söndag 23 oktober 2011

Kategori:PI-pedia - PI-pedia

Kategori:PI-pedia - PI-pedia: PI-PEDIA

Din verklighetsreferens i en censurerad PK-värld

Bloggen Politiskt Inkorrekt har genom åren av förmedling av politiskt inkorrekta nyheter och bevakning av PK-etablissemangets galenskaper publicerat en hel del uppseendeväckande fakta och händelser som många var för sig är skäl nog att överväga sitt vaneröstande på hycklande sjuklöverpartier.

Tyvärr försvinner dessa guldklimpar dock alltför lätt i det stadiga flödet av nya nyheter, och PI-pedia har därför skapats för att bevara och göra all långsiktigt relevant information så lättillgänglig och lätthittad som möjligt i en mer bestående form.

Även diverse stödmaterial för att på ett sakligt och seriöst sätt argumentera mot den politiska korrektheten och dess många följdproblem finns tillgängligt i PI-pedia.

Så håll tillgodo, hjälp till att sprida kritiken mot den destruktiva politiska korrektheten, och glöm inte att skicka in tips ifall ni känner till någon bra information som saknas!
Kortfattade navigeringsinstruktioner

Allt innehåll i PI-pedia utgår från huvudkategorierna här till vänster.

Genom att klicka på någon av dessa får man fram en beskrivning av kategorin, plus en lista över ALLA artiklar som ingår i denna kategori OCH alla dess subkategorier*.

Om man vill ha ett mer specifikt urval kan man (utöver att använda sökrutan) klicka på "plustecknet" framför valfri kategori, varpå dess subkategorier expanderas ut, och man då antingen kan välja en av dessa, eller navigera ännu djupare ner i dessas subkategorier i sin tur med samma metod (d.v.s. klicka på deras plustecken).


* I detta tidigare skede fungerar det inte så på alla ställen, så du kan behöva klicka dig ned i kategorierna för att kunna se deras fullständiga innehåll. Ordnas framöver dock.

Navigera
Argumentation
Citat
Händelser
Islam & islamisering
Kampanj- & informationsmaterial
Organisationer
Personer
PK-encyklopedi
Referensmaterial
Sök

Besök även Politiskt Inkorrekt för dagliga nyheter!

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: