torsdag 3 november 2011

TT mörkar om norska våldtäktsepidemin « Avpixlat

TT mörkar om norska våldtäktsepidemin « Avpixlat: TT mörkar om norska våldtäktsepidemin

NORSKA VÅLDTÄKTSEPIDEMIN Att svensk media över huvud taget skriver om den norska våldtäktsepidemin får betraktas som ett litet mirakel i sig, dock visar det sig att man – föga förvånande – är väldigt selektiv i rapporteringen. Medan norsk media pekar på att samtliga överfallsvåldtäkter i Oslo under de senaste fem åren, och nästan alla hittills även i år, begåtts av icke-västliga invandrare nämns inte ett ord om detta i TT:s artikel som återges av bland annat Svenska Dagbladet och DN, trots att man citerar och länkar till just dessa artiklar.

I artikeln står att den norska justitieminister kallat till krismöte i kölvattnet av den skenande våldtäktsepidemin, något som såväl PI som Avpixlat tagit upp otaliga gånger.

Efter 49 överfallsvåldtäkter i Oslo hittills i år har Norges justitieminister Knut Storberget (AP) kallat olika polismyndigheter till krismöte på fredag. Alla resurser måste nu sättas in för att stoppa våldtäktsvågen, sade han på tisdagen.

Länkar finns till två artiklar i norska tidningar, en i VG och en i Aftenposten.

I den första finns bland annat detta citat:

- Det kan ikke underslås at mange av gjerningsmennene har en annen etnisk bakgrunn med et kritikkverdig kvinnesyn, sier Oktay Dahl til Aftenposten.

Anders Behring Breivik

Självklart måste även en svensk blanda sig i för att ytterligare röra till det hela, denna gång en pedagogikprofessor och våldsforskare, dock enbart i DN:s version:

Den svenske pedagogikprofessorn och våldsforskaren Peter Gill säger till tidningen Vårt Land att våldtäktsvågen kan ha samband med terrordåden den 22 juli. Överfallen kan vara ett utslag av maskulin aggression. Anders Behring Breiviks handlingar kan ha triggat andra att överskrida gränser, säger han.

– Det är ren spekulation, men om ökningen av överfallsvåldtäkter i Oslo inte visar sig tillfällig, så kan det finnas ett samband med det Breivik gjorde, säger Gill.

Vad Gill inte verkar medveten om är att denna epidemi pågått under flera år och har hela tiden eskalerat, långt innan Breiviks vansinnesdåd utfördes.

Åter igen kan man alltså konstatera att svensk media censurerar och undviker de lite mer “svåra” frågorna, även så det gäller fakta som diskuteras fullt öppet i våra grannländer. Avpixlat har varit i kontakt med Alexandra Hernadi på SvD som inte anser att etnicitet är en tungt vägande faktor i den norska våldtäktsepidemin och att “enstaka politiker gör utspel är inte en del av nyhetshändelsen som sådan”, trots att det knappt sagts något från politiskt håll utan de norska journalisterna gjort sitt jobb – i stark kontrast till sina svenska kollegor.

SvD
DN
Print Friendly
Share
2011-11-02, 13:16 (uppdaterat 2011-11-02, 13:42) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Media, Utrikes

0
Disqus

Gilla
Dislike
and 30 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
87 kommentarer 986 gillar received
Dela på
Visar 80 av 124 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


lundabo58 21 timmar sedan
En bekant var i nordnorge förra veckan och han berättade att norsk media var sprängfyllt av rapporter om detta, och etniciteten på de misstänkta var inget som sopades under mattan.
83 people gillar det här.

Isotop92 15 timmar sedan som svar till lundabo58
Nej tro f.n det. De Norska journalisterna verkar ha druckit betydligt mindre rödtjut till skillnad från Hottentottarna inom Svensk media. Det här har passerat löjeväckande.
8 people gillar det här.

Kapten_Krok Top 10 21 timmar sedan
Där sjönk SvD i mina ögon. Jag som tyckt att dom iaf var ok. Skrämmande propaganda.
Skamligt att dom får kalla sig journalister när dom inte gör det jobbet.
56 people gillar det här.

Kapten_Krok Top 10 21 timmar sedan
Vi borde byta ut varenda redaktion i Sverige och sätta in lämpliga personer som vill göra jobbet dom lärde sig. Verkar som dom har alzheimer allihop. Man skäms över svensk press och media.
91 people gillar det här.

Jonas Petersson Top 10 21 timmar sedan
De kanske borde skriva lite om gärningsmännen i de hundratals överfallsvåldtäkterna MENA-kräken begår i Sverige också.
28 people gillar det här.

Novisan 20 timmar sedan som svar till Jonas Petersson
Eller be norsk media göra det, dem har ju ha fattat grejen, OCH är villiga att förmedla den!
3 people gillar det här.

DexterSverige 21 timmar sedan
SVT Text kör en alternativ variant på desinformation i detta ämne, och har fiskat fram någon gubbe som påstår att våldtäktsepidemin är Breviks fel.

Man undrar om det finns gränser för hur hårt dessa propagandister kan slå knut på sig själva för att undvika pudelns kärna.
47 people gillar det här.

Kollen 18 timmar sedan som svar till DexterSverige
Det fanns väl ett kort inslag på TV - ettan eller fyran - idag. Men inte med ett ord nämnde man vilka som var gärningsmännen!. Nyhetsförmedlare? Bha!.
5 people gillar det här.

MysteriousPhantom Top 10 21 timmar sedan
SVD som tillhör PK-Maffian skulle såklart aldrig i livet skriva ut vilka det är som begår nästan alla våldtäkter..utan det ska mörkas och skrivas omskrivningar så att inget når allmänheten.
52 people gillar det här.

Tjaffsaren 21 timmar sedan
"Om jag ska ge råd till någon så ska det vara till oss män. Vi bör följa
flickorna hem och ta ansvar. Det är män som äger problemet och som är
förövare"
Oss män...vad är det för skitsnack. Det handlar om MENAS stenåldersmän och inte oss män. De är bara steget över homo erectus i sin utveckling. VI nordiska män har 50000 år av utveckling från dessa cave dwellers.
Det finns heller inget som säger att MENA kvinnorna som faktisk har del i att deras söner gör som de gör inte är medskyldiga. Och vi gör något...vi tar avstånd från importen av dessa element, men det är tydligen fel. Vi ska istället äga skulden för vad dessa gör och sedan börja gå med våra kvinnor överallt precis som de gör i MENA länder.
63 people gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 19 timmar sedan som svar till Tjaffsaren
Kalla dem inte MÄN!!!
10 people gillar det här.

Anna Svensson Top 10 20 timmar sedan
vad är denne Gill för forskare? hans slutledningsförmåga är ju rent skrattretande. Vem utlyser hans jobb och vad har han i lön- samt vem är det som står för hans lön? Det blir ju värre och värre med de s k experterna
37 people gillar det här.

greycape 20 timmar sedan
Är den svenske pedagogikprofessorn och våldsforskaren Peter Gill på riktigt? Det var den mest långsökta, mest desinformerade slutsatsen någon skulle kunna komma med. Med tanke på att våldtäkterna har pågått på detta vis i flera år tidigare än utöya verkar han inte ens veta om. Mycket bra research du gjort där Peter!
32 people gillar det här.

Husar Miklos 20 timmar sedan
Dessa "experter" borde verkligen inte kallas experter.. väldigt få av de är pålästa
18 people gillar det här.

Van Tomen 20 timmar sedan
Eftersom det var SD´s fel att Breivik gjorde det han gjorde är det ju indirekt SD som är ansvariga för våldtäktsvågen också.
82 people gillar det här.

Kollen 19 timmar sedan som svar till Van Tomen
Dessutom hade väl Breivik dessa mörka tankar innan SD fanns till?.
6 people gillar det här.

mittmotto 20 timmar sedan
Åter igen så visar det sig att TT inte är annat än en PK styrd nyhetsförmedlare där sanningen skall censureras eller korrigeras så att det blir PK korrekt.

Förtroendet för hela det svenska media samhället har verkligen nått in i en djup förtroendekris, som återspeglar sig i att Svenska journalister har bland det lägsta förtroendet i samhället.

Men sanningen kommer på sikt att vinna och ve dom som står där i lögnernas dynga.
33 people gillar det här.

Kollen 18 timmar sedan som svar till mittmotto
T o m Lukatjenko i Vitryssland blir sannolikt avundsjuk på hur Sveriges PK-maffia hanterar demokratin,yttrandefriheten och censuren i en demokratur!. Där har han myyyyycket att lära!.
7 people gillar det här.

Kalasmannen 20 timmar sedan
Hahahahaha det som hänt de senaste 5 åren beror på vad som hände den 22 juli i år. Det är en konklusion att bita i. Professor.....pah!
83 people gillar det här.

gl40 20 timmar sedan
"Våldsforskare",det var en ny variant,Men då borde han ha fullt upp med jobb i Sverige.Inte svamla om Norge,dom sköter det säkert bättre själva.
53 people gillar det här.

Michael_Karlsson 20 timmar sedan
vad är Peter Gill för en tomte?
hur har han fått sitt jobb?
en lapp i ett cornflakespaket
29 people gillar det här.

denaknakejsarna 20 timmar sedan
Jag tror tamigf*n inte mina ögon. Givetvis ska Breivik vara roten till detta också.
Son of Sam fick order från grannens hund och professor Gill tror att män triggas till att överfalla kvinnor pga dåden den 22 juli. Bevare oss för våldtäktsmän - och professorer.
111 people gillar det här.

Sanningen vinner Top 10 19 timmar sedan som svar till denaknakejsarna
Jasså Brevik, jag som trodde det var USA's fel och Israel's fel och SD's fel.
Konstigt.
24 people gillar det här.

janh8 13 timmar sedan som svar till denaknakejsarna
Høg utbildning ær inte synonymt med alminnelig vett !
8 people gillar det här.

greycape 20 timmar sedan
Det är alltid dessa väl valda "experter" de använder som säger det de vill höra, vilket ofta inte går ihop med vad de flesta andra experter säger. *host* Jan Hjärpe *host*
26 people gillar det här.

HerrLogIQ 20 timmar sedan
Pedagogikprofessorn bör genomgå en sinnesundersökning.
61 people gillar det här.

kalle008 20 timmar sedan
Inte nog med det.

Gill för ett resonmang av typen "antalet självmordsfall i Stockhol ökar i takt med utbyggnaden av tunnelbanan"; ett påstående värdigt AB och Expressen.
28 people gillar det här.

Tjaffsaren 20 timmar sedan
Så MENA män skulle börjat våldta norska jäntor för att det ABB gjorde ......jösses. En professor sa ni.....hur sjutton gick det till.
41 people gillar det här.

Michael_Karlsson 20 timmar sedan
hur kan DN citera vad denna stolle säger
37 people gillar det här.

MaxPayne2 Moderator Top 10 20 timmar sedan
Jahapp, där satt den. Det är Breiviks fel. Konstigt att de inte nämde SD i samma veva, SD är ju annars skyldiga till i princip allt.

Snälle lille Gill, när du läser detta, försök att förstå att Breivik är ett enskilt fall. Han hade en helt annan agenda. Han är djupt mentalt störd och hans handlingar får stå för honom. Våldtäkterna är MENA-männens sätt att visa sin otroliga arrogans för det nya värdlandet. De anser sig stå över oss "kuffar" och vill demonstrera det genom våldtäkt. Och det är något de har ägnat sig åt i princip sedan de började komma hit. Försök inte tala om för oss att ett äpple är en apelsin.

De är rätt lustiga egentligen, dessa professorer som försöker ljuga och dölja sanningen. Sarnecki, och nu då Gill. Uppenbarligen har de inte fått studera statistik när de läste på högskolan, men väl hur man ska dupera ett folk. Eller iaf försöka...
20 people gillar det här.

Michael_Karlsson 20 timmar sedan
en expert är en person som kan förhindra andra att använda sunt förnuft
14 people gillar det här.

Allanoskar 20 timmar sedan
Att nämna den verkliga förklaringen, främmande kulturer som appliceras i nordisk dito, är förstås inte att tänka på, vare sig för PK-DN eller PK-professorn. Svensk media och akademi är en orgie i mörkning och hyckleri.

7 people gillar det här.

Gorbynr1 20 timmar sedan
HERRE GUD!!! Det var det mest korkade, lögnaktiga, och verklighets frånvända jag någonsin läst. Denna Gill tar begreppet smörja till en helt ny nivå. Vad ska man säga, e våra journalister och profesorer lobotomerade eller?
10 people gillar det här.

rksmrgs 20 timmar sedan
Förstår jag rätt om alltså Peter Gill menar att Breiviks dåd har inspirerat våldsbenägna män att angripa norska kvinnor? hans tes är alltså (för att vara helt tydlig): "MENA-män våldtar norska kvinnor som hämnd för att Breivik sprängt och skjutit!"

Hör Peter Gill verkligen hemma i möblerade rum? Borde inte han spärras in i ett väldigt avskiljt, lugnt, skyddat boende där han varken kan skada sig själv eller andra?
13 people gillar det här.

ddayperspective 20 timmar sedan
Gill gillar jag inte... Frågan är om han bara är oinformerad eller politisk korrekt? Som "pedagogikprofessor" och "våldsforskare" lär han nog ha sålt sin "oberoende själ" för länge sen till det politiskt korrekta etablissemanget och att företrädare för den sortens människor också finns representerade hos SvD är naturligtvis tragiskt eftersom annars SvD har en nykter syn på islamisterna genom eminte Per Gudmundson, en äkta journalist som tidningen kommer att ha mycket att tack för...
6 people gillar det här.

Leo 20 timmar sedan
DN ar patetisk med sin vinklade och censurerande taktik.Dessutom utan skrupler ger dom ut rena fantasi-bedomningar fran nagon som inte har nagon som helst vetskap av fakta.I detta fall Peter Gill. Det blir allt varre, dag for dag ser det ut som! Peter Gill kunde val i allafall som egenskap av expert kolla in norsk massmedia forst , aven kontakta norsk Polis i Oslo for accurat information innan han gor sin fantasi-kommentar! Det skulle sett battre ut bade for honom som for DN`s trovardighet som nyhetsmedia.
8 people gillar det här.

gl40 20 timmar sedan
Om dom nödvändigtvis måste censurera,så kan dom väl inte hitta nån lämpligare "tomte" än Peter Gill.Det är så genomskinligt,att ett barn förstår att det är bluff och båg.
4 people gillar det här.

Frilansare 20 timmar sedan
Peter Gill kan inte vara riktigt frisk! Vad f-n har Breivik med invandrares våldtäkter att göra?!
12 people gillar det här.

Emigranten 20 timmar sedan
Mona Sahlin satt i Morgon Soffan i morse och beklagade sig över att det inte är fler som kritiserar SD, på grund av Anders Breiviks terrordåd!
11 people gillar det här.

izzySw 20 timmar sedan
Skulle det begås en våldtäkt av en etnisk Norsk kan jag garantera att han kommer i Svenska tidningar med bild och allt.
Hur kan Alexandra Hernadi förneka det faktum som Norsk media uttrycker?
Och att nämna ABB i sammanhanget är bara för att förvirra och ytterligare försöka lägga skulden på invandringskritiska. Måtte dessa Svenska s.k. journalister och deras arbetsgivare dö svältdöden p.g.a. minskad efterfrågan av deras lögner.
7 people gillar det här.

AnnaF3 Top 10 20 timmar sedan
#svpol astrologi har starkare inslag av vetenskap än pedagogikprofessorn och våldsforskaren Peter Gills åsikter.
6 people gillar det här.

1Trigger2 20 timmar sedan
De är med all säkerhet medvetna om verkligheten. Per Gudmunson blev ju t om mordhotad när han refererade til den norska statistiken. Förtigande av fakta är lika lögnaktigt som det de skriver.

I de fall där inte islamisterna med våld och förföljeser utför sina illgärningar så hjälper svensk politrukmedia med till resterande åsiktförtryck.
7 people gillar det här.

Novisan 20 timmar sedan
Ynkliga svenska media som INTE vågar/kan/får/vill/fattar/har kurage att kunna skriva det som nu norska medier tar upp!

Inte förvånande, fast sandlådenivån har ju höjts ett snäpp iom att dem länkar till norska tidningar iaf.....men det är väl mest för att ha ryggen fri och kunna säga att "det var inte VI som sa det"!
7 people gillar det här.

Emigranten 20 timmar sedan
Det kommer aldrig att publiceras något negativt om invandringen i Sverige i PK-Media!
Om ni inte har märkt det så har framförallt SVT gått på offensiven och börjat producera program som är till för att genom propaganda indoktrinera Svenskar att tycka bra om islam och muslimer!
18 people gillar det här.

Tjaffsaren 20 timmar sedan
Denna professor har tydligen varit framme tidigare och påstått att svenskarna har en våldskultur vilket skulle förklara den ökade våldsbrottsligheten..
Bla lyfter han att barn läser bamse. Jösses vilken insnöad människa.
9 people gillar det här.

Mufti 20 timmar sedan
Jepp våldtäktsepidemiernas fader är alltid terrordåd...
2 people gillar det här.

Berit 20 timmar sedan
Några kanske får det till att det är svenska våldtäktsmän som härjar i Oslo. Förövarna kan ju ha bott i Sverige tidigare och då är de per automatik svenskar.
6 people gillar det här.

Tizona 20 timmar sedan
Tyvärr så tror jag att han mycket väl var medveten både om att "epidemin" pågått i åratal och att det ser än värre ut i Sverige. Antagligen satt han och myste belåtet efteråt och tänkte förnöjt att nu kommer nog SD indirekt få skulden även för våldtäkterna vilket säkerligen gör hans position ännu lite tryggare. Att säga sanningen kan ju hota den privilligerade position han åtnjuter så lögnen har nog blivit till ren rutin för honom. Kanske har han rentav levt i lögn så länge att han själv börjat tro på det han säger.
3 people gillar det här.

niblic 20 timmar sedan
Gosh! Denne Gill kommer att gå långt, tro mig. Nu åstadkommer han att akademiker kommer att t.o.m slå svenska journalister i tävlan om att ha minst förtroende hos svenska folket. Grattis, alla akademiska institutioner. Snart får ni svårt med finansiera era omogna lögnhalsar.
3 people gillar det här.

Novisan 20 timmar sedan
Hur kan man vara så fruktansvärt imbecill att man spekulerar, som herr Gill(ar-olika), att det kan finnas ett samband mellan våldtäkterna i Norge och Anders Breivik.....det är synd om människan!
8 people gillar det här.

efflab 20 timmar sedan
Skrattretande att man drar paralleller till Breivik tom angående detta!
3 people gillar det här.

bryggar´n anders 20 timmar sedan
när ska allmänheten vakna ur sin ängla sömn
varför är det så farligt att berätta vilka som är förövare här i sverige
4 people gillar det här.

zuperBuzz 20 timmar sedan
Man kan ju tro att Peter Gill inte finns i verkligheten......
Tyvärr gör han det...
Han är pedagogikprofessor på Högskolan i Gävle.
Bild finns här: http://www.skolverket.se/skolu...
2 people gillar det här.

lundabo58 20 timmar sedan
Den här "professor" Gill menar alltså på fullt allvar att 5 års eskalerande överfallsvåldtäkter ska förklaras med en händelse för tre månader sedan(!?) Var hittar svensk media alla dessa "experter" och stollar? ...man kan nästan tro att vissa vårdavdelningars dörrar står på vid gavel.

Och svd:s Hernandi anser inte "att etnicitet är en tungt vägande faktor", när det är den huvudsakliga faktorn enligt både norsk polis och media ...milda makter!

Ännu ett lågvattenmärke för gammelmedia
6 people gillar det här.

kri3 20 timmar sedan
DN har en länk på högersidan.. " rätta artikeln"

Jag föreslår att vi lämnar in varsin rättelse...
2 people gillar det här.

Kapten_Krok Top 10 20 timmar sedan
Peter Gill kan inte vara vid sina sinnens fulla bruk. Menar han att det inte fanns våldtäkter utförda av invandrare före ABB-dådet? Han Gill missat ta sina tabletter eller?
8 people gillar det här.

Pretor_Alarm 20 timmar sedan
Svenska medier består av korkade lågutbildade människor.
1 person gillar det här.

kri3 20 timmar sedan
Som vanligt vågar inte GP ha kommentarer påslaget.. undra varför..
1 person gillar det här.

popeyesweden 20 timmar sedan
"- Det kan ikke underslås at mange av gjerningsmennene har en annen etnisk bakgrunn med et kritikkverdig kvinnesyn, sier Oktay Dahl til Aftenposten."
Det säger väl nästan allt. Det är naturligtvis på samma sätt i Sverige, men här vill man inte låta befolkningen höra eller läsa om sanningen. Tragiskt !

Hur står det till herr Gill ?
Hans bedömningar saknar både vett och sans ! Det finns ingen substans i det han säger alls.
1 person gillar det här.

Kapten_Krok Top 10 20 timmar sedan
Vi får iaf bevis varje dag att sista idioten inte är född än....
8 people gillar det här.

Tizona 20 timmar sedan
Peter Gill arbetar tyligen på högskolan i Gävle, finns på mail: peter.gilll@hig.se .
I egenskap av offentlig tjänsteman är han skyldig att svara på frågor från allmänheten så skicka honom gärna ett mail och fråga hur han kommit fram till sina fantastiska slutsatser.

http://www.hig.se/Ext/Sv/Organ...

1 person gillar det här.

Sweetasplumpie 20 timmar sedan
Professor i pedagogik verkar det som.

Nån som kan förklara vad som menas med detta?
http://www.nt.se/nyheter/artik...
1 person gillar det här.

Kapten_Krok Top 10 20 timmar sedan
Herr Gill är nog lika mycket pedagogikprofessor och våldsforskare som Refaat El Sayed hade en Doktorshatt.
7 people gillar det här.

Shakanda 20 timmar sedan
Svensk media, journalister, politiker, antirasister gör som strutsen, stoppar huvudet i sanden
för då behöver de inte se verkligheten, utan gör om dem.
Om de inte ser, hör förstår, upplever så finns inga sådana våldtäktsproblem och
så drabbar det inte dem, för de har skyddade liv, boende mm
De räknar säkert med svinn och det är ok, så länge de slipper undan själva
1 person gillar det här.

Berit 20 timmar sedan
Gammelmedia rapporterar inte om mångkulturens negativa effekter förrän de har hittat en passande vinkel. Även om det kan bli hur galet som helst med experter som pratar strunt.

(Varför försvann min förra kommentar? Inget pop-up-fönster om moderering. Andras kommentarer har också bra försvunnit. Mysko.)
1 person gillar det här.

lundabo58 20 timmar sedan som svar till Berit
Det är Disqus som flippar ut idag med fördröjd uppdatering. Gå högst upp på "Sortera efter:" och välj de olika alternativen, så ser du att antalet kommentarer varierar beroende på valt alternativ.
1 person gillar det här.

Berit 19 timmar sedan som svar till lundabo58
Tack för förklaringen. Ser nu att det diffar beroende på sorteringen.
1 person gillar det här.

Shakanda 20 timmar sedan
Det är ju bra om grannländerna tar upp både, vålds, terrorist, våldtäkts mm problematik och redovisar korrekt %, för vårt lands journalistik, mm är icke korrekt och mera enkelriktad, ensidig och vänds tvärtom, så sjukt blir friskt, fel blir rätt, moral blir omoral, etik vv mm
Då kan samtliga framstå själva som icke rasister och slipper dessutom ha mixmaxfolket nära sig
1 person gillar det här.

nitohu 20 timmar sedan
Man borde faktiskt kunna stämma etablerad media som utger sig för att rapportera sanningen.Men inte gör det.För falsk marknadsföring , för en att sälja en bristfällig/felaktig produkt eller nåt annat.
9 people gillar det här.

sorjav 20 timmar sedan
Det finns alltid någon misslyckad profssor som prostituerar sig för massmedia.
En dag i strålglansen som motsats till en dag på en dammig akademisk institution!
4 people gillar det här.

BannlysHedersmord 20 timmar sedan
Det är orättvist mot Breivik att han ska få skulden för allting som går fel i Norge, trots att han begick massmord.

Breivik borde inte få skulden för vad muslimer (som är 100x mer vidriga än Breivik) ställer till med.
5 people gillar det här.

Engelbrektsmarschen 20 timmar sedan
Vi behöver ha kris-möten här i Sverige också, flera gånger om.
3 people gillar det här.

Sweetasplumpie 20 timmar sedan
Nån som fattar vad pedagogikproffesorn menar?

http://www.nt.se/nyheter/artik...
1 person gillar det här.

s_k_m 19 timmar sedan
Det er ikke bare tilfeldige politikere som har pekt på etnisitet:

* Oslos ordfører har tatt til orde for lukked asylmottak
* Politiets fellesforbund har bedt om lukkede asylmottak
* Oslo-politiet har sagt at det overveldende flertall av overfallsvoldtekter begås av personer med innvandrerbakgrunn
* Halvparten av alle dømt for overfallsvoldtekt har søkt om asyl på et tidspunkt
* Norges mest kjente debattant med somalisk bakgrunn har sagt hun er tryggere med Ola enn Ali bak seg på nattestid.
9 people gillar det här.

danneb 19 timmar sedan
Jag är oändligt tacksam över att Pi funnits och att Avpixlat finns, övriga medier i Sverige borde åtalas för att de med en klar agenda arbetar för att förstöra landet. Hur kan det få fortsätta?

Förstår att det är en tuff uppgift, men saknar verkligen mer fakta, foto, namn m.m. om enskilda gärningsmän som begår brott eller uppmanar till detsamma i Sverige. Detta är viktigt som en ögonöppnare för allmänheten och för att vara en motpol till det som övriga media spyr ut varje dag i veckan..

Muslimer för idag ett krig mot väst, ett krig som de med våra politikers och medias hjälp håller på att vinna. De använder våld, hot och vår egen lagstiftning emot oss med stor framgång. Under tiden fokuserar vi på ännu en Muhammed som "tvingas" tillbaka till sitt hemland och måste lämna alla sina kompisar med samma namn, självklart finns det också en kompis med svenskt namn som tycker att detta är fruktansvärt! Det är ett fantastiskt upplägg som inte kunde planerats bättre, vi fortsätter vara naiva och tittar på ett enstaka fall här och där medan De flyttar fram sina positioner i raketfart.

Om ett fåtal år har detta gått så långt att det inte längre går att stoppa, Sverige som var ett av världens bästa länder kommer att vara ett minne blott. När dina barn och barnbarn frågar dig hur det kunde bli så och vad du gjorde, vad blir ditt svar?
12 people gillar det här.

SM811 19 timmar sedan
"Alexandra Hernadi på SvD som inte anser att etnicitet är en tungt vägande faktor"
Det hon säger skulle vara lika dumt som att påsta..
Om nästan alla olyckor sker med Volvobilar så skulle det inte vara av värde att veta detta?
Hur dum får man vara?
14 people gillar det här.

Dante3 19 timmar sedan
Är det nånting som INTE kan kopplas till Breivik...?
8 people gillar det här.

tornuggleman 19 timmar sedan
Precis som vanligt.
Men då den svenska allmänheten generellt bara läser eller hör TT:s välregisserade nyheter, för att efter Rapport titta på "Dans-Bettan" eller "Mat-Sture", har få något hum om verkligheten.
Men för oss som läser o hör annat än TT-maffians propaganda-nyheter eller vilka är fast i i något av alla de Svenska gettona, ter sig verkligheten annorlunda.
Bääää.
Som en flock får, styrs svenskarnas åsikter o uppfattningar.

Antingen är människor naiva idioter, eller så är TT-maffian smartare än vad man tror.
Själv utesluter jag det sistnämnda.
Jag hör ju andra människor i mitt umgänge som ser denna indoktrinering som den enda riktiga sanningen.
Men alla våldtagna kvinnor/flickor har släkt o vänner, vilka ändrar uppfattning så fort något hänt.
Med den takten våra muslimska "skandinaver" berikar "otrogna" kvinnor med sina snedvridna uppfattningar, lär SD med sina "kusin-partier" snart vara enda alternativet.

Jag är så trött på denna form av åsiktsförtryck man nu bedriver i just Sverige.
11 people gillar det här.

Helmer_Bryd 19 timmar sedan
I Norge stödjer man sig på statisktisk fakta och presenterar den utan censur.
I Sverige letar man upp någon för deras syften tillförlitlig "forskare" som fritt får fabulera kring någon kvasikoppling till Breivik.
Denna skrämmande nivå på "journalistik" är dessvärre vad stora delar av svenska folket tvingas hålla tillgodo med.
Hur ska då vi någonsin få ordning på sakernas tillstånd med denna avart till tredje statsmakt.
12 people gillar det här.

KHMER 19 timmar sedan
Man förstår inte hur journalistkåren står ut. Såg en blänkare i DN om den norska våldtäktsvågen och läste artikeln. Den som läser Avpixlat håller sig uppdaterad. Fem års våldtäktsstatistik kan inte förklaras med Anders Breviks terrordåd mot oskyldiga ungdomar. Detta har diskuterats länge på PI och nu på Avpixlat. Vi har alla kunnat se inslag från norska TV.

Jag skulle faktiskt skämmas om jag vore professor om jag satte två våldsutsatta grupper(mördade ungdomar och våldtagna kvinnor) som att den ena kunde förklaras mot den andra och att frågan därmed inte behövde belysas på ett annat sätt. Och lika mycket borde journalisterna skämmas.

Finns det ingen kvinna bland dessa som säger att våldtäkter är oacceptabelt och att om det finns strukturella mönster så måste strukterna brytas och det med kraft och tydlighet.

Hur kommer det sig att de blivit så fega?
5 people gillar det här.

Reactions

Bjornhassel 18 timmar sedan
From twitter 2 more retweets from AnnaFIII PeterKarlsson3
RT @Sverigevakna: Att TT mörkar om norska våldtäktsepidemin, gör väl alla kvinnor glada? #svpol http://t.co/cbDv3DbE
Sverigevakna 18 timmar sedan
From twitter
Att TT mörkar om norska våldtäktsepidemin, gör väl alla kvinnor glada? #svpol http://t.co/cbDv3DbE
Sverigevakna 18 timmar sedan
From twitter
Att TT mörkar om norska våldtäktsepidemin gör väl alla kvinna glada. http://t.co/cbDv3DbE


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: