lördag 29 oktober 2011

Ville vara hemmafru – stämplades som nynazist - Fria Tider

Ville vara hemmafru – stämplades som nynazist - Fria Tider: Ville vara hemmafru – stämplades som nynazist
Publicerat 27 oktober 2011 kl 14:53

Media/Tyskland. Eva Herman, 52, var en gång Tysklands mest populära nyhetsankare. Men sedan hon skrivit två böcker som hyllade rollen som hemmafru valde den tyska journalistvänstern att stämpla henne - inte bara som konservativ - utan som nynazist. Nu granskar amerikanska CBN den tyska mediavänsterns agerande.
Gilla på Facebook

Det var när Eva Herman födde sitt första barn som hennes tidigare vänsterfeministiska åsikter gick i kras. Hon uttryckte att mödrar lämpligen bör vara hemma med sina barn och kommenterade samtidigt de låga födelsetalen i Tyskland, som hon påpekade att var bättre på 1930-talet.

– Det var en hemsk tid, men värden som familjen, barnen och moderskapet lyftes fram i Tredje riket och förstördes på 1960-talet, sade Eva Herman 2007. Strax efteråt fick hon sparken från sitt arbete.

Idag tror Eva Herman att Tyskland kan förändras. 68-generationen är på väg ut och de som tar över efter dem är mer dubbelt inställda till kulturmarxism och politisk korrekthet som samhällsmodell.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel
Gubbligan hängs ut, annat förtigs2 dagar sedan Svenssongalaxen

0
Disqus

Logga ut
Skriv en ny kommentar
@setovis

Image
Dela på:
Twitter

Visar 30 kommentarer

Joakim Fredriksson
Oerhört glädjande och hoppfullt att de gamla 68-tyrannerna är på väg bort från scenen.
Gilla
Svara
2 dagar sedan
29 Likes
nuvetvi
Europas befokning minskar ju med 0,7 miljoner om året medan muslimerna ökar med 35% på 20 år. Blir väl sådana desperata uttalanden då.

Hon har väl råd att vara hemma till skillnad från andra? Har inte läst hennes böcker dock.

Har du jobb ska du ut, har du inte ska du in. Det är för många över 65 i Europa tycker bostadsspekulerande Moderater, alliansare, bankdirektörer, styrelsemedlemmar, företagare och arbetande av olika slag. Men bara femtedelen över 65 i Europa mot i uvärlden, som invaderar Europa.

Hur ska de ha det, som styr oss fattiga och behövande? Varför röstar någon med dem? Månar om andra men inte sina egna och väljare. Fattiga i Sverige och Europa blir ännu fattigare medan de rika och deras barn blir rikare? Världen är fylld av gåtor.
Gilla
Svara
2 dagar sedan
7 Likes
Handskakning
Det är inte så gåtfullt när man har lärt sig hur saker och ting fungerar. Riktigt bred allmänbildning hjälper, men det krävs skärpa och lite tur att snubbla över intressant material också. Här är några bra tampar att börja nysta i, så att säga för att genomskåda matrisen:

http://www.academia.org/the-or...
https://www.flashback.org/t151...
http://gautthiod.motpol.nu/?p=...

Handskakning
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till nuvetvi
3 Likes
10020316
Apropå berikning, såg jag på texttv att Billström(M) och Tolgfors(M), båda tog ut 80.000 i bostadsbidrag/år, trots att familjen bode tillsammans i Stockholm. Det är såhär som fattigare blir fattigare och våra förebilder blir rikare.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till nuvetvi
6 Likes
Denoroligedemokraten
Om typ 50 år så kommer också kulturmarxisterna att få gå hemma - och med huckle på sig när de ska gå utomhus - när islamisterna tagit över.
Gilla
Svara
2 dagar sedan
29 Likes
HataSvenskMedia
Kulturmarxisterna kommer inte att få pensionspengar av mig i alla fall.
Gilla
Svara
2 dagar sedan
19 Likes
hollandska
Det kommer nog inte att finnas pensionspengar åt kulturmarxisterna. De får skylla sig själva, de har ju gjort allt för importera fler och fler pensionsräddare, som i realitet har ätit upp nuvarande pensionärers pengar och dessutom ser till att det inte kommer att finnas pengar till pensioner i framtiden.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till HataSvenskMedia
7 Likes
MetalHeadViking
Om några år lär de (68-vänstern) inte vara så dominanta. De de har fortfarande en del återväxt. Och de lär hålla en del maktpositioner. Men internet har brutit deras monopol.

Vi ser senast med "Petzäll-hacket" att de kommer inte undan med sina "false flag" attacker längre.
Gilla
Svara
2 dagar sedan
29 Likes
10020316
Såg idag på Aktuellt, att Sydsvenska nu måste skära ned med 80 personer. Det känns som lite dominoeffekt.(skadeglädje)
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till MetalHeadViking
11 Likes
Sovhjärnan
Bloggen Muslimska Friskolan kallar blaskan med rätta fär islamiseringstidning. Må dom gå under i blod och lidande för att parafrasera en viss ond korean.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till 10020316
4 Likes
Johan Björnsson, En äkta man attraheras av 18-åriga tjejer
Sanningsministerierna runt om i Europa skyr inga medel i sin ljugarpropaganda. De smutskastar folk, kommer med falska anklagelser, förnekar fakta, samt ljuger.. Se här t ex hur Aftonbladet vänder bak- och fram på sanningen; http://johanbjornsson.blogspot...


Angående det här med att få folk i Europa att sluta äta kött pga någon påstådd klimatfråga, handlar enbart om att överrösa oss med än mer påtvingad skuld- och skamkänslor. Då är vi lättare att kontrollera; http://johanbjornsson.blogspot...

Angående det här med att försöka införa en global koldioxid-skatt, så är det hela en stor vetenskaplig bluff, som flera gånger har motbevisats (men som den sionistiska median inte skriver om naturligtvis). Det hela är som att typ beskatta luft, bokstavligt talat. Det handlar enbart om att få oss att känna än mer skuld, samt att få in ytterligare mer skattepengar till New World Order.

Sök på nätet om carbon tax fraud för att läsa mer om det. Alex Jones och vaken.se har belyst ämnet.
Gilla
Svara
2 dagar sedan
14 Likes
hollandska
Intressanta fakta om Libyen som PK media döljer. Verkar som Libyerna hamnar ur elden i askan. Liksom i Tunisien, kommer väl Islamistiska partier att få flest röster i Libyen. Kanske det inte blir lika lätt som vargarna i väst väntar sig att sko sig på Libyens olja. Man kan ju hoppas.

Det som kan få mig att sluta äta kött, är endast den inhumana behandling djuren får. Mår illa när jag ser hur en del behandlar djur.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till Johan Björnsson
6 Likes
bowlaren
Reinfeldt är också emot att Svenska kvinnor ska bli hemmafruar, i Reinfeldts Sverige ska alla jobba, trots att vi nu har den högsta arbetslöshet vi någonsin har haft, hur tänker Reinfeldt ?
http://svenssonsfunderingar.wo...
Gilla
Svara
2 dagar sedan
24 Likes
Tjadden, En person som är född in i politiken, enär min Far var politiker. En naturlig nationalist som står upp för sitt land och folk.
Hur tänker Reinfeldt?
Enkelt att räkna ut när hans två hjärnceller aktiveras så bildas det totala kaoset i hans hjärna oćh politiken blir därefter, ett enda stort kaos!
Gilla
Svara
2 dagar sedan
som svar till bowlaren
12 Likes
bakhtiyor
the more people work the more money "THEY" get. When you all get it? People we're being slaves.
Gilla
Svara
2 dagar sedan
5 Likes
MartinA
Mod och ärlighet går ofta hand i hand.
Gilla
Svara
2 dagar sedan
15 Likes
hollandska
Hoppas verkligen att Eva Herman har rätt att 68-generationen är på väg ut. Dessa äckliga vänsterfeminister är en bidragande orsak till dagens moraliska förfall. På 60-talet var det en klappjakt på mödrar som tog hand om sina egna barn. De kallades parasiter. Men tog man hand om grannens barn, så var man plötsligt värdig medborgare. Är glad för att en del svenska tjejer numera vill vara hemma och ta hand om sina barn. De borde få bra ekonomisk stöd från samhället för sin insats.
Gilla
Svara
1 dag sedan
17 Likes
Handskakning
Eva Herman har dessbättre helt rätt. Det syns på en uppsjö sätt i vardagen, bara man håller ögonen öppna och lyssnar på vad folk säger. Givetvis har de yngre generationerna (åtminstone utanför storstäderna) en hel hop reaktionära tecken, men även hos vissa äldre börjar sprickorna i tron på lögnverken att synas. Den naturliga ordningen kommer att återställas, oavsett om det överlevande batikpacket vrider armlederna av sig i frustration.

Handskakning
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till hollandska
10 Likes
Rauken
Eva ger uttryck för mycket sunda uppfattningar när der gäller att ta hand om det uppväxande släktet. Det naturligaste borde vara att modern är hemma vid barnet, så har det alltid varit och det ligger nerärvt i våra gener sen miljontals år tillbaka.

Det är först på senare tid som kvinnan tvingats ut i förvärvslivet. Här i Sverige var Palme den drivande kraften för att kvinnor skulle förvärvsarbeta.

Samtidigt med att kvinnor började arbeta så startades u-hjälpen, det som nu kallas intenationellt bistånd.
Det verkar nästa som biståndet var den främsta orsaken för att man ville ha ut fler i arbetslivet för att dra in pengar till statskassan.

Det var ungefär vid den tiden Sverige började fungfera som hela vänster-världen socialhjälp. Palme hade nämligen många kompisar bland Afrikas, Latin- och Sydmerikas dåvarande vänster-diktatorer. De skulle gödas med svenska skattepengar i olika, ofta helt dödfödda, biståndsprojekt såvida de inte blev pengar till dyra sportbilar för en del suspekta ledare som inte var så nogräknade.

Så har vi sedan valt att fortsätta att föra en förslösande utrikes politik mot tredje världen. Vi har under decennier på så sätt förslösat tusentals miljarder, samt dragit på oss en gigantisk statskuld och som detta inte var nog så dränerade regeringen Persson AP-fonderna på 345 miljarder kronor, som nu hjälper till att försämra pensionerna nu och för all framtid.

Detta har skadat skattermoralen och skapat en svart ekonomisk sektor som ingen rår på, men som ändå är viktig för mångas överlevnad och därför inte helt oviktig, utom då naturligtvis för statskassan.
Men bättre med pengarna i madrassen än att de hamnar i nåt suspekt projekt på en annan kontinent.
Gilla
Svara
1 dag sedan
9 Likes
10020316
Betänk att vi ju i alla fall värnar om de somaliska mammornas möjligheter att vara hemmamammor, då dom kan få upp till 2200 dagar retroaktivt, när dom kommer hit.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till Rauken
6 Likes
Elbolaget
2200 dagar retroaktiv? Vad säger du? Har du någon referens till det?
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till 10020316
3 Likes
Cavatus, I blog in English for international readers on cavatus's blog, but also in Swedish for my compartriots on aktualia.wordpress.com
Ja, de får hela föräldraledigheten för varje barn retroaktivt, och kan på så sätt vara hemma i flera år. Det råkade Maud O försäga sig om i en bisats en gång när hon tyckte att invandrarkvinnor arbetade för lite.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till Elbolaget
2 Likes
Cavatus, I blog in English for international readers on cavatus's blog, but also in Swedish for my compartriots on aktualia.wordpress.com
Här är länken som bekräftar det jag sa:
http://www.corren.se/asikter/l...
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till Cavatus
2 Likes
sancteric
Måtte sextioåttagenerationen dö och deras förvridna åsikter med dem.Saknade av ingen!
Gilla
Svara
1 dag sedan
22 Likes
Rauken
Det kunde inte sägas bättre. Den taken är du inte ensam om.
Gilla
Svara
1 dag sedan
som svar till sancteric
1 Gilla
Tjadden, En person som är född in i politiken, enär min Far var politiker. En naturlig nationalist som står upp för sitt land och folk.
Både det tyska och svenska samhället saknar de flesta "social intelligens" (den främsta av de 7 intelligenserna) och därefter kommer sådana händelser till stånd som Eva Herman råkat ut för.
Alltså det handlar om brist på social intelligens hos hennes belackare.
Gilla
Svara
1 dag sedan
7 Likes
Elbolaget
Politisk korrekthet är ingenting annat än ett folkmordsförsök. Låt oss se till att det stannar vid försök.

Gilla
Svara
1 dag sedan
14 Likes
kalle008
Hon har ju fullständigt rätt. Om kvinnan är hemma och uppfostrar barnen tills de är 1 - 12 år så blir barnen bättre samhällsmedborgare. Men hon ska föda i tidiga 20-åren, så hon kan jobba sedan.
Gilla
Svara
23 timmar sedan
1 Gilla
lundabo58
Jag har följt den här storyn från början, såg även det tyska program där hon deltog, och där genus-hysterikerna vädrade blod.

Slutsats: Helt fucking sanslöst :( ...Vi har inte ens kommit i närheten av detta här. Men som man säger: Tyskland igår brukar tyvärr bli Sverige idag (trots alla som slår sig för bröstet o leker anti-tyska)
Gilla
Svara
22 timmar sedan
Adolfuz
Ja i Sverige vill 53% vara hemmamammor.
De har insett att de blev lurade av vänstern och tokliberalerna.

Barn har i alla tider behövt en mor och far samt en sammanhållen familj, inte ointresserade dagiskärringar, stimmiga fritids eller flockmentalitetens grabb- och tjejgäng.

Vänstern är alltid helt vriden i sin debatt teknik och borde bara bemötas med kulor.
Gilla
Svara


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: