måndag 24 oktober 2011

Insändare: Hvem følger med til Strasbourg? « Politiskt Inkorrekt

Insändare: Hvem følger med til Strasbourg? « Politiskt Inkorrekt: Insändare: Hvem følger med til Strasbourg?

INSÄNDARE Det svenske folket har i flere år vært utsatt for angrep på sitt demokrati som vi ikke har sett siden krigens dager. Ikke med tortur eller forvisning til Sibir, men med konstante og kompakte angrep på ytringsfriheten. Nu gjelder det ikke vegskatten eller mormors vård i hjemmet,- men innvandring. Politikere, media og ulike grupper som påberoper seg demokratiets prinsipper, har nå tatt monopol på den moralske og korrekte sannheten om at innvandring er positivt, den behøvs og disse innvandrere/nybyggere skal bære Sverige i framtiden.

I et land der diskusjoner har vært preget av respekt for ulike meninger, er det nå bare denne holdningen, denne innsikten og denne politiske meningen som er tillatt. Mennesker som uttalar seg skeptisk eller mot masseinnvandring, asylsøkere og/ eller kriminalitet forbundet med disse grupper blir møtt med høylytte, systematiske og massive anklagelser om rasisme, intoleranse og fremmedfiendtlighet. Ikke på noe annet område i det politiske liv går man til sånne totalangrep og stigmatisering av uliktenkende.

Lovlige politiske parti som fyller alle kriterier for å eksistere i et demokrati og har til og med representanter i Riksdagen, er utfryste, avstengt fra diskusjoner og uthengt som rasister og høgre ekstremister,- ja sågar ansvarlige for Breiviks groteske handlinger. Heksejakten er i full sving, – men denne gangen bærer det ikke til Blåkulla.

Hvordan kan diskusjonen anta sånne høyder? At (masse)innvandring har skapt blodige opprør, konflikter og krig gjennom hele menneskehetens historie, er ikke en politisk mening. Det er fakta. Det er ikke så lenge siden folkeslag som bl.a. Indianere, Aborginer (Australia), Maorier (New Zealand) med sine kulturer ble nær sagt utryddet i kamp for sitt eget land. Av de masseinnvandrende nybyggerne. Blir høvdinger som Sitting Bull og Geronimo egentlig intolerante, fremmedfiendtlige rasister? Og hvordan stiller man seg til Tibetarnenes kamp mot innvandrende kinesere? Mennesker forsvarer og har alltid forsvart sitt territorium. Svenske folket er ikke genetisk annerledes. Men det er trolig første gangen i historien at det kobles i hop med rasisme. Innvandrere er heller ingen rase.

Å bli offentlig anklaget for rasisme og/eller høgrekstremisme, er så grove beskyldninger at det må opp i rettssystemet. Vi kan ikke ha sånne mennesker springende fritt omkring i Riksdagen. Eller hur?

Diskrimineringsombudsmannen (DO) krever svenske personer/organisasjoner/bolag for hundretusenvis av kroner for å ha kommet med rasistiske beskyldninger og/eller handlinger. Er DO en juridisk myndighet som gir de anklagende en rettferdig rettergang i en uavhengig domstol?

Har media, politikere og grupper av innvandrere glømt det viktigste av alt i et demokrati? At ytringsfrihet ikke bare gjelder informasjon og ideer som blir positivt mottatt eller ansees ufarlige eller likegyldige, men også det som krenker, sjokkerer eller forstyrrer staten eller deler av befolkningen. Ytringsfriheten er et av de viktigste grunnlag for demokratiet og en av de grunnleggende betingelser for dets framgang. Så står det i Menneskerettighetskonvensjonen. I vår del av verden var det Europarådet,- opprettet i 1949 og med høgsete i Strasbourg, som fulgte opp FNs menneskerettserklæring. Herunder ligger også pressens trykkefrihet, bildende kunst, teater, film, kvinnerettigheter og mye mer.

Ettersom innvandrere, fra politisk hold er definert som nybyggere, leder det vel til at det svenske folket blir betraktet som urbefolkning. Da er de beskyttet i ILO-konvensjon nr.169 om Urbefolkninger (gyldig fra 1991). Med rett til å bevare sin integritet og kultur er det mulig de nå kan beholde den lille, blide kinamannen også. Så;- hvem følger med til Strasbourg?

Lisbeth Giverhaug, Norge
PrintFriendlyShare
2011-10-22, 10:15 (uppdaterat 2011-10-22, 03:10) | Kategori(er): Insändare

0
Disqus

Gilla
Dislike
and 55 others liked this.

Kommentarsfunktionen är stängd
Visar 44 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


mittmotto 1 dag sedan
Mycket bra skrivet. jag följer med .
26 people gillar det här.

Roland X 1 dag sedan
Här är en halvdålig översättning från Google Translate för er som inte förstår norska:
http://translate.google.com/tr...
3 people gillar det här.

olofgss 1 dag sedan som svar till Roland X
Hallå. Vilken svensk förstår inte norska? Men ok, det är bra att du är omtänksam. Viktigt att ALLA kan förstå och ta till sig innehållet.
13 people gillar det här.

Klas Lindstein 1 dag sedan
Ja. Jag tror ett nyare exempel också är Libanon, såg en kvinna tala om Libanon i USA men kan inte hitta det igen. Hur det gick från att vara mellanösterns pärla till kaos på kort tid i takt med att muslimerna blev fler.
37 people gillar det här.

MrDissident 1 dag sedan som svar till Klas Lindstein
Menar du Brigitte Gabriel?

http://video.google.com/videop...
http://en.wikipedia.org/wiki/B...
3 people gillar det här.

rksmrgs 1 dag sedan som svar till MrDissident
Eller Irshad Manji, Ayaan Hirsi Ali, Wafa Sultan, Pamela Geller, Ann Bernhardt, Raheel Raza, Asra Nomani, Amina Wadud, Shamima Shaikh osv osv.

Alla angriper ur olika utgångspunkter den förstockade kvinnosynen inom islam, som de flesta är överens om egentligen är ett symptom på islams petrifierade sociopolitiska struktur. Vissa tror att islam är reformeringsbar, andra tror att den helt måste förkastas.
3 people gillar det här.

rksmrgs 1 dag sedan som svar till Klas Lindstein
Kosovo är ett ännu nyare exempel, Bosnien lite äldre. Och så stora delar av Kaukasus förstås. Islam har expanderat i vågor, eller omgångar, alltid genom våld. Just nu befinner vi oss i den tredje fasen.
10 people gillar det här.

sorjav 1 dag sedan som svar till Klas Lindstein
Brigitte Gabriel bor i USA kommer från Libanon arbetar med organisation Act for America
http://www.actforamericaeducat...
Finns också bra videos av henne på YouTube

JanEriks 1 dag sedan
Mycket bra skrivet!!!
Sprid din text Lisbeth till hela Norge, Danmark och skicka den gärna till våra politiker.
Enormt bra skrivet om den situation som vi svenskar befinner oss i.

Igen: Försök att få Din skrivelse publicerad i Norge!!!
Borde ju öppna ögonen för Norrmännen så de inte tar efter sveriges invandringspolitik.
Fortsätter det som nu så lär Norge ha en muslimsk stat till granne inom 25 år.
38 people gillar det här.

JanEriks 1 dag sedan
Igen!!!
Så fruktansvärd och brutal sanning som Lisbeth redovisar är enastående!!!
Skicka vidare till ALLA Ni känner!!!
Skicka även till alla i 7-klövern!!!
32 people gillar det här.

janrickolina 1 dag sedan
Mycket bra skrivet,man känner mer för sina bröder och systrar i Norge i dag än vad man gör för många Svenskar i dagens läge ;-)
24 people gillar det här.

fransolsson98 1 dag sedan
Tack Lisbeth Giverhaug för Dina sanna och välskrivna ord som exakt beskriver dagens trista Sverige.
Den myndighet som kallas för do är inget annat än ett vapen för att hålla alla oss ursprungsinvånare på mattan, samt att tysta oss alla effektivt och inte minst dyrt.
Nigel Farage heter en medlem av Parlamentet i Brussel, han om någon står upp för varje individs rätt att uttrycka sig fritt oavsett om det är en islamist eller rödgardist så har dom alla rätt till det fria ordet.
Medan det i Sverige numera är förbjudet, och förenat med stor risk att mista både jobb och hem om du uttreycker dig fel!
Sverige är idag där Beirut var på 1970 talet då man lät en massa hamas islamister få skydd i södra Beirut, några år efter så startade inbördeskriget av just hamas och resultatet ser vi idag.
Många städer i dagens Sverige kan med fog kallas för "lilla Beirut" där islamister håller koll på alla som vill åka in i deras områden.
Allt detta är våra mediokra och naiva politikers ansvar som dom borde ställas inför rätta för och straffas hårt, gärna då med ett väl tilltaget straffarbet någonstans långt från all ära och redighet.
Men vi är nu många som röstar på SverigeDemokraterna, och vi kan bara hoppas på att SverigeDemokraterna gör ett bra resultat vid kommande valet 2014, och få det mandat som dom behöver för att rensa upp i det Svenska träsket av naiva och mediokra politiker.
44 people gillar det här.

blytunk 1 dag sedan som svar till fransolsson98
Det blir inbordeskrieg, som i Beirut langt innan SD far nagot att saega till om I Sveriges riksdag. De flesta svenskar ar for djupt indoktrinerade. Och den politiska processen ar for langsam. Vill man fa nagot utraettat i en diktatur eller en skendemokrati som den svenska, ma man laera av Libyerna.Blev ingen aendring forraen dom tog up vapnen. Eller laera av de Nord Amerikanska indianerna, dom tog till vapen alldeles for sent, da de redan var intraengda i ett hoerne, och ingen vaeg ut. Tyvaerr inget ljus i aenden av den svenska tunnelen, only bad news, one way or the other
8 people gillar det här.

MysteriousPhantom 1 dag sedan
En mycket välskriven och lysande artikel!
27 people gillar det här.

norrmannen65 1 dag sedan
Jeg følger med :o)

Meget bra artikkel
15 people gillar det här.

JanEriks 1 dag sedan
VIKTIGT!!!
Vad kommer att ersätta PI!!!!
Enormt viktigt att veta!!!
Vad rekommenderar Ni läsare här inne som alternativ!!!???

27 people gillar det här.

arch_a 1 dag sedan som svar till JanEriks
Jag tar gärna del av alternativ.
1 person gillar det här.

fransolsson98 1 dag sedan
Jag vill även att Ni alla ska känna till Jean-Marie Le Pen Frankrike som kämpat för sitt land i många strider i Indokina och Algeriet.
Detta har han vid ett tillfälle sagt i en debatt:

Populism tar hänsyn till folkets åsikter. Har folket rätt att hålla en mening i en demokrati? Om så är fallet, ja då är jag populist.

Jean-Marie Le Pen
26 people gillar det här.

rksmrgs 1 dag sedan som svar till fransolsson98
Något liknande sa Timo Soini under den finska valrörelsen: "Om populism innebär att i första hand lyssna på folket, så kallar jag mig gärna populist."

Dessutom är Marine le Pen en jädra häftig dam. Lyssna på henne här. Klockrent! http://www.youtube.com/watch?v...
9 people gillar det här.

fransolsson98 1 dag sedan som svar till rksmrgs
Jag har lyssnat till Marine Le Pen några ggr, men hennes pappa har jag lyssnat många ggr på och även pratat med i verkligheten flera ggr när jag besökt Frankrike.
Jean-Marie Le Pen tillhör dom verkliga hjältarna och kan aldrig jämföras med dom Svenska malajerna eller kasernbatteristerna som vi brukade kalla dom som sopade i kasernerna eller skvabbade på däck.

1 person gillar det här.

Erik_gr 1 dag sedan
Norska och svenska är samma språk med lite olika uttal av orden och ett och annat ord som används olika. Skärp er och läs innantill så ser ni vad som står där.
8 people gillar det här.

kweenkristin 1 dag sedan
Jag har aldrig förstått varför man genomför multikultiprojekt när man läser historia och man ser vad som hänt med ursprungsbefolkningen i Amerika och Australien och andra platser när folk från all världens hörn körde bort dem från deras mark och ockuperade deras land. Vad hände med indianernas högstående kulturer tex Aztec och Mayafolkets i Sydamerika som blev utplånade av spanjorerna?

Vad händer idag i Sverige när ursprungsbefolkningen protesterar mot invandringen från främmande kulturer och religioner som hotar att förändra totalt den svenska kulturen och värdringarna och splittra det svenska samhället. Tilliten har försvunnit och folk blir hotade och förföljda om de är det minsta kritiska till landets nationella projekt, multikulturalismen.

Man vill splittra en homogen befolkning men man har aldrig fått något svar varför man raserar ett samhälle och splittrar ett folk där allting tidigare fungerat bra. Nu raserar man den svenska samhällsstrukturen och förstör livskvaliteten för det svenska folket allt för multikultiprojektet som splittrat sammanhållningen och som visat att det inte fungerar som flera av Europas tyngsta ledare har tydligt sagt.

Det har gått så långt att den hotar den svenska välfärden och landets identitet. Om det fortsätter som hittills har Sverige ingen framtid att se fram emot. Det är mycket viktigt att man fortsätter med arbetet att vända trenden och att Sverigedemokraterna kommer så långt som möjligt över 10 procent i valet år 2014.

PI har varit viktig del av den upplysningen för folket som behövs om Sverigedemokraterna skall komma över 10 procent och det är synd att PI försvinner. De andra politikerna och media kommer att forsätta att göra allt vad de kan för att svartmåla och förnedra Sverigedemokraterna. Upplysningarbetet måste fortsätta och internet är idealforum för det. Makthavarna har redan visat att de är livrädda för den fria debatten på internet och skulle gärna stoppa den. De har redan sagt att imorgon den 23 oktober är rödvinsdag för dem. Det är viktigt att se till att deras festiver är kortlivad och att en ny och livskraftig nyhetskanal uppstår i det tomrum som Politiskt Inkorrekts bortgång lämnar efter sig.

Tack PI för allt ert enorma och värdefulla arbete som ni har gjort. Ni har varit som en fläkt frisk luft i ett unket rum. Tack också alla skribenter för alla de insikter och analyser som ni har kommit med. Hoppas vi träffas igen i ett nytt diskussionsforum. Det behövs.
57 people gillar det här.

konrad gunnarsson 1 dag sedan som svar till kweenkristin
Spanjorerna får här en taskspark de inte riktigt förtjänar. De hade varit helt nöjda med att behålla ursprungsbefolkningen intakt (för att använda till att arbeta ihjäl sig, rätt nog) men fick se dem dö ut i rask takt pga smittoämnen från i Europa välkända, ofarliga sjukdomar, vilka var fatala för indianerna. Annars vore det inte nödvändigt med den stora importen av slavar från Afrika, vilket blev den tragiska följden.
1 person gillar det här.

sven 1 dag sedan
Bra skrivit. Vi svenskar är väll ursprungsbefolkningen, stäng gränserna. Ut med kriminella utan pardon, stäng moskéer med mera.
52 people gillar det här.

ParisSheraton 1 dag sedan
Undrar hur länge till vi har möjlighet att få läsa en så sann och faktaspäckad artikel. PI stänger ner andra bloggar har släckt ner,är det bara att böja sig för en ideologi som inte erkänner demokrati, eller vad väntar? Det är ju så klart, de som föder flest barn blir de allenarådande, det är väl det skrämmande svaret.
20 people gillar det här.

Anna Svensson 1 dag sedan
Fantastiskt bra skrivet Lisbeth Giverhaug - men jag undrar om man inte även i Strasbourg är lika undafallande för nybyggarna och deras ideliga krav och yrkanden på att känna sig kränkt?
17 people gillar det här.

Västanfläkt 1 dag sedan
Bra skrivet, bra kontrat.

Vi är urbefolkningen i Europa. Det är ingen fråga. Det är sanningen. Och vi har arvsrätt till våra länder. Därför är det ett brott mot folkrätten att skriva in något så befängt som mångkultur i vår grundlag. Det är förräderi mot det egna folket och därmed har grundlagen tappat sin folkliga förankring och sitt berättigande.

Göran Perssons och Fredrik Reinfeldts kuppartade grundlagsändringar är allvarliga brott. Det svenska parlamentariska systemet har allvarliga brister och saknar säkrande, kontrollerande organ samt något så grundläggande som en författningsdomstol.
28 people gillar det här.

Johannes Brahe 1 dag sedan
Bra insändare.

I en demokrati ska all makt utgå från folket. Staten ÄR folket. Men i Sverige och i EU ser vi en överstatlighet där staten STYR folken. Det är inte demokrati.

Den enda riktiga folkdemokratin i Europa är Schweiz och det är även ett av de länder som mår allra bäst ekonomiskt och samhällsstrukturellt, trots att det är ett mångkulturellt land med fyra officiella européiska språk.

Det är även ett av de länder där framtiden ser relativt ljus ut och där medborgarna tror på sin egen förmåga, just för att de har framtiden i sin egen hand, i sina egna regioner - och inte i någon centralstyrande huvudstad i landet eller tom utanför det egna landet.
22 people gillar det här.

Ligur 1 dag sedan
Mycket bra författat!

Tyvärr har frågan om ursprungsbefolkningen redan avgjorts av våra politiker. SAMERNA, och endast samerna utgör Sveriges ursprungsbefolkning. Om det sedan skall betyda att vi övriga svenskar trillade ner från månen och fördrev samerna ända från skåne i söder och upp till norrland vet jag inte, men så är det. Vidare kan man ju fråga sig hur samerna har kunnat behålla sin kultur och sitt folk? Genom rasism och främlingsfientlighet? Å andra sidan måste väl alla som flyttar till Norrland vara lika mycket samer?
19 people gillar det här.

Kapten_Krok 1 dag sedan
Tack för bra artikel Lisbeth....
19 people gillar det här.

MetalHeadViking 1 dag sedan
Inte varje dag man får läsa norska på PI.
16 people gillar det här.

Tyckarn 1 dag sedan
Utmärkt skrivet, Lisbeth!
14 people gillar det här.

fransolsson98 1 dag sedan
Lisbeth jag glömde skriva att även jag följer med Dig till Strasbourg.

Tobbes Medieblogg 1 dag sedan
Påminner mig om den gamla frasen "siste svensken tar med sig flaggan"...men än är det inte försent att vända utvecklingen!
http://tobbesmedieblogg.blogsp...
7 people gillar det här.

Thoth 1 dag sedan
Fantastiskt bra! Jag följer med.
3 people gillar det här.

arch_a 1 dag sedan
Danmark, Finland och Norge fattar. Storbritannien, Frankrike och Schweiz fattar. Alla fattar. Varför gör inte våra svenska politiker det? Ps tack för din artikel Lisbeth :) ds
20 people gillar det här.

eurozone 1 dag sedan
Mycket bra skrivet Lisbeth, det är precis så här det är i en "Demokratur" -se Wilhelm Mobergs citat
"I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps."
16 people gillar det här.

fransolsson98 1 dag sedan som svar till eurozone
Jag glömmer aldrig när Wilhelm Moberg rasande reste sig ur en soffa eftersom olof palme sade något olämpligt.
Wilhelm Moberg visste tidigt vilken orm denne palme var, och Wilhelm vägrade att ha något med palme att göra trots palmes alla försök!
14 people gillar det här.

BettanB 1 dag sedan
Tack Lisbeth för en mycket bra skriven insändare. Det är "härligt" att höra att även Ni utanför Sverige har börjat reagera för vad som händer i detta land. Förhoppningsvis blir Ni bara fler och fler som inser och berättar om hur det är här. Detta kommer att göra att det finns dom som kommer att få skämmas ihjäl. Så fortsätt gärna att sprida vad du vet till alla du kan tänka dig!
Tack! <3
7 people gillar det här.

Vielfras 1 dag sedan
Bullseye . . Tack Lisbeth . . :) !
5 people gillar det här.

Ronny Esbjörnsson 22 timmar sedan
Alla ni som skriver här förmedlar ni era budskap till era kompisar och släkt om vad ni ser vad som händer med vårt land. Eller skriver ni för er själv, vi måste ha fler medlemmar om vi skall kunna förändra vårt land till Svenskt.
3 people gillar det här.

Johannes Brahe 21 timmar sedan som svar till Ronny Esbjörnsson
Jag mailar de bästa artiklarna till vänner och bekanta. De flesta orkar inte läsa alla artiklar på pi så man måste sortera lite. Less is more.

Att följa pi, läsa kommentarer, kommentera och spara ned bra artiklar och argument har varit närmast ett halvtidsjobb. PI har ju haft ett rasande tempo och uppdaterat sidan oftare än vad placeringslistan i ett skidskytte uppdateras.
4 people gillar det här.

Certino 20 timmar sedan
Vilken oerhört bra och tydlig insändare ! Det är ju precis så det är! tack för den Lisbeth
2 people gillar det här.

Paperback_Writer 12 timmar sedan
Mitt i prick!

Jag har aldrig förstått varför vi genomför det här dåraktiga multikultiprojektet. Jag har aldrig förstått vilken den dolda agendan skulle vara. Varför vill svenska politiker förstöra sitt eget land? Varför får man inte framföra sina åsikter?

Jag förstår inte varför våra medier låtsas som om massinvandringen inte orsakar stora problem för samhället och samhällsmedborgarna.

Jag förstår verkligen inte varför 95 % av svenska folket röstar på partier som vill behålla eller öka massinvandringen.

Det måste vara fråga om en masspsykos som bara några få har klarat sig ifrån. PI har fått fler människor att vakna ur psykosen. Jag har trots allt känt mig hoppfull. PI måste få en efterföljare så att valet 2014 får det resultat som vi trogna PI-läsare alla hoppas på.



– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: