torsdag 3 november 2011

Charlie Hebdo, Theo van Gogh, 2/11 = muslimsk censur/förtryck « Avpixlat

Charlie Hebdo, Theo van Gogh, 2/11 = muslimsk censur/förtryck « Avpixlat: Charlie Hebdo, Theo van Gogh, 2/11 = muslimsk censur/förtryck

small logoSwedishShare

ISLAM Som vi kan se i annan post på Avpixlat idag brandbombades den satiriska veckotidningen Charlie Hebdo i Paris natten till idag. Samtidigt distribuerades veckans nummer över hela Frankrike där profeten Muhammed tillfälligt övertagit chefredaktörsrollen och tidningen blivit Sharia Hebdo för en vecka.

Tidningens chefredaktör, som kallar sig Charb, konstaterar att tidningen inte kan komma ut på ett tag, men att man inte tänker ge upp. Charlie Hebdo grundades 1970 och brukar driva med det mesta som har med politik och religion att göra.

På Charlie Hebdos hackade hemsida lades bilderna ovan ut och som det brukar vara sägs allah vara stor. Uppenbarligen är han dock inte så stor att han tål vare sig satir, humor, elakheter eller banal drift med sig själv, sin budbärare eller sitt budskap. Självironi? Nej; det är inget för en sann muslim. Ayatollah Khomeini sa i sin snuskiga bok om när, var och hur muslimska män kan och får idka sex:

En islamistisk regim måste vara seriös inom vart område. Det finns inga skämt inom islam. Det finns ingen humor i islam. Det finns inget skoj i islam.

“Du får hundra piskrapp om du inte skrattar ihjäl dig” säger profeten Muhammed i karikatyren på Sharia Hebdos framsida denna vecka.

Pilutta dej, ayatollan! Se på bilden och bli upprörd. Liksom, får man hoppas, alla islamofiler i Sverige som är beredda att sälja ut våra traditioner, vår kultur, vår humor för att inte “kränka” personer som bekänner sig till den förtryckande muslimska religionen/politiska åskådningen.

Enligt Sveriges PK-medias företrädare borde anonyma sajter som Avpixlat, eller tidigare PI, inte få existera. Det är svårt att tro att de bekymrar sig det minsta för det som har drabbat Charlie Hebdo och vad det potentiellt kan medföra vad gäller tryck- och yttrandefrihet i Europa. Det förefaller inte som om de upprörs nämnvärt heller när SD:s politiker utsätts för attentat som kan vara livshotande. Den underjordiska Samizdat-kulturen i Sverige lär vara tvungen att frodas allteftersom de islamistiska extremisterna i Europa generellt vinner mark.

Snapphanen påminner om att det är idag sju år sedan Theo van Gogh mördades på öppen gata i Amsterdam av en islamistisk terrorist på grund av filmen han gjorde till ett manus skrivet av Ayan Hirsi Ali om förtrycket av kvinnor i islam; Submission. En dag som denna känns det mer betydelsefullt och viktigare än någonsin att internet ger anonyma skribenter och sajter möjlighet att uttrycka sitt avståndstagande gentemot förtryckande ideologier som islam.

Källor:

Snaphanen
Death By 100 Papercuts
Wikipedia: Samizdat
Print Friendly
Share
2011-11-02, 19:06 (uppdaterat 2011-11-02, 19:06) | Kategori(er): Brott, Islam/religion, Media, Politik, Utrikes, Video

0
Disqus

Gilla
Dislike
and 21 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
87 kommentarer 986 gillar received
Dela på
Visar 55 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Andersonskan 17 timmar sedan
Muslimerna låter inte gräset gro under sandalerna - tur för svenska pk-media att de har lärt sig visa respekt.
9 people gillar det här.

MysteriousPhantom Top 10 17 timmar sedan
Islam accepterar inte yttrandefrihet och demokratin,de accepterar inte de människor som står upp emot islam,de accepterar inga andra kulturer än sig själva...medlemmar från islam är sådana hycklare kanske de största hycklarna i världen,ja näst efter Helin och Mattsson förstås...

Islam tål icke att någon skämtar med dem och om någon så ändå gör,ja då åker handskarna av och det blir terror för hela slanten,så fungerar islam...
20 people gillar det här.

10020316 12 timmar sedan som svar till MysteriousPhantom
Men Freddan har ju intygat att islam är fredens religion! Han kan väl inte stå och ljuga oss rätt upp i ansiktet?
5 people gillar det här.

MaxPayne2 Moderator Top 10 17 timmar sedan
I sedvanlig ordning visar islam sitt hatiska, våldsdyrkande ansikte, när de inte försöker ljuga oss fulla med att islam är "den mest kärleksfulla och toleranta religionen i världen". Men taqqyia ska ju också få plats i islam.

Det är oroväckande egentligen hur lite massmedia bryr sig över detta dåd. Det visar ju hur hänsynslösa islamisterna är, hur de försöker styra och påverka det fria ordet. Men å andra sidan sett, när massmedia knappt lyfter på ögonbrynen för alla andra våldsdåd som sker i islams namn är det väl inte så viktigt att en tidning blir bombad, eller? Jan Helin, vad tycker du?

Inte undra på att vi vill vara anonyma på denna sida när man kan riskera att bli utsatt av muslimska terrorister för att vi kritiserar deras religion. AFA är ett gissel, men muslimska terrorister är ändå värre. Men ingen kan/vågar/vill kritisera dem öppet, mycket för att man är orolig för att bomber ska börja brisera omkring en. Men samtidigt är det så otroligt viktigt att vi gör det, så att vi i framtiden kan resa oss ur stoftet och borsta väck islam från Europa. Ska araberna bo här, då får de konvertera och börja bidra till vårt samhälle, inte parasitera och kräva att vi ska anpassa oss till dem.
44 people gillar det här.

ledsenfarmor 15 timmar sedan som svar till MaxPayne2
Mycket bra sagt Max
Inte varit hemma idag. Skulle sätta mig och kopiera texterna på låten: Tystas ner, som finns här, och sätta samman dem till ett brev som jag ska skicka till granskningsnämden.
Det som kommit in under dessa timmar, gjorde mig förskräckt.
Vad händer i Sverige och i Europa?
Det börjar bli mycket otäckt att leva överhuvudtaget, som en kristiskt tänkande person.
Tysta mig kommer de aldrig att göra.
Förlåt att jag lade ut texten lite.
14 people gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 15 timmar sedan som svar till MaxPayne2
Du har rätt, vi måste borsta bort islam från Europa, städa bort detta tusenåriga damm som förkväver ett grönskande vitalt Europa. Det går inte att acceptera det utrymme som islam får som religion med den agenda islam använder. Det är ingen skillnad på islamsk terror och Rote Arme Fraktion. Islams våld och terror mot oliktänkande placerar denna lära i samma nisch som RAF och det sämsta av Tyskland under 30 och 40-talen, dessa läror accepterar ingen idag, varför acceptera islam?
10 people gillar det här.

Talibananas 17 timmar sedan
Islam, den humorbefriade religionen, den bakåtsträvande och själakrympande religionen!?
15 people gillar det här.

Sunngifu 14 timmar sedan som svar till Talibananas
Islam är en mental farsot som slår ut alla högre hjärnfunktioner.
7 people gillar det här.

Kapten_Krok Top 10 17 timmar sedan
Jag älskar när dom driver med muhammed och islam, tyvärr är det för få som gör det.
Jag skulle vilja att hela Europas media gick ut samtidigt för att statuera ett exempel så dom begriper någon gång att så här är det och så här blir det i västlig civilisation. Take it or leave it.

Sen önskar jag Hebdo lycka till med återuppbyggnad och fortsatt satir.
26 people gillar det här.

veryoldfool 2 timmar sedan som svar till Kapten_Krok
Jag misstänker att HEBDO kommer att få en hel del hjälp med återupbyggandet. Dock troligen av anonyma donatorer - det är ju bevisligen riskfyllt att skylta med namn.
1 person gillar det här.

Isilmaril 17 timmar sedan
"En islamistisk regim måste vara seriös inom vart område. Det finns inga skämt inom islam. Det finns ingen humor i islam. Det finns inget skoj i islam."

Det menar du inte, Khomeini. Mångkultur är ju jätteskoj, fråga bara Annie Lööf (mitt nya hatobjekt)!
14 people gillar det här.

Jonas Petersson Top 10 17 timmar sedan
Jag skulle vilja beställa ett exemplar och översätta det till Svenska.
8 people gillar det här.

kalleskaviar 17 timmar sedan
Kanske årets smartaste försäkringsbedrägeri?
2 people gillar det här.

shark_y 17 timmar sedan
Till alla politiker och andra svenskar som påstår att det inte pågår en islamifiering i Sverige;

Hur börjar en islamifiering? Vilka är de första tecknen vi skulle se om Sverige höll på att bli islamifierat?
11 people gillar det här.

qnos 16 timmar sedan
Helt i min smak; ge inte upp, aldrig någonsin ( vilket var det enda budskap Churchill hade en gång till avgångsklassen i sin gamla skola ) Never give in ! Mera satir och humor, det har i historien alltid visat sig vara ett oslagbart vapen mot allehanda galningar.
15 people gillar det här.

walborg 16 timmar sedan
Gick å köpa Wetergaard söta små muggar på länken En muhammed med turban å en bomb :).Pengarna går till Westergaard..
Køb et krus, støt Kurt Westergaard og det frie ord

19. september 2011 - artikel af Sapphos redaktion


Kurt Westergaards berømte tegning af Muhammed med bomben i turbanen - nu på krus.
11 people gillar det här.

nordtomta 15 timmar sedan som svar till walborg
De är väldigt fina; har köpt för att ge bort i Jul-klapp. Finns också på Trykkefrihedsselskabets hemsida och på Snaphanen.
5 people gillar det här.

AnnaF3 Top 10 16 timmar sedan
#svpol
"Fredens religion", kan det finnas mer missvisande namn?
18 people gillar det här.

kjellan11 13 timmar sedan som svar till AnnaF3
Du glömde att det även är kärlekens religion
1 person gillar det här.

konrad gunnarsson 10 timmar sedan som svar till kjellan11
OCH att du får älska (med) 4 på en gång fast efter varann (enligt Den Heliga Koranen)! De har det lyxigt, muslimerna. Mycket få av dem sysslar med månggifte numera, det är för dyrt. Enbart i Sverige kan man skilja sig borgerligt och gifta om sig 4 gånger och fortsätta få betalt för alla.....
1 person gillar det här.

SVF68 16 timmar sedan
Bra förstasida, men Lars rondellhundar var bättre ! Jag väntar ivrigt på resten av tidningen.
8 people gillar det här.

Sidious 16 timmar sedan
Jo man undrar ju lite varför de är konstant sura och otrevliga hela tiden. Visst finns kusingiften och annat skit bakom men denna vidriga äckelreligion lär ju få vilken frisk människa som helst att uppträda på ett sjukligt sätt.
1 person gillar det här.

kjellan11 13 timmar sedan som svar till Sidious
Sidious visst är det kusingifte men jag tror även det är syskongifte o en man som blivit änkling kan nog gifta sig med sin dotter så det är nog inte så konstigt att dom är som dom är ordentligt inavlade. Sverige bör tillåta syskongifte bland muslimer liksom hela EU efter så där 30 år så löser många problem sig självt
1 person gillar det här.

Jonas Petersson Top 10 16 timmar sedan
Usch, idag var ingen bra dag att läsa svensk media, så mycket ignorerande av riktiga nyheter och så mycket skit om Herr Assange och hans icke-användande av kondom.

Vill ha mer information om detta fallet istället. Men yttrandefriheten är väl inte så viktig längre i Sverige när huckle-människorna tar över.

http://swedenconfidential.word...
10 people gillar det här.

Helmer_Bryd 16 timmar sedan
Bra jobbat AP. Men det borde vara fler som håller det fria ordets fana högt i dessa tider av mörker och undfallenhet.
Skäms gammelmedia! Hur känns det inne på era unkna redaktioner idag egentligen?
11 people gillar det här.

—► Klicka ◄— 15 timmar sedan
Allahu Akbar betyder inte "Gud är stor", det betyder "Gud är större" (på ett värre sätt än Deutschland Über Alles). Något EXPO alltså sannerligen borde klassa som ett "Muslim-makt" -uttryck, iom att dom pratar om 'Vit' dito.

Och vad betyder det då? Jo, det betyder att Allah är större/övertrumfar alla andra auktoriteter, såsom t.ex. "mänsklig lag".
14 people gillar det här.

HA2010 15 timmar sedan
Här har vi ett urval på svenska tidningar som ej någonsin (?) kommer att brandbombas:
Aftonbladet,DN, Expressen,SvD. Komplettera gärna med egna tips!
2 people gillar det här.

Anna Svensson Top 10 15 timmar sedan
och dessa människor anklagar oss i tid och otid för att vara rasister och för diskriminering! jag håller med Michael Coren: "håll käften" och så skulle jag vilja tillägga: åk hem och lämna oss ifred
9 people gillar det här.

HA2010 15 timmar sedan
Ett litet urval på svenska tidningar som aldrig(?) kommer att brandbombas:
Aftonbladdret, Sexpressen, Dagens Nydravel och Svenska Dagblaskan.
Komplettera gärna med egna tips!
1 person gillar det här.

smokehead 14 timmar sedan
Precis som en vattendroppe kunde slå ut de hemska varelser i War of the worlds så är kanske receptet just humor vapnet mot ondskan vi lever med.
1 person gillar det här.

bubbasse 11 timmar sedan som svar till smokehead
Ja för vi kan ju aldrig slå dom på sin hemmaplan med hot, våld, förbud, bannor, polisstater, massmord, etc. Vi ska inte ens försöka.

Men dom verkar få panik av humor. Humor är en biprodukt av självständigt tänkande. 100% västerländskt.
1 person gillar det här.

konrad gunnarsson 10 timmar sedan som svar till smokehead
Om vi alla, vid synen av en islamist, brast ut i ett asgarv, skulle de möjligtvis till slut dra upp sina tältbarduner och lasta kamelerna. Att bli förlöjligad och utskrattad är det värsta som kan hända en muslim från arabvärlden, Afghanistan eller Pakistan. Därav den eviga fiendskapen mot Israel i modern tid, då israelerna gett dem så mycket stryk att de enbart kan tillfredsställas med att döda alla judar. Tragiskt men sant.
1 person gillar det här.

LLuke 14 timmar sedan
Det bästa med Muhammed äää- äääär? Ska vi se här nu. Hmmm?

Muhammed, den gode Muhammed halshugger och gör en religion att erövra mänskligheten med genom lögner hot och våld.

Men visst hade han humor: 72 brudar ni vet.
2 people gillar det här.

nuvetvi 14 timmar sedan
Inte undra på att Guillou och andra säger att det är farligare att kritisera kristna och kristendomen än islam. Han vågar inte kritisera islam. Se hur det blir! Samma som med kommunismen och sovjet och det innan.
2 people gillar det här.

smokehead 14 timmar sedan
Hur mkt skit klarar en normalt funtad människa egentligen
2 people gillar det här.

Markus Valiant 14 timmar sedan
Man kan väl anta att detta dåd är utfört av ideologin islams anhängare, eller hur?

Ibland känns det nästan som att många av ideologin islams anhängare faktiskt är väldigt rättrogna sin ideologi och dess påbud. Varför skulle de annars utföra dåd som dessa?

Vad betyder det för alla oss andra? Vi andra som enligt ideologin islam är skyldiga människor? Hur kommer vår framtid se ut i ett samhälle där denna utveckling ständigt stegras?
2 people gillar det här.

Anders 14 timmar sedan
Detta kommer vi att få se även i Sverige, det är så Islamistiska grupper svarar (med våld) !Hade Islamisterna haft mandat i Sverige idag så hade Sveriges kyrkor och kulturarv rivits en efter en. Med denna takt av Islamisering så går den kristna Svensken de Egyptiska kopternas öde till mötes i ett framtida Sverige.

Vi ses som orena, otrogna, som islamist behöver man inte ta hänsyn till oss.
Tvärtom så ska vi bekämpas enligt deras Kuran.

Jag kulle vilja se KP media i en TV-debatt där dom bjuder in Sveriges Imamer och ställer dessa obekväma frågor direkt till dem.
6 people gillar det här.

ddayperspective 14 timmar sedan
Jag begriper inte hur svenska "journalister" (med få undantag) orkar genomleva en dag till i sitt yrke när de hamnat så oerhört långt borta ifrån vad som bar fram dem i sin granskande journalistik förr? Hur ser självmordsstatistiken bland journalister ut? Ökat?
2 people gillar det här.

chris01 14 timmar sedan
Det är helt omöjligt att tolerera det förakt som majoriteten av våra svenska politiker visar för våra grundläggande värderingar och för vårt västerländska arv.

Hur kan Sveriges utveckling främjas när:

- Yttrande-, åsikts- och tryckfriheten begränsas, inte minst genom hot och våld
- Könssegregering införs och kvinnan tillåts underordnas mannen
- Stadsdelar, t o m hela städer, förslummas och styrs av kriminella
- Utbildningsnivån försämras
- Gigantiskt bidragsberoende permanentas
- Underhåll, vård och omsorg ständigt blir föremål för nedskärningar
- Ägande och arbetstillfällen flyttas utomlands

Tänk när t o m riksdagspensionerna påverkas...
4 people gillar det här.

konrad gunnarsson 10 timmar sedan som svar till chris01
Den dagen riksdagspensionerna måste reduceras har vi sett PK-attityder för sista gången...
2 people gillar det här.

gurrasigge 13 timmar sedan
Islam är ett stort skämt hela det. Muhammed var ett skämt till människa/"profet", ett riktigt dåligt sådant. Koranen är ett skämt som på tok för många har valt att ta på allvar och allah är inte ens ett skämt då han inte existerar. Frågan är dock om ska skratta eller gråta åt det.
3 people gillar det här.

Shakanda 13 timmar sedan
Ja.det är pinsamt att folk inte kan läsa innantill, skaffa sig en egen uppfattning utan hjärntvättas av islam vars enda budskap är ta kål på orena och begår våldsbrott i under islams namn, det är pinsamt de säger sig vara Gudfruktiga, snarare går de mr devils väg än guds

codatronca 13 timmar sedan
Härlig bild på kroknäsan och pedofilen Muhammed !!! Mera sånt !!!

Askguden 13 timmar sedan
Äntligen, bra artikel AV!
Bra jobbat och snokat!
4 people gillar det här.

Michael 13 timmar sedan
Ännu en hälsning från "the religion of peace" http://thereligionofpeace.com/
3 people gillar det här.

sven 13 timmar sedan
Krigets religion visar sin bästa sida.
2 people gillar det här.

soleniwest 12 timmar sedan
När ska Europas folk fatta att Islam ÄR det största hotet mot demokratin sen nazismen?

Islam är en nationalistisk (den islamska nationen, kalifatet) och auktoritär politisk fascistideologi med religiösa inslag.

Ja tycker faktiskt att Islam bör förbjudas.

Det första som bör göras, är att inte längre tillåta att den klassas som religion, och därmed inte längre kan husera fritt under religionsfrihetens skydd.
3 people gillar det här.

BannlysHedersmord 12 timmar sedan
No good butt-allah

hahahah, det är kul att vara dyslektisk ibland.

BaconPiskan 11 timmar sedan
En droppe olja förstör 1000 liter vatten. Hur mycket kan en Waberi i riksdagen förstöra för Sverige?
1 person gillar det här.

bubbasse 11 timmar sedan
Hellre 10 tefatstroende, 10 helbredagdagörare, 10 kristallterapeuter, 10 tarotläsare och allt annat än en enda muslim. För vad är skillnaden? Deras påverkan på en av vårt samhälles grundvalar, yttrandefriheten.

Jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på vad som händer. Så få människor håller uppe rätten att yttra sig, tyvärr mig själv inräknad.

Tack och lov att någon fortfarande orkar och törs skoja med muslimerna. Dessa totalt humorbefriade människor bör få en rejäl dos av humor -- en västerländsk mirakelmedicin! Hjälper mot dystra tankar, fanatism, självmordstendenser och skapar perspektiv på tillvaron. Perfekt!
1 person gillar det här.

konrad gunnarsson 11 timmar sedan
Rekommendation: Om du inte tycker andra skäl finns att lära dig franska, "Charlie Hebdo" är det definitiva skälet! Kan (kunde förr iaf) beställas genom Pressbyrån! Spring och köp!
1 person gillar det här.

MetalHeadViking 10 timmar sedan
Och vi minns alla vad sossen Jens Orback sa efter det att Theo van Gogh mördades.....

no2islam 5 timmar sedan
Surrender: appeasing Islam, sacrificing freedom
By Bruce Bawer
http://books.google.com/books?...

Tomas O'Maely 5 timmar sedan
Islam är inte bara en unken, hatisk, våldsam, föråldrad, lögnaktig, odemokratisk, korkad och kvinnofientlig religion, den är skittråkig också.
4 people gillar det här.

snitcher 5 timmar sedan
Missar verkligen samtliga tidningar i sverige denna nyhet? Undra om de först läser om det för att sedan tänka : Detta skall vi INTE skriva om ...

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: