fredag 14 oktober 2011

Våldet på Malmö sjukhus ökar « Politiskt Inkorrekt

Våldet på Malmö sjukhus ökar « Politiskt Inkorrekt: Våldet på Malmö sjukhus ökar

GANGSTERSTADEN Malmö Allmänna Sjukhus (MAS) blir en alltmer osäker och farlig plats att vistas på. Våld mellan och inom patiengrupper, knivar och andra tillhyggen som man viftar med åt personalen, okvädningsord till kvinnlig vårdpersonal som man dessutom vägrar lyssna på etc.

Nu har sjukhuset varit tvungna att bygga ett säkrare väntrum med en sluss in till själva behandlingsdelen, för tidigare rusade vissa rätt in utan att vänta på sin tur. Och om de blev tillsagda så hände det att personal blev angripen rent fysiskt. Med rätta känner sig personalen rädd och tycker ändå inte att förrändringarna är tillräckliga. T ex så är dörrarna till receptionerna inte tillräckligt skyddade.

Okvädningsorden haglar över personalen när man inte kommer in fort nog, så ofta släpper man in dessa före alla andra vilket naturligtvis väcker missnöje hos de andra patienterna. Väntrummet är låst nattetid. Säkerhetsvakter patrullerar. Dessutom har man tillgång till nödlåsningar av samtliga ingångar med bara en knapptryckning. Fönstren är försedda med pansarglas. Trots alla säkerhetsåtgärder förekommer det ändå att patienter jagar personalen i receptionen som då tvingas ta sin tillflykt i de bakre låsta delarna av akutmottagningen.

Säkerhetsansvarig Christer Skarenstam säger:

– Det har blivit stökigare med åren. Folk har inte samma respekt för vårdpersonalen längre…De brukar inte komma med ambulans utan i privatbilar. Och man vet ju inte om de som är med har vapen på sig.

Det skylls på att de bråkiga patienterna har språksvårigheter och inte känner till rutinerna på ett svenskt sjukhus.

Sunt Liv
PrintFriendlyShare
2011-10-13, 21:38 (uppdaterat 2011-10-13, 21:38) | Kategori(er): Gängkriget, Inrikes, Mångkultur, Olaga hot

0
Disqus

Gilla
Dislike
and 12 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
84 kommentarer 942 gillar received
Dela på
Visar 50 av 314 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


knoll2 2 timmar sedan
Det finns inget som helst positivt med dessa så kallade nya svenskar. Vi har aldrig tidigare behövt skydda oss som vi får göra nu. När man inte ens kan jobba på ett sjukhus utan att riskera livet har det gått för långt. Återbörda dessa människor till deras hemländer och låt Sverige få blomstra igen utan multikulti.
59 people gillar det här.

Constricktor 3 timmar sedan
"Detta lilla inlägg tillägnas helt och hållet till er 94% som gav era mandat till7-klövern"

Politikerna på 50-60 talet trots olika åsikter, så var dom hederliga och framförallt ville dom Sverige och svenskarna väl.
Nu 50 år senare så består regering och större delen av riksdagen (SD undantaget) av ett antal giriga och totalt hänsynslösa personer som med hjälp av sina vasaller (bruntungor) ute i landet gör sitt bästa för att köra ner Sverige och svenskarna i det absoluta bottenskiktet av stater på norra halvklotet.

Nu måste ni 94% som gav era mandat till dessa som är ansvariga för vad som händer i Malmö och resten av
Sverige vakna till,om inte så är detta arma land utom all räddning.
Jag lider med personalen på Malmö sjukhus och det bör ni göra också.
Väl mött 2014
65 people gillar det här.

Storskruven 2 timmar sedan
För några år sedan låg min dotter på Astrid Lindgrens barnsjukhus med diagnosen Anorexia. Det fanns då rum där familjerna kunde vara med sina barn och det fanns en TV-apparat på rullbord som kördes mellan rummen av sjuksköterskorna. När TV-apparaten vid ett tillfälle skulle flyttas från ett rum där en arabisk familj huserade så slog mannen i familjen sjuksköterskan med knytnäven i ansiktet bara för att en KVINNA flyttade TV:n. Ingen anmälan gjordes och det hela tystades helt enkelt ned. Men jag undrar än idag vad som hade hänt om JAG klippt till sjuksköterskan??????
46 people gillar det här.

fdSJ_77 4 timmar sedan
Helt otroligt att läsa artikeln. Det är mer än 350 år sedan Skåne blev svenskt och fortfarande förstår inte skåningarna rutinerna på ett svenskt sjukhus. Även om det är skillnader mellan skånska och svenska så borde inte språksvårigheterna vara så stora.
65 people gillar det här.

von_Rosen 4 timmar sedan som svar till fdSJ_77
Haha, tack för morgonens första skratt!
20 people gillar det här.

Mariah_Magdalena 4 timmar sedan
Som jag tidigare skrivit om, så är det inte heller särskilt kul att vara patient på Malmö sjukhus.
I synnerhet inte på kvinnokliniken.
Dit kommer hela släkter för att besöka, joddlande och högljudda, och då stolarna inte räcker till slår de helt sonika sej ner i intillliggande patienters sängar, där männen sedan sitter och glor närgånget på de kvinnliga patienterna.
Ingen i personalen vågar säja till, och som ensam och sjuk känner man sej själv alltför utsatt för att våga opponera sej.
Man skulle vilja fly för att få lite lugn och ro, men har ingenstans att ta vägen.
Kulturkrocken är obarmhärtig.
63 people gillar det här.

BigRoaster 3 timmar sedan
Det går idag princip inte hitta en bensinmack där man kan pumpa däcken längre med en sån där bärbar pump. Jag frågade en mackägare varför? "De snor dem". Något som var så självklart för 20 år sen.


Värst är det i områden där det är mycket invandrare. Där måste mackägarna låsa fast ALLT! Och då menar jag verkligen ALLT!
49 people gillar det här.

Vi har inte råd 4 timmar sedan
Tack Reinfeldt!
Du är ansvarig, ansvarslös som du är.
Inför temporära medborgarskap så att flyktingar måste uppföra sig väl - annars ska de ut.
Den Socialdemokratiska och numera även Reinfeldtska flatheten är katastrofal för Sverige!
58 people gillar det här.

ivadr 2 timmar sedan som svar till Vi har inte råd
Tyvärr hjälper inte temporära medborgarskap. De omvandlas automatiskt till papperslöshet den dagen de behöver dras tillbaka.
5 people gillar det här.

Sverige_Sverige_fosterland 4 timmar sedan
Är detta ett svenskt sjukhus?
Så behagar Reinfeldt anklaga oss "etniska svenskar" för att vara "barbarer" och vad har då Reinfeldt för namn på dessa invandrare i Malmö, månntro?
58 people gillar det här.

Malaccasea 3 timmar sedan som svar till Sverige_Sverige_fosterland
Han kanske kallar dom "filosofer"?
7 people gillar det här.

mattias 4 timmar sedan
Ja men varför inte se möjligheter istället för problem? Visst blir det lite tjabbalooo när folk från olika kulturer möts på en akutmottagning, men tänk så tråkigt Sverige hade varit annars! Det är berikande med impulser utifrån. Låt oss ta vara på den enorma potential som dessa nybyggare besitter. I vissa kulturer tar man faktiskt med sin kniv eller kalashnikov när man går till doktorn, och det tycker jag att vårdpersonalen borde respektera precis som man respekterar andra kulturella särdrag. Varför skall tråkiga och inskränkta svenskar alltid veta bäst??
57 people gillar det här.

LeffeF 3 timmar sedan som svar till mattias
Ja, festknivarna är alltid med när man går för att röra om lite på helgen. De ersätter numera de urgamla Baldakinen-slipsarna
4 people gillar det här.

nollttan 5 timmar sedan
Jag brukar titta på TV-programmet "112 - på liv och död" och de personer som medverkar (poliser, brandmän och sjukvårdspersonal) är genuint intresserade av sina yrken och vill verkligen göra sitt bästa för att samhället skall fungera. Detta genom att upprätthålla ordning, släcka bränder - både spontana och anlagda - samt rädda liv och lindra lidande vid olyckor.

Samtliga medverkande ger ett mycket positivt intryck och visar stor empati - och respekt - för personer som har drabbats av något elände. När jag sitter och tittar på detta så poppar ibland tanken upp att poliser, brandmän och sjukvårdspersonal utsätts för stenkastning, hot, förnedrande tillmälen etc. och allt detta utan att de får ett kraftfullt stöd från de politiker som är ansvariga för respektive yrkesgrupp.

Programmet borde även ta med de negativa händelser som dessa yrkesgrupper utsätts för och dessutom filma någon insats i t.ex. Rosengård där attacker i samband med olika insatser är vardagsmat. En sådan redovisning skulle vara mycket upplysande då man kunde få se hur personal som sänts ut för att rädda liv och egendom utsätts för överfall som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle. Jag kan inte begripa att politiker stillatigande åser detta utan att agera på ett kraftfullt sätt.
67 people gillar det här.

Pulle-Gull 4 timmar sedan som svar till nollttan
Ett mycket bra initiativ! Ett sådant inslag skulle möjligen beröra allmänheten ännu mer, och öka förståelsen för våra samhällsbärare. Men våra politiker skulle säkert glida undan som alltid brukar göra, och skylla ifrån sig på samma repetitiva floskler - "Vi ska göra allt vad vi kan för att stödja personalen!", samt: "Vi ska tillsätta en utredning och dra igång mångfaldsprojekt där brandmän och poliser åker ut och pratar med människorna i de aktuella områdena." Det är färdigpratat när man angriper andra människor, och ännu värre - personer ska rädda liv...

Här krävs istället blixtsnabba insatser och repressiva åtgärder!

Dalta eller förhandla inte med våldverkare.
Sänk straffåldern till tio år.
Ha snabba utredningar och döm kriminella ligister ännu snabbare.
Låt alla stenkastarkids förstå att stenkastning på deras medmänniskor kommer att förknippas med rejäla obehag en lång tid framöver.
Är stenkastarkidsen i behov av uppehållstillstånd så ska deras ansökning få ett omedelbart avslag.
Låt inga stenkastarkids och bilbrännarligister komma undan. Slå en järnring runt dem, och lagför samtliga.
17 people gillar det här.

Vanthemanfromsweden 1 timme sedan som svar till nollttan
Tror du Fegfeldt och Fentekolonnarna på TV4 skulle göra tillåta det??
Då skulle ju folk få reda på sanningen!!

resenaren 4 timmar sedan
Ja som det kan bära till! Vad trodde man, när man importerade Ali Baba och de 40 rövarna?
De behöver bara ställa sig vid brofästet och ropa "Sesam öppna dig" och hela det svenska bidragssystemet serveras på silverfat!
51 people gillar det här.

ANTI LSK 3 timmar sedan
Det er et økende problem at stadig flere utlendinger kommer ulovlig til Norden. Det ser ut til at menneskesmuglingen øker. Videre oppholder det seg et ukjent antall personer uten lovlig opphold i Norden. Noen har søkt asyl, fått avslag på søknaden, men unnlatt å returnere til hjemlandet. Andre har oversittet gitte frister i tillatelser, mens atter andre ikke har søkt noen tillatelse i det hele tatt. Dette innebærer at mange bor her ulovlig, og disse kan leve av ulovlig arbeid eller ved ulike former for kriminell virksomhet
Tollererne i Norge stopper bare 10 prosent av den ulovlige innvandringen, antat att det til tider kan være opp til 30 000 ulovlige innvandrere i Norge

Kriminaliteten øker og øker uten att myndighetene griper inn
I Oslo er det 4 ganger mer kriminalitet enn i New York (pr innbygger)
Fleste parten blir begått av ikke vestlige innvandrere
Dette er en skam regjeringen sitter på gjerdet , politiet har ikke ressurser, tollere har ikke ressurser samtidig oversvømmes vi av innvandrere som ødelegger Norden.

Isalamiseringen av norden har begynt
37 people gillar det här.

Kapten_Krok 10 timmar sedan
Varför fanns inte detta problemet förr när vi hade så stor massinvandring av arbetskraft på 60-70-talet?
Varför finns just detta problemet nu när vi har en så stor massinvandring av arbetskraft på 90-00-talet?

Kan jag få ett svar på det, Reinfeldt, Hägglund, Lööf, Björklund, Sahlin, Ljugholt, Westerberg och övriga tomtar?
100 people gillar det här.

Anders040 5 timmar sedan som svar till Kapten_Krok
Svar kan du säkert få av dom politker du rabblat upp men jag kan ge dig svaret, det inkorrekta svaret. Problemen på 60-70 talet fanns inte för då behövde vi arbetskraft i Sverige, dessa människor som kom på den tiden kom inte från Somalia och mellanöstern utan det var sydeuropeér,som Iatlienare, spanjorer,greker osv osv. Även från Turkiet kom en del, men dessa människor som kom då ville göra rätt för sig, det fanns inga bidragsystem för dom utan dom kom direkt till Sverige och in på en arbetsplats och fick jobba direkt, det var inte tal om sfi eller andra gynsamma bidrag.

Många av dom hade inte känt på den svenska kylan och hade inte kläder, detta fick man hjälp med men då dom inte jobbat ihop pengar till kläder så fick dom kläder i förskott och sedan när dom fick lön och kunde betala fick dom återbetala pengarna som kläderna kostat.

Många av dom var duktiga yrkesmän och det var en brist på den tiden, dom var tacksamma över att Sverige givit dom den chansen att få komma, jag vet några som är väldigt tacksamma för att dom fått komma till Sverige. På den tiden visade man också respekt och hänsyn till varandra, något som vi är fruktansvärt dåliga på idag,både vi och nysvenskar inte minst.

Behöver jag ens nämna hur det går till idag? du vet....ghetto med invandrare,inga jobb,bidrag och kränkningar till höger och vänster, man matas direkt ur svenskens händer och kraven blir större. Den sk rasismen som det gapas om idag, var var det inte då på 60-70 talet? misskötte en invandrare sig på den tiden hotade man dom med att säga vill du åka "hem" igen? sedan blev det skärpning, idag är det slapphänt och det är politikernas fel,man bjuder bara till men inga krav, då...
show more
19 people gillar det här.

brittsommar 3 timmar sedan som svar till Anders040
Kära Anders40. Du har glömt att den största invandrargruppen på 60-talet var finnarna. Även om de står oss väldigt nära så var denna invandring ett dråpslag. Och värre har det blivit. Invandringen har varit en tragedi för Sverige, från början till slut. Sluta skönmåla eländet. Det går inte att riva upp det som skett. Det finns ingen väg tillbaka för Sverige. Skall det stå poliser överallt på MAS. Som i de gamla öststaterna,, en polis i varje gathörn. Det kallades "full sysselsättning".
1 person gillar det här.

Malaccasea 2 timmar sedan som svar till Kapten_Krok
Jodå, du kan säkert få ett ganska bra svar-men inte av fega politiker. Skulle dom vara ärliga och svara riktigt
skulle dom helt och fullt stå med byxorna vid knävecken. Deras falska spel skulle totalt bli avslöjat.
Några såna rakryggade "politiker"eller andra tomtar finns inte i PK-landet Sverige. Skulle nån våga yppa något vettigt så viner partipiskan och vips rättar dom in sig i ledet.
Tragiska människor som saknar integritet och mental resning.
2 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist 4 timmar sedan som svar till Kapten_Krok
var det inte att det då mestadels var finnar som kom då körde man alltid med inte skära bara rispa o dom festade väl ganska kraftigt Vet på korsnäs där min far jobbade drack dom blåsprit

Mickemannen 1 timme sedan
Fortsätt rösta på 7-klövern ni. Hela 7-klövern vill fortsätta ta in mängder av aggressiva zigenare och kvinnoförnedrande muslimer.

Ni som verkligen vill göra något åt situationen. Rösta på SD 2014.
21 people gillar det här.

kweenkristin 4 timmar sedan
Vad har man gjort mot sitt land när sjukvårdspersonalen måste vara rädda att inte bli attackterade och fönster har blivit pansarbeklädda och sjukhuset har fått extra tjocka dörrar. Landet splittras och sammanhållningen krackelerar och tilliten håller på att försvinna samtidigt som våldet ökar.

Pengarna räcker inte till sjukvården, äldrevården, skolor m.m. utan de betalas istället som bidrag till främlingar från alla världens hörn för nu betraktar Sverige sig som ett land som skall försörja hela världen. Man intresserar sig mera att sköta om hela världens folk än sitt eget folks bästa.

Delar av landet börjar likna krigszoner och det är inte underligt när man tänker på att en väsetlig del av människor som bor där kommer från sådana platser.
43 people gillar det här.

Skandinav 9 timmar sedan
Det är som vanligt... Svenska folket har blivit galnare och galnare! Särskilt svenska män. Vi har drivit upp våldtäktsstatistiken till oanade rekord och nu visar den gemene svenske mannen att han inte ens kan uppföra sig på sjukhusen runt om i Sverige. Detta pågår för fullt och under tiden arbetar de nyanlända entreprenörerna för fullt för att hålla Sverige på fötter. Skäms svenska män! Skäms Sverige!
81 people gillar det här.

Sottis 4 timmar sedan
PK-förklaring: Det handlar om utanförskap och strukturell rasism och är bara frågan om pojkstreck. Det behövs fler fritidsgårdar.
40 people gillar det här.

Svedalahighlife 2 timmar sedan som svar till Sottis
VI HAR JU INGEN LOKAL!
8 people gillar det här.

Pulle-Gull 5 timmar sedan
Sveriges politiker tror på fullaste allvar att det räcker med några timmar på flyget, för att århundranden av hat och hämndaktioner ska försvinna. All friktion och alla oförrätter mellan olika grupperingar fortsätter nämligen även på svensk mark. Frågan är när våra politiker ska inse det också. Och sluta upp med den här gränslösa invandringen.

Sverige behöver verkligen inte ha något dåligt samvete för att människor i tredje världen har det som de har det. Vi har gjort mer än tillräckligt för världens alla flyktingar. Det är inte vi som ska skämmas, utan alla de enskilda individer som väljer att se sig som offer, och som lägger all skuld på någon annan...

Nu borde Sverige stänga gränserna helt, ett bra tag, och försöka att städa upp all denna misär i landet som många av våra nytillkomna har skapat. Malmö är på gränsen till förlorat land. Frågan är om det går att få ordning där igen. Jag är minst sagt skeptisk.

Finns inget som gör mig så förbannad som människor som inte vill se detta problemet för var det är - att de flesta oroligheter på bland annat sjukhusen uppstår på grund av en massa arga och aggressiva invandrare som inte respekterar några andra än sig själva...
46 people gillar det här.

ANTI LSK 3 timmar sedan
Det veltet inn med innvandrere fra islamske stater – med det resultat at i dag er Norden ikke til å kjenne igjen. Motsetninger og ufred har vi fått i en grad som politikerne for 30 år siden ikke kunne forestille seg. Dette er bare begynnelsen.
31 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist 2 timmar sedan som svar till ANTI LSK
Du verkar vara en klok norrman Inte en som förstörde flera bilar som lade i backen på motorvägen när han kom till backa
4 people gillar det här.

beettaan 2 timmar sedan
Jag tror att det är alla invandrade läkare som vill in på sjukhuset och arbeta men på grund av språksvårigheter blir diskriminerade och tagna för patienter...
24 people gillar det här.

Niclas7 2 timmar sedan
Hörde ni Hägglunds resonemang häromkvällen att 25 procent av vårdpersonalen har invandrarbakgrund och att vi ska vara tacksamma för det? Det han inte nämnde var att sannolikt mer än 25 procent av patienterna också har invandrarbakgrund. Det kan vem som helst som besökt ett svenskt sjukhus - särskilt i storstadsregionerna - konstatera. Alltså: den invandrade vårdpersonalen räcker inte ens till för att ta hand om de icke svenska patienterna. Så man skulle utan vidare kunna kvitta bort invandrarinslaget i vården utan att det skulle ha någon betydelse för oss etniska svenskar! Eller hur?
24 people gillar det här.

beettaan 2 timmar sedan som svar till Niclas7
För att inte tala om alla felaktiga diagnoser som ställs av läkare som inte förstår patienterna och alla vårdbiträden som inte heller förstår patienternas önskemål-vården är en katastrof.
14 people gillar det här.

rksmrgs 13 minuter sedan som svar till Niclas7
Som sagt.

veryoldfool 40 minuter sedan som svar till Niclas7
Man kan nog skilja på bakgrunder också!

Robthedroid 3 timmar sedan
Jag måste nog instämma "vi har ju så mycket att lära av islam" tex med hjälp av patienter, vapenutbildning på diverse knivtyper ink pistoler och automatvapen i väntrummet på MAS akutintag, konflikthantering på främmande språk mm.
Sen att personalen utrustas med överfallslarm mm är ju alltid skoj, själv blir jag ju glad när jag får tex en ny tjänstemobil, sen att man nu inför vintern väljer att isolera mer med hjälp av säkerhetsdörrar, skottsäkert glas mm måste ju ses som en vinst på lotto utav personal och patienter, alla vet vi ju hur kallt o dragit det kan bli nu när vintern står förr dörren. Extrapersonal för att kunna hjälpa patienter och personal mellan avdelningar är ju rena vinsten, nu kan ju ordinarie personal fokusera mer på de humanitära insatserna. Sist men inte minst.. rena personalvården att på betald arbetstid inkludera motionsträning i form av kampsportsövningar med självförsvarsinriktning.Tänk så mycket vi hade missat utan det nya multikulturellt berikade Sverige.Jag vill härmed tacka alla ansvariga politiker för den spännande, nya tid vi lever i, jag ser en trygg, positiv uppväxt för mina barn nalkas.
30 people gillar det här.

folket 2 timmar sedan
Vore det inte bättre om de byggnadskunniga nybyggarna byggde ett eget sjukhus i Rosengård? Upp med ordentliga stängsel kring området, bara. Sen kan dom få leva sina liv där, Illmar besöker väl ibland.
22 people gillar det här.

Kaka 2 timmar sedan som svar till folket
Precis, eftersom våra styrande ofta påstår att sjukvården skulle kollapsa utan invandrare så borde det inte vara något problem med personalrekryteringen heller till Rosengårds sjukhus. Nära och bra.
13 people gillar det här.

Illwillfn 14 timmar sedan
Det skylls på att de bråkiga patienterna har språksvårigheter och inte känner till rutinerna på ett svenskt sjukhus

Ja alltså, det där förstår jag. Om jag var på besök i Irak och skulle träffa någon på ett sjukhus där så skulle jag också bli jättearg om personalen inte förstod mig och det enda logiska hade då varit att hota personalen/slåss/skrika/slänga avföring...vad annars hade man kunnat göra?
105 people gillar det här.

inga olsson 45 minuter sedan
Vad är det ett samhälle vi har fått i Sverige, brevbärarna och sjukhuspersonalen ska ha överfallslarm? Får inte politikerna den här informationen eller vill de inte ta till sig den? Eller är det som den artikeln jag läste om igår, om optimister, vilken jag tyckte stämde in på Annie Lööf. Överoptimistiska personer kan ha fel på hjärnan, och trots konfrontation med hemska händelser och ouppfyllda förväntningar, är de glada och positiva. De tar dumma beslut
( 40 miljoner invandrare) och har orealistiska förväntningar. Ju mer optimister de är ( flinande) ju sämre tar de in den negativa informationen om invandringen, skottlossning, bränder, rån, stenkastning, störande av demokratiska demonstrationer, ja listan kan göras lång, men ingenting av detta anser sig Lööf är någonting att bry sig om.
10 people gillar det här.

Elbolaget 1 minut sedan som svar till inga olsson
Lööf är sinnessjuk, därom råder inga tvivel. Att vara totalt irrationell och flina hysteriskt är helt enkelt inte friskt.

resenaren 3 timmar sedan
Man kan inte säga annat än att Malmö sjukhus har fått möjligheten att ligga i frontlinjen, när det kommer till att hantera kniv och skottskador!
Kan vara bra kunskap att ha i en ev. framtida krigssituation :-)
25 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist 2 timmar sedan som svar till resenaren
håller med Personalen får mycket erfarenhet i området o det ser väl våran regering som positivt
13 people gillar det här.

hyfs 2 timmar sedan
På Malmö sjukhus, ingången til akutvårds-avdelningarna är som att komma hem till en zigenar-storfamilj. Uppåt 8-9 har sitt ständiga "boende" där - glada, högljudda, tar för sig. - Sjuka får sätta sig på annan plats ---
19 people gillar det här.

stignordlander 2 timmar sedan
Läkarna får väl använda skalpellen i självförsvar. Men det är förstås besvärligt att avlägsna en abnorm hjärna utan att såga upp skallbenet först....
19 people gillar det här.

Gustav_Vasa 14 timmar sedan
Det här är fullständigt oacceptabelt!! Sjukvårdspersonalen som är där för att hjälpa människor i nöd, ska nu alltså behöva genomgå kurser i självförsvar??! Att det skylls på språkförbistringar och okunskap om svenska sjukhus avslöjar att det är invaderare (jo rättstavat) det handlar om. Tecknen är många nu på att mångkultur aldrig aldrig någonsin kommer att fungera. När ska vi svenskar få leva i fred?
94 people gillar det här.

madeinsweden 3 timmar sedan
Sanningen är den att hela Sverige ser ut så här. I skolor, på gatot, på torg, på arbetsplatser ja överallt. Vad har hänt med svenskarna???? För så här skulle ju aldrig nysvenskarna beter sig. Om de skule gölra det beror det på rasism och det ska man aldrig acceptera då ska man slå till direkt, det är bra att göra uppror. Irono men sant så här tycker de flesta svenskar. Undrar hur länge till?
24 people gillar det här.

Periskop 3 timmar sedan som svar till madeinsweden
Orsak till den nya kulturen är att många nysvenskar kommer från länder med medeltida kultur och religion. Där är det bråk och det säger de sig fly från. Väl här vill de fortsätta med den kultur de flytt från och vill inte anpassa sig till vår.
I den medeltida kultur i länderna nysvenskarna kommer från producerar man inte en enda högteknologisk produkt. Känner du till någon?
Från dessa länder tar vi in de som våra politiker säger skall bygga det nya Sverige och ersätta svenskar som går i pension.
Är ovanstående rasistiskt eller realistiskt?
38 people gillar det här.

90wakeup90 3 timmar sedan som svar till Periskop
de är visst de som ska rädda jobben .... inga nobelpristagare heller.. jo i fredsarbete..
4 people gillar det här.

Reactions

FruSvea 1 timme sedan
From twitter
Alltså, ärligt talat, Vad f-n liknar detta?? http://t.co/3rzl6dwF"#svpol"
Tedekeroth 2 timmar sedan
From twitter
http://t.co/5dye3Ugw #svpol
AnnaFIII 2 timmar sedan
From twitter
OT, #svpol Malmö. 75 förskolebarn har evakuerats efter att råttor tagit sig in i lokalerna. Det är andra gången på e… http://t.co/SZkw96vU
SagaMp 6 timmar sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: