torsdag 3 november 2011

Norska kvinnor beväpnar sig « Avpixlat

Norska kvinnor beväpnar sig « Avpixlat: Norska kvinnor beväpnar sig

NORSKA VÅLDTÄKTSEPIDEMIN Den skenande våldtäktsepidemin i vårt grannland, vars gärningsmän svenska journalister försöker tysta ned och orsaker svenska “experter” försöker skylla på Anders Behring Breivik (läs mer här), har nu gått så långt att Oslos kvinnor börjat beväpna sig.

I butiken Pentagon Army i Oslo, som säljer militära överskottsvaror, är knivar väldigt populära numera. Butiksinnehavaren Roy Skjønneborg säger till VG att de ofta försöker avråda kvinnor från att beväpna sig med knivar då de kan sluta som mördare. En försvarsspray som sprutar färg är däremot slutsåld.

Även andra butiker vittnar om en stor åtgång av liknande varor i Oslo där 49 överfallsvåldtäkter anmälts hittills i år, varav samtliga utom 2-3 utförts av icke-västliga invandrare. Under 2010 var motsvarande siffra 24.

Natten mot söndag blev en kvinna i 20-årsåldern våldtagen, två män har anhållits för överfallet. En är norsk medborgare med srilankesisk bakgrund och “svensk” med iransk bakgrund. Samtidigt blev ytterligare en kvinna i 20-årsåldern våldtagen av en norrman som hon var på dejt med. På lördag kväll anhölls fem unga män från Afghanistan och Pakistan för att ha trakasserat två flickor.

TV 2

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: