måndag 17 oktober 2011

Sverigedemokrat vill tvinga svenskar att acceptera ”nyanlända” i sina områden « Sverige idag

Sverigedemokrat vill tvinga svenskar att acceptera ”nyanlända” i sina områden « Sverige idag: Sverigedemokrat vill tvinga svenskar att acceptera ”nyanlända” i sina områden

Skrivet av sverigeidag den oktober 16, 2011

Sverigedemokraten Therese Borg har en underlig historia bakom sig. Förutom att hon bidragit till att på ett otrevligt sätt frysa ut Isak Nygren ur Sverigedemokraterna så har hon skrivit motioner och kommit med politiska förslag som väcker förvåning och undran.

I början av året skrev hon en motion som gick ut på att försöka få muslimska barn att umgås med svenska barn. Eller för att vända på det, hon vill tvinga svenska barn att umgås med muslimska barn. Om hennes motion skulle bli politik så skulle barnen i muslimska friskolor istället hamna i svenska skolklasser, som då blir ännu mindre svenska i våra skolor.

På Facebook har hon startat gruppen ”Sverigedemokrater mot främlingsfientlighet och rasism”. Där efterlyser hon på PK-vis debatter och förslag, men så fort något kommer med kritik eller bra förslag utesluts de automatiskt ur gruppen.

Så här kan det se ut i hennes grupp:

Vill man inte acceptera hennes extremliberala idéer så åker man ur gruppen fast man sympatiserar med SD. Debatt får inte förekomma såvida den inte leder till att man delar hennes åsikter eller rentav vill öka invandringen, som SD Falkenberg nyligen beslutade om när de röstade ja till att ta emot flyktingar. Therese säger att hon vill lagstifta så att ”nyanlända” ska tvingas bosätta sig i svenska oförstörda områden, eller som hon säger ”där jobben finns”. Jobben ska alltså gå till nyanlända, inte till svenskar i första hand. Och hon vill lagstifta om det. Sammantaget kan man säga att Therese Borg vill tvinga fler invandrare att bo i svenska än så länge oförstörda områden och de ska få jobben. Vi som röstade på SD gjorde inte det för att de skulle tvinga fler svenskar att blanda sig med ”nyanlända” utan för att vi trodde att SD vill arbeta för att stoppa invandringen och fokusera på det uppdraget de fått av väljarna. Med Therese Borgs förslag går invandringspolitiken i SD längre än den gör i etablissemangspartierna. Det är lätt att uppleva det som om SD slutför den sjuka politik som etablissemanget redan åstadkommit. Nu ska ännu fler svenskar tvingas konfronteras med ”nyanlända” och få även sina idyller förstörda. Vi hoppas att Therese Borg inte blir långvarig i SD, men tyvärr finns det tecken på att hon inte är ensam om sina extrema åsikter.
Gilla
Bli först att gilla denna post.

Det här inlägget gjordes oktober 16, 2011 den 9:48 e m och är arkiverad under sverigedemokraterna. Taggad: isak nygren, sd, therese borg. Du kan följa alla svar till detta inlägg genom RSS 2.0 kanal. Du kan Skriv ett svar, eller trackback från din egen webbplats.
Inga svar ännu till “Sverigedemokrat vill tvinga svenskar att acceptera ”nyanlända” i sina områden”

bud (@setovis) sade
Din kommentar inväntar granskning.
oktober 17, 2011 den 9:40 f m

Hör Therese Borg och hennes agenda hemma i Sverigedemokraterna ?
Svara

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: