fredag 7 oktober 2011

”Få allting serverat på silverfat på bekostnad av samhället” « Politiskt Inkorrekt

”Få allting serverat på silverfat på bekostnad av samhället” « Politiskt Inkorrekt: ”Få allting serverat på silverfat på bekostnad av samhället”

ISLAM Daniel Arrospide Alata är ett namn som vissa kanske minns sedan tidigare. I december 2010 berättade Daniel om hur han under ett halvår infiltrerat en moské i Stockholm där han fick höra de mest vedervärdiga sakerna. Han drog bland annat slutsatserna att det svenska samhället inte tagit hotet från islamisterna på allvar och varnade för konsekvenserna av denna slappa hållning. På sin blogg vidareutvecklar nu Daniel sina tankar kring ämnet.

Jag har spanska rötter och fått se på nära håll både i Spanien där spanska immigrationsverket totalt tappat kontrollen över invandringen. Jag är ingen Islamofob som vill gynna Sverigedemokraterna utan en person som belyser de problem som majoriteten av muslimerna faktiskt skapar överallt där de invandrar. /…/

Spanien har idag allvarliga problem med den muslimska invandringen som främst kommer från Marocko och resterande Nordafrika. Man har totalt tappat kontrollen över invandringspolitiken och dagligen får man höra om grova våldtäkter oftast med dödlig utgång som sker främst i turistorterna men också hedersrelaterad våld, där både söner och döttrar brutalt mördas i resterande delar av landet. Utöver detta så misshandlas spanska judar allvarligt av muslimska invandrare. På toppen av det här har vi terroristattentaten i Madrid.

Överallt där muslimerna invandrar i Europa så förväntar de sig att få allting serverad på silverfat av samhället. De förväntar sig att samhället ska ge de arbete och bostad inte att de själva ska söka arbete respektive bostad. När detta inte sker så yrkar de på diskriminering och detta leder till uppror i de muslimtäta områden vilket skedde också skedde i Franrkrike.
I England har vi Imamer som lyckades lura Tony Blair och brittiska staten på pengar med parollen att de skulle hjälpa muslimer i England att integrera sig i det brittiska samhället. Detta skedde inte utan istället använde dessa pengar för att ta in Imamer från Saudi Arabien där de predikade våld och terrorism. I England förekommer det också hedersrelaterad våld samt grova våldtäkter på brittiska unga kvinnor av just muslimska män.

Sen har vi Sverige och vår välfärdsstat. I början av 1950 talet t.om slutet på 60 talet då Sverige var väldigt rik så gav Svenska staten fullt utrustade lägenheter och arbete till nyanlända invandrare. Den svenska modellen fungerade väldigt bra. Nyblivna mammor fick barnbidrag för varje barn de födde och flerbarnstillägg. Denna bild av Sverige och den svenska modellen där man får allt finns kvar än idag. Systemet med barnbidrag var ju från början tänkt att stimulera barnafödandet i Sverige så att den skulle ligga på en stabil nivå. Den var inte tänkt att kvinnan skulle föda mer än 4 barn.En familj med 6 barn har idag en månads inkomst på totalt 10414 endast på barnbidrag och flerbarnstillägg.

Läs hela inlägget på Daniels blogg
PrintFriendlyShare
2011-10-06, 09:00 (uppdaterat 2011-10-06, 01:27) | Kategori(er): Asyl Migration, Inrikes, Islam, Mångkultur

0
Disqus

Gilla
Dislike
and 31 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
84 kommentarer 938 gillar received
Dela på
Visar 50 av 156 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


AnnaF3 14 timmar sedan
#svpol
Få allting serverat på silverfat.., sedan tar de silverfatet, slår dig i huvudet med det, säljer silverfatet på blocket, kommer dagen efter och kräver guldfat...
115 people gillar det här.

allemand 13 timmar sedan som svar till AnnaF3
Den var go som norrmännen säger.
5 people gillar det här.

Berit 13 timmar sedan som svar till AnnaF3
Huvudet på spiken. En roligare version av "Om man ger någon lillfingret och så vidare..."
2 people gillar det här.

danbanan 13 timmar sedan som svar till AnnaF3
vilken klockren kommentar.... den förgyllde en annars talanglös dag! :)
1 person gillar det här.

standigtundrande 5 timmar sedan
I Kina får företag läggas ner för att det inte finns arbetskraft...varför flyr inga dit?
VI har ju så många arbetsamma invandrare i sverige som aldrig får jobb...varför chartrar inte regeringen ett plan och sänder dom arbetsamma somalierna dit? Dom får väl göra som alla vi andra svenskar...flytta dit där det finns arbeten.
33 people gillar det här.

DragonenSWE 10 timmar sedan
Svenska politiker vill ha ett mångkulturellt samhälle
Muslimer vill ha en kultur – Islam
Jag vill ha en kultur – Svensk

Valet är lätt eller hur?!

Alla utom muslimer är mer än välkomna till mitt land för jag är för ett multietniskt samhälle med en rådande kultur! Vi ska inte vara toleranta mot en intolerant ideologi/religion eller dess efterföljare.

För övrigt anser jag att Kulturmarxisternas dagar är räknade!
61 people gillar det här.

Austin_Powerwich 15 timmar sedan
En sak stämmer inte riktigt;

..."I början av 1950 talet t.om slutet på 60 talet då Sverige var väldigt rik så gav Svenska staten fullt utrustade lägenheter och arbete till nyanlända invandrare."

..Vet inte hur det var i resten av Sverige, men det du beskriver var inte fallet i Malmö, för när min far kom hit 1960 som arbetskraftsinvandrare och började jobba på kockums så fick dem inga lägenheter att bo i, utan de fick bo gemensamt i baracker. När de väl sen hade jobbat ihop tillräckligt med pengar kunde de precis som alla andra ha råd med lägenhet och annat. Men de fick INGET gratis! Dessutom bad dem aldrig om något heller, eller förväntade sig att få något. Det enda dem fick var ett litet lån precis när de kom för att köpa det mest nödvändiga, men det lånet fick de arbeta av. Precis så funkade det, och det var också så det skall vara!

Min far älskade Sverige och skröt alltid för släkten hemma om hur bra sverige var och hur duktiga svenskarna var. Det gjorde han fram till den dag han dog. Men detta Sverige vi har idag, är inte i närheten av det Sverige vi minns från förr där vanligt sunt förnuft och moral styrde.

...idag är det jag som tagit över facklan efter min far, men jag skryter inte om Sverige eller svenskarna, jag skäms!

SD 2014
92 people gillar det här.

kryckan 14 timmar sedan som svar till Austin_Powerwich
Precis! Min mormor & morfar fick låna pengar för att köpa sin lägenhet. Som man sedan givetvis betalade tillbaka efter att ha jobbat hela sin tid i Sverige (förutom de första 3 månaderna då de lärde sig svenska).
27 people gillar det här.

Berit 13 timmar sedan som svar till Austin_Powerwich
Kommer också ihåg att det var stor bostadsbrist i början på 60-talet, innan miljonprogrammet sattes igång. Alla som inte var etablerade på bostadsmarknaden och inte kunde köpa en lägenhet hade det extra svårt. Vet inte att invandrare fick lån. Kanske gällde det dem som direkt fick jobb hos vissa stora företag. SFI fanns väl inte heller?
1 person gillar det här.

fransolsson98 9 timmar sedan
En god vän som har villa i Spanien berättade om en murare han hade till hjälp.
Muraren är Marockan och "arbetslös" varför han varje månad får € 465 från Spanska staten i arbetslöshetsersättning.
Muraren arbetar "svart" åt andra för € 100 per dag.
Detta har denne murare och ca 1 miljon andra arbetslösa Marockaner gjort sedan 2009.
I Marocko tjänar en murare € 150 per månad och då har han mycket hög lön.
Muraren hos min vän har 5 villor i Marocko som han hyr ut till turister nära Marrakech.
Inte konstigt att Spanien och snart hela Europa går på knä när dom sköter sina affärer på detta mediokra sätt.
Det pågår ett gigantiskt bedrägeri mot alla oss som arbetar eller har arbetat och gjort rätt för oss under alla tider.
Det är våra mediokra politiker som bär det fulla ansvaret för alla dessa gigantiska bedrägerier, och vi får bara hoppas på att domen en dag mot alla dessa blir mycket kännbar.
Rösta på Sverigedemokraterna för Guds skull och för våra barn och barnbarns skull.
54 people gillar det här.

StefanTen 14 timmar sedan
Efter tredje barnet borde inga ytterligare barnbidrag utgå.
Från och med femte barnet skall istället en barnskatt tas ut, lika stor som barnbidraget:

1 barn = 1 barnbidrag
2 barn = 2.5 barnbidrag (bra med syskon...)
3 barn = 3 barnbidrag
4 barn = 2.5 barnbidrag (...men någon måtta får det va')
5 barn = 1 barnbidrag
6 barn = 0 barnbidrag
7 barn = -1 barnbidrag (beskattning)
8 barn = -2 barnbidrag (beskattning)
...osv

Förslaget är inte ens "rasistiskt".
84 people gillar det här.

Rolexus 13 timmar sedan som svar till StefanTen
Eller ännu bättre: Avskaffa ALLA bidrag och sänk inkomstskatten för löntagare. En sidoeffekt blir också att kostnader för att administrera bidragssystemen försvinner och att personer som förut arbetade med att administrera dem, kan få riktiga jobb som istället genererar inkomst till staten via löneskatten.
17 people gillar det här.

Amajjan 12 timmar sedan som svar till StefanTen
Inga barnbidrag till medel och höginkomsttagare, mer bidrag till dem som avstår från skattesubvensionerad barnomsorg och förvärvsarbete för barnens skull.
2 people gillar det här.

Nihow 11 timmar sedan som svar till StefanTen
Tycker att först tredje generationen skall få ha barn.
1 person gillar det här.

Nostradamustheone 14 timmar sedan
I mitt tidigare bolag var en av mina bästa kunder kristen iranier. Vid ett tillfälle då Saddam H hade kidnappat ett antal svenska Eriksson anställda så bad jag honom att förklara hur man såg på sånt där nere. Förvisso skedde detta i Irak men hans enkla svar gäller nog även där. Det han sa var: Lita aldrig på en arab.
Något år senare blev jag tillfrågad av Af om en iranier med rätt skolbakgrund för oss kunde få komma och prya hos mig. Med tanke på kunden ovan så sa jag ja. Det visade sig att denne mycket sympatiske man också var kristen iranier. Han hade vägrat att gå ut i kriget mellan Iran och Irak och därför suttit fängslad i över 6 år innan han lyckades fly.
Det han berättade för mig om hur han behandlats väckte en avsky mot detta land som sitter i än i dag men det intressanta är vad ha sa vid ett av samtalen, nämligen, lita aldrig på en arab.
Dra vilka slutsatser ni vill av detta men dessa två mycket sympatiska och omtänksamma människor visste nog vad dom talade om.
Som en parentes kan jag nämna att båda två såg till att få jobba direkt dom kom till Sverige och kunde på så sätt föda sina familjer utan att ligga staten till last.
74 people gillar det här.

Ree 14 timmar sedan som svar till Nostradamustheone
Har även jag enbart positiva erfarenheter från Iranier. Mycket mer kompatibla än andra från "det området", förmodligen för att den (unga) iranska befolkningen är rätt sekulariserade, även om de har den största röven till ledare nånsin.
18 people gillar det här.

Mikael Noone 13 timmar sedan som svar till Ree
Iran har fördelen av att ha levt enligt Sharia lagar i många många år, dom vet att det är fruktansvärt att leva under sådana lagar och har blivit betydligt klokare än resten av den yngre arabiska världen.
5 people gillar det här.

resenaren 13 timmar sedan som svar till Nostradamustheone
När det gäller iranier, måste man skilja mellan araber och perser. Skulle tro att dom du pratar om är perser. De flesta perser är kristna och dom som hade möjlighet, flydde när shahen störtades och många startade sedan egna företag. Nästan alla iranska läkare och ingeniörer som arbetar idag i västvärlden är perser.
14 people gillar det här.

stepstone 9 timmar sedan som svar till resenaren
Nej, så är det inte. Iran består av till 51% Perser men är till 98% muslimskt. De flesta Perser är alltså också muslimer.
2 people gillar det här.

Nostradamustheone 13 timmar sedan som svar till resenaren
Kan säkert stämma. Min kund flydde när shahen störtades medan han som jobbade hos mig kom till Sverige i mitten på 90-talet. Oavsett så var båda oerhört sympatiska och trevliga människor. Tyvärr har jag idag tappat kontakten med dom men jag hoppas och tror att det har gått bra för dom båda.
1 person gillar det här.

walborg 7 timmar sedan
"Sen har vi Sverige och vår välfärdsstat. I början av 1950 talet t.om slutet på 60 talet då Sverige var väldigt rik så "GAV den Svenska staten fullt utrustade lägenheter och arbete till nyanlända invandrare"!!! Han verkar ha noll koll på Nordens historie både före sista kriget och efter framförallt!

Detta ovan är rena förolämpningen till de som fyllde farbriker/gruvor/järnverk/skogar med sitt arbete! "kan man slkriva " gav staten" då är man ute och cyklar å det rejält! "Staten " betalade möjligen arbetsförmedlingens representanter som reste till framförallt Finland ( som inte hade varken bostäder( bombade el. jobb, fabrikerna bombade) för att fylla Svenska fabriker med jobbare,1) för att kunna producera/2) för att Sverige skulle kunna sälja till ett övrigt 3) sönderbombat Europa! De fick, och utan att klaga tog emot en del i en barack med andra tills de kunde skaffa sig möbler/lägenhet .

Många bodde i dessa baracker länge. Möbler till första lägenheterna köptes beggade på tex Frälsis.

Hur vill man låte denna slags "missinformation " ang arbetsinvandrarna på den tiden löpa vidare?? ? Det borde sitta 1-2 st Finn/Dansk/Norsk tredje generations ättling på denna sida! Även de borde reagera!
Blir så ilsken när man inte kan skilja på en sakfråga kn man inget ta då mreda på fakta!!

Ingen har " fått något" gratis av de generationerna, och att blanda in dessa ,ed "llyckosökar packet" som invarderar Sverige juist nu .. är förnedrande för de som jobbad från dag !

Dåvarande Fräösis osv
34 people gillar det här.

Bibbi Nidars 6 timmar sedan som svar till walborg
Maste halla med Walborg har. Arbetskraftsinvandrarna levde inte pa bidrag, arbetade f.o.m. forsta veckan och bidrog i hogsta grad till samhallet. Det ar stor skillnad mot dagens flyktinginvandrare dar majoriteten inte haft ett riktigt jobb ens efter fem (5) ar i landet. Katastrof!
21 people gillar det här.

blytunk 5 timmar sedan som svar till Bibbi Nidars
Instaemer, mitt ex kom till Sverige som mycket ung, skaffade job foersta dagen. Var aldrig arbets loes en enda dag (utom vid studier) till pensionering, laerde sig svenska sjaelv, betalade sin egen universitets utbildning. Hon har ocksa laemnat Sverige for gott, orkade inte med att se forfallet och otryggheten. Hon och manga invandrare jag kaenner, som kom pa 50 och 60 tal saeger dagens invandrings politik ar ett haan mot dem som kom da. Baracker utanfoer industri omradet, ibland 3-4 i varje rum. En del bodde i taelt under sommaren, och ingen gnaellde. Jobbade och slet i staellet och skaffade sig bostad, bil etc sjaelva. Det ar skillnad pa folk och folk. Dom bidrog, dagens MENA, 7-klover och PK maffia taer
21 people gillar det här.

walborg 6 timmar sedan som svar till walborg
Stavfel tyvärr men blir lika isk varje gång när denna slags propaganda skrivs. av icke initierat folk, har skickat för redigering ominte ...så ber jag om ursäkt.
4 people gillar det här.

Ted Bernard 14 timmar sedan
Varför blanda in politik i logik? Saken är busenkel och det behövs varken en folkpartist eller Sverigedemokrat för att inse att invandringen inte längre är en invandring, utan en ockupation vi själva finansierar mot vår egen vilja. Hur mycket de övriga partierna än hycklar, är de rädda innerst inne och försöker desperat köpa sig fria med förmåner till ockupanterna i vild förhoppning över att det inte är de som blir piskade, stenade eller halshuggna om allt går överstyr. Förresten - OM - Frågan är NÄR och VAD som kommer att hända.
54 people gillar det här.

MysteriousPhantom 10 timmar sedan
Muslimer=Kravmaskiner....
38 people gillar det här.

Peter Ogren 12 timmar sedan
Det är inget fel i att vara islamofob. Från wikipedia. "Fobi (av grek. φόβος, fobos, "fruktan"), kallas en stark upplevelse av rädsla
som återkommande infinner sig då en person ställs inför, eller riskerar
att ställas inför, ett visst objekt eller en viss situation som
personen fruktar"

Jag är rädd för islam med allt det står för, sålunda är jag en islamofob. Inget att skämmas över.
45 people gillar det här.

Vi har inte råd 12 timmar sedan
Where there are muslims there is trouble.
Sad but true.
43 people gillar det här.

trimmarn 13 timmar sedan
Nytt "spännande"möte mellan människor som det heter:I litet samhälle med Coop nära dock ej Jörn,men i länet Västerbotten där enligt Radio Västerbotten alla infödningar är galet lyckliga över alla NYBYGGARE,händer följande,in kommer tre berikare en tar en flaska redbull och alla tre går längst bort i butiken,redbull dricks upp i lönndom trion kommer tillbaks tomhänta köper ett cigarettpaket,butikschefen säger redbull flaskan som du tog då ?Till svar får han av trion att en dam som står intill är rasist (dom menade att hon angivit dom)men detta var ju en iaktagelse som chefen själv gjorde,en liten solskenshistoria i vår vardag.
42 people gillar det här.

hd1200 14 timmar sedan
Det jag hänger upp mig på här är att så fort man tycker och tänker logiskt så måste man svära sig fri från SD .
Övrigt en briljant spegling av verkligheten.
44 people gillar det här.

Gustav_Vasa 14 timmar sedan som svar till hd1200
Håller med.
Fast i och med att klimatet är som det är i Sverige så får man ta små små steg åt gången för att verkligheten inte ska göra alltför ont hos det sovande folket, för då blir det tilt och huvudet åker ner i sanden. Om ett år eller två så tror jag inte att man behöver förkasta SD var gång invasionspolitiken kommer på tal.
25 people gillar det här.

Anders_swe 12 timmar sedan
Synd att en så bra artikel måste innehålla "Jag är ingen Islamofob som vill gynna Sverigedemokraterna".

Snälla någon. Varför måste detta nämnas?
35 people gillar det här.

Sweetasplumpie 12 timmar sedan som svar till Anders_swe
Därför att man är Islamofob om man tycker att Islamismen är av ondo- enligt PK världen.

Ingen vill bli kallad rastist och alltså ursäktar man sej först- vi kan ju inte ens äta Risgodis längre.

Konsten att skilja på Person,Religion och Ideologi sakna av de flesta. Framförallt bland förspråkarna av det "fria" ordet.
5 people gillar det här.

andreasm 15 timmar sedan
Lite synd på ett annars bra inlägg att brasklappen "Jag är ingen Islamofob som vill gynna Sverigedemokraterna" alltid måste vara med.
42 people gillar det här.

Allanoskar 15 timmar sedan som svar till andreasm
Fast det gör han ju med besked ändå...Det är det som är så bra; verkligheten är SD:s bästa säljare. :-)
17 people gillar det här.

Cavatus 15 timmar sedan som svar till Allanoskar
Läs här då hur han avslöjar vad MP är bakom kulisserna:

http://danielarrospidealata.bl...

Härlig osvensk läsning! Han har inte ännu lärt sig att i Sverige säger man inte blatanta sanningar. Här hyschar man och smyger med kontroversiella åsikter ....
5 people gillar det här.

Berit 12 timmar sedan som svar till Cavatus
Han har en del bra idéer. Men att kalla Juholt för tvättäkta kommunist verkar taget ur luften. Undrar vad hans definition på kommunist är? Och det är inte bara sosseregeringar som förstört Sveriges statsfinanser.

Tillmälen som "tvättäkta kommunist" och för få eller inga källhänvisningar drar tyvärr ner helhetsintrycket.
2 people gillar det här.

Olandstoken 15 timmar sedan som svar till andreasm
Precis vad jag reagerar på och därför ger jag inte denna artikel någon kredit, islamofob vad är det ?
Judar kan möjligen räknas som islamofober .

Om det nu fanns något land i hela världen där det inte är problem gällande islam så förstod jag vad de menade med islamofob , att motarbeta islam är samma sak som att man inte vill tillbaka till 1400 talet igen utan att man vill utvecklas.

Religioner och ideologier är enbart ett sätt att kuva folket så de inte ska tänka själva och skapa sig egen makt över sina liv.
5 people gillar det här.

Sverige_Sverige_fosterland 11 timmar sedan som svar till andreasm
Jag är "islamofob" eftersom jag har arbetat och varit bosatt i Saudi och sett att ingenting värdigt för mänskligheten kan komma ur islam!
Så enkelt är det och dessutom, "lita aldrig på en arab", observera!!!!
3 people gillar det här.

BettanB 15 timmar sedan som svar till andreasm
I detta fallet är det kanske nödvändigt. (eller inte). Har fått för mig att om det INTE står, så är det väldigt lätt att avfärda artiklar/insändare som att det är en jä...SD som skrivit och därmed inte bry sig ett dugg om vad som står.
Samtidigt så tror jag att de (PKisterna ut i örsnibben) avfärdar med samma tänk även om det står så. KANSKE, de läser igenom hela artikeln om det står att jag är inte SD. Men jag vet inte.....Jag kanske har helt fel.
2 people gillar det här.

gteborgaren 15 timmar sedan som svar till andreasm
Som du säger, antagligen skriver han så bara för att han måste. För vad är det egentligen som är så farligt med det?

Husar Miklos 14 timmar sedan
Ja det är ju den klyschan man hör från islamister hela tiden, svenskar är rasister, svenskar stänger ut oss från arbetes marknaden och sådana vidriga lögner, allt för att kunna köra sin race och vi skattebetalarna ska bekosta detta, nu senast ska vi betala för somalier att komma hit trots att krig råder bara i en liten del av landet, finns inget som säger att de inte kan återförenas med sina barn där
39 people gillar det här.

Niklas Wikstrom 12 timmar sedan som svar till Husar Miklos
alltså man måste vara ärlig här tycker jag, nog är det så att svenskar diskriminerar invandrare? Hur många undersökningar har det inte gjorts där man testar om folk får komma på intervju, få lägenheter, bli anställda osv, till synes beroende av sitt namn eller ursprung.

Så att det är "vidriga lögner" kan jag inte hålla med om. Dock så måste många i Sverige, invandrare såväl som svenskar sluta spela ut offerkortet så fort det går tungt.
2 people gillar det här.

Rolexus 12 timmar sedan som svar till Niklas Wikstrom
Svenskar är inte rasister och diskriminerar inte. Om vissa invandrare har svårt att få jobb eller lägenhet har det en orsak. Kanske har hyresvärden lite kvar av sin överlevnadsinstinkt som gör sej påmind ibland när han ska hyra ut en lägenhet. Om somalier och araber t.ex. gjort sej kända för att ha en trevlig attityd mot sina européeiska medmänniskor, och att vara arbetsamma, hederliga och pålitliga, garanterar jag att de hade varit populära på arbets- och hyres-marknaden
12 people gillar det här.

Niklas Wikstrom 11 timmar sedan som svar till Rolexus
Jo vi diskriminerar, hur kan du påstå att vi inte gör det? Det är klart att jag ofta hellre väljer att anställa Kalle Andersson för att jag tror mig veta att han kommer vara mer lik mig än någon som heter Abbad Baroudi. Detta betyder att jag kanske anställer fel person, Kalle kanske är jättelätt att prata med kring kaffeautomaten men Abbad kanske visat sig vara en otroligt hårt jobbande kille eller vice versa förstås.

Jag känner många trevliga människor med arabiskt ursprung, men dom räknas inte antar jag, vi väljer att fokusera på de otrevliga istället. Eftersom alla svenskar är skötsamma och snälla och aldrig skulle förstöra på en arbetsplats eller en lägenhet så håller jag med dig till fullo
1 person gillar det här.

Gotaland 11 timmar sedan som svar till Niklas Wikstrom
Det är väll bara att åka till ett ställe där det bor mycket invandrare så förstår du kanske sedan varför en hyresvärd drar sig lite för att släppa in invandrarfamiljer i sitt hyreshus...
6 people gillar det här.

Niklas Wikstrom 10 timmar sedan som svar till Gotaland
jag är uppvuxen i ett invandrartätt/låginkomsttagar-område, så jag vet hur det kan se ut på sina håll i värsta fall. Men det blir alltid lite hönan och ägget-problematik kring sånt här. Men visst, man kan göra det lätt för sig som Rolexus här ovan och hävda att allt är invandrarnas fel om man vill. Inte för att det löser någonting men
1 person gillar det här.

Rolexus 8 timmar sedan som svar till Niklas Wikstrom
Försök inte - jag har inte sagt att allt är invandrarnas fel! Däremot antydde jag att vissa invandrargrupper ställer till problem för oss.

Det finns (självklart!) araber eller somalier någonstans som är snälla, hederliga, arbetsamma och luktar gott, men sådant prat är ofta bara BS. Det finns alldeles för många som inte är det och om jag skulle vilja anställa någon, gör jag inte det för att ha någon att prata med vid kaffeautomaten, det ska vara någon som jag tror kan hjälpa till att driva företaget mot fortsatt framgång och success, och inte tvärt om. Jag vill inte riskera att få problem i företaget genom att anställa någon när för många varningslampor blinkar. Vilka dessa varningslampor är, kan vi läsa om bl.a. här på PI.

Edit:
Kalla det diskriminering om du vill - jag kallar det självbevarelsedrift.
2 people gillar det här.

Guest 1 timme sedan som svar till Niklas Wikstrom
Du kan ju låta dom bo hos dig då, så får du betala för det så får vi se hur bra du tycker att det är

andrej dokic 11 timmar sedan
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Europa måste vakna om dom vill stoppa denna virusepidemi kallat islam. Artikeln var för övrigt bra skriven trots att den var kort.

Folk i olika länder och nu i synnerhet Sverige måste, måste begripa att muslimer bara fört oss bakom ljuset.
Jag vill påstå att bakom stängda dörrar då vi inte hör, vill bortåt 95 % av muslimerna inte anpassa sig till vårt samhälle. Läser man på sin historia så gäller sedan Otomanska riket det faktum att muslimer anser sig som "superior" och har som mål att lägga Europa under sig.

Hela denna invasion av muslimer under från 1990 och framåt påminner väldigt mycket om Serien V och då i synnerhet den nya versionen. Där försö ker"besökarna" hela tiden invagga blåögda jordlingar med orden " we come in peace, always" fast dom bakom ryggen motarbetar dom starkast möjligt. Dom öppnar upp olika verksamheter för att så satt säga stärka banden mellan människor och besökare, men bakom ryggen plane

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: