tisdag 11 oktober 2011

Islams förföljelse av icke-muslimer – inget nytt « Politiskt Inkorrekt

Islams förföljelse av icke-muslimer – inget nytt « Politiskt Inkorrekt: Islams förföljelse av icke-muslimer – inget nytt

small logoSwedishShare

HATET MOT KRISTNA När muslimerna erövrade Egypten år 641 e.Kr. var dess befolkning kristna. Nu återstår en i jämförelse liten spillra omfattande tio procent av befolkningen, d.v.s. cirka åtta-tio miljoner egyptier. Sedan Hosni Mubarak störtades under Egyptens famösa ”vår” gör den muslimska majoriteten allt för att eliminera den kvarvarande koptiskt kristna minoriteten. Och de nuvarande herrarna på täppan hjälper till; igår mördades åtminstone 23 kristna kopter i Kairo av en ohelig allians av islamister och militärer.

Denna video berättar om vad som hände med innevånarnas tro i Egypten, Persien (Iran) och Assyrien (Irak) när de arabiska muslimerna invaderade respektive land. Rimligen är det en liknande utveckling vi kan förvänta oss i Sverige om bara muslimerna blir tillräckligt många. Då spelar det ingen roll om vi är icke-troende eller troende: islam kräver underkastelse, islam betyder underkastelse.

I ett annat inlägg på PI idag kan man se hur islam redan har förvanskat det svenska samhället genom förföljelse av en folkgrupp – judar – som i små skaror har levt i Sverige sedan Gustav III gav dem tillåtelse att bosätta sig här. Ska vi verkligen stillatigande åse hur ociviliserade, okultiverade och obildade muslimer jagar iväg andra folkgrupper från vårt land? Ankommer det verkligen dem att bestämma hur Sverige ska vara? Nej! Stoppa all vidare invandring av muslimer till Sverige! Nu får det vara nog.
PrintFriendlyShare
2011-10-10, 17:54 (uppdaterat 2011-10-10, 17:54) | Kategori(er): Debatt, Diskriminering, Islam, Politik, Religion, Terrorism, Utrikes, Video

0
Disqus

Gilla
Dislike
and 30 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
84 kommentarer 942 gillar received
Dela på
Visar 50 av 53 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


fransolsson98 15 timmar sedan
Vilken hemsk historia som vi alla fick se och höra.
Hög tid att rensa Sverige på samtliga invandrare som inte följer våra Svenska lagar.
Likaså tycker jag inte det borde byggas fler moskeer i Sverige.
Jag blir faktiskt nästan deprimerad av att se och höra dessa hemskheter.
Vi måste alla hjälpas åt så att SverigeDemokraterna kan ta över styret från dom som idag vanstyr Sverige tillbaka till 1000 talet.
54 people gillar det här.

MysteriousPhantom 15 timmar sedan
Islam stöpt av renaste ondska måste hejdas från att helt ta över sverige....Foten måste sättas ner någon gång.
Nog är nog!
45 people gillar det här.

Kapten_Krok 15 timmar sedan
Nej, detta är inget nytt - för oss som är logiska - men för vår regering och MP och media och alla PK-ister, hjärntvättade och alla andra naiva och verklighetsfrånvända är det en nyhet, som dom väljer att inte ens tro på, verkar det som.

Är det inte märkligt att så fort media skriver om islam och islamister utomlands i deras egna länder så är det terror och våldsbejakande, men så fort dom kommer till Sverige så är det fredens religion.
Är inte det att hyckla och ha dubbelmoral. Jo det är det, i allra högsta grad.
44 people gillar det här.

Svenskastavalla 14 timmar sedan
Islam överträffar nazismen i ondska. Stoppa islam!
40 people gillar det här.

Tomas F 14 timmar sedan
När vi studerar länder där den muslimska befolkningen ökar och där samhället passerar olika brytpunkter ser man tydligt hur värdet av frihet, demokrati och mänsklig värdighet hela tiden degraderas för att till slut helt upphöra.
Den mest kritiska punkten tycks vara när den muslimska befolkningen överskrider 10% av den totala befolkningen vilket är den punkt där den demokratiska processen inte längre är reversibel d.v.s. vi kan här inte ta tillbaka de demokratiförluster som Islam och dess våldsbenägna följeslagare orsakat samhället.
Sverige har snart nått denna punkt där den kritiska massan av muslimer uppnås och antalet muslimer ökar okontrollerbart. Den demografiska mardrömmen tar vid och vi får under några decennier leva med eskalerande våld och uppvigling till mord mot alla som inte accepterar Islams påbud. Även de vänstervridna medlöparna går här samma öde till mötes, trots att de hela tiden inbillat sig att de genom sitt exemplariska Islamkryperi skulle skonas.
Islam leder inte till mångkultur som många ur pk-mobben tycks tro utan till en monokultur där Islam är allt! Samhällen som ger Islam initiativet förlorar till slut alltid allt vad som byggts upp genom århundraden av frihet, demokrati, religionsfrihet, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter.
36 people gillar det här.

Strega_L 13 timmar sedan
islam betyder underkastelse
Det är faktistk det enda vi behöver hålla i huvudet!
Det är det ENDA vi behöver komma ihåg, i vårt dagliga umgänge med muslimer oavsett om de är islamister eller inte.
31 people gillar det här.

Bertil_Karlsson 15 timmar sedan
Islam gör att man nästan blir troende. Det är ofattbart att förstå hur en person lyckats skapa en idiologi som skapat sånt extremt lidande under 1400 år. En aldrig sinande global slakt av oliktänkande. Bara i Pakistan har över 19 000 personer dött i islamistiska terrorattacker sedan år 2003. I ett annars fredligt land som Thailand har närmare 5000 människor fått sätta livet till i landets södra delar de senaste åren.

Islam är synonymt med globalt folkmord.
36 people gillar det här.

PlatonVonFaust 15 timmar sedan
Såg på en banderoll -Islam ska härska i världen.
Jag säger "Over my rotten corpse, will never happen"
31 people gillar det här.

izzySw 12 timmar sedan
Det kommer en dag när vi får akta oss för att bära ett kors, sjunga och dansa, kort sagt allt som vi uppfattar som vanligt. Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer allt som våra förfäder strävat för att vara borta, vår ekonomi körd i botten och vår kultur endast ett minne blott.
Islam ÄR det största hotet mot vår sätt att leva men tyvärr ska det gullas och tyckas synd om dem ifrån våra styrandes håll istället för att agera på ett ansvarsfullt sätt.
Om inte Sverige mycket snart inser det hot som ligger framför oss och agerar kommer vår civilisation att utplånas, ivrigt påhejade av Reinfeldt och hans ja-sägare.
23 people gillar det här.

lennart.kallsta 15 timmar sedan
När överhögheten går hårt åt sina svenska medborgare brukar dessa snällt böja nacke och knyta näven i byxfickan.Det kanske är dags att ta ut knytnäven och räta på nacken?
28 people gillar det här.

Femtiotalisten 15 timmar sedan

Tack vare våra demokratiska lagar invaderar dom oss

Tack vare deras ideologi kommer dom att dominera oss.
27 people gillar det här.

fransolsson98 14 timmar sedan
Denna video skall visas för alla och särskilt för eleverna i skolorna!
24 people gillar det här.

Sidious 13 timmar sedan
Islam måste utrotas. Vad är alternativet?
22 people gillar det här.

Kapten_Krok 10 timmar sedan som svar till Sidious
Att islam förintas eller raseras totalt. Något av de tre alternativen bara. Alla är iofs lika bra.
2 people gillar det här.

Demokrat001 13 timmar sedan
Svenska Kyrkan yttrar sig inte i denna fråga, och dagens nyhet och uppmaning på dess hemsida är vikten av att idka "schyst resande". Bravo Svenska Kyrkan, mycket solidariskt med de kristna som förföljs och mördas för sin tro...

Skämmes tamejfan, era bekväma latarslen!
22 people gillar det här.

RickardNorden 13 timmar sedan
Detta är ett så fruktansvärt stort hot mot vårat samhälle som vi måste agera mycket kraftfullt mot,vi får icke låta oss mannipuleras av deras goja dom försöker dynga i oss.
20 people gillar det här.

foxel 13 timmar sedan
Här borde givetvis den svenska kristna kyrkan gå ut med ett skarpt fördömande av våldet mot sina kristna bröder! Men nej! I stället fortsätter man sitt fraterniserande med våra muslimer som ju inbjudits tom in i Storkyrkan!
Enlig information som jag fått tillgång till mördas i genomsnitt en kristen var 5:e minut av muslimer!
17 people gillar det här.

sillen12 15 timmar sedan
Ur led är tiden!
17 people gillar det här.

brittsommar 13 timmar sedan
Turkiska, muslimska folk finns i hela Asien, långt in i Kina, där de heter Uigurer. I hela Asien har buddismen en gång varit religion. Vad har då hänt med denna buddism, jo, överallt SAKNAR STATYERNA HUVUD.. Det är islams ädla riddare som låtit vreden gå ut över statyer. Dagens kineser är kommunister och således ateister. De behandlar den turkiska muslimska befolkningen som lägre stående.
Glöm inte att det är sossarna som bygger upp det muslimska nätverket via expo. Tidningen hänger ut dem som inte gillar islam och skickar den till utvalda muslimska ledare och aktivister som har listor på allt svenskt motstånd. Utan sossarna skulle islam inte alls kunna komma in i Sverige.
Varje invandrargrupp i Sverige har en egen "helgedom" där det sitter "skägg" och "umgås" hela dagen. Deras barn och barnbarn går i den svenska skolan. Varje dag efter skolan går ungarna till "gammelfarfar" och berättar vilka i varje klass som inte gillar utlänningar. De skrivs genast upp. Svenskarna känner detta på sig, men tänker att det är bäst att tiga så kanske man klarar sig. Man tittar bort och mumlar något om att det är för hemskt med nazism.
14 people gillar det här.

Kalasmannen 2 timmar sedan
När skall våra 7-klöverspolitiker ta lärdom av historien? Har vi tid att vänta?
3 people gillar det här.

S_Banan 12 timmar sedan
Jag tycker att PI i detta sammanhang klargör att själva ordet/namnet "islam" betyder underkastelse och lydnad.

Hur tydligt blir det inte då att friheten att leva/lära/välja/älska aldrig kan vara detsamma som "islam".

Om man här, och vi andra dessutom berättar det så ofta som möjligt så kanske det snart är möjligt att den sovande PK-röstande majoriteten får upp ögonen för vad den sk "religionen" egentligen innebär.
12 people gillar det här.

fidelidei 13 timmar sedan
Det finns en ny företeelse som kanske kan vända trenden. Något som gör att folk informeras. Ett världsomspännande informationsnätverk. Internet.
12 people gillar det här.

lasse1 12 timmar sedan
Den svenska högerregeringen tillsammans med den socialistiska oppositionen, gör allt vad som står i dess makt att på sikt...... införliva det svenska samhället till den muslimska trosläran..

Ju fler muslimer som välkomnas av Reinfeldt o. Juholt desto snabbare sker förloppet/omvandlingen...

Det fasansfulla som har skett i Kairo kan också komma att utspelas i Din hemstad..
11 people gillar det här.

HerrLogIQ 10 timmar sedan som svar till lasse1
Man kan väl ändå inte vara så naiv att man tror att muslimer som kommer till Sverige INTE vill ha inflytande och makt...
5 people gillar det här.

LSSAH 14 timmar sedan
Å PK Sverige med Reinfeldt i spetsen hyllar fortsatt islamismen ! Hela omvärlden visar tydliga tecken på att mångkulturen inte fungerar men Fredde han är envis som en åsna. Begåvningen är jag rädd för besitter åsnan och inte Freddan.
12 people gillar det här.

Strega_L 13 timmar sedan som svar till LSSAH
Hur gör vi för att kräva en misstroendeomröstning???
10 people gillar det här.

Strega_L 12 timmar sedan
Jag vet inte hur ni andra tänker göra, men jag har just varit in på svenska kyrkans FBsida och lagt in en blönkare om just detta problem!!
9 people gillar det här.

Svante1 12 timmar sedan
Skrämmande framtid om islamiseringen får fortsätta här....var är alla biskopar och präster som vurmar för samarbete med islam.Nej dom tiger still
9 people gillar det här.

ddayperspective 11 timmar sedan
STOPPA NU! Dröjer vi för länge blir det extra obehagligt för dem som måste göra jobbet!
8 people gillar det här.

HerrLogIQ 10 timmar sedan
Islamiserings-processen tar t i d att genomföra, den pågår under ytan i generationer tills den tids nog tar över, det här är fanatiker som a l d r i g ger sig om det så tar 1000 år att bli envåldshärskare...
Vad det gäller Reinfeldt så är han inget annat än en maktgalen fullblods-egoist som inte bryr sig ett dyft om Sveriges framtid.
7 people gillar det här.

Åke 29 minuter sedan
Islam är den enda religion som sprids via krig och erövringar.
1 person gillar det här.

BannlysHedersmord 9 timmar sedan
Det är totalt kört för alla kristna i arabvärlden, dom kommer att utrotas och detta kan ske utan ett knyst från pk-media (för det är minsann bara synd om muslimer, det är bara muslimer som är "stackare").

Den hemska ironin i det hela är att egentligen borde SD fått styra nu så att vi skulle kunna ha tagit emot kristna minoriteter som jagas till sista blodsdroppen, istället för att fylla ut landet med svenskhatande, våldsamma, muslimska analfabeter!

Det blir ett mörkt kapitel i Sveriges immigrationspolitik då Sverige endast har tagit emot muslimska förtryckare, istället för folk som har förtryckts och jagats mot döden av muslimer!
6 people gillar det här.

Anna Svensson 9 timmar sedan
där ser vi tydligt vad som väntar oss inom en snar framtid - avseende kyrkorna så går ju prästen Hammars önskningar i uppfyllelse då
6 people gillar det här.

IngridAgnes 9 timmar sedan
Jag vill vakna upp ur den här mardrömmen nu!!!!!!!
6 people gillar det här.

HA2010 12 timmar sedan
Det här reportaget har inte F R sett! Eller också fattar han inte engelska!
8 people gillar det här.

nordtomta 11 timmar sedan som svar till HA2010
Han kunde ju ha läst de svenska textremsorna nertill!

HA2010 8 timmar sedan som svar till nordtomta
Å f**n kan han läsa??!1
1 person gillar det här.

Kapten_Krok 10 timmar sedan
Måtte vi bara få till en lagändring när SD har tillräckligt med makt, och den ändringen jag tänker på är då att invandrare som fått medborgarskap för tidigt och/eller på fel grunder och är kriminella ska kunna bli av med det och sedan bli avvisade.
6 people gillar det här.

Steffensson 14 timmar sedan
Herr Reinfeldt kan inte bry sig mindre...
5 people gillar det här.

kjellan11 11 timmar sedan
Fredrik bara för att du blivit muslim så behöver väll du inte tvinga oss vanliga svenskar att bli det med, vet dom andra dvs Göran Jan o Annie att du blivit muslim eller håller du det för dig själv, men när ska du tala om det för dina allianskolegor så dom kan konvertera dom med fast då spricker nog ert sammarbete, fast kanske inte för lite makt har ju FP KD o C än iaf
3 people gillar det här.

LLuke 12 timmar sedan
Jovisst är islam satanistisk ondska. Men vad är våra egna herrar och damer för något? = Egoismens figurer i avtalens tjänst som jobbar för eliten och inte för folket..

Det är naivt av en del som tror att bl.a. Reinfeldt inte vet vad som händer och vad som följer framöver. Naturligtvis är inte de så obelästa, så okunniga att de inte också förstått sanningen om vad islam gör långt innan de ens blivit del av regeringen som i övriga partier. Visst finns det många som inte är medvetna om att det sitter politiker som däremot är fullt insatta i vad som sker. Allt går enligt planerna.

Dock ingår inte i planerna att islam kommer segra. Inte en suck. Sverige och andra Europeiska länder blir en fälla för muslimerna som Sveket planerat. Det passade bra att också skylla på Sverigedemokraterna för att nu fick man ihop alla partier till att tjäna de bruna och Bilderbergrstrategin.
Det är inte konstigt alls att Sverige började sköta sig bäst för det omstörtande. Den röda barbarin med marxismen är sin egen nyttiga omstörtande kraft i de andras planer.

Det är varken islam eller marxismen som kommer bli segrare här inte. Inte demokratin heller. Islam är bara fantastisk draghjälp för de bruna. Svenska folkets okunskap om det bruna är tackvare det bruna har i massa årtionden i tysthet planerat framtiden. Som en avhoppare sade ”Det bruna är mycket stark i Sverige”- Exakt som min kvinna som fostrats hos dem sagt.
Det finns en oerhört djup och intelligent strategi som har full kontroll över händelseförloppet. Det finns ingen chans att muslimer kan infiltrera den bruna apparaten i Sverige heller. Det bruna kommer gå ur segrare, och den står även i Bilderberg-gruppens tjänst för en världsregering.

Men det kommer knasa för alla dessa ondskans hantlangare är jag övertygad...
show more
3 people gillar det här.

Maja Dacke 11 timmar sedan som svar till LLuke
Vilka träffade Reinfeldt på sin sommar'semester' i Turkiet? Vilka avtal signerades? Mig veterligt har ingen journalist intervjuat honom om hur han hade det medan ABB härjade i Norge.
5 people gillar det här.

LLuke 11 timmar sedan som svar till Maja Dacke
Att få Reinfeldt tala sanning skulle inte ens Gud själv kunna få honom till. Han har valt sin väg för Sverige att fortsätta störta. Det vi också ser, ljuger inte. Hade han varit en man för folket så skulle han varit andra bullar. Det är hutlöst vilken cynism är i fråga. Total empatilöshet o.s.v. Det är naturligtvis inte av godhet han gör detta varkem för muslimer eller mot oss. Jag vet vad han är för något.
3 people gillar det här.

LLuke 12 timmar sedan som svar till LLuke
Rättade en del i tio sista rader.

Tacomole 13 timmar sedan
Jag ser mig själv som ateist, men skulle lätt säga att jag är kristen när allt kommer omkring, men inte troende.

Att de här kan få döda utan att ens få någon medial uppmärksamhet i Sverige är helt sjukt. Kristen intill döden är jag, även om inte.
3 people gillar det här.

Adolfuz 14 timmar sedan
Ingen fara.
De kommer nog till Sverige allihopa vad det lider.
3 people gillar det här.

Mattis_01 12 timmar sedan som svar till Adolfuz
Alla lär inte komma hit för de bygger upp celler. Däremot så de som redan finns här samt de som lär komma hit så fixar de kvinnliga till det genom sina magar. När de är mormor redan när de har passerat 35 och gammelmormor vid 50.
1 person gillar det här.

MetalHeadViking 10 timmar sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: