fredag 7 oktober 2011

Reepalu: Utvisa kriminella utan medborgarskap « Politiskt Inkorrekt

Reepalu: Utvisa kriminella utan medborgarskap « Politiskt Inkorrekt: Reepalu: Utvisa kriminella utan medborgarskap

GANGSTERSTADEN En av mångkulturens störste vurmare och den ”starke mannen” i Malmö, Ilmar Reepalu (S), kommer i dag med ett uttalande som skulle fått Aftonbladets ledarskribenter att tugga fradga om de kommit ifrån exempelvis en sverigedemokrat. Reepalu menar att fler kriminella utan svenskt medborgarskap bör utvisas, vilket i sig inte är speciellt uppseendeväckande, men med tanke på avsändaren är det näst intill en smärre sensation. Nu är frågan vilka reaktioner detta kommer att mötas av. Vågar vi gissa på en floskelfest utan dess like?

Det är efter skriverierna om situationen i Seved som Reeaplu kommer med uttalandet. En av de boende uttrycker det så här:

– Jag går aldrig ut på kvällarna längre trots att jag är en aktiv människa. Vi flyttade hit för att vi tyckte att det var kosmopolitiskt och trevligt att bo nära Möllan. Men drömmen har förvandlats till en mardröm. Hur kunde det bli så här?

Reepalu berättar att den massiva polisbevakning som sattes in i våras kombinerat med andra resurser gjorde så att det blev lugnare i området, därför hade han inte förväntat sig att läsa Sydsvenskans artikel.

– Jag vill veta vad polisen gör och varför de inte fortsätter med det arbete som var så bra i våras. Om människor är rädda och det finns gäng som har makt över området så är det självklart en polisiär uppgift att stävja brottsligheten.

Vanan trogen måste han inkludera några floskler:

– Det här är ungdomar som behöver känna att de har en framtid, men tyvärr finns det människor som står utanför samhället idag på grund av det efternamn de har.

Nu menar han dock att det är dags för hårdare tag:

– Det är också viktigt att människor som inte har svenskt medborgarskap och i högre grad begår brott blir utvisade.

SDS
SDS
PrintFriendlyShare
2011-10-07, 11:07 (uppdaterat 2011-10-07, 11:07) | Kategori(er): Asyl Migration, Inrikes, Politik, Utvisning

0
Disqus

Gilla
Dislike
and 6 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
84 kommentarer 939 gillar received
Dela på
Visar 40 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


Sanningen vinner 41 minuter sedan
Har man konstig efternamn står man alltså utanför samhället?
hahaha veckans skämt.

Hishito, Mitsubshiti, Hua-lee och likande namn finns aldrig i polisens register men väl en bra bit upp i skatteverkets register över vanliga skattebetalare.
26 people gillar det här.

IsaacWalery [Moderator] 41 minuter sedan
Otroligt att detta kommer från samma man som tyckte judarna i Malmö fick skylla sig själva, för den öppna antisemitismen, som inte öppet tog avstånd från Israels göromål...

Vet inte om det går att lita på denna mannens uttalande eller utspel. Imorgon kan det låta helt annorlunda känns det som.

Men för en gångs skull säger han något som inte är totalt idiotiskt.. det är väl bra, antar jag..
19 people gillar det här.

carinafina 16 minuter sedan som svar till IsaacWalery
IsaacWalery, läs vidare:
Reepalu, som blir förvånad (??!) när han läser om situationen på Rasmusgatan (han bor i närheten), säger att "han vill utvisa kriminella". Då trodde jag att han fått en sten i huvudet
.Men sen läste jag fortsättningen och Reepalus chickengardering, "utvisas och inte får komma tillbaka till landet under en längre tid". ????????????????????????????????????????????????????
Hur lång tid då Reepalu? En kvart?Och politikermantrat som vi hört förut till leda och leda och leda:
– Det här är ungdomar som behöver känna att de har en framtid.Gör aldrig misstaget att lita på denne man.
2 people gillar det här.

IsaacWalery [Moderator] 5 minuter sedan som svar till carinafina
Ja.. Så länge han tror att det gynnar honom så säger han vad som helst, och glömmer lätt vad han ljugit om innan. :)
Nej, jag håller med. Jag har en lastbil med salt redo när jag ska läsa något uttalande från honom..

Ja, så klart är det ungdomar som mördar och rånar, för att de inte är "sedda och förstådda".. De behöver fritidsgårdar och pingisturneringar.. Annars måste de ju råna, våldta och mörda.. Stackars gärningsmän.. Buhu! [/sarkasm]

Ja, man spyr pyttelite i munnen av sånt skitsnack..

Aguierre 31 minuter sedan
Jag vägrar, som infödd svensk, att ta något som helt ansvar för den typen av rasism som den totalt samhällsfrånvände Reepalu påvisar i efternamnsjiddret!
Ett utanförskap har mindre med efternamnet att göra än den totala oviljan att uppföra sig som folk. Oavsett situation. Sölar man sig igenom skolan med kepsen bakockfram och spelar roliga spel på den stulna mobilen i st f att insupa kunskap så har man givetvis INGEN chans på den vita lagliga arenan. Då återstår bara bidrag och kriminalitet.
Invandrare med Tyska, Ungerska och Finska efternamn klarade sig ju bra!!!!! Till och med individer med Estländska efternamn har ju lyckats hålla sig undan kriminalitet. Även om man ibland kan betrakta Reepalus hanterande av Malmö som kriminellt ur en Svensk synvinkel!
17 people gillar det här.

kirre 35 minuter sedan
Skall bli mycket intressant att se hur man tacklar Reepalus uttalanden i socialistpressen. Som jag uppfattar Reepalus uttalanden så framstår han som rasist och främlingsfientlig.
15 people gillar det här.

prillan 36 minuter sedan
Reepalu: du har odlat och gödslat ogräs i ditt växthus allt för länge för att ditt lilla trevande ska ha någon betydelse, och det lilla passus om "ungdomar" gjorde att mina skrattårar forsade så jag kortslöt tangentbordet....
12 people gillar det här.

stepstone 27 minuter sedan
Reepalu bor på Sofielund, det ligger mitt mellan Seved och Möllan. Så man kan mycket väl tänka sig att det skett en hel del kultrberikning i hans omedelbara närhet. Sent ska syndaren vakna men när det drabbar dem själva brukar till och med sådana som Reepalu reagera.
11 people gillar det här.

Mariah_Magdalena 29 minuter sedan
Reepalu, varför inte även utvisa de kriminella med dubbelt medborgarskap!?
Nu när du ändå har ett ögonblick av klarhet....
11 people gillar det här.

Sweetasplumpie 0 minuter sedan som svar till Mariah_Magdalena
Varför tillårer vi ens dubbelt medborgarskap? Vi är väl en av få länder som accepterar detta? Antingen vill man väl vara "Svensk" eller inte.

niklasr 27 minuter sedan
"– Jag går aldrig ut på kvällarna längre trots att jag är en aktiv människa. Vi flyttade hit för att vi tyckte att det var kosmopolitiskt och trevligt att bo nära Möllan. Men drömmen har förvandlats till en mardröm. Hur kunde det bli så här?"

Vilken hycklare, först så vill de uppleva den mångkultur som de vurmat för så mycket och när de väl får den så vill de inte ha den. Då får de hjärnsläpp och kan inte fatta hur det kunde bli så.
Nej, för en gångs skull så tycker jag inte synd om vederbörande utan denne får det den önskar sig.
Som jag brukar säga till min son, var försiktig med vad du önskar dig, du kan faktiskt få det!

Sedan kan vi konstatera att som vanligt så är det vårat, svenskarnas fel, att dessa utländska kriminella begår brott i Sverige. I alla fall om man skall tro rasisten Reepalu som uppenbarligen anser att dessa personer är lågt stående varelser att de inte kan belastas för sina handlingar som de undermänniskor de är utan det är vi, högtstående svenskar som inte lyckats i vårt uppdrag att ömma och lära dessa undermänniskor vad som är rätt och fel.

10 people gillar det här.

fafhrd2 39 minuter sedan
Ja helt rätt!
På tiden att politiker börja uttala sig om sanningen och inte dölja den som merparten gör. Som sagt vi vet alla om problemen men man gör ingenting åt det av någon anledning!

Nu blir det väl "rasist" stämpel på honom och snyfthistorier från tv4 och expressen och aftonbladet... För det är ju allas andras fel att det gått snett för dessa "ungdomar" vi har ju inte sett till att de har något att göra... Vänta nu, när jag var liten så sysselsatte vi oss själva med fotboll, tennis, pingis etc... Men det är kanske för mycket begärt om man ställer det kravet...
9 people gillar det här.

Imposter10 40 minuter sedan
Sent ska syndaren vakna och jag hävdar bestämt att det är genetiskt betingat...
8 people gillar det här.

lasse1 23 minuter sedan
"Det tar sig ...sa mordbrännaren"....

Idag, så kan vi läsa i Expressen... att t.o.m. Malmö´s Ilmar Reepalu börjar bli lite trött på den ständiga kriminaliteten i Malmö...Han har tydligen fått nog och samtidigt myntat om, att man borde utvisa vissa av dem.

(Som en hårdbarkad sosse skulle ha sagt på 60 -talet om det hade varit aktuellt ...
På den tiden så var ju inte heller politikerna rädda för journalister.) Det är just där, som skon klämmer till stor del idag..

Nu får vi se vad Reinfeldt säger om uttalandet....Han som så innerligt har hoppas på, att de skall kunna återanpassas och komma in på arbetsmarknaden...

Pensioner, hyror o. matpriser är alltid heta diskussionsämnen ....Men det finns inget som retar upp folk, så till den milda grad som dalt och slapphänthet mot kriminalitet o. brottslighet..

Att politikerna inte lägger örat mot marken och lyssnar.... är för mig en gåta....
De kanske har uppmärksammat Sd´s kriminalpolitik?...
7 people gillar det här.

MaxPayne2 [Moderator] 24 minuter sedan
Att utvisa de kriminella invandrarna utan uppehållstillstånd är blott en början, om än en klen sådan. De kriminella invandrare som på olika sätt bluffat sig till ett uppehållstillstånd borde också bli utvisade efter ett eventuellt avtjänat straff, och nu ska det då inte vara några slag i luften och de sen börjar komma med "ömmande skäl" eller några andra undantag, utan är de kriminella och invandrare ska de utvisas.
7 people gillar det här.

Gubbstrutt 16 minuter sedan
"Som man bäddar får man ligga" Nu, när den dåren sitter med facit i hand då för han fram en lösning som PI-skribenter tipsat om i många år. Han hade förstås "ingen aaaning" om att det kunde gå så här. Reepalu uppmuntrade till att byta ut kreativa judiska malmöbor mot kriminella muslimska malmöbor och nu kanske han bittert ångrar detta tilltag. Frågan är - har han lärt sig något av detta misstag ? Något han rent av kan lära ut till andra naiva kommunalråd ? Fan trot !
6 people gillar det här.

GudrunSpyman 24 minuter sedan
Reepalus förslag är bara ett populistiskt slag i luften. Hur stor del av kriminaliteten i Malmö begås egentligen av invandrare *utan* svenskt medborgarskap, som är så otroligt lätt att få? Detta är enbart populism i syfte att de opålästa ska fortsätta rösta rött.
6 people gillar det här.

Ted Bernard 38 minuter sedan
Undrar vad som "drabbat" honom eftersom han vänder på klacken i den här frågan? Har han eller närstående helt plötsligt drabbats av berikningen han vurmat så mycket för måntro? Det är nog inte "fifflaren" Juholt ( http://www.aftonbladet.se/nyhe... - Lika bra som Sahlin och "klipp o klistra" Marjasin ) som sparkat honom i baken i alla fall...
6 people gillar det här.

Johannes Brahe 13 minuter sedan
Det är ungefär lika sensationellt som att säga: Bilister som upprepade gånger kör ihjäl folk på fyllan bör bli av med körkortet, om de har ett sådant.

Självklart ska alla kriminella utlänningar útvisas. Även de som med mutor och lögner lyckats tillskansa sig ett s.k. medborgarskap.
5 people gillar det här.

Stasi_ministern 16 minuter sedan
Det skulle varken vara kränkande, svårt eller kostsamt att uppföra ett kontrakt mellan varje anländ flykting och Svenska staten som går ut på att man avsäger sig brottslig verksamhet i utbyte mot att få bo i sitt nya hemland.
5 people gillar det här.

Robthedroid 19 minuter sedan
Jag har fått intrycket att Reepalu ser det som sin livsuppgift att förinta allt som på något vis kan ha ett samröre med pursvenskar, ser endast detta som ett försök att gjuta lite olja på vågorna, en ny vinkling av hans gamla dimridåer.Skulle han nu mot förmodan ha fått in en smula vett i sitt PK-infekterade intellekt, så ska jag ompröva mina åsikter.
5 people gillar det här.

Salomina 24 minuter sedan
Av någon anledning så vad gäller dessa sjuklövers-politiker så har de noll förtroende för mig då de i decennier har tagit sig fram i dessa frågorna helt utan ryggrad och nu när verkligheten mer och mer kommer ikapp blandar man ena dagen sverigedemokratiska åsikter tillsammans med gamla dagars rena floskler och skitsnack och rödgröna står och lipar i kanten över "orättvisor i samhället" oavsett.
5 people gillar det här.

Staffan Sundqvist 28 minuter sedan
Aftonbladet tugga fradga? Glom det! AB har icke en rad om det så jag skickade Expressens länk till dem.
5 people gillar det här.

Lothar_von_Richthofen 34 minuter sedan
Den mannen har en ryggrad som en gummibjörn. Han får nog lov till att dricka bummbibärs saft till helgen.
5 people gillar det här.

Mariah_Magdalena 34 minuter sedan
Gissningsvis möts det av surmulen tystnad....
Journalistkåren lever ju ännu i illusionen att de kan tiga ihjäl vissa saker, och verkar ännu tro att de är envåldshärskare över nyhetsflödet.
Wake up and smell the roses!
5 people gillar det här.

sorjav 12 minuter sedan
Hur är det nu Reepalu? Ska vi tro på dig den här gången?

I februari förra året sa du: "Jag har inte varit tillräckligt informerad om den allvarliga situationen i Malmö."
Så sa du när den judiska delegationen besökte Malmö.

Nu ser jag åter igen att du är illa informerad...
I Sydsvenskan igår: "Ilmar Reepalu blir förvånad när han läser om situationen på Rasmusgatan."
Trots att du bor granne med Seved har du ingen aaaning om tillståndet där.
Verkar högst besynnerligt och som högste beslutsfattare måste du väl bli informerad av polischefen i Malmö?
4 people gillar det här.

Sanningsvaegrare 18 minuter sedan
Reepalu så väl som många andra politker som befinner sig hyfsat nära verkligheten har så klart ett helt annat medvetande än de ger sken av utan har länge spelat ett spel med ord. När de nu känner att journalister och politska centralkommitéer pga en allt mer medveten allmänhet inte längre är i position att uppbringa samma enhetliga raseri mot avvikare så spelar de på sätt och vis ett annat spel. Det som de själva tidigare--mot bättre vetande, är jag helt övertygad om--stämplade som omänsklighet och rasism att ta öht diskutera är nu ett helt OK sätt att fixa popularitet till sig själva. Ganska ynkligt, egentligen.
4 people gillar det här.

SvenJonathan 32 minuter sedan
Förhoppningsvis är det inte bara ett populistiskt utspel.

Aja man kan börja hoppas att fler politiker börjat inse allvaret i dagens problem.
4 people gillar det här.

fransolsson98 32 minuter sedan
Reepalu inser äntligen att hans politik för oss alla mot ett samhälle där ingen känner sig trygg.
Med den höga ersättningen som Reepalu uppbär varje månad från skattebetalare som inte vågar gå ut på kvällarna så borde han för länge sedan ha reagerat!
Men Reepalu och hans "kamrater" tar in allt oavsett vilka, och bara därför att han tror att dom ska rösta på honom.
Nu mister han förhoppningsvis röster, och vid valet 2014 så kommer han och övriga i 7 klövern till att reduceras kraftigt.
Väljarkåren har fått upp ögonen för alla dessa bedragare och gangstrar till politiker som enbart har egoistiska motiv för sina handlande.
Om inget händer vid kommande val, utan väljarkåren fortsätter med att rösta på alla dessa mediokra politiker så är jag säker på att Sverige inte kommer till att vara Sverige någonsin mer!
Rösta för Guds skull på SverigeDemokraterna och övertyga samt informera så många Ni någonsin kan om att läget är nu mycket kritiskt för vårt fina land Sverige.
4 people gillar det här.

Herbert1 7 minuter sedan
För sent skall syndare vakna Reepula
3 people gillar det här.

Dandersan 13 minuter sedan
Glöm inte att brottsligheten kan förklaras av socioekonomiska förhållanden säger kriminologen!
Då borde svaret bli-varför skall vi öka antalet i denna socioekonomiska belägenhet?
3 people gillar det här.

Vansterwiki 37 minuter sedan
Hans röda kollega vill att de kriminella ska stanna. Bra de i alla fall bekänner färg.

http://t.co/WSldOyFS
3 people gillar det här.

skurupsbo2004 4 minuter sedan som svar till Vansterwiki
Vilken planet lever den vänsterpartisten på?

Karina63 8 minuter sedan
Tror inte en sekund på Ilmar Reepalu!
2 people gillar det här.

Musician 8 minuter sedan
Problemet här är att Reepalu inte menar det han säger. Han har själv skapat problemen och nu vill han framstå som den starke mannen som ska lösa katastrofen. Han vill dessutom att mördarna och våldtäktsmännen ska få komma tillbaka " efter några år ". En typisk medlöpare.
2 people gillar det här.

andreasm 11 minuter sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: