lördag 1 oktober 2011

Gammelmedia får allt kallare fötter « Politiskt Inkorrekt

Gammelmedia får allt kallare fötter « Politiskt Inkorrekt: Gammelmedia får allt kallare fötter

SMUTSKASTNING Attackerna mot PI fortsätter. Den frustration som gammelmedia ger uttryck för i tidningar, radio och TV är påtaglig. De börjar så sakteliga förstå att deras dagar med ensamrätt på informationsflödet är räknade eller förbi men smutskastning kan man ju alltid fortsätta ägna sig åt resonerar de. PI är en av Sveriges största nyhetssajter och har den irriterande ovanan att publicera sådant som andra medier vanligtvis förtiger. Den här gången är det Sydsvenskan som under Kultur och Nöje (!) går till hårt angrepp på PI.

Reportaget inleds med en rekapitulering av vår historia från 2008 och framåt och lite om varför vi uppstod och vilka ämnen vi huvudsakligen bevakar. Rätt snabbt kommer man dock in på huvudspåret om hur vi pga utlandsplacerade servrar och redaktionell anonymitet ostraffat kan bryta mot svensk lag. Talande nog kan man dock inte ge ett enda exempel på sådana redaktionella lagbrott. Som vanligt är enskildheter som skrivits av mindre omdömesgilla läsare i kommentarsfälten det enda man kan skrapa ihop för att misskreditera PI som lagbrytare.

I stället för att redovisa att de anmälningar till JK, polis osv som gjorts mot oss har varit rent okynne försöker man framställa det som att vi regelbundet skulle göra oss skyldiga till förtal, hets mot folkgrupp osv och skyller på att det är pga att vi håller oss undan som dessa instanser inte kunnat gå vidare med sina ärenden. Men – återigen – inte ett enda exempel på vad i vårt redaktionella material som har anmälts och borde fällts som brottsligt kan man redovisa.

På ett ställe i artikeln blir man nästan komisk när man ska förklara hur vi arbetar:

Ambitionen är ofta att lägga till det som svenska medier utelämnar på grund av etiska riktlinjer. De omskrivna personernas etnicitet, religiösa tillhörighet och personuppgifter lyfts fram som det viktigaste. Tips från läsare och medborgargrävare på diskussionsforum som Flashback bidrar till att fylla i saknade pusselbitar. En i de flesta fall objektiv nyhetstext förvandlas genom Politiskt Inkorrekts filter till något subjektivt, inte sällan ren politisk propaganda.

I själva verket är det som alla PI-läsare vet precis tvärtom. Först efter att vi fyllt i luckorna i gammelmedias politiskt korrekta, bedrägligt selektiva och tendentiösa texter kan de sägas göra anspråk på att ha någon objektivitet och journalistisk integritet. Och när det gäller uppgifter om etnicitet och religiös tillhörighet så kastar man sannerligen sten – det konstiga är inte att vi redovisar dem, det är gammelmedias notoriska censur av dessa fakta som är det anmärkningsvärda där man t o m tar sig för att ”vitpixla” en mörkhyad utlänning/invandrare som begått ett allvarligt brott i syfte att få läsarna att tro att gärningsmannen är svensk – om något borde vara ett tryckfrihetsbrott så är det väl detta.

Justitiekanslern, JK, Anna Skarhed, har uttalat en viss förståelse för att nätsidor behöver få vara anonyma. ”Den arabiska våren” skulle t.ex. inte ha varit möjlig om inte grupperna hade hållit sig anonyma, säger hon. Problemet är bara att Skarhed & Co inte inser att denna typ av ”samizdat”-publikationer fyller ett behov inte bara i fullblodsdiktaturer där pressfrihet saknas utan också i ”demokratier” som Sverige. Om PI:s redaktion vore känd skulle vi dränkas i okynnesanmälningar, kanske rentav dömas i farsartade tryckfrihetsmål med karaktär av politiska justitiemord och vi skulle dessutom drabbas av hot, trakasserier och våld från vänsterextremister, islamister och kriminella. Vi skulle inte kunna leva ett normalt liv. Detta är verkligheten i Sverige 2011 för den som sticker ut hakan om massinvandring och till den hörande islamisering och kriminalitet.

Om Sverige ska leva upp till att vara en demokrati, så borde det inte uppröra att en tidning utövar grävande journalistik på ett helt annat sätt än gammelmedia. Men det urvattnade begreppet ”rasism” ligger som bekant långt fram i munnen hos den alltmer frustrerade makteliten. Att i dagens Sverige våldsbrott och sexuella brott domineras av invandrare från i huvudsak Mellanöstern och Nordafrika, dvs muslimska länder, är fakta. Fakta kan inte vara rasistiska, däremot kan de vara obekväma för den som har en viss politisk agenda. Då är det ett lättköpt knep att kasta ord som främlingsfientlighet och rasism omkring sig och hoppas på att folk är tillräckligt korkade för att inte se igenom det.

Naturligtvis ska detta med PI:s kontakter med Sverigedemokraterna i allmänhet och Kent Ekeroth i synnerhet rapas upp också. Syftet är ett slags dubbelriktad och helgarderad guilt by association där SD och PI ska dra ned anseendet för varandra i läsarens ögon beroende på vilken av dessa två man uppfattar som värst. Det här med PI och SD har vi rett ut så många gånger att vi inte ids en gång till.

PI skriver inte om allt, bevakar inte lika brett som en normal dagstidning, det är inte vår publicistiska idé. Vi är nischade som så de flesta tidskrifter och bloggar. Vi fyller en funktion som motpol och komplement till gammelmedia där dessa lämnar stora hål i rapporteringen pga politisk korrekthet. Kommentarsfälten övervakas så gott det går av frivilliga externa personer med instruktioner att ta bort rent olagligt och rasistiskt innehåll. Att de missar en del är förståeligt i beaktande av hur många kommentarer som görs och att moderatorerna arbetar ideellt med detta på sin fritid. Ett konstruktivt förslag till Sydsvenskan och andra om de upprör sig över en kommentar är att mejla oss och be oss ta bort den i stället för att slå upp den i en artikel som exempel på hur otäcka vi är. Det vore onekligen mer renhårigt.

Dessutom är allt man har att komma med flera år gamla nätrykten utan någon som helst substans. Liksom i Medierna i P1 har man ”grävt” på Flashback och liknande trovärdiga källor där PI är allt från en sionistisk konspiration till bröderna Ekeroth. Sorry, svensk ljugmedia, men åter igen visar ni vilken fullkomligt fördärvad yrkeskår ni tillhör. Gällande Gustaf Janson var det namnet vi kände honom vid och hade aldrig något skäl till att tro något annat. Han hade säkert sina skäl till att dölja sitt namn även för oss.

Sydsvenskan
Anders Paulsson

En extra intressant kommentar av signaturen ”Snille” väljer vi att uppmärksamma lite extra – det verkar som att Sveriges Radio inte är ensamma om att samarbeta med kriminella antidemokrater:

Återigen: – Sydsvenskans artiklelförfattare uppges vara frilandsjounalisten Anders Paulsson. Under pseudonymen Anders Paulsson skrev tidigare en brottsdömd AFA aktivist när han skrev för EXPO. Rätt namn är möjligen Martin Fredriksson (dömd AFA aktivist – två misshandlar men frikänd för mordbrand av Mc Donalds)) som sitter i styrelsen hos EXPOs företag www.piscatus.se som tjänar pengar på att hacka, sälja artiklar, samla information och spionera på oliktänkare åt journalistkåren. SD är en stor kassako för piscatus/EXPO.

Martin Fredriksson är även grundaren av sidan socialism.nu som idag öppet mobiliserar för att bruka våld mot SD den 15 oktober. När Sydsvenskans ”frilandsjounalist” vet vem som fakturerats vad beror detta på EXPOs underättelsetjänst som döljs under företaget piscatus.se (ett företag som de bildat för att gömma sig bakom ett sk utgivningsbevis) EXPOs datorer söker sedan systematiskt av handlingar mot deras eget grundlagsvidriga åsiktsregister. Martin Fredriksson sitter inte helt oväntat i piscatus styrelse. All information piscatus får samkörs med deras eget (EXPOs) åsiktsregister över oliktänkare.

Från piscatus:

”Vi har en fullständig domstolsbevakning vilket innebär att vi har utförlig information om samtliga mål som öppnas vid landets alla tingsrätter, förvaltningsrätter, hovrätter, hyresnämnder samt högsta domstolen. Vi tar också dagligen in domar i samtliga brottmål. Vi bevakar landets samtliga åklagarkammare och polismyndigheter, tullverket, ekobrottsmyndigheten, kriminalvården samt justitiekanslern.

Förutom den omfattande rättsbevakningen tar vi även in tusentals dokument och offentliga handlingar från samtliga regeringsdepartement, europaparlamentet, ett stort antal kommuner, kyrkostift, landsting, högskolor och myndigheter. Vi bevakar lotteriinspektionen, arbetsmiljöverket, konsumentverket, kammarkollegiet, skolinspektionen, socialstyrelsen. För att nämna några.”

Alltså: Allt piscatus vet, vet EXPO och vice versa. – Kulturmarxisterna i Sverige har en högeffektiv privat underrättelsetjänst och åsiktskontroll och en röd lina in till alla medier.
PrintFriendlyShare
2011-09-30, 21:29 (uppdaterat 2011-10-01, 10:44) | Kategori(er): Censur, Debatt, Inrikes, Media

0
Disqus

Gilla
Dislike
and 105 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
82 kommentarer 894 gillar received
Dela på
Visar 49 av 491 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


Snille 12 timmar sedan
Återigen: - Sydsvenskans artiklelförfattare uppges vara frilandsjounalisten Anders Paulsson. Under pseudonymen Anders Paulsson skrev tidigare en brottsdömd AFA aktivist när han skrev för EXPO. Rätt namn är möjligen Martin Fredriksson (dömd AFA aktivist - två misshandlar men frikänd för mordbrand av Mc Donalds)) som sitter i styrelsen hos EXPOs företag www.piscatus.se som tjänar pengar på att hacka, sälja artiklar, samla information och spionera på oliktänkare åt journalistkåren. SD är en stor kassako för piscatus/EXPO.

Martin Fredriksson är även grundaren av sidan socialism.nu som idag öppet mobiliserar för att bruka våld mot SD den 15 oktober. När Sydsvenskans "frilandsjounalist" vet vem som fakturerats vad beror detta på EXPOs underättelsetjänst som döljs under företaget piscatus.se (ett företag som de bildat för att gömma sig bakom ett sk utgivningsbevis) EXPOs datorer söker sedan systematiskt av handlingar mot deras eget grundlagsvidriga åsiktsregister. Martin Fredriksson sitter inte helt oväntat i piscatus styrelse. All information piscatus får samkörs med deras eget (EXPOs) åsiktsregister över oliktänkare.

Från piscatus:

"Vi har en fullständig domstolsbevakning vilket innebär att vi
har utförlig information om samtliga mål som öppnas vid landets alla
tingsrätter, förvaltningsrätter, hovrätter, hyresnämnder samt högsta
domstolen. Vi tar också dagligen in domar i samtliga brottmål. Vi
bevakar landets samtliga åklagarkammare och polismyndigheter,
tullverket, ekobrottsmyndigheten, kriminalvården samt justitiekanslern.

Förutom den omfattande rättsbevakningen tar vi även in
tusentals dokument och offentliga handlingar från samtliga
regeringsdepartement, europaparlamentet, ett stort antal kommuner,
kyrkostift, landsting, högskolor och myndigheter. Vi bevakar
lotteriinspektionen, arbetsmiljöverket, konsumentverket,
kammarkollegiet, skolinspektionen, socialstyrelsen. För att nämna några"

Alltså:
Allt piscatus vet, vet EXPO och vice versa. - Kulturmarxisterna i Sverige har en högeffektiv privat underrättelsetjänst och åsiktskontroll och en röd lina in till alla medier.
208 people gillar det här.

Tyckarn 11 timmar sedan som svar till Snille
Det här landet är galet - man förvånas inte av någonting längre.

Jag fattar inte varför inte alla i PK-etablissemanget har clownnäsor och partyhattar på skallen, då skulle man ju i alla fall kunna skratta åt eländet.

Och hörninini, Expo, om ni läser detta så har jag följande sak att säga er: Vi har genomskådat er och fler och fler svenskar gör detsamma. Jag råder er att ladda upp med extra mycket rödtjut och hasch när valresultatet redovisas år 2014 - för ni lär behöva lindra er ångest minst sagt...
140 people gillar det här.

Snille 11 timmar sedan som svar till Tyckarn
Sydsvenskan har hårdplöjt detta på red i kväll. Uups har vi blivit blåsa av AFA?

Lolla loggen:
2011-09-30 22:30Expressen ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 21:50Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 21:50Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 21:50Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 21:28Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 20:17Expressen ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 20:16Expressen ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 20:15Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 19:33Sveriges Television ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 18:59Expressen ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 18:51Göteborgs-Postenpolitisktinkorre... *2011-09-30 18:51Göteborgs-Postenpolitisktinkorre... *2011-09-30 18:22Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 18:00Bonnier Media ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 17:09Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 16:54Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 16:53Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 16:52Sydsvenska Dagbladet ABpolitisktinkorrekt.info *2011-09-30 16:28Sveriges Radio AB
42 people gillar det här.

Tyckarn 11 timmar sedan som svar till Snille
Clownnäsor och partyhatt på. Det är allt jag har att säga om sydsvenskan.

Känns förövrigt skönt att PI är större än dem på internet just nu, även om det kan svänga då och då.
74 people gillar det här.

SM811 4 timmar sedan som svar till Snille
http://abpolitisktinkorrekt.in...
fungerar inte? 08:40 1/10

Robthedroid 12 timmar sedan som svar till Snille
Expo har antagligen kopierat stasi och gamla kgb rakt av, nästa steg är väll betalda angivare i mindre städer som rapporterar in personer med "fel" åsikter.
Trodde inte sådant här existerade i sverige 2011
125 people gillar det här.

Snille 11 timmar sedan som svar till Robthedroid
De som håller EXPO och Piscatus bakom ryggen är sannolikt STRIXs jurister som vet hur man bäst driver paralegal åsiktsverksamhet/kontroll av medborgarna. Expos inre organ EXPO reseach (vars många medarbetare är hemliga) Richard Slätt är dock en av dem. EXPO researsh sköter "arkivtjänsten" dvs åsikteregisteraingen/samlar in namn osv som varande stiftelse, - Informationen i deras register samkörs sedan med det som piscatus suger in. Därför har EXPO järnkoll på minsta lilla rattfylla inom SD, de har koll på vilka som hämtar ut domstolsdokument osv. När de får barn, gifter sig, dör osv. EXPO/Piscatus har en datoriserad blixtkontroll som näppeligen STASI knappast hade.

Att detta är lagligt beror på att lagen inte kunde förutse detta scenario. . Kungen på
toppen så hittar vi Sverigehataren Aschberg. Ahhhhh.... all denna makt i hans egna händer. Kulturmaxisternas egen Don Quite,
90 people gillar det här.

ddayperspective 6 timmar sedan som svar till Snille
Är det inte bara en FORMELL ANMÄLAN som saknas?
12 people gillar det här.

niklasr 46 minuter sedan som svar till Snille
Arkivavdelningen var hjärtat och hjärnan i Stasi också. Skulle inte förvåna mig om hela Expoverksamheten är en kopia av Stasi för att agera som partiets sköld och svärd. Inofficiellt då, eftersom sjuklövern måste se ut som den agerar inom grundlagens ramar, och då kan man ju inte ha en illegal underrättelsetjänst som agerar vid sidan av folkets Säpo/Milsäk, vilka kan få för sig att börja tänka själva eftersom de inte till 100% är politiskt pålitliga.

Varför annars skulle en "moderat" regering finansiera en kulturmarxistisk institution som Expo?!?
1 person gillar det här.

kultainen 3 timmar sedan som svar till Snille
Vem kan berätta, hur jag kan spara den här kommentaren direkt på en CD skiva utan krångel!
Det är så mycket information, som inte får gå förlorat!
4 people gillar det här.

allemand 2 timmar sedan som svar till kultainen
Jag skulle markera det, högerklicka och kopiera samt spara det som en textfil. Skärmdump är en annan variant. Finns säkert experter som har mer sofistikerade varianter.
1 person gillar det här.

Illwillfn 1 timme sedan som svar till kultainen
"Spara som" funkar, men jag skulle råda dig att följa Allemands första tips (klart smidigast).

kalle008 1 timme sedan som svar till Snille
Det betyder ju också att de VET. Och förstås, att regeringen vet, för sämre än Expo kan de ju inte vara.

Hur skulle det vara om man helt enkelt offentliggjorde allt:

"Vi har en fullständig domstolsbevakning vilket innebär att vi har utförlig information om samtliga mål som öppnas vid landets alla tingsrätter, förvaltningsrätter, hovrätter, hyresnämnder samt högsta domstolen. "

så slipper Expo, och PI, och regeringens snokare göra egna sammanställningar, och medborgarna får reda på hur det är?

En informationssajt, alltså. Där man kan söka efter kriminella, t ex, på olika kriterier? Bra för polis, tidningar osv.
3 people gillar det här.

BlondViking 15 timmar sedan
Aftonbladet sparkar 85 personer (var femte medarbetare):

http://www.dagensmedia.se/nyhe...

PI bara växer och växer. Det finns hopp för Sverige.
127 people gillar det här.

kultainen 14 timmar sedan som svar till BlondViking
Årets bästa nyhet!
Jag väntade med spänning på Kadhammars kommentar om mejlen jag skickade honom i går. Det måste ha hänt någonting allvarligt, för något svar har inte jag erhållit. Väntar fortfarande! Inte kan AB försumma och nonchalera sina läsare!
Här är min mejl till honom, skriven av en trött invandrarkvinna sent i natt efter ett tungt arbetspass, så förlåt formuleringen . Men kunde inte låta bli och skriva, var så förbannad på artikeln.

Hej Peter!
Det är bra att du upplyser svenskar och oss svenska invandrare om debatten i Riksdagen.
SD anser att Sverige kan spara 106 miljarder kronor åren 2012–2015 bara vi får stopp på asylsökande och deras anhöriga.Det är ju fantastiskt , att vi äntligen får fram siffror, som vi har i åratal efterlyst. Att inte ni har skrivit om det ? Så att vi skulle slippa se , hur du raljerar att Almqvist och Sjöstedt var nästan som riktiga politiker? Hur menar du där? De är ju politiker, på riktigt! Demokratiskt ínröstade in i Riksdagen!

När vi finländare kom till Sverige på-60 och -70-talet för att arbeta, hade vi inte samma villkor som de hitkommande i dag har. Min bekant och hennes man bjöds hit för ett arbete i en fabrik i Södertälje. De fick arbeta i 9 månader och redovisa, att de är självförsörjande, innan de fick hämta sin dotter hit! Ett litet rum och anskaffning av möbler mm fick de/vi ombesörja själva.Otaliga är de finländare, som arbetade dubbla pass på fabriksgolven och städfirmor och andra tunga arbeten, utan att de fick en gratis kurs i svenska eller bidrag till alla nödvändiga utgifter, som våra nyinvandrare får i stora belopp. Visst, de kunde få studera 26 timmar svenska under arbetstiden förutsatt att arbetsgivaren gick med på det. De flesta kunde inte avvara personal , alla...
show more
65 people gillar det här.

BitteJ 14 timmar sedan som svar till BlondViking
visst det blåser hårt hos pk media just nu, svt var tvunga att i en hel kvart av dagens sändning intevjua och få en massa negativa intervjuer från avhoppade sd are, jamen en hel kvart, de har inte nämt ett enda ord om invandringskostnaderna, men en kvart med negativt svamel om sd har de tid men, snacka om ankdamm, himmla tur att vi har PI annars skulle inte en enda människa veta att denna redovisning ens ägt rum, undrar om alliansen blev lika negligerade under s tiden. i så fall vet vi att förföljelsen kommer att fortsätta till sd överskrider 51 %.
24 people gillar det här.

Stellan 14 timmar sedan som svar till BlondViking
Och ett antal försvinner från GT:s göteborgsredaktion, kan det bero på att det blir fler som ser bluffen med PK-media? Jag tror det!
16 people gillar det här.

Knut_Zweistein 12 timmar sedan som svar till BlondViking
Enligt Jan "vi-gillar-olika" Helin så kommer Aftonbladet sannolikt att övergå att bli övervägande en nättidning.....oj vad de i gammelmedia måtte vara sura på PI
6 people gillar det här.

AnnaF3 12 timmar sedan som svar till Knut_Zweistein
#svpol
Aftonbladets dåliga produkt kommer att fortsätta tappa läsare även på nätet. Färre vill "läsa" taskigt Google-translate översatta "nyheter" om ö-kändisar från USA och löjliga DDR2,0 kampanjer.
12 people gillar det här.

Macahan 12 timmar sedan som svar till BlondViking
En av de stora skillnaderna mellan PI och "gammelmedia" är att PI drivs ideelt mestadels.
Gammelmedia drivs i vinstsyfte, och dom tjänar allt mindre pengar nuförtiden i en globaliserad internetvärld. Största vinnaren är Google med sitt reklamövertag numera, medan Schibsted och Bonnier är grand loosers på detta.
Frågan är, kommer nån gammelmedia överleva på sikt, och även om de skulle anpassa sig till att skriva om politiskt inkorrekta nyheter - skulle dom klara av konkurrensen?
I USA tar vissa tidningar betalt för artiklar, ett sätt att försöka överleva.
Tidningsdöden är ett faktum.
5 people gillar det här.

igl123 15 timmar sedan
Tack PI för att ni finns så man kan läsa nyheter som inte Expressen och Aftonbladet skriver.
Jag orkar inte läsa dessa tidningar längre på nätet. Jag förstår fullständigt varför deras läsare minskar.

Orkar inte med att läsa vilka som råkat halka ned axelbandet och visar viss del av bröstet.
Orkar inte med vilka med kort kjol och tydligen utan trosor som kliver i eller ur en bil.
Orkar inte med vem som hoppat i säng med vem eller vad.
Orkar inte med relationsexperten som just nu har frågan om en dotter som flyttar som inte tar med sig sin katt.....

En nyhetstidning ska inte skriva om slikt skit utan om vad som händer, vilket de inte gör.
Kunde lika gärna läsa Hänt i veckan, vilket jag heller inte gör...
75 people gillar det här.

Stone 14 timmar sedan som svar till igl123
Och som Aftonbladet ta betalt för att läsa skit artiklarna. Förstår inte hur dessa kan kalla sig journalister som sysslar med skvaller och pseudohändelser.
17 people gillar det här.

Kollen 14 timmar sedan som svar till igl123
Och dessutom mer och mer har övergått till att bli ett annonsblad med en del sk nyheter insprängt mellan alla annonserna!.
7 people gillar det här.

tjolt 15 timmar sedan
PI Kommer att vara en av dom som kommer att nämnas som en av dom starkaste förkämparna för demokrati och yttrandefrihet, när dårskapen som nu föregår, kommer att beskrivas i framtida böcker.
Och anledningen till att frihet och yttrandefrihet överlevde i vårt land.
71 people gillar det här.

Emigranten 13 timmar sedan
Mycket bra skrivet!
Jag är tyvärr svårt hjärtsjuk, men när det gäller dessa invandrare så kan jag orka med kanske 30 sekunder!
Min dotter äcklas över dessa invandrare efter att hon hamnade på sjukhus med tre brutna revben efter ett våldtäktsförsök!
Jag kommer aldrig att acceptera dessa sjuka invandrare som bluffar sig in i Sverige!
Kurder är det värsta skit som Sverige har råkat ut för! Jag har nästan blivit mördad av en!
67 people gillar det här.

Emigranten 13 timmar sedan som svar till Emigranten
Jag får inte tala om vem Kurden är! (Servat Palanini!)
Han har en kompis Sjölin i en Meca butik i Söderhamn som har en galning som misshandlar folk tillsammans med en galen Kurd!
15 people gillar det här.

ParisSheraton 13 timmar sedan som svar till Emigranten
Om du är svårt hjärtsjuk, snälla be din läkare att skicka dig omedelbart till Nice Frankrike, för en exellent hjärtoperation. Sjukhuset heter Zanck, St, Laurent du Var. Du kan begära det, vi är i EU. Ge inte upp ! Om du överväger att ge dig själv en chans, gör det, kontakta mig, jag kan hjälpa dig. Läser ej mina gmail kontakta mig via PI. Var rädd om dig.Sjukhuset är grundat av en judisk man vid namn Arnoult Zanck.
14 people gillar det här.

Emigranten 12 timmar sedan som svar till ParisSheraton
Låter bra! Jag har haft stora problem här i Hälsingland med läkare! Dom är helt galna i sin iver att skapa privat sjukvård!
Kontakta mig via PI, så blir jag otroligt glad!
6 people gillar det här.

ParisSheraton 11 timmar sedan som svar till Emigranten
Ska kontakta PI och informera, snälla du måste ta det lugnt.
2 people gillar det här.

ParisSheraton 13 timmar sedan som svar till Emigranten
Kurdiska familjer i Skåne, de är inte många men de stannar i sina klaner. Mina vänner är pensionerade advokater, de kan berätta om eländet kurder i alla fall i Skåne, chockerande.
4 people gillar det här.

Emigranten 12 timmar sedan som svar till ParisSheraton
Kurder är otroliga bidragsfuskare, och inga "advokater", fy fan för kurder!,

Moderator svarar:
Ok, kanske dags att lugna ner sig lite nu?

(Edited by a moderator)
1 person gillar det här.

Tollessss 13 timmar sedan som svar till Emigranten
Bluffar sig in i Sverige?
De skyddas av socialdemokratin oavsett vad de har för angivna skäl. Nya röster. Så enkelt är det.
Väljarna betalar.
Inte den socialdemokratiska eliten.
10 people gillar det här.

Emigranten 13 timmar sedan som svar till Tollessss
Jag blir bara förbannad när jag läser vad du skriver!
Förklara det för min dotter efter att hon råkade ut för ett våldtäktsförsök där hon klarade sig då en Svensk man hörde vad som var på gång! Hon fick "bara" tre brutna revben och diverse ytliga skador!
Jag vill inte ha in fler av dessa sjuka invandrare!
5 people gillar det här.

ParisSheraton 12 timmar sedan som svar till Emigranten
Jag vet vad du talar om, har själv varirt utsatt för våld av en arab. Lämna det nu, det är du som gäller. Snälla ställ KRAV du är sjuk och DU kan få hjälp. Min man har fått" tripple pontage", 3,bypass, radikal prostata väntar på en stor aorta operation, kan det bli värre? Han lever och mår bättre än vad jag jag gör. Du har rätt att få den bästa behandling, KRÄV. Ibland undrar jag ,vad är det för fel med svenskar??Er fru ska ska ställa upp, men sedan är det stopp.
8 people gillar det här.

Emigranten 12 timmar sedan som svar till ParisSheraton
År det Saman Ahmed som har varit "läkare"? Det är en liten Kurd!
2 people gillar det här.

ParisSheraton 11 timmar sedan som svar till Emigranten
Jag är seriös, skojar du med mig ?
1 person gillar det här.

one_minute 13 timmar sedan
Jag fick ett mejl.
”Käre vän! Det finns ett skede i livet då vi gamlingar inte bryr sig så mycket om vad som händer, men vi ska nog, efter mycket funderande, ge våra röster (om vi lever) till er sverigedemokrater. Kämpa för Sverige! Ge aldrig upp!”
64 people gillar det här.

codatronca 13 timmar sedan som svar till one_minute
Så ska det låta :-)))))
20 people gillar det här.

GustavIII 14 timmar sedan
I det röda Västerbotten har Västerbottens Kuriren idag en enkät om vilket parti man skulle rösta på om det vore val idag.
Där har Sverigedemokraterna fåt dom största partisympartierna med 27 % mot Socialdemokraternas 26 % och Moderaternas 21 %.
Vid tidigare enkäter har SD fått ca 6 %.
Någonting håller på att hända.
64 people gillar det här.

Anna Svensson 14 timmar sedan som svar till GustavIII
det har vi väntat på alldeles för länge, men någon gång vaknar folket, man kan ju hoppas att detta nu har skett, det är ju inte en dag för tidigt
21 people gillar det här.

Friholt 13 timmar sedan som svar till Anna Svensson
Idag beslöt AB att 60 tjänster skall bort. Igår var det Expressen. Dagens teknik har undanröjt medias monopol på åsiktsbildning. Det växer fram en helt ny demokratisk”Tredje statsmakt” och det blir ”Vi” som äntligen tar den platsen och vi behöver inte heller tjäna pengar på våra åsikter. (Nyheter får vi ändå snabbare än tåget.) Media (och politikerna) tappar äntligen sin makt till folket och får känna av opinionen i stället för att bilda den. Keep up the good things! Det här ordnar sig.
23 people gillar det här.

Anna Svensson 13 timmar sedan som svar till Friholt
jag hoppas det går snabbt! Vi har ingen tid att förlora
7 people gillar det här.

Skurupsbo2002 - PiK 13 timmar sedan som svar till Friholt
Låt mig gissa att det blir mest hårt arbetande vanliga människor som får gå, de som verkligen hade förtjänat en känga i baken kommer sitta kvar och håva in stora löner så de slipper bo där alla nybyggarna bor.
3 people gillar det här.

Mormors 13 timmar sedan som svar till Friholt
Är du jude?

Friholt 13 timmar sedan som svar till Mormors
Nej, jag är skåning, men det får väl duga!
6 people gillar det här.

Guest 13 timmar sedan som svar till Friholt
Kommentaren är borttagen.

Friholt 12 timmar sedan som svar till Guest
Varför är du elak mot en enskild människa? Är det inte sakfrågor vi ska tala om?
7 people gillar det här.

Mormors 12 timmar sedan som svar till Friholt
Jag ber dig om ursäkt, jag vill inte att vi skall ha agg till varandra, bättre att fokusera på annat!

3 people gillar det här.

Patrik 14 timmar sedan som svar till GustavIII
Underbart!

Fast nu lär väl pk-folket komma med påståenden om att en massa SD-sympatisörer strömmat till tidningen för att rösta..
15 people gillar det här.

sven 13 timmar sedan som svar till GustavIII
PK och kulturmarxisterna sliter i sitt hår, (nästan skalliga, kolla Fredde) för att försöka förstå vad som har gått snett i samhället på ynka trettio år. Dessa pk lär nog aldrig begripa eftersom de inte lever i det verkliga samhälle som SD väljare bor i, jobbar och kommer i kontakt med dagligen.
11 people gillar det här.

Reactions

Ljugmedia 1 timme sedan
From twitter
Kulturmarxisternas privata underrättelsetjänst & åsiktsregister, som har en röd lina in till alla medier http://t.co/Phgl5xx5 #svpol #svepol
Mittswe 4 timmar sedan
From twitter
Gammelmedia får allt kallare fötter « Politiskt Inkorrekt: http://t.co/W9ZwurAE
AnnaFIII 12 timmar sedan
From twitter One more retweet from memohitch
RT @PInyheter: Gammelmedia får allt kallare fötter: http://t.co/Xff8wDdh #svpol
AnnaFIII 12 timmar sedan
From twitter
RE: #svpol Aftonbladets dåliga produkt kommer att fortsätta tappa läsare även på nätet. Färre vill "läsa" taskigt Goo… http://t.co/0kRM6OpG
sebyggare 14 timmar sedan
From twitter
Gammelmedia i grumligt vatten får allt kallare fötter « Politiskt Inkorrekt: http://t.co/0WlbYztK
PInyheter 15 timmar sedan
From twitter

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: