.

ghost22 42 minuter sedan som svar till smokehead
En till som har tröttnat!
7 people gillar det här.

Not2LateIHope 1 timme sedan
Dags att DO anmäla EXpo för brott mot sunt förnuft, trakasserier mot svenskar och för att kosta oss en massa pengar. Fråga vem som helst: Varför ska svenska skattebetalare betala för att bli kontrollerade o terroriserade av EXpo?

Om det inte är diktatur har jag tydligen helt missuppfattat vad diktatur innebär...
45 people gillar det här.

lasse1 39 minuter sedan som svar till Not2LateIHope
EXPO är ju en samling kommunister och sossar på vänsterkanten inom partiet.....
Alla borde förstå var organisationen finner sina sympatier....
6 people gillar det här.

MysteriousPhantom Top 10 1 timme sedan
Som ett brev på posten så är DO där och ställer sig bakom de muslimska spökena...och EXPO de vidriga jäklarna de hakar glatt på...Skadestånd lär vara att vänta till spökplumpen och vännerna till spökplumpen...

Indirekt så försvarar DO och EXPO terrorister och ställer sig bakom deras terrorplaner,endast i sverige, endast i sverige får dumheten och tokigheten råda...
63 people gillar det här.

lasse1 46 minuter sedan som svar till MysteriousPhantom
Skall bli intressant att se..... om inte rättens ordförande blir omplacerad...
Kan nästan lova 100 på det...
11 people gillar det här.

mittmotto 1 timme sedan
Gillar tanken på en rättssal fylld med Ku Klux Klan klädda individer undrar om det skulle accepteras ?

Sverige ett sjunkande skepp och skeppsråttorna gör allt för att skynda på katastrofen.
28 people gillar det här.

janrickolina 57 minuter sedan
Detta handlar ju om säkerhet i Rättssalen,man skulle kunna gömma en atombomb under dessa kläder. Sedan så måste ju man kunna se vem som är under dessa spöktyg,dom är en stor säkerhetsrisk ändå för oss Svenskar.
16 people gillar det här.

leonen 57 minuter sedan
vem som helst med ett uns av enkelt bondförnuft inser att en förklädnad aldrig kan godtas i en rättsal och vem vet vad som kan döljas i den.
39 people gillar det här.

lasse1 56 minuter sedan
Det går snabbt utför med det mesta i samhället, starkt applåderat av herrar Reinfeldt och Juholt..

Ett litet exempel....När jag gick i den g:a folkskolan under 50 - talet så var det inte snack om,
att en elev kunde sitta med kepsen på sig under en lektion.....

Ha detta som ett riktmärke och begrunda utvecklingen...
Gubbgnäll?.... Det bjuder jag på...
23 people gillar det här.

MaxPayne2 Moderator Top 10 55 minuter sedan
Nu inväntar DO inte ens anmälan utan agerar på egen hand. Det om något visar hur regelvidrigt och nyckfullt denna förtryckarmyndighet jobbar. Vi ska inte vara trygga eller säkra i vårt egna land. Vi ska vara underställda muslimerna, som ska få göra vad det behagar dem.

Det handlar om rättssäkerhet, då ska inte några religiösa fanatiker få ha rättigheten att bete sig hur som helst. DO är en organisation som måste avskaffas fortast möjligast då den är direkt farlig för nationen. Den gör absolut ingen nytta, däremot försöker de montera ner den svenska formen. Företag hotas av dem, och nu rättsväsendet. Det är en stor skam och skandal att det får fortgå.

Jag hoppas verkligen att SD får väljarstöd nog 2014 att de kan montera ner denna förtryckarorganisation till myndighet och skapa något som är till för SVENSKARNA. När en svensk tjej kan anmäla en invandrare för hets mot folkgrupp på grund av hans rasistiska uttryck, då tror jag på den. Tills dess är det bara en myndighet för att att hålla svenskarna i strypkoppel.
40 people gillar det här.

oren_felt 52 minuter sedan
Det är ju en säkerhetsfråga, ingen diskriminering. Det händer att vittnen eller rättens personal blir hotade. Hur vet man vem eller vilka bakom masken hotade. Det har funnits fysiska angrepp mot en GP-journalist. Självklart ska man kunna identifiera vem gör och säger vad. Rättssäkerheten går före individens rätt att maskera sig.
Under deras svepande mantlar kan man gömma vapen, man kan låtsas vara kvinna fastän det är terrorist. Varför ska de vara maskerade när övriga i rättssalen inte kan vara anonyma?
Det ska råda generell maskeringsförbud i offentliga rum i Sverige, då hamnar man inte i evinnerliga diskrimineringsfack.
17 people gillar det här.

Passkontrollant Moderator 50 minuter sedan
Varför får jag en känsla av att dessa slöjbeklädda kvinnor medvetet provocerat fram en reaktion för att få ut ett skadestånd?! Vad har de i en rättsal att göra där män och "otrogna" vistas. Är det okej inom Islam? Dessa lurendrejare kan åka hem igen och besöka saudis rättsal och utkräva skadestånd där. om det går *ironi*
32 people gillar det här.

VIKINGKRAFT 49 minuter sedan
Välkommen till mupparnas land!!!
Alla ska med!!!

Då är det bara att ta på vikingahjälmen !!!
Sverige det bästa landet att vara i!!!
Här får man det aldrig långtråkigt!!!


När korståget kommer,så hoppar jag på det!!!

17 people gillar det här.

smokehead 44 minuter sedan som svar till VIKINGKRAFT
Ja förr eller senare blir man ju tvungen att haka på tåget, om det blir vi eller våra barn, barnbarn som får ta kampen det vet vi inte men det är en tids fråga- endast.

Oundvikligt kan det va om det fortsätter, kolla forna jugoslavien.
5 people gillar det här.

VIKINGKRAFT 33 minuter sedan som svar till smokehead
ja det känns att tåget kommer snabbare än folk kan se!!!
Vi får hoppas det är många som kan stå upp för det gamla Sverige!!
4 people gillar det här.

rksmrgs 5 minuter sedan som svar till smokehead
Exemplet Jugoslavien är i det sammanhanget ytterst nedslående. Bosnien är numer helt islam-dominerat från att tidigare varit tredelat mellan katoliker, ortodoxa och muslimer. Kosovo är också helmuslimskt, och dessutom utbrutet ur Serbiens hjärtland, som om Södermanland skulle brytas ut ur Sverige. Serbien har blivit allas strykpojke.

Nosaren 49 minuter sedan
En fundering bara,hur bär dessa "damer"sig åt på tex.banken eller närhelst dom behöver visa en leditimation?Körkort är väl troligen otänkbart att dom har.Hur skulle jag som affärs biträde aggera i ett sånt fall.Kalla på en kvinlig kolega och ta spöket till ett rum på sidan?Ska banker och liknande utrustas med sk."legitimations rum" bara för dessa "damer".F.n vet vad som finns där bakom...
5 people gillar det här.

Mattis_01 36 minuter sedan som svar till Nosaren
Vänta bara tills det blir rån i butiker och att sedan ge ett signalement samt de blir filmade av kameran. Inte mycket att gå efter på denna utstyrsel.

Perfekt maskering nere i arabländerna att klä ut sig på det viset när det finns en hel drös när de skall jaga den skyldige.
2 people gillar det här.

evilralor 48 minuter sedan
I Frankrike får de böter om de knallar runt som svarta spöket Laban! I Sverige får de skadestånd......!
20 people gillar det här.

Ann-Marie Top 10 45 minuter sedan
Så nu kan vi ALLA gå omkring i svarta sopsäckar och åberopa religion....
11 people gillar det här.

Dannie_X 44 minuter sedan
Seniorexpert måte vara någon som är expert på att vara senior, alltså gammal och erfaren. Men efter som ämnet bara är humbug & kvacksalveri är det som personen istället skryter med sin begynnande senildemens.
6 people gillar det här.

Sottis 37 minuter sedan som svar till Dannie_X
För min del är jag för ung för att vara seniorexpert, får nöja mig med att vara juniorexpert.

evilralor 43 minuter sedan
Man kan ju undra när Alliansen bestämmer sig för att Sverige ska gå ur EU?!

Fler och fler nationer anammar Sverigedemokraternas syn på olika invandringsfrågor och de har ju uttryckligen och papegojaktigt sagt att de aldrig, ALDRIG, kommer samarbeta med de som har sådana värderingar!

Tidsfråga?
12 people gillar det här.

LLuke 42 minuter sedan
Ååh så vackra dom är!

Födelsen till sådana vidriga dräkter för kvinnor härstammar från sinnessjukdom.
11 people gillar det här.

Professorn 42 minuter sedan
Maskerader är redan vanligt i Sverige
i officiella sammanhang.
Titta bara på sossarnas partiledare:
Ljugholt har maskerat sig till Josef Stalin.
8 people gillar det här.

Kapten_Klok 41 minuter sedan
massingandringen... ?
1 person gillar det här.

BlondViking 41 minuter sedan
Lägg ner DO!
13 people gillar det här.

314413 40 minuter sedan
Det är ingen klädsel, det är en maskering! Kan de inte fatta det?
4 people gillar det här.

VurpAllan 40 minuter sedan
Låt oss för ett ögonblick föreställa oss att vi bor i ett land som styrs av lagar. Det finns idag inget förbud att bära niqab - om det kan vi tycka vad vi vill.

Principen att anhöriga ska kunna vara med och följa rättegångar känns rimlig för de flesta antar jag.
Att då besluta att förbjuda någon att komma in i rättssalen är ju inte helt okomplicerat minst sagt. Att DO reagerar är väl också i sin ordning - det är ju helt enkelt deras jobb.
Jag har personligen inte något emot att det blir prejudikat på niqab-förbud i rättssalar - men det kan nog inte vara ett beslut som domare ska ta från tillfälle till tillfälle - det är bra att det utreds.

I övrigt tar jag inte parti för niqabs vara eller inte vara i allmänhet - här handlar det om att lag och regler ska följas, vilket givetvis är extra viktigt i domstolar!

swefi 40 minuter sedan
DO kan inte ändra domar, själv utdöma straff eller skadestånd eller ändra andra myndigheters beslut. DO kan inte heller driva ett ärende mot en privatperson.
n inte
1 person gillar det här.

Sottis 39 minuter sedan
Jag satt precis och läste hur skådespelerskan Noomi Rapace beklagade sig över att haft korsett på sig i sin senaste film. "- Att bära korsett är fruktansvärt. Det går inte att böja sig. Den känns
som ett fängelse och man kan inte göra någonting. Det är plågsamt."

Fick mig att börja fundera kring hur muslimska kvinnor som är instängda i burka, niqab eller någon annan form av tvångströja känner sig. Det om något måste väl vara tortyr.

http://www.svd.se/kultur/tuff-...

BitteJ 39 minuter sedan
idioti............(var det snällaste som fungerar i skrift)

hur skulle det se ut om alla började gå maskerade på gatorna 365 dagar om året? polisen har väl redan klagat på hallowen som inträffar en helg om året. för visst måste det vara samma tillåtande attityd till alla oavsett religion eller politisk åsikt tex kalle anka partiet.
1 person gillar det här.

Demokrat001 38 minuter sedan
Domaren avgör enväldigt vilka han eller hon vill ha i sin rättssal, och så skall det förbli.
4 people gillar det här.

farsartat 37 minuter sedan
Snacka om att många länder skrattar sig fördärvade över vårat mesiga samhälle.
7 people gillar det här.

Talibananas 31 minuter sedan som svar till farsartat
Nog har det gått långt om man får ta hjälp av Fox News för att belysa den svenska mångfalden.
1 person gillar det här.

farsartat 25 minuter sedan som svar till Talibananas
Mmm...och rysk TV var på besök för en tid sedan (om jag inte minns helt fel).
1 person gillar det här.

HuldasKarin 36 minuter sedan
Men va käckt att då komma som åhörare sätta sig intill en spökklump i enbart bikini och ett stort kors hängandes runt halsen och en badväska med en minigris i.
5 people gillar det här.

andrej dokic 36 minuter sedan
Nästa gång jag ska gå till en restaurang som kräver vårdad klädsel ska jag klä ut mig till zombie, och ingen får beklaga sig, eftersom det är min rätt att se ut som jag vill.
1 person gillar det här.

ddayperspective 35 minuter sedan
Tokarna blir allt djärvare och allt dummare. Frågan är om Sverige klarar av att vänta på det "reningsbad" som MÅSTE bli följden av valresultatet 2014? Såna där dumheter skulle Lappalainen aldrig våga uttala i Finland... Så oerhört provokativt! Om det bara vore en sak, men varje dag så kommer det något helgalet eller flera vansinnigheter... ÄR FOLK DROGADE? Hoppas att herr Lappalainen kommit till sin vägs ände i karrirären på skattebetalarnas bekostnad pga det här! Fler dumheter behövs inte! Världen kommer ju till slut att skratta ihjäl sig... Inte minst muslimerna...
7 people gillar det här.

AnnaF3 Top 10 32 minuter sedan
#svpol @poohl
Expo ska vara en "demokratisk tidsskrift". Man måste vara extrem förvirad för att alliera sig med islamistiska terrorister. I detta tar Expo ställning för islamistiska terrorister emot Säpo och domstolen.
5 people gillar det här.

Sveagarde 31 minuter sedan
Vore intressant om personer får möjligheten att bära Baclava vid nästa häktningsförhandling !

Emil Holmberg 30 minuter sedan
Har alltid gillat PI. Men tyvärr så verkar Avpixlat inte riktigt klara av att fortsätta med samma kvalitet; att skriva om "Spökplumpar", skäggbarn och att beslöjade muslimer per automatik stödjer terrorism, är bara kontraproduktivt och extremt barnsligt. Det är också ett lågvattenmärke vad gäller kvalitet och trovärdighet. Jag menar, det är väl ingen j*vla skoltidning för bittra sossar?

Bli lite seriös nu.

Moderator svarar:
Till Avpixlats försvar så var det ju domaren som sa att säkerheten inte kunde säkerställa säkerheten om de kom in. "Spökplumpar" och liknande uttryck användes redan på PI:s tid.

MVH
MaxPayne2, en av moderatorerna.

(Edited by a moderator)
1 person gillar det här.

gl40 27 minuter sedan
Lappalainen är en första klassens tönt,som överhuvudtaget yttrar sig om maskering i en rättssal.
Snart kommer dom andra riks-töntarna från Expo efter med liknande knasigheter. Expo är en efterföljare till den olagliga politiska informationsbyrån IB,som avslöjades som tur var.Får väl se hur länge Expo får hålla på och leka.
3 people gillar det här.

Qviris 26 minuter sedan
Det är en fantastisk förankring som DO har till det svenska folket.
Detta hjälper till att underminera förtroendet till institutionerna och öka individernas känsla för att
"från de myglande myndigheterna kan man inte vänta sig nåt vettigt! Det är ingen mening att vända sig till dem."
1 person gillar det här.

Rolexus 26 minuter sedan
Det är helt otroligt. Det finns organisationer som helt öppet, väldigt intensivt och målmedvetet arbetar för att bryta ner hela vårt samhälle - bit för bit. Och till synes helt ostörda. Var är vårt försvar? För vi är under attack - detta är den nya tidens krigföring!
8 people gillar det här.

VurpAllan 20 minuter sedan som svar till Rolexus
Lägg ner militärjargongen!

Det känns EXTREMT osmakligt efter Utøya!

NissenN 12 minuter sedan som svar till VurpAllan
Nu är det väl du som tänker på Utöya så fort du ser "militärjargong", så vem är det som är osmaklig?

Pappa111 0 minuter sedan som svar till VurpAllan
Hur kan du göra den kopplingen? Ungefär som att göra den om någon säger Anders...

per22 24 minuter sedan
Och dessa terrorsymbolbeskyddare på Expo har mage att
kritisera att kommentatorer här på PI/AP är anonyma.
5 people gillar det här.

zigge1083 23 minuter sedan
Rent juridiskt har rådmannen lagen på sin sida,men sen vet man inte hur araberna har förblindat och infiltrerat det svenska rättsväsendet.
2 people gillar det här.

KS73 23 minuter sedan
Undfallenheten mot den muslimska extremismen måste få ett slut om vi ska överleva som nation och inte bli provins i kalifatet. Vi måste börja göra mer aktivt motstånd. Jag tycker det är en bra ide att skapa en religiös sekt vars enda tro är att man måste var maskerad. Och sedan kan vi dyka upp överallt där islamistpacket kommer i sina enmanstält och kräva att även vi får vara maskerade. Det vore en syn att fylla hela rättssalen med folk i rånarluvor.
5 people gillar det här.

smokehead 18 minuter sedan som svar till KS73
Var träffas vi?

JohnnyBoy222 10 minuter sedan som svar till KS73
Hur är det med FSM? Kan man inte komma i piratkläder till något somaliskt brottsmål och hävda sin religiösa rättighet??

Gåsen 22 minuter sedan
Skall bli intressant att flölja denna juridiska "tuppfäktning". Domaren som tagit
detta beslut har säkert kollat både en och två gånger i lagtexterna innan beslut.
DO, EXPO och Vänstern var kanske i Moskva senaste veckan där man hedrade offren för Stalins skräckvälde. Besökarna har nog tagit intryck av Stalins metoder
med tanke på deras agerande.
4 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist 22 minuter sedan
Det är väl inte bara klädsel som det handlar om tycker jag Man kan väl inte ens visitera dessa kvinnor de kan ju ha vad som helst gömt under dessa skynken Man blir så jädra förbannad så man hittar inte ord o kroppen känns alldeles matt Som dom själva sa vi har rättigheter Har dom någon gång tagit reda på deras skyldigheter
1 person gillar det här.

Stefan K 21 minuter sedan
Då är det väl heller inga problem om våldsvänsterns anhängare kliver in i en rättssal iklädda sina traditionella maskeringar när en av deras kamrater står åtalad?
Vad hindrar då Hells Angels att beträda våra rättssalar med halsdukar för ansiktet när de vill stödja en häktad kamrat?

Nej, givetvis handlar det om att vi inte får vara stygga mot de oantastliga. Snart ska ni se att dessa kvinnor tillåts kliva in på bankkontor och växlingskontor i full mundering. Att vi vanliga dödliga aldrig skulle tillåtas detta hör inte längre hit, vi är ju bara vanliga ack så vanliga.

Är det inte brukligt att visa sin identitet i så pass offentliga byggnader som en rättssal och ska man inte ta sig rätten att visitera besökare i samma salar? Tänk vilka problem DO och Expo skulle få om dessa figurer blev tvingade till kroppsvisitation. Usch, så rasistiskt och kränkande det skulle vara och vi undrar alla hur höga skadestånd de kvinnliga (för de vara väl kvinnor?) klädesplaggen skulle få av oss stackars skattebetalare?
6 people gillar det här.

Usse 20 minuter sedan
Egentligen är det ganska enkelt. Det handlar inte om att "människor behandlas sämre" för att dom inte får bära slöja i dessa sammanhang. Det handlar om att garantera folks säkerhet att inte låta folk vara maskerade i detta fall, särskilt när det gäller supporters till en misstänkt terrorist. Här måste säkerheten gå först. Tämligen enkelt.
3 people gillar det här.

LLuke 20 minuter sedan
En gång på detta förorts storcentrums största butik, jag köade till kassan så tittade jag bakåt så fanns det fyra spökplumpar, inget ovanligt men detta var ovanligt: en mamma och tre döttrar. Döttrarna var endast mellan 4-10 år. Detta är helt sant.

Det var små barn klädda i demokratifientliga terroristkläder. SÄPO bör bli noga i att spana sådana där spökplumpar för att kolla in gubbarna eller papporna vad de mer kan ha för sig av terrorverksamhet. Fast kanske gör SÄPO det också.

Det smartaste terrorstrategi är förstås annars att klä sig som dom flesta muslimer klär sig. Men naturligtvis så behöver ju SÄPO mer spana på oss som vill värna om Svenska folket mot Extremist-regeringen som SÄPO samarbetar med. Nåja,: Måste säga att SÄPO är duktiga på att förebygga terrordåd, men SÄPO förlorar kampen med ljusår så som SÄPO själv är i detta samhällsomstörtandes tjänst eftersom islam har tillåtits befästa sin makt över muslimbarnen i Sverige också, och terrordåd blir en naturlig syssla i Sverige då fientligheten och fanatismen är så djup.

Men den extremistiska Svenska ådran som är i full syssla i att nå det ideologiska slutmålet och räknar med själv att terrordåd följer så det blir ingen minsta överrraskning för den och dem. Och som bekant så gör man allt för att mildra islamisternas terrorism genom att man också skall försöka förstå.
Och jovisst! Vi Svenskar som vet vad som följer och berättar om det är självklart rasister, islamofober, främlingsfientliga e.t.c. Men dock not! Vi är sanningsbärare och folkets riktiga vänner och tjänare!
4 people gillar det här.

Vinkelslip 19 minuter sedan
Herregud. Detta land kallad Sverige spårar ur mer och mer. Meslandet nummer ett!
Mår illa...
3 people gillar det här.

Deems 15 minuter sedan
Vi behöver nån slags diktatur här i Sverige, demokratin verkar ta självmord när den tillåter en liten radikal klick av människor ta en så stor plats i samhället.
2 people gillar det här.

VurpAllan 13 minuter sedan som svar till Deems
Du skojar va? - säg att du skojar .....
2 people gillar det här.

farsartat 8 minuter sedan som svar till Deems
Diktatur är inget trevligt, men jag tror jag förstår dina tankegångar...
1 person gillar det här.

JohnnyBoy222 12 minuter sedan
Hmm, KKK är väl ingen religiös sekt? Alltså faller den religiösa aspekten....

NissenN 5 minuter sedan som svar till JohnnyBoy222
Exakt, dom läser bara bibeln och bränner negrer på kors för att vara populära!

Shakanda 12 minuter sedan
Straffbelägg huvor, m fl klädesplagg som kan dölja terrorister eller andra våldsverkare

Tomas F 10 minuter sedan
Islamkryperiet fortsätter med begåvad vägledning av de evigt kränktas egen myndighet DO. Att som domaren agera med civilkurage och sunt förnuft är självklart det enda anständiga i väntan på att pk-eliten skall behaga vakna och inse att vår lagstiftning måste skärpas.
Tyvärr lär denne modige domare råka illa ut och bli lynchad av mångfaldshysterikerna. Förföljelserna i Sverige accelererar och nu drabbas även högt uppsatta juridiska representanter. Förhoppningsvis kan detta leda till en ökad medvetenhet hos etablissemanget om tillståndet i nationen och framför allt om hur bråttom det nu är att befästa vårt sekulära och demokratiska samhälle innan det är för sent och Intoleransens religiösa fascister tar över landets institutioner och fullföljer Islams blodtörst.
2 people gillar det här.

niklasr 9 minuter sedan
Besökarna i tingsrätten skall inte få sin religionsfrihet kränkt genom att tvingas sitta med religiösa symboler runtomkring sig i en sekulär tingsrättssal.
3 people gillar det här.

Shakanda 9 minuter sedan
Lägg ner EXPO och DO som uppviglar och inte följer lagen
4 people gillar det här.

Stefan K 8 minuter sedan
Tänk så mycket Islam och kommunismen har gemensamt. Ska jag göra en lista över faktorer? Nej, ni känner säkert till dem redan...

I mina värsta mardrömmar styrs Sverige av Vänsterpartiet och ett islamistiskt parti med rötterna i Saudi-Arabien. Inte konstigt att jag knappt vågar somna på kvällarna. Brrr!
5 people gillar det här.

farsartat 6 minuter sedan som svar till Stefan K
Jag misstänker att det kommer att bildas ett islamskt parti så småningom. Skulle gissa att vi är rökta då...
1 person gillar det här.

arch_a 7 minuter sedan
Vad gör dessa personer på DO och EXPO inte för att rättfärdiga sig själva.
Säger det igen; det är dessa och liknande undantag för invandrargrupper som skapar främlingsfientlighet. Vilka underblåser det? Invandrarna själva, tyvärr med god hjälp från pengakåta EXPO och förvirrade DO.
2 people gillar det här.

prillan 7 minuter sedan
...de blev inte avvisade på grund av klädseln, de blev avvisade pga vad som kunde finnas under, kanske en Pang!Boom-korsett?
4 people gillar det här.

R. v. Frensen 6 minuter sedan
Ja, borde verkligen skaffa sig en lakan.
Egentligen borde alla, vem är mot maskeraddräkten i offentliga rummet,
SÄRSKILD personer i offentlig anställning, bära burkor/nicab.

Intressant att se DO´s reaktion, när domare, handläggare, poliser, socialsekreterare, läkare, lärare osv ska bära dessa.

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: