måndag 17 oktober 2011

Sajten Politiskt Inkorrekt lägger ned « Sverige idag

Sajten Politiskt Inkorrekt lägger ned « Sverige idag: Sajten Politiskt Inkorrekt lägger ned

Skrivet av sverigeidag den oktober 16, 2011

Politiskt inkorrekt skriver:

”Sedan vår f d redaktörs död reducerades redaktionen kraftigt, en aktiv och drivande huvudskribent försvann vilket orsakade en närmast omänsklig arbetsbörda för de kvarstående. Faktum är att vi redan direkt efter hans död hade långt framskridna planer på att lägga ned PI men vi valde ändå att försöka fortsätta kämpa på så gott det gick. Även om vi rekryterat ett flertal nya skribenter har det aldrig funnits någon som kunnat lägga ned så pass mycket tid på PI som krävs för att upprätthålla den höga kvaliteten. De månader som PI levt vidare sedan mars får således ses som något av en ”bonus”.

/…/

Med tanke på att den 23 oktober (2008) var datumet för det allra första inlägget på PI blir det också datumet för det allra sista – den 23 oktober 2011, nästa söndag, görs det sista inlägget. Ytterligare en vecka senare, den 31:a, släcks servern ned.”

Läs mer här och här.
Gilla
Bli först att gilla denna post.

Det här inlägget gjordes oktober 16, 2011 den 1:41 e m och är arkiverad under Från andra bloggar, Inrikes övrigt. Taggad: politiskt inkorrekt. Du kan följa alla svar till detta inlägg genom RSS 2.0 kanal. Du kan Skriv ett svar, eller trackback från din egen webbplats.
Lämna ett svar
Ange din kommentar här...


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: