lördag 31 december 2011

Danmarks statsminister uppmanar islamister flytta från landet « Avpixlat

Danmarks statsminister uppmanar islamister flytta från landet « Avpixlat: Danmarks statsminister uppmanar islamister flytta från landet

DANMARK I ett tal på partikongresssen uppmanade Danmarks nya socialdemokratiska statsminister Helle Thorning-Schmidt alla muslimska fundamentalister att flytta från landet.

Thorning-Schmidt riktade i talet skarp kritik mot salafister och andrda extrema grupper:

Om man vill införa shariazoner i Danmark så är det kanske lättare och bättre för alla parter om man i stället tar sig till ett av de länder som är inrättade som en enda stor shariazon. Till salafisterna och andra grupper som har en samhällsnedbrytande karaktär är budskapet från den nya regeringen tydligt och klart: ni förstör för de många unga som vill bli en del av det danska samhället.

Statsministern gav därmed sitt stöd för den kritik som utrikesminister Villy Sövndal (SF) och social- och integrationsminister Karen Hækkerup (S) tidigare riktat mot de religiösa grupperingar som enligt en rapport från Integrationsministeriet är ett växande problem i Danmark.

Samtidigt aviserade Schmidt en i övrigt mjukare linje i migrationspolitiken jämfört med den tidigare borgerliga regeringen stödd av Dansk Folkeparti:

Det stora flertalet av indvandrarna i Danmark vill att deras barn blir en del av det nya hemlandet men utan att man glömmer sina rötter. Det stora flertalet invandrare i Danmark vill hitta ett arbete och försörja sin egen familj. Den nya regeringen är en regering också för er.

Det återstår att se vad den nya regeringens tal om en återgång till mer tolerans och öppenhet innebär i praktiken. Sannolikt kommer även Schmidt upptäcka att inte en riktigt så stor majoritet av de utomeuropeiska invandrarna är fullt så inställda på att låta sig integreras och försörja sig genom eget arbete som hon uttrycker förhoppning om i sitt tal.

Det är hur som helst befriande att höra en socialdemokratisk statsminister peka med hela handen mot den danska gränsen och säga åt de fundamentalistiska muslimerna att där är dörren om det inte passar. Det vore närmast otänkbart i Sverige. Något fullständigt paradigmskifte i den danska invandringspolitiken till svensk ansvarslös svängdörrsmodell, så som kulturradikalisterna här hemma så förtjust hurrade för när det stod klart att det skulle bli regeringsskifte i Danmark, det lär det knappast bli.

Jyllandsposten
Print Friendly
Share
2011-11-07, 02:03 (uppdaterat 2011-11-08, 00:54) | Kategori(er): Invandring/mångkultur, Islam/religion, Politik, Utrikes

2
Disqus

Gilla
Dislike
and 67 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
96 kommentarer 1047 gillar received
Dela på
Visar 80 av 209 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Funtaren 1 månad sedan
Man kan ju hoppas att kvinnan står med fötterna på jorden och har ögonen öppna. Men tyvärr, med tanke på deras attityd mot DF, tvivlar jag.
2 people gillar det här.

Luckebaby 1 månad sedan
Blir bara ledsen.... När så många andra länder börjar förstå hur illa multikulturella samhällen mår. Så står vi ensamma kvar i ett land där propaganda tidningar och en galen regering styr landet, Våra KÄRA FOLKVALDA kommer dö innan dom kommer prata och diskutera sådana här problem i Sverige.......suck
13 people gillar det här.

Karl Kapplin 1 månad sedan
Danmarks statsminister, socialdemokrat och blondin till på köpet, säger vad hon tycker om invandrare som inte vill anpassa sig till Danmark: Åk hem!. Ungefär som man säger till alla invandrare i alla länder i hela världen. Utom i Sverige. Här säger vi till svenskarna: Håll käft och anpassa er! Alternativt: Svenskarna finns inte!
16 people gillar det här.

sirmartin 1 månad sedan
Dom är varmt välkomna till Sverige. Här förlåter vi allt och tycker sånt är spännande och berikande. Kanske dom kan anställa några också så blir allt jättemysigt.
5 people gillar det här.

LasseG 1 månad sedan
Nej för böveln, behåll de! Det är väl ingen tvekan om åt vilket håll de annars kommer att styra kosan. Säpo har tillräckligt med problem att hålla koll på de vi redan har. Minns självmordsbombaren i Stockholm som lyckades hålla sig under Säpos terroristradar.
5 people gillar det här.

Ronskij 1 månad sedan
Fortsättningen på talet kommer här. Själv håller jag med. Jag är inte emot skötsamma invandrare som är beredda att ta sederna dit man kommer. Då blir de ett tillskott. Men ut med alla extrema muslimer som propagerar för ett annat samhällsliv eller andra lagar än de svenska. Det är extremerna som förstör för de andra och de bör utvisas innan det är försent. Men Gud vad Danmark har sprungit förbi oss i demokrati.

"På kongressen modtog Helle Thorning-Schmidt en række klapsalver under sin tale, men særligt længe blev der klappet, da hun varslede et opgør med VKO-regeringens udlændingepolitik.”Salafisterne er et lille mindretal, der næres af den interesse, som rabiate holdninger og udtalelser giver. Det store flertal af indvandrere i Danmark ønsker, at deres børn bliver en del af deres nye hjemland uden at glemme deres rødder. Det store flertal af indvandrerne i Danmark ønsker at finde et arbejde og forsøge sin egen familie. Den nye regering er også en regering for jer,” sagde hun og opfordrede oppositionen til at tone ændre tone i takt med regeringens nye ”udlændingepolitiske linje”:”Jeg er overbevist om, at der også blandt de borgerlige partier findes kræfter som ønsker, at vi i Danmark igen bliver et land, hvor ord som tolerance og frisind ikke udløser dummebøder i den politiske skolegård,” sagde Helle Thorning-Schmidt."
4 people gillar det här.

oleoleng 1 månad sedan
TÄNk på att detta är en socialdemokratist kvinna som vågar säga sanningen!Tror ngn här att detta skulle kunna komma från MonaS? Eller någon annan svensk sossekvinna? Ja jösses, i Danmark vågar man säga vad man tycker och det oavsett om man i Sverige skulle anse saker o ting vara PK...Heja DANMARK!!
12 people gillar det här.

Calle86 1 månad sedan
Om samma uttalande hade gjorts av Fredrik Reinfeldt, betonar OM, så hade det stått så här på Aftonbladets löpsedel dagen därpå:
EXTRA!

STATSMINISTERNS RASISTISKA UTTALANDE I RIKSDAGEN!

Hur kunde det bli så fel i vårt land?
20 people gillar det här.

Ronskij 1 månad sedan
Bra jobbat Helle. Ännu ett bevis för att Danmark ligger hästlängder före i integrationsdebatten. Danmark kommer att överleva men knappast Sverige. Detta har vi att tacka ett fåtal proffsdebattörer från olika debattprogram för som får självaste regeringen att lyfta ett finger i luften och köra den opportunistiska linjen. Det är ju trots allt val 2014. Hur det går med Sverige är mindre viktigt. Makten är allt. De svenska socialdemokraterna borde skämmas i sin undfallenhet och partiet skulle stigit till 40 pårocent över en natt om där kom ett enda uttalande som liknade Helle Thornings. Bravo Danmark. Skäms Sverige.
9 people gillar det här.

wilmerxy 1 månad sedan
Jag ser henne framför mig likt Gustav II Adolf, peka med hela handen, och säga: - " Där är gränsen", med riktning Göteborg. :-)
7 people gillar det här.

colt1951navy 1 månad sedan
Detta är ett bra inledande steg i att få bort muslimerna från Europa. Ett litet steg men likväl en start.

Allvaret ter sig ännu värre med bakgrund till rubrikerna idag att Iran snart har utvecklat kärnvapen.
Det är av allra högsta vikt att få bort alla femtekolonnare, importerade jihadister etc etc innan det brakar loss på allvar.

Det tar sannolikt inte speciellt lång tid innan Iran börjar utpressning mot Europa:
"Böj er för Allah eller utplånas"
"Överlåt makten till ............ (fyll i namnet på någon fundamentalistisk muslim) eller utplånas.
"Inför sharialagar eller utplånas"

Listan kan göras lång och vi måste inse att det är allvar nu, snart (om inte redan) är det försent.
6 people gillar det här.

griffin11 1 månad sedan som svar till colt1951navy
Nu är du väl ändå negativ. Pratade med en svensk journalist, och han looovade att Iran faktiskt bara behöööver atomvapen, pga att dom har så våldsamma grannar.... ja, judarna då. Klart dom ska kunna försvara sig mot dessa hatiska våldsverkare.
4 people gillar det här.

colt1951navy 1 månad sedan som svar till griffin11
Åh, tänkte inte på det :-)

Tyvärr, är snarare realist.
Europa, världen, är inne i en ohygglig muslisk expansion som eskalerar dag för dag.
Detta måste stoppas innan medeltiden är här eller om Iran gör bruk av kärnvapen, innan stenåldern kommer tillbaka.
4 people gillar det här.

griffin11 1 månad sedan som svar till colt1951navy
Hur då? Svaret på den frågan är värd många människoliv!
1 person gillar det här.

colt1951navy 1 månad sedan som svar till griffin11
Ja, hur????
Enkelbiljett hem.
Önskar vi kunde skicka tillbaka samtliga muslimer.
Litar inte en sekund på dem då de enligt koranen kan ljuga hur de vill om det främjar islam.
6 people gillar det här.

bloodgrape 1 månad sedan
Svårt att tro att det bara är en bro mellan dessa 2 världar!
6 people gillar det här.

u28903094 1 månad sedan
Islamisterna som bor i Danmark kan flytta tillbaka till sina hemländer för kom inte till Sverige vi vill inte ha er här lika lite som Danmark inte vill att ni ska bo där.
11 people gillar det här.

Rawhide 1 månad sedan
Glädjande att så många i sina kommentarer tar upp frågan om Islams strävan efter världsherravälde. Det är den verkliga agenda Islam har på världsbasis och därmed även i Sverige ocg Danmark. Danmark har nu sagt stopp! Vad Sverige gör vet vi baserat på erfarenhet, dvs ingenting vilket betyder oförminskat eller ökat inflöde av muslimer. Det är alltså upp till den enskilde att göra sin röst hörd. Islam måste älska denna situation eftersom varje enskild röst mot Islam i Sverige kommer att dränkas i rasistanklagelser. Vi går sakta men säkert mot en konfrontation mellan statsskicket Islam och statsskicket Demokrati i Sverige. Hoppas bara att denna kraftmätning avgöres i svenskt val och inte på Islamskt sätt.
11 people gillar det här.

T3xas 1 månad sedan
Dom kommer till Sverige istället,eller Malmö kanske jag skall säga.
9 people gillar det här.

Guest 1 månad sedan
Visa islamister kan nog se det som deras plikt att stanna i Danmark, för att missionera och som något slags skydd mot att "svaga" muslimer sekulariseras.

Om det bara handlade om en personlig önskan om att för egen del leva i ett sharia-samhälle så skulle dessa inte vara kvar i Europa.
6 people gillar det här.

Ahmed 1 månad sedan
Och i Sverige har vi som bekant, ännu så länge, en partiledare som heter LARS OHLY och gärna talar om islamofobi. Men så prästson han är har han väl aldrig sagt något gott om sin faders religion.
8 people gillar det här.

Rodry 1 månad sedan
Nu kommer Sundstrømskan skrika høgt!
14 people gillar det här.

ELenaSundstromskansson 1 månad sedan som svar till Rodry
Ja usch såna usclingar i denemark jag får tarmvred av detta. Kommer inte få en blund i ögonen innan detta faschistiska denemark omhuldar islam och al qaida.
Dessa snälla farbröder i skägg. Föresten så är jultomten rasist han har ju gråvitt skägg !
Hemska tomte. Nä jag tycker gott att vi kunde ha tex Ooosaama Biiiin Laadin som julenisse istället. Men han har ju passerat vidare så jag skall kolla om inte Al zawahiri kan ställa opp istället så kunde vi få en ikke rasistisk farbror med skägg. Takka vet jag arga farbröder i skägg och aftonklänning det e kultur deeeet.

Mvh

(E)Lena Sundström(skansson)
4 people gillar det här.

Sanningen vinner 1 månad sedan
Multikultur = En plats där alla tvingas genomlida någon annans kultur, och inte sin egen - annars är man rasist.
19 people gillar det här.

Gubbstrutt 1 månad sedan
Grannlandet tar ju emot dessa hjärntvättade inavlade analfabeter med öppna armar. Vår framtid vilar ju i deras händer. Amen.
4 people gillar det här.

Ronskij 1 månad sedan som svar till Gubbstrutt
Jag vet inte om du läst artikeln och uttalandet från Helle Thorning. Skall man delta måste man anstränga sig lite.
1 person gillar det här.

griffin11 1 månad sedan
Så först skapar man ett monster, för att sedan spela samhällsförbättrare genom att tafatt försöka göra skadan mindre? Jo han är allt en riktig hjälte.
4 people gillar det här.

griffin11 1 månad sedan
Jag har sagt det förr, Goebbels (Adolfs propagandaminister) hade känt sig duktigt akterseglad av svensk propaganda. Dom är bra... riktigt bra. Genomskådade endast av fåtalet.
6 people gillar det här.

ELenaSundstromskansson 1 månad sedan som svar till griffin11
Ja den svenska propaganda eliten är svårslagen ! Goebbels hade haft mycket att lära av alla propaganda ambassadörer både i riksdag och press.
3 people gillar det här.

Torxen 1 månad sedan som svar till ELenaSundstromskansson
Och det skulle inte varit första gången de lärde sig av Sverige som en gång i tiden hade ett rasbiologiskt institut och mätte skallar för att ta reda på vilka som skulle steriliseras för att förhindra spridning av sämre gener som de uttryckte det. Socialdemokraterna i sitt esse och de har mage att nu stå och svartmåla för deras historia som ju inte är i närheten av brunt jämfört med sossarna själva..
2 people gillar det här.

HawkerTyphoon 1 månad sedan
Imorgon: Sveriges statsminister uppmanar islamister flytta TILL landet.
14 people gillar det här.

ELenaSundstromskansson 1 månad sedan som svar till HawkerTyphoon
Ja Reinfeldt sträcker ut armarna och omfamnar avskrädet som Danmark inte vill befatta sig med. Reinfeldt är en sann luspudel. Vi får tänka tyst så han mannen med lopporna inte vaknar och genast sätter igång en VIP-linje mellan Köpenhamn och Rosengård för att lägga beslag på guldklimparna på andra sidan bron.
6 people gillar det här.

Viksjo 1 månad sedan
Snart ska pjäsen "Hatets röst" ha premiär i Borlänge. Handlar dock inte om islam, utan om de högerextrema.
Undrar om man hade vågat sätta upp en pjäs om hatet inom islam. Vad tror ni?
http://www.dalademokraten.se/O...

Observera att "experter på högerextremism och vitmaktrörelsen" beskriver föreställningen som "träffsäker och angelägen".

Vilka är experterna? Expo?
5 people gillar det här.

sorjav 1 månad sedan
Danmark är inte bara framstående i invandringspolitiken de har också uppfunnit ett nytt sätt att ta vara på havsvågorna för att producera elektrisk energi:
http://videnskab.dk/teknologi/...
1 person gillar det här.

Castaldo 1 månad sedan
Hell Helle!

anders streifeldt 1 månad sedan
Repatriering av oönskade islamister hade definitivt varit önskvärt i Sverige.
Tyvärr håller inte våra politiker samma klass som de danska.
För övrigt jobbar jag i Danmark och kan rapportera att inte bara politikerna,
utan i stort sett allt håller en mycket högre kvalitet än i Sverige.
Jag tvekar inte att kalla Sverige efterblivet i jämförelse.
Danmark är utan tvekan det mest utvecklade och moderna landet
i norden, ett suveränt land med ett folk som är de trevligaste människor jag mött.
21 people gillar det här.

griffin11 1 månad sedan som svar till anders streifeldt
Denna uppfattning fick även jag då jag under några år jobbade där. Blev förvånad att dom var så framme, men svenskpropagandan hade väl satt sina avtryck. Nu vet jag bättre.
1 person gillar det här.

Snille 1 månad sedan
Redan den gamla statsministern Andres Fog Rasmussen (Venstre) Moderaterna bad Danmarks islamister i ett TV tal ordagrannt att "dra dit pepparn växer" efter Muhammedkarikartyrerna. Våra egna stockholmsfixerade hyperkulturmarxistiska politiker har dock en rygg av gummi arabicum och ser främst till deras egna behov. - Inget annat.

Om dessa islamister följer Danska råden så tar de tåget till Malmö 15 minuter bort. Grattis återigen Malmö. - Sverige är verkligen det förlovade landet för Europas alla islamister.
15 people gillar det här.

griffin11 1 månad sedan
Är det sant att det ligger ett förslag på att i likhet med att en viss del av vår skatt går till kyrkan, ska nu även en del gå till Islamiska församlingen per automatik?
1 person gillar det här.

NoggerBlack2 1 månad sedan som svar till griffin11
http://avpixlat.info/2011/11/0...
1 person gillar det här.

griffin11 1 månad sedan som svar till NoggerBlack2
Suck. Följde länken. My bad. Dumt gjort. Vill man verkligen veta?
2 people gillar det här.

Nostradamustheone 1 månad sedan som svar till griffin11
Gud förbjude......

griffin11 1 månad sedan som svar till Nostradamustheone
Nä jag tror inte han har gjort det, för så är det fick jag nu veta. Detta är kanske något att hålla ögonen öppna efter. Det är tydligen inte klubbat, men vanan trogen... vad tror du själv? Tror inte vår kära regering tänker gå ut på bred front och berätta detta för menigheten. Förhoppningsvis kan man avsäga sig det, likt man kan emot att betala till kyrkan...kanske.

Nostradamustheone 1 månad sedan
Att verklighetsförnekarna i regering och riksdag skulle ens komma på tanken att vara så tydliga som man är i Danmark kräver nog en hel del upplysning från oss som lever i verkligheten.
Det är en jättelik pedagogisk uppgift som nog kräver ett likaledes pedagogiskt val där Fredde, Annie, Majoren, Ljugholt m.fl. får ordentligt med pisk på fingrarna av oss väljare. Törs man hoppas på det?
2 people gillar det här.

lasse1 1 månad sedan
Monas partivän i Danmark (s) talar tydligen klarspråk...

Däremot, så ser bolagshögerns främste representant i Sverige, statsminister Fredrik Reinfeldt,
inga som helst problem om vissa nyanlända islamister skriker efter; sharialagar, särbehandling och moskébyggen...
En viss skillnad m.a.o.
8 people gillar det här.

griffin11 1 månad sedan
Fick nyss ett mycket oroande sms. En lika oroad vän säger att det ligger på förslag att det ska på vår skattsedel även vara en del pengar som ska komma att gå till Islam, likt en del alltid gått till kyrkan? Ska vi nu dessutom betala för skiten än mer? Detta får inte vara sant. Någon som hört något?
5 people gillar det här.

Anti PKism 1 månad sedan
Tack..underbara Danmark! Det var väl inte reaktioner och kommentater som dessa det svenska PK etablissemanget hade väntat sig från det segrande danska socialdemokratiska partiet efter det danska Stortingsvalet, efter ett val där svenska medier gottade sig i skadeglädje över att Dansk Folkeparti gick bakåt.
7 people gillar det här.

LeffeF 1 månad sedan
Men, av de här tongångarna hörde vi inte mycket i valet av någon anledning. Nu har täckelset ändå fallit och vi ser genast att den nya regeringen måste närma sig verkligheten med språng. Att peka på ytterdörren är tufft och resolut och mycket osvenskt, än så länge, det kommer att ändra sig framöver. Sveriges akilleshälar är den filisteiska proterrorismen kopplat till det uppblomstrande judehatet, det kommer vi att få betala dyrt för.
6 people gillar det här.

Filip Farouk Faris 1 månad sedan
Detta, tillsammans med nyheten om eventuellt halal-förbud i Nederländerna, är två små pärlor vi sanningsvetare kan glädjas åt.
11 people gillar det här.

KarlssonMikael 1 månad sedan
Undrar om PK-media kommer berätta detta för det svenska folket?
6 people gillar det här.

ML46 1 månad sedan som svar till KarlssonMikael
Ha, ha tror du på tomten eller..?
1 person gillar det här.

svullo 1 månad sedan
vi kan ju angripa Danmark militärt och ge oss direkt, och säger ta över svedala, ( förra gången jag nämnde detta så gällde det Norge ) men danmark funkar också, kanske bättre, dom har god bira i DK
6 people gillar det här.

griffin11 1 månad sedan som svar till svullo
Dom vill inte ha oss.
1 person gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist Top 10 1 månad sedan
Då får inte hon komma till nobelfesten heller då Hörde att jimmi är utesluten i år igen
prata om diskriminering
15 people gillar det här.

Evita 1 månad sedan
Så ska det låta. Synd bara att en jättemoskée, Blå moskéen, ska byggas mitt i Köpenhamn. Iran betalar allt och det säger också allt.
12 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist Top 10 1 månad sedan som svar till Evita
Begriper mig inte på att deras ursprungliga land kan kosta på moskeer åt dom överallt o hjälpa dessa människor med detta o skulle dom komma tillbaka blir dom fängslade o torterade sägs det det ligger en hund begraven i detta ett spel skulle jag tro för att kunna erövra hela världen
22 people gillar det här.

griffin11 1 månad sedan som svar till Ann-katrin Sahlqvist
Det är så vansinnigt det som händer att det inte kan vara en slump. Här finns en agenda som är så vitt omfattande att vi inte ens kan ana det. Något är i görningen, frågan är vad. Det gäller inte bara Sverige då det inte är ett för oss isolerat fenomen. Vad är det för planer dom smider? En världsstat? Tror även att Islam är ett verktyg för någon att nå sina dunkla mål. Vad är i görningen? Något är det, och det är stort.
16 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist Top 10 1 månad sedan som svar till griffin11
jajamen o jag tänker grunna på det om det så är det sista jag gör i livet Om inte dom som skall skydda vårt land kan göra det så får man försöka ta saken i egna händer
Skämt åtsido men visst är det så det går inte ihop iallafall

Rolexus 1 månad sedan som svar till griffin11
"Något är i görningen, frågan är vad"

Världsherravälde, det kan vi ju se ganska tydligt om vi vågar tänka tanken. Och att utplåna Israel och judarna.
3 people gillar det här.

bagera 1 månad sedan
Vad härligt det är med politiker som törs säga vad dom tycker, tänk om svenska politiker vore lika rakryggad, nu är det väl bara SD som i någon mån törs inse invandringsvansinnets följder.
5 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist Top 10 1 månad sedan
o det gillade inte mona det var inte vad hennes parti förespråkade
3 people gillar det här.

quinna 1 månad sedan
Som infödd Malmöbo och 60+ har jag hunnit avverka hundratals resor över sundet. Jag älskar danskens gemytliga sätt, slagfärdiga humor, samt att dom inte tar sk*t.
12 people gillar det här.

svullo 1 månad sedan som svar till quinna
enda naktdelen är deras språk, jag fattar inte mycket av danskan om jag skall va ärlig :)
4 people gillar det här.

griffin11 1 månad sedan som svar till svullo
Då är det väl bara att välja;arabiska eller danska? Vilket tror du blir lättast?

quinna 1 månad sedan som svar till svullo
Synd! Men om du ber dem tala långsamt och dom inte använder slang, är det faktiskt inte så svårt. Något som kan missuppfattas som dåligt av svensken är t.ex när dansken säger, laver du fis, som betyder: driver/skojar du med mig ;-)

1 person gillar det här.

Torxen 1 månad sedan som svar till quinna
Skulle tro att det är lättare om man haft gedigen erfarenhet i malmöitiska (den gamla sorten naturligtvis då den nya praktiseras av diverse nysvenskar). Själv flyttade jag ner till Malmö -97 från Stockholm och bodde där i tre år tills jag flyttade tillbaka igen. Det var vissa svårigheter med den dialekten som var mer speciell än den som finns i och strax utanför HBG som ju inte ligger så långt från Malmö.
1 person gillar det här.

griffin11 1 månad sedan
Rubrikerna om ett antal år:

Massutvandring från Skåne till Danmark.

Inte har vi väl varit med om en så omfattande utvandring från Skåne till Danmark sedan "Svenskekrigen" på 1600.talet säger chefsredaktör Mogens Asmundsen på Berlingste tidende. Bara i år ligger siffran hittills på 14 900 personer. Alla verkar dock vara snabba på att vilja assimilera sig till sitt nygamla land. "Det enda problemet som vi ser är att vi för tillfället skulle behöva fler lärare i danska" säger han och skrattar. Trenden har varit synlig i ca 7-8 år men tog rejäl fart sedan det extrema partiet "Islam för Sverige" tog makten i Malmö 2018, något som tydligen var en frukt av samarbetet mellan Ilmar Repalus Socialdemokrater och Imamerna för Malmös 12 moskeér. Vi har sökt Ilmar Repalu för kommentar i hans bostad i Västindien, men han avböjde.

Vi frågade Mogens hur Danmark hanterar denna enorma folkökning, varpå han på vanligt danskt vis svarar som vore det självklart "-Jo, det går kanon. Sedan vi införde lagar som innebar att alla som vill bo här och leva här måste ha en god man i form av en etnisk dansk så har det bara rullat på. Detta samt att de som får stanna är de som har skaffat ett arbete, och inte begår brott de första 10 åren de bor här. Vi har ju sedan dess sett en minst lika stor utvandring av människor av MENA-ursprung, så skåningarna är ett välkommet tillskott. Vårt stigande BNP visar dessutom på det.

Avslutningsvis ställer jag frågan, att "-Ni har ju fått mycket kritik för vad som en del anser vara en hård politik? Mogens ler och tittar ut i luften innan han ler och svarar:"-Ja, det har vi, mest från Sverige, men detta var vad folket ville, och vi lever ju i en demokrati. Du kan ju gott se hur det gått för Sverige, eller hur? Dom var en gång ett av världens rikaste länder, men nu vet vi hur det kan gå, och hur fort. Jag tror inte dansken vill hamna där Sverige, Grekland, Portugal och Spanien hamnat. Man ska värna om sitt land." Vi tar i hand och jag önskar Mogens och hans lilla land "Held og lykke" också i framtiden.

Griffin Svensson för tidningen "Resistance".
12 people gillar det här.

Beavis 1 månad sedan som svar till griffin11
Har du missat att Repalu faktiskt vill göra något mot gängen som består av.........
Och blev kraftigt kritiserad.
Red. tillägg tycker bara att man kan välja vilken som nästan. Han tog dock upp detta känsliga ämne. Förutom SD som gör det bättre i denna fråga.

Dalle58 1 månad sedan
Tydligen blir det inte någon invandrings modell ala Sverige som PK hade hoppats på man behöver inte vara DF eller SD för att ha sunt förnuft
4 people gillar det här.

Karpstryparn 1 månad sedan
Tyvärr flyttar dessa terrorister till Sverige istället, för här släpper vi in vilken smörja som helst!
22 people gillar det här.

Humanist_PI 1 månad sedan
Man önskar att Reinfeldt skulle ha stake nog att göra ett liknande uttalande... men det kommer givetvis aldrig att ske.
21 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist Top 10 1 månad sedan som svar till Humanist_PI
den fega stackaren han måste ha många bakom sig då
9 people gillar det här.

Vitali 1 månad sedan
De kan väl alltid flytta till Sverige! Här är de välkommna!!!
9 people gillar det här.

Ann-katrin Sahlqvist Top 10 1 månad sedan som svar till Vitali
nääää vet du vad
7 people gillar det här.

nitohu 1 månad sedan
Tycker det är fel att be dom lämna landet frivilligt.Håller man på med omstörtande verksamhet så skall man ställas inför rätta och utvisas.Det dessa Islamister håller på med är ett brott mott landets säkerhet och dess grundvalar.Det finns inga andra brott där man ber förövarna att friviligt gå i fängelse eller lämna landet.Varför skall dessa människor ha en frisedel till att ostört kunna begå brott i landet.Det är nu dags att sluta dalta med extremisterna. Och börja visa dem vad som verkligen gäller i ett modernt samhälle.
39 people gillar det här.

Tjaffsaren 1 månad sedan
Om de vill bilda egna små miniatyrsamhällen med egna lagar så kan de ju vara utan socialbidragen med så får vi se hur länge de klarar sig från svältdöden.
28 people gillar det här.

Guest 1 månad sedan
Alltså det finns välutbildade men arbetslösa tyskar, holländare, fransmän, danskar! Varför i helvete importerar man ****** från MENA länderna?
19 people gillar det här.

kellyfighter 1 månad sedan
bra uppmanat av den danske statsminister....och släpp inte dem in i vårt land. Men det ansvarslösa svenska myndigheter släpper säkert in dem. Varning!!!!! Men tyvärr, det är redan försent.
20 people gillar det här.

niblic 1 månad sedan
Det roliga är ju att i Sverige tror Socialdemokraterna att det är Juholts fel att det går åt helvete med partiet. S-slöddret finns inom det mäktiga VU. Släng ut dom, Juholt. Och ta ett samtal med en riktig Socialdemokrat i Helle Thorning-Schmidt, så vi får ordning på landet igen.
5 people gillar det här.

Guest 1 månad sedan
Kommentaren är borttagen.

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: