söndag 16 oktober 2011

Malmö lördag: Gud bevare oss för ”antirasister” | INGRID CARLQVIST

Malmö lördag: Gud bevare oss för ”antirasister” | INGRID CARLQVIST: almö lördag: Gud bevare oss för ”antirasister”
Postat den 15 oktober 2011 av Ingrid| 20 kommentarer






15 Votes

Lördagen 15 oktober. Solen flödar över Malmö och ett ungdomsförbund tillhörande ett riksdagsparti ska hålla en demonstration och efterföljande torgmöte. Det borde på sin höjd locka några sympatisörer och kanske få en del förbipasserande att stanna upp några minuter. Men nu är det SDU, Sverigedemokraternas ungdomsförbund, som arrangerar och därför är Malmö en belägrad stad.

Halva det gigantiska Stortorget är avspärrat med kravallstaket och det är inte helt lätt att övertyga poliserna och SD:s representanter om att jag är journalist, särskilt som jag inte hittar mitt presskort. Men jag blir till sist insläppt, jag ser väl snäll ut. Ovanför oss cirklar en polishelikopter, varv efter varv. Det står piketbussar och ”svarta major” i vartenda hörn av torget och sex ridande poliser står beredda utanför det vackra, vita landshövdingeresidenset och framför det ännu vackrare Rådhuset väntar gulklädda SDU:are på att ställa upp för sin demonstration. På andra halvan av Stortorget, bakom kravallstaketen, står de som kallar sig antirasister. De skriker: ”Inga rasister på våra gator! Inga rasister i våran riksdag!” Några sjunger John Lennons Imagine men sedan hör jag plötsligt: ”Ut med packet!”

Ut med packet?! Antirasisterna beter sig inte bara som sämsta sortens nynazister, de använder till och med samma slagord. Bisarrt.

Vad de hundratals poliserna kostar skattebetalarna har jag ingen aning om, men den här gången klarar Malmöpolisen i alla fall sin uppgift. Till skillnad från 2009 när en Israeldemonstration fick avbrytas på grund av äggkastande motdemonstranter. Det tar visserligen en hel timme innan tåget släpps iväg från Stortorget och det berodde enligt uppgift på att polisen rensade bort ligister från tågets väg. Tre personer greps misstänkta för förberedelse till upplopp och totalt omhändertogs ett tjugotal människor. Under väntetimmen står ungdomarna i kortärmade t-shirtar och håller tappert upp sina svenska flaggor och SDU-banderoller.

– Fryser du inte? frågar jag flickan som står längst fram.
– Jo, som bara den!
– Hur känns det att stå här och höra alla människor som skriker på er och kallar er rasister?
– Det känns ingenting alls. Jag bryr mig inte.

Men en som bryr sig är Joakim Makkonen, som sitter i kommunfullmäktige för SD i Ystad. Han skakar på huvudet åt motdemonstranterna.

– Jag känner mig annekterad av dem! Det är så tröttsamt att bli kallad rasist när vi tvärtom säger att en svensk kan se ut hur som helst, bara han eller hon accepterar svenska lagar och regler och anpassar sig till vårt land. Och störst ansvar har dina kolleger – det är främst journalisternas fel att folk tror att vi är rasister!

Jag håller med honom. Jag kan inte begripa varför nästan alla svenska journalister och medier framställer Sverigedemokraterna som nästan- nazister. Det är inte bara ohederligt, det är farligt och uppviglande – det syns ju tydligt på mobben bakom kravallstaketen. De busvisslar, skramlar med nyckelknippor, skriker och visar fingret åt ungdomarna som vill diskutera politik och stå upp för sina åsikter. Och vad deras åsikter är har de uppenbarligen ingen aning om och inget intresse av att höra heller.

I gruppen bakom kravallstaketen är det minsann inte Voltaires ord som gäller: Jag avskyr din åsikt, men är beredd att dö för din rätt att uttrycka den. Snarare tycks de förmedla: Jag avskyr din åsikt och du ska dö för att du uttrycker den.

Efter en timmes väntan får demonstranterna äntligen börja tåga. Deras väg är kantad av kravallstaket och poliser, men SDU får åtminstone utnyttja sin demokratiska rättighet att demonstrera. Runt omkring dem, bakom kravallstaketen står människor och skriker: ”Inga rasister på våra gator! Inga rasister i våran riksdag!” Hatet i deras röster och ögon, skrämmer mig. Vad är det för pöbelfasoner? Vad hade hänt om inte poliserna skyddat de demonstrerande ungdomarna? Antagligen hade ”antirasisterna” kastat sig över dem och slitit dem i stycken, som de blodtörstiga bestar de såg ut att vara.

De gula SDU-flaggorna vajar i vinden men i tåget är det alldeles tyst. Så brukar det tydligen vara i dessa tåg, här ropas inga slagord som ”ropen skalla, dagis åt alla” eller varför inte ”ropa skalla, ej asyl till alla”. Tåget går den korta biten fram till Gustav Adolfs torg, rundar en fontän och tågar sedan tillbaka till Stortorget igen.

När tåget återkommer till Stortorget har antalet motdemonstranter minskat drastiskt. Polisens taktik har lyckats – många ”antirasister” fastnar bakom de yttre avspärrningarna.

Vid ett par tillfällen springer poliser iväg mot dessa yttre avspärrningar. Motdemonstranter har försökt forcera kravallstaketen, men här släpps ingen jävel över bron. Poliserna stoppar allt i sin linda.

Så kommer äntligen talen igång. SDU:arna har skruvat upp volymen i högtalaren till max och det tjuter i öronen på oss som står innanför avspärrningen. Utanför avspärrningarna står unga kvinnor och män och sliter i kravallstaketen för att åstadkomma så mycket väsen som möjligt. Poliserna låter dem hållas och säger bara till när de blir för våldsamma.

Förste talare är William Hahne, vice ordförande i SDU:

– Det är absurt att det ska behövas 600 poliser för att vi ska kunna genomföra en helt laglig demonstration – för att skrikande vänsterextremister hotar oss. Mötes- och yttrandefriheten är grundläggande i vår demokrati, men här står ni och struntar fullständigt i våra grundlagar.

Förbundsordföranden Gustav Kasselstrand sa:

– Det är positivt att vi kunde genomföra vår demonstration men samtidigt väldigt tragiskt att det ska behövas en så stor och kostsam insats för att ett ungdomsförbund till ett riksdagsparti ska kunna nyttja sina grundlagsskyddade rättigheter i Sverige.

Läs de meningarna en gång till och fundera på vad det är som händer. Hur har så många svenskar fått för sig att de har rätt att hindra meningsmotståndare från att utnyttja sina demokratiska, medborgerliga, grundlagsskyddade rättigheter? Vems fel är det? Var gick det snett?

Själv är jag djupt bekymrad över tillståndet i Sverige. Det är hög tid för ett demokratiskt kunskapslyft för svenska folket. Den som tror att demokrati betyder att partier vars åsikter JAG inte gillar inte ska få sitta i riksdagen eller demonstrera eller hålla torgmöten, borde tvingas tillbaka till skolbänken.
Like this:
Gilla
3 bloggers like this post.

Dagge
maukonen
torgustafsson

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.
20 kommentarer till Malmö lördag: Gud bevare oss för ”antirasister”

maukonen | 15 oktober 2011 kl. 20:16 |

17

0

Rate This

Tack för en bra rapport från Malmö och SDUs demonstration.

Jag delar ej deras politiska åsikter, men de har liksom alla andra i Sverige rätt att framföra sina åsikter och nyttja sina grundlagsskyddade rättigheter.
Vi lever ju i en demokrati så de har rätt att framföra sitt budskap.
Jag anser att dialog och kunskap om varandras ideologi och åsikter är viktigt, vi alla kan lära oss mycket av att bara ta oss tid att ta reda på vad motparten anser och tycker.

Pingback: Diktatur önskas? | Therese Borgs blogg
Dag Hildemar | 15 oktober 2011 kl. 20:38 |

9

0

Rate This

Tack!
torgustafsson | 15 oktober 2011 kl. 20:59 |

7

0

Rate This

Annekterad ! Mycket passande för vad som händer i Sverige idag. Islamister tillsammans med rödradikala snorvalpar, skiter i demokrati och kultur. Söndra och härska var kommunismens paroll. Är det det dom strävar efter ? Hur skulle det se ut om dessa idioter gick och skrek på Syriens gator eller i Mogadishu, Somalia, hand i hand med Waberi ? http://www.dn.se/nyheter/varlden/flera-strider-i-somalias-huvudstad
JW | 15 oktober 2011 kl. 21:06 |

7

0

Rate This

Som vanligt mycket bra skrivet Ingrid:)
Observer | 15 oktober 2011 kl. 21:31 |

0

0

Rate This

Så där är det att flytta på myror – snart har man myrstacken runt knuten.
Patrik, Ängelholm | 15 oktober 2011 kl. 23:02 |

4

0

Rate This

Jag trodde inte jag skulle få läsa något såhärpass klarsynt idag, förutom från partikamrater, men det är inte samma sak. Det är per definition färgat, och det betyder mer att läsa något sånt här från någon politiskt neutral person, faktiskt.
Tack, Ingrid.
dolf | 15 oktober 2011 kl. 23:06 |

5

0

Rate This

Mycket väl skrivet. Bara det att man så fort man försvarar sverigedemokraternas rätt i något sammanhang måste braska och tala om att man själv inte är sverigedemokrat borde få hela varningspaneler att börja blinka och tjuta. Men det måste man, för så fort man uttalar det minsta stöd för dem så blir man genast ettikerad och insorterad bland sverigedemokrater/nazister/rasister och gud vete vad.
Jag var inte här när SD kom till eller under tiden som de växte fram som ett politiskt parti. Jag återvände till Sverige när de redan var ett etablerat faktum och möttes av löpsedlar och artiklar om främlingsfientlighet och rasism, vilket kändes mycket underligt. Jag har aldrig gjort någon detaljsgranskning av SD, men jag har åtminstone tagit mig tid att gå in på deras webbsidor för att kolla vad de faktiskt säger (till skillnad mot vad de påstås säga). Jag har ingenstans lyckats hitta något som skulle vara uttalat fientligt mot främlingar eller rasistiskt. De värsta övertrampen jag hittat från SDs sida är att Åkesson uttalat sig vara för burkaförbud (vilket också representanter från andra partier varit positiva till) och den anskrämligt dåliga reklamfilmen som stoppades (vilken verkade vara rent plageriat av en reklamfilm sossarna körde på biograferna inför ett av valen i början på 80-talet (84?) som utmålade hur hemskt det skulle bli om de borgerliga vann). Samtidigt som tv4 (tror jag) vägrade sända SDs reklamfilm för att den var rasistisk visade man på tv-nyheterna i licenskanalerna (tv1 o 2) klipp från filmen Die Untergang där man använde Hitler för att parodiera sverigedemokraterna, och det ansågs tydligen vara helt ok.

Artikeln sätter fingret på det som verkligen är hemskt, den totalitära staten har aldrig, och kommer aldrig, att växa fram ur hatfyllda budskap. Den växer alltid fram ur ett förment kärleksfyllt budskap som skall ta itu med avvikarna som står för hat och förtryck. Nazismen blev inte framgångsrik för att den var icke-pk och förordade att man skulle utrota judar. Den blev framgångsrik därför att den presenterade sitt budksap from den goda sidan, man skyddade människorna mot de demoniska judarna. Idag påstås det att SD demoniserar invandrare, men vilken medelintelligent människa som helst som bara tar sig lite tid att faktiskt göra en kritisk granskning av budskapen vi matas med genom media borde snart komma till slutsatsen att de som verkligen demoniseras är sverigedemokraterna.
Hur kommer det sig att man kontinuerligt kallar SD för ”främlingsfientliga” i nyheter och granskade program typ Agenda på public service-kanalser som tv1 och tv2? `Är inte det ren ärekränkning.
Den äkta fientligheten och intoleransen i samhället är den som oförblommat kommer till uttryck i PK-skikten där man strävar efter att tysta de som är, eller anses vara, odemokratiska. (Inte bara ifråga om invandring, se till exempel hur miljöaktivister tystade klimatmotståndare i Köpenhamn genom att skandera ramsor som gjorde det omöjligt för talare som lord Mockdown att ge föredrag).

Jag tillhör själv en (opolitisk) minoritet som fått ta mycket skit i media och alltid omnämns negativt, och kan bara av egen erfarenhet konstatera att den bild man får av världen genom media är så lång från sanning som går att komma. Är den inte rent lögnaktig så är den som regel gravt förvrängd och vinklad på de mest otroliga sätt. Jag läser/ser allt jag får mig till livs genom negativa filter (negatit som i foto, svart bilr vitt, vitt blir svart) för att få någon slags balans och jag drar aldrig några slutsatser eller gör bedömningar utifrån vad som står i media utan att först ha verifierat det via andra källor.
Robert Nyström | 15 oktober 2011 kl. 23:07 |

6

0

Rate This

Mycket bra skrivet, du fick dig just en ny stammis! :)
Anders Westergren | 15 oktober 2011 kl. 23:16 |

1

0

Rate This

Detta var mycket modigt skrivet av Ingrid Carlqvist. Och jag tror väldigt många människor upplever det precis så. Ett samhälle där det blir farligt eller icke möjligt att uttrycka avvikande åsikter är ett samhälle som är inne på en farlig väg, även om det inte står i någon lagtext att de avvikande åsikterna är straffbelagda. Om rädslans tystnad lägger sig över oss kvävs vi. Jag är SD:are sedan 20 år och har därmed många meningsmotståndare. De kan vara oehört irriterande men det skulle aldrig falla mig in att vilja tysta dem. Särskilt inte med våld.
Demokrat | 15 oktober 2011 kl. 23:22 |

0

2

Rate This

Det finns väl ingen vettig person som ställer sig på motdemonstranternas sida? De har då sannerligen inte mycket stöd här i världen. Men, SD står för allt som Sverige inte är; upplyst, framåtblickande, tolerant och humanistiskt. Faktum är ju att nästan alla svenskar känner avsmak för SD och många har nog faktiskt rätt uppfattning om partiet. Jag vill nog inte kalla SD rasistiskt, men utan ”ras” inget SD. Om SD hade accepterat och gillat, och då menar jag på riktigt, människor från andra kulturer, då hade SD blivit av med sin absoluta huvudfråga. Och jag vet att det finns mer, i till exempel motsättning ”vanligt folk” och den politiska och kulturella eliten osv, men läser man partiprogrammet, vilket rätt få av deras väljare har gjort, är man tillbaks på en diskussion om nationen som fördes på 1800-talet, och den är, skall vi säga, rätt passé.
Jag som lärare ser SD som en skymf mot bildning och ett modernt samhälle, men jag vill inte förbjuda partiet. Endast beklaga att vi nu, 2011, har ett sådant parti i vår riksdag.
Tack.
Robert Nyström | 15 oktober 2011 kl. 23:31 |

2

0

Rate This

Så du som ett många andra personer tycker det är fel att utvisa grovt kriminella personer som INTE är svenska medborgare. Du vill inte heller att invandrare ska ha något krav på att lära sig svenska eller skaffa jobb inom rimlig tid. Du ser hellre att det satsas pengar på en liten bråkdel av världens fattiga istället för att hjälpa en betydligt större andel på plats och du sätter en främmande, i många fall otacksam, människor före de pensionärer som i många fall arbetat hela sitt liv för att bygga upp vårat samhälle…

Jag tycker det är moget av dig att erkänna SD’s grundlagsskyddade rättigheter, men förstår fortfarande inte hur den relativt allmänbildad människa kan befinna sig i den positionen som du gör.
Jimmy Windeskog | 15 oktober 2011 kl. 23:34 |

1

0

Rate This

Detta är väldigt bra sammanfatat. Tänk om alla jounalister vore lika ärliga som dig!
Ingrid | 15 oktober 2011 kl. 23:35 |

4

0

Rate This

Robert Nyström – till vem riktade du din senaste kommentar? Till mig eller till ”Demokrat”?
För mig är det självklart att kriminella invandrare ska utvisas. Jag tycker ockås att Reepalus utskällda förslag om att även nyblivna svenska medborgare ska kunna utvisas om de begått allvarliga brott, var bra.
Jörgen | 15 oktober 2011 kl. 23:38 |

1

0

Rate This

Helt klart det mest klarsynta jag har läst av en journalist på mycket länge, sanningen och inget annat!
TACK!
Karlskronabloggen | 15 oktober 2011 kl. 23:47 |

0

0

Rate This

Mycket bra skrivet Ingrid!

Pingback: Fantastiskt bra artikel! « Karlskronabloggen
Deleted | 16 oktober 2011 kl. 0:00 |

0

0

Rate This

”Demokrat”

Om hela världen bestod av en ras, säg den vita germanska. Men en del av denna ras tyckte att könsapartheid var ok. Då skulle SD vara emot dem

Om hela världen bestod av en ras, säg den svarta afrikanska. Men en del av denna ras tyckte att könsstympning av pojkar och flickor var ok. Då skulle SD vara emot dem

Om hela världen bestod av en ras, säg den gula kinesiska. Men en del av denna ras tyckte att våldtäkt inom äktenskapet inte är våldtäkt utan att kvinnan skall vara villig när mannen vill. Då skulle SD vara emot dem

Om hela världen bestod av en ras, säg den aboriginska. Men en del av denna ras tyckte det var ok att åka till Sverige för att utnyttja deras naiva välfärdssystem, Då skulle SD vara emot dem

Om hela världen bestod av en ras, säg den röda indianska. Men en del av denna ras tyckte att dränera pensionärer på deras pensioner samtidigt som man drar ner på välfärden och höjer medicinkostnader, var ok. Då skulle SD vara emot dem

Börjar du fatta? Mister lärare?
Stefan Olsson | 16 oktober 2011 kl. 0:05 |

1

0

Rate This

Tack för ett av de mest objektiva inlägg jag läst på ett bra tag, för att inte säga ett par år från en journalist!
dolf | 16 oktober 2011 kl. 0:06 |

0

0

Rate This

som en liten parantes tycker jag att ”utvisning av kriminella” generellt betrakas ur helt fel synvinkel, som om det vore någon slags förnedrande särbehandling att utvisa kriminella med ett utländskt ursprung. Jag skulle vilja påstå att det är tvärtom, eftersom vi inte kan utvisa svenskar, av den enkla anledningen att det inte finns någonstans att utvisa dem till, så sätter vi dem i fängelse. Fängelse är specialbehandlingen när utvisning av praktiska anledningar inte låter sig göras. Bägge har samma syfte, att skydda övriga samhället från individer som genom sitt handlande visat att de inte kan betros med att vara medlemmar av det, därför är det inte heller mer än rätt att den som sitter i fängelse är omyndigförklarad under fängelsetiden. (Syftet med fängelse bör inte vara bestraffning, utan att skydda övriga medborgare, därför borde inte heller fängelsestraff, i brist på bättre ord, vara tidsbestämda, utan den som satts i fängelse skulle slippa ut så snart brottet har gottgjorts och personen i handling och uppträdande har visat att denne kan anförtros frihet och medborgarskap).

Lämna ett svar
Ange din kommentar här...

Gäst
Logga in
Logga in
Logga in

Gravatar
E-post (obligatorisk) (Not published)
Namn (obligatorisk)
Hemsida

Uppmärksamma mig på vidare kommentarer via e-post.

Meddela mig om nya inlägg via epost.

Senaste inläggen
Malmö lördag: Gud bevare oss för ”antirasister”
Min krönika i Barometern om Södertäljerättegången
Gå på rättegång i Södertälje!
Kidnappade Lindas mamma inför rätta
De feministiska myterna på väg att krackelera
Barnen i Mark får komma hem!
Varför traumamyten skadar de verkliga incestoffren
Myten om att alla incestförövare nekar
Om incestpaniken i Finland
1000 oskyldiga i svenska fängelser?
Senaste kommentarer
dolf on Malmö lördag: Gud bevare oss f…
Stefan Olsson on Malmö lördag: Gud bevare oss f…
Deleted on Malmö lördag: Gud bevare oss f…
Fantastiskt bra arti… on Malmö lördag: Gud bevare oss f…
Karlskronabloggen on Malmö lördag: Gud bevare oss f…
Kategorier
Böcker Farliga kvinnor Felaktigt dömda Föreläsningar Genustrams Inte utan mina söner Kidnappade barn Partnervåld PAS Uncategorized Villalivsbråket
Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 83 other followers

RSS Saknade Barn
Brev till kidnappade Amalia från mamma Nina
Lilla Amalia Alkordi bortfördes till Damaskus, Syrien av sin pappa i april 2009 och har sedan dess inte fått komma hem och inte heller fått ha kontakt med sin mamma mer än ett par gånger via telefon. Just nu är Syrien ett land i uppror, där demokrativindarna har svept in och där folket på många [...]
RSS Tanja Bergqvist
Grodorna tystnar nu kl 17 25 september 2011
Nu tror ni säkert att jag blivit galen, men ni har helt fel, jag har ju alltid varit det, vilket inte är så konstigt när man vistats vid olika institutioner så många år i rad, även om det nog är bättre att vistas vid just matematiska institutioner än andra akademiska institutioner. Men jag trivs så [...]
Tanja Bergkvist
RSS Ann-Mari Maukonen
Ingen vanvård av barn efter 1/1 1981? 14 oktober 2011
Ännu en fundering. Varför har Upprättelseutredningen som resulterade i ”Barnen som samhället svek – åtgärder med anledning av övergrepp och allvarliga försummelser i samhällsvården” och Vanvårdsutredningen som resulterade i ”Vanvård i social barnavård – slutrapport” haft så olika direktiv? Upprättelseutredningen blev tidsstyrd genom e […]
maukonen
RSS Pelle Billing
Avskaffat mål om “jämställd” föräldraledighet upprör 14 oktober 2011
DN rapporterar idag – via en artikel i Feministiskt Perspektiv – av Försäkringskassan fått nya direktiv för föräldrapenningen. Tidigare fanns det en tydlig målsättning om att kvinnor och män skulle ta ut lika många dagar, men denna målsättning har nu slopats. Så här löd målsättningen från början: ”Det samlade uttaget av föräldrapenning skall vara jämställt m […]
Pelle Billing
RSS Genusnytt
”Svenska män har blivit tämjda av feminister” 15 oktober 2011
Det kom ett mejl till GenusNytt från en tysk kvinna. Med hennes tillstånd publicerar jag här mejlet. Hej Pär Ström Jag följa din blogg flera veckor nu och jag är mycket entusiastisk att du kämpa för dina övertygelse . Jag är en tysk kvinna som har bott och jobbat i Sverige flera år och blivit [...]
ParStrom
RSS Mr Galahad
Samhällets olycksbarn 04 oktober 2011
Det talas ofta om hårdare tag gentemot kriminella. Det ska vara tuffare straff och tuffare fängelser helst utan möjlighet att studera eller andra sätt för de intagna att vända riktning på sina liv. Ofta tar man av någon märklig anledning USA som modellen för hur man ska behandla kriminella vilket är både skrämmande och konstigt [...]
Mr Galahad
RSS Daddy
Barnets största behov ignoreras fullständigt 15 oktober 2011
[...]
RSS Ramona Fransson
Skriver på min sjätte deckare "Hämnaren från Tjörn". 15 oktober 2011
noreply@blogger.com (Ramona Fransson)
RSS Jerry
Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.
RSS Minpappa.nu
Mamman ville inte ha barnet – förbjöd mig som haft barnet boende att inte träffa honom mera 31 augusti 2011
admin
RSS Trollan
Vidare tankar om Kinapuffsgate
Jag fick en kommentar om Kinapuffsgate i min förra post vilket lett till att jag läst på lite mer om det hela. Det sägs då att Patrik Lundberg är väldigt influerad av Tobias Hübinette. Jag vet inte om detta stämmer eller ej – men nog känns det lilla jag sett av ursprungs texten samt det [...]
RSS Sture Bergwall
PARENTES. Göran Greider och Dala-Demokratens drev. 15 oktober 2011
Jag hörde Göran Greider i radions P 1 igår. Han var mycket upprörd över drevet mot Håkan Juholt. Det socialdemokratiska hjärtat brinner och kvastarna som han borde ha använt för att sopa för egen dörr ser han inte. Chefredaktörens egen tidning har under lång tid, via egen journalist, stått för ett drev mot mot enskild medborgare, min [...]
Sture Bergwall
RSS Matte Matik
Så kallad normbrytande konst
Från SVT kulturnyheter:Apartheid, katolicism, sex och maktDen sydafrikanska konstnären Tracey Rose undersöker helt orädd de här ämnena i performance, fotografi och film....Det sexuella våldet, Patriarkatet, den rasmässiga intoleransen och den religiösa konservatismen som fortsätter prägla det nya Sydafrika.Wow, hon är helt orädd när hon undersöker dessa ämne […]
RSS Anna Frank
ny motion 27 september 2011
Riksdagsmännen Annelie Enochson och Yvonne Andersson förbereder just nu en ny motion gällande bortförande av barn. Jag är glad att det finns de som kämpar oförtrutet för barns rätt, och för att ändra arbetssätt, lagar och rutiner för att förhindra och förebygga bortföranden. Innan vår familj drabbades för 4 år sedan, var det för mig [...]
Prenumeration via epost

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Join 83 other followers

Arkiv
Sök efter:
Jag twittrar som ingcarl

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.
Share |
Arkiv
oktober 2011
september 2011
juli 2011
maj 2011
april 2011
mars 2011
december 2010
november 2010
oktober 2010
september 2010
augusti 2010
juli 2010
juni 2010
maj 2010
april 2010
mars 2010
februari 2010
januari 2010
december 2009
november 2009
oktober 2009
augusti 2009
juli 2009
juni 2009
maj 2009
april 2009
mars 2009
februari 2009
januari 2009
Sök efter:



– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: