torsdag 29 december 2011

Borlänge kommun vägrar redovisa invandringskostnader

Borlänge kommun vägrar redovisa invandringskostnader
Det finns tre anledningar till varför detta vansinne fortsätter. Innan jag nämner punkterna så fråga er varför ingen kräver att industriländer som Japan och Sydkorea ska "blandas upp". Eller att de länder i Sydamerika som i dag är tämligen framgångsrika ska "blandas upp". Fråga er också om konflikterna i världen verkligen har ökat så enormt under de senaste 20 - 30 åren.

1. Svensk självgodhet, men detta var nog mest under sjuttio- och åttiotalet.

2. Reinfeldt projicerar sin egen släktbakgrund på hela Sverige. Ja, han tyckte ju själv att det var typiskt svenskt att en svart man och ett baltiskt hembiträde blandade sig. Det innebär i Reinfeldts värld att alla kan bli svenskar, även de som kommer hit för att bedriva terrorism.

3. Någon utomstående som håller i trådarna. Det finns teorier om att Frankrike är boven i drama, eftersom de allierade sig med arabstater för att själva kunna bli en stormakt igen efter andra världskriget (DeGaulle var avundsjuk på USA). Man menar också att betalningen för 1973 års oljekris skedde i form av arabisk invasion till Europa.
Andra menar att Bilderberggruppen vill sänka Västvärlden och införa en sorts "Världsregering". Ja, George Soros och David Rockefeller har ju inte hycklat i frågan. Det intressanta med Bilderberggruppen är att när många av världens mest inflytelserika personer träffas en gång per år så skriver nästan inga svenska tidningar om det, precis som nästan inga svenska tidningar skrev om när vi fick en ny grundlag för drygt ett år sedan.
EU:s ordförande har också sagt att "Nationalstaten är död". Så det kan också vara så att EU är boven i dramat.

Inga kommentarer: