onsdag 7 december 2011

“Inte nationaliteter utan personer som begår brott” « Avpixlat

“Inte nationaliteter utan personer som begår brott” « Avpixlat: “Inte nationaliteter utan personer som begår brott”

GRUPPVÅLDTÄKTEN I MARIANNELUND Den brutala gruppvåldtäkten på boendet för asylsökande i småländska Mariannelund i fredags har rört upp starka känslor. En 29-årig kvinna blev våldtagen av upp till elva stycken asylsökande. Sveriges Radio har talat med Åsa Gustaf-Janson (!), enhetschef för Migrationsverket i Jönköping, som tycker det vore sorgligt om händelsen skulle användas mot så kallade flyktingar som kommer från besvärliga förhållanden och hoppas på en ny chans i ett nytt land.

- Det som hänt är förfärligt, säger enhetschef Åsa Gustaf Jansson [korrekt efternamn är Gustaf-Janson, AP:s anm.] på Migrationsverket i Jönköping.
- Vi ska vara stolta över att vi är ett land som har en asylrätt.

Vidare understryker Gustaf-Janson att hon hoppas att “det är människor som begår handlingarna oavsett vilken nationalitet eller vad de kommer ifrån” och att “våld utförs av personer”.

Under morgondagen ska Migrationsverket tala med så många som möjligt som bor på den aktuella platsen då många nu ska känna sig otrygga. Gustaf-Janson vet inte vilka det är som ligger bakom våldtäkten och i dag häktats, hon vill i stället sätta fokus på att stötta dem som bor på anläggningen.

Kan då dessa individer bli svenska medborgare med detta i bagaget?

- Lagen styr vad som gäller, men jag tror det skulle vara oerhört svårt att få svenskt medborgarskap, om någon som blir dömd skulle vilja bli svensk medborgare.

Eftersom vi här inte talar om “ett ruttet äpple i korgen” utan om kanske så många som 11 gärningsmän plus någon medbrottsling som filmade är det en rimlig fråga att ställa hur stor sannolikheten är för att så många våldtäktsmän av en slump skulle råka hamna på en och samma flyktingförläggning – om man ska utgå ifrån den politiskt korrekta och kulturrelativistiska uppfattningen att detta brott och beteende inte har något med bakgrund och kultur att göra utan lika gärna kunde ha begåtts av svenskar som araber.

Kan man inte besvara den statistiska frågan på ett trovärdigt sätt bör man börja ställa andra frågor – sådana frågor som vi dagligen ställer här på Avpixlat.

SR
Relaterat

Kvinna gruppvåldtagen på flyktingförläggning
Print Friendly
Share
2011-12-07, 00:28 (uppdaterat 2011-12-07, 01:26) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur

2
Disqus

Gilla
Dislike
and 23 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
93 kommentarer 1039 gillar received
Dela på
Visar 81 av 278 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 new comment was just posted. Visa


Emiliam Nordqvist Just nu som svar till Sture_Stark
vilka svenska män med vid sina sinnes fulla bruk skulle än vilja ligga med en sån?
1 new comment was just posted. Visa

UfoM 3 minuter sedan
Tyvärr ökar väl risken för beviljade medborgarskap i och med detta överraskningssex :(
1 person gillar det här.

argdansk 6 minuter sedan
Enhetschefen Gustaf-Jansson verkar inte riktigt ha fattat vad det är hon är med till att skapa??
Kanske ett antal e-post meddelanden från behjärtade APare skulle kunna öppna hennes ögon för den fruktansvärda verkligheten - men kom ihåg - alltid hövlig ton, precis som jag.

larsivasatan 8 minuter sedan
Migrationsverkets chef säger att vi ska vara glada över
att vi lever i ett land som står för asylrätten

Själv vore jag gladare om vi fortfarande fick leva i det
kvar i ett land som fortfarande uppehöll kvinnofriden som
instiftades av Birger Jarl på 1200 talet

Alltså inte ett land som tillåter massinvandring av invånare
som helt öppet strävar efter ett samhälle som har en
rättskipning som utformats före 1200 talet

Nej dags att få våra grannar o vänner att inse att det är dags
att lägga ett annat partis röstsedlar än det gamla vanligas i
kuvertet 2014, eller gärna tidigare om chansen finns
2 people gillar det här.

GudrunsSkymning 12 minuter sedan
alla elva (!) inblandade utan en är i 20-års åldern läster jag nu.
"Ensamkommande flyktingBarn" kanske ?
3 people gillar det här.

denaknakejsarna 17 minuter sedan
"Rasisterna har fel när de använder siffrorna" - Oisin Cantwell skriver om sig själv.
2 people gillar det här.

mittmotto 29 minuter sedan
“det är människor som begår handlingarna oavsett vilken nationalitet eller vad de kommer ifrån” och att “våld utförs av personer”.
Det är just det att vissa "personer" oftast kommer från vissa länder och kulturer, och har en religion som gemensam nämnare.

Nej tack det är inte sådana här personer som Svenska medborgare vill ha här i landet.

En väste Europe begår sällan sådana här brott, men vissa Nationaliteter är klart överrepresenterade, men efter som korrekta Sverige inte vill att vi skall få reda på detta så får vi titta på statistik från våra gran länder, som i Norge 100% av överfalls våldtäkter är utförda av MENA personer.

Nej tack, sänd hem dom omgående.
5 people gillar det här.

Svensk_Rondellhund 31 minuter sedan
Det hon borde ha sagt är att personer från vissa nationaliteter ofta är överrepresenterade i brottsstatistiken och att detta med våldtäkter därför inte är ett ovanligt beteende.
1 person gillar det här.

Dalarna 35 minuter sedan
Det är otroligt sorgligt att hon ens försöker minimera en tragedi till närmast en slump. Hur stor är sannolikheten att så många "normala"våldtäktsmän hur hamnat i Mariannelund. Titta på Norsk statistik hur verkligheten ser ut.Kvinnor är bara till för att servera männen vad dom önskar och vita kvinnor anses vara ännu mindre värda.
3 people gillar det här.

Znabb 39 minuter sedan
Lägenheter? Vi har tusentals unga vuxna som bor hemma men våldtäktsmän som kom hit häromdagen får en lägenhet. Kvinnan i inslaget snackar om "få individer", så lät det när jag var liten på 90-talet också. Det är dags att tala klarspråk om vilken kvinnosyn som finns bland vissa invandrargrupper. De talar om inte tala om kollektiv men det talar inte om att tala sanning. Generalisera det kan man göra när det handlar om alla andra förutom invandrare.

Lägg ner lägenheterna, straffa dem och skicka hem.
7 people gillar det här.

san_ell 43 minuter sedan
Visst är det människor som begår dessa handlingar men ifråga om muslimerna så görs det med islams goda minne. När ska man från myndigheternas sida inse att problemet är islam och de MÄNNISKOR som bekänner sig till denna tro. Visst har vi religionsfrihet i landet men det får väl ändå finnas gränser när det egentligen handlar om en ideologi förklädd till religion som står fast förankrad i medeltida värderingar och vars enda uppgift är att indoktrinera och toppstyra sina anhängare.
8 people gillar det här.

GudrunsSkymning 55 minuter sedan
Vad delar man inte för gemensam intällning (läs kvinnosyn) om man tillsammans utför såna övergrepp på given signal ?? till synes oplanerat.

En västerländs våldtäktsman hade knappast ens vågat nämna för sina vänner vad han gjort för han e fostrad i ett samhälle som tar avstånd från sånt, och änmndre lyckats få ihop 4 till som hakade på.
8 people gillar det här.

antenori 1 timme sedan
Men då är det dags att avsriva ordet riskbeteende ur svenska språket.Och fya åt försäkringsbolagen som bygger alla sina premieanalyser på risker hos g r u p p e r. Alltså: det är hög risk att individer ur gruppen arabiska asylsökande unga män begår våldtäktsbrott. De som är ansvariga för flyktingpolitiken bär följajktligen ett ansvar för dessa våldtäkter, även om brotten begås av idivider urgruppen. Varför har unga män i Sverige högre bilfösäkringspremier än andra grupper oavsett vilka individerna i denna grupp är? Det är endast ur gruppers beteenden som det går att dra slutsatser, visserligen statistiska, om individers beteenden. De som främjat svensk asyl-och invandringspolitik som den ser ut idag bär ett ansvar för alla kvinnor som våldtagits av män ur oan nämnda asyl och flyktinggrupp. Att det inte går att uppbringa en endaste feminist som hyser medkänsla för dessa våldtagnakvinnor är helt enkelt inte klokt. Att enskilda medarbetare vid SVT/SR främjar ytterligare våldtäktsbrott genom opinionsbildning i enskilda fall är märkligt, men förmodligen mest uttryck för att pröva hur långt mediemakten kan nå.
23 people gillar det här.

7olsson4 1 timme sedan
Får man inte skriva namnet på den som blir intervjuad i reportaget, varför ska man annars bli granskad av moderator? Resten var betydligt blygsammare än de flesta kommentarer.

lundabo58 30 minuter sedan som svar till 7olsson4
Det beror nog på att just det namnet är samma namn som PI:s nu avlidne redaktör. Dom vill nog förhandsgranska inlägg som innehåller det namnet.

DenRiktigaAteisten 1 timme sedan
Vad finns det att diskutera?
Ut med dessa avskum.
Jag vill inte betala för deras uppehälle i ens en minut till!
23 people gillar det här.

wonamik 1 timme sedan som svar till DenRiktigaAteisten
ohh but you will! Mer än hälften av dem kommer få PUT, svensk rättvisa
8 people gillar det här.

Sture_Stark 1 timme sedan
11 "personligheter" bara råkade finnas på samma ställe, vilket i detta fallet "råkade" vara ett flyktingboende. Man kan ju fråga sig hur det hade låtit om 11 svenskar hade överraskningssex med en somalisk kvinna.
22 people gillar det här.

san_ell 42 minuter sedan som svar till Sture_Stark
Jag ryser bara vid tanken!!!
1 person gillar det här.

resenaren 1 timme sedan
Man "avprogrammerar" ju sektmedlemmar som lyckats fly från konstiga sekter, alltså så finns det tydligen ett instrument för detta!
Kan man inte försöka avprogrammerar dessa multikultikramare också? Ändra den stora hjärnsektionen "Nu skall vi vara snälla" till att istället bli en "Nu skall vi vara objektiva".
10 people gillar det här.

san_ell 41 minuter sedan som svar till resenaren
Helt klart är att de måste avprogrammeras om de överhuvudtaget ska kunna bli acceptabla medborgare i vårt samhälle.
1 person gillar det här.

FyraNyanser AvBrunt 1 timme sedan
Om man befinner sig pa flykt inom sitt eget hemland pa grund av etniska konflikter, inbordeskrig eller annat elende. Man onskar inget hellre an att stanna kvar i sitt eget land men situationen ar sa pass dalig att man inte har annat val an att fly darifran. Man har valt att ta sig hela vagen till Sverige for att man har hort att i Sverige blir val mottagen. Sjalvklart har man varit tvungen att spendera en hel del pengar for att ta sig hela vagen hit. Nar man antligen natt slutdestinationen, ansokt om uppehallstillstand, tilldelats en bostad och tas hand om i vantan pa att forhoppningsvis fa stanna permanent i detta underbara land....
Jag har da valdigt svart att tro att det forsta man gor ar att bega grova brott och valdshandlingar.

Nar ska det bli uppenbart for Svenska folket och journalister att MAJORITETEN av de ”flyktingar” som kommer till Sverige kanske inte ar de personer i nod som verkligen behover och fortjanar var hjalp?

"Man biter inte i den handen som foder an", tydligen gor man ju det.

De pengarna som dessa ”flyktingar” har lanat av kriminella manniskosmugglare for att finansera resan till Sverige maste ju betalas tillbaka, det kan ju vara en forklaring till att man begar brott nar man val ar har.

Vad det ar som far en person att bega valdtakt/gruppvaldtakt ar for mig helt oforstaeligt. Det enda som ar helt klart ar ju att dessa personer inte fortjanar att stanna i Sverige

“Inte nationaliteter utan personer som begår brott” ar helt sant. Sant ar aven att "vissa nationaliteter begar majoriteten av dessa grova brott"

- Ska vi verkligen vara stolta över att vi ar ett land som har en asylratt?
24 people gillar det här.

Dannie_X 20 minuter sedan som svar till FyraNyanser AvBrunt
"Sjalvklart har man varit tvungen att spendera en hel del pengar for att ta sig hela vagen hit."

Om man är krimminell och anafabet ja,
Nästa månad går det en flight från Dubai till Arlanda som kostar under 2000 SEK.
Herr arab behöver bara ta sig från vartsomhelst i mellanöstern till flygplatsen Dubai International.
Väl där ta direktflyget till Stockholm, på flighen strimla passet, väl framme i alliansens nybyggarland bräka asyl till passkontrollanterna, och sen hoppa på asyllotteriet.
En resa på en dag totalt, och kostnad under ett par tusen.

-"Sallam, jak är "palestiner" och hotas till livet av Hamas för mitt arbete i PLO"....
Under utredningstiden kan de partysugna terorristerna tydligen få en uppehållet och lägenheten sponsrad av staten på skattebetalarnas bekostnad.

Asylhanteringen i framtiden bör vara inlåst interneringsförvar på någon militärbas med dubbla rader stängslad taggtråd bevakade av attackhundar som patrullerar fritt mellan staketen, rörelsedektetorer, och KSPvärn.
1 person gillar det här.

Robert 34 minuter sedan som svar till FyraNyanser AvBrunt
Problemet med hur du resonerar är att du ser från ett västerländskt perspektiv. En person från arabvärlden/afrika, har inte samma människosyn och abslout inte samma kvinnosyn. Sverige är ett av världens mest jämlika länder, medans tidigare nämnda ställen har den absolut sämsta kvinnosynen i världen. Givetvis blir det då problem när dessa mixar, faktum är att från deras perspektiv så har de inte gjort något fel när de våldtog henne. Snarare tvärtom att de anser att hon får skylla sig själv för hon inte hade något eller någon som skyddade henne.
2 people gillar det här.

denaknakejsarna 3 minuter sedan som svar till Robert
Ett vanligt självmål från PK-iter: De stoltserar med sitt toleranta och jämlika Sverige, och ser samtidigt inga problem med att intoleranta och ojämlika människor i mängder kommer hit och bosätter sig.
Det finns en Unicef-reklam där David hellenius träffar en lite flicka i ett afrikanskt land. Hon berättar hur män ofta våldtar eller dödar flickor där hon bor. En bekant till mig ojade sig - fullt begripligt - över detta. Denne person råkar också vurma för invandring, varför jag frågade honom; "Och dessa män vill du ta hit till Sverige?"
Svaret uteblev.
1 person gillar det här.

Sweden Confidential 35 minuter sedan som svar till FyraNyanser AvBrunt
Vad hjälper det tjejer som denna om ett par politiker kan "vara stolta över vår asylrätt".
4 people gillar det här.

Samuli Riesto 1 timme sedan
Våldtäkter i Sverige är krigshandlingar mot svenska folket. Ett sätt att föra krig. I vissa delar av länder krigar man på detta sätt med mord och våldtäkter för att nå sina mål.
24 people gillar det här.

Thoth 1 timme sedan som svar till Samuli Riesto
Precis, och det vet de som läser annat än Aftonpravdan.
9 people gillar det här.

Tjatte 1 timme sedan
Haha, vilken ickefråga hur länge de får vänta på att bli medborgare eller inte, det intressanta är ju om de får PUT eller ej.
4 people gillar det här.

Facit 1 timme sedan
Skrev ett inlägg som fastnade i filtret, vore bra att veta vad som inte är godkänt.
1 person gillar det här.

Robert 1 timme sedan
OMG vad hon ordbajsar. Det är individer som begår brott... JA det stämmer, men individer tillhör även grupper och vissa grupper sköter sig inte!
Hur många thailändare/amerikaner/japaner beter sig på det här viset jämfört med araberna? Nej nu blir jag lite smått förbannad!
26 people gillar det här.

Malaccasea 10 minuter sedan som svar till Robert
"Många som bor på platsen känner sig otrygga" ÅGJ vill "sätta focus på och stötta dom
som bor på anläggningen"?! Jaha, återigen ett uttalande från en samhällsfrånvänd PKare!
Har det aldrig fallit denna människa in, att den som behöver stöttning, är offret! Om hon
själv hade råkat ut för denna vidrighet, vad hade hon sagt då?
ÅGJ, du borde be kvinnan om ursäkt! Men den mentala styrkan har du nog inte.
Fy skäms!

lattolagom 1 timme sedan
På mig verkar det som alla människor med befattningar inom respektive myndighet som har med invandring att göra slår knut på sig själva för att släta över och bagatellisera problemen. Hur uppenbart åt h-e det än är. Det finns en agenda i Sverige utfärdad av höga PK-funktionärer med Reinfeldt i spetsen som ingen vågar sätta sig emot. Vad otroligt befriande det vore om någon i ledande befattning kunde ta bladet från munnen och säga som det är. Med den eventuella personen skulle då med omedelbar verkan skiljas från sitt uppdrag och av den samlade tredje statsmakten hängas ut som rasist. Suck.
14 people gillar det här.

victor 1 timme sedan
Som vanligt censurerar aftonbladet de misstänkta antagligen för att de är utlänningar. De får sin immunitet av media. http://www.aftonbladet.se/nyhe...
Kan man bli ännu mer besviken??
11 people gillar det här.

sannisa 1 timme sedan
Ni tror inte att den gemensamma nämnaren mellan dessa typer av brott är droger/khat då? Alltså att de på grund av sin kultur anser att svenska tjejer beter sig som horor men att det är drogerna som gör att de tappar alla spärrar och ger sig på oss? Jag menar normalt för en icke påverkad person är det ju ett ganska stort steg att gå från en tanke till en sådan rå handling men under inverkan av droger är det kanske inte det. Eller är jag helt fel ute?
4 people gillar det här.

Tjatte 1 timme sedan som svar till sannisa
Mja, klart att det förekommer att gärningsmännen är påverkade, men frågan är i hur stor utsträckning.

Shakanda 1 timme sedan
Fakta är ju att om man tar fram alla våldtäktsmän visar det sig att de flesta är utlänningar och kommer från vissa länder! och det visar på deras kvinnosyn, där kvinnor är sexobjekt som man kan våldta, misshandla och använda som just objekt, för de har inget värde.
Fakta är ju de har en viss etnicitet som är utländsk och det faktiskt är personer som kommer från vissa länder som utövar våldtäkt på kvinnor i vårt land
16 people gillar det här.

Gere 1 timme sedan
Javisst begås all brott av enskilda individer, men hur sjuttton kommer det sig att jag omedelbart när jag läste rubriken "tvåbarnsmor våldtagen av sju personer" gissade alldeles rätt på vad som inträffat?
21 people gillar det här.

Shakanda 1 timme sedan
Är det någon som är rasist är det du! lägg ner snacket! putsa upp glasögonen och bosätt dig i ghettona, lär du dig något. Folk som har multikultipersoner hela dagarna omkring sig och inte bor i skyddade miljöer har mera erfarenhet. Sluta använda rasistordet som vapen mot oliktänkare, det är fegt fult, löjligt
Det fattar alla i detta land, alla pixlade bilder är faktiskt utlänningar som visas pixlade upp
och har begått våldtäkter m fl brott. Sluta hålla dem under armarna för det är inte männen som våldtas utan kvinnorna
11 people gillar det här.

Sweden Confidential 1 timme sedan
Angående Herr Cantwells senaste alster skickade jag in detta!

--------------------------------------------

Hej kära rasist!

Jag kunde inte undgå att se din otroligt korkade krönika idag. Den brukar ju innehålla olika grader av idioti och fel men idag tror jag du tar priset? Har ni skolor överhuvudtaget på Irland eller är ni upptagna med religionen på heltid?

Först är ju ditt konstaterande att 40% av våldtäkterna har invandrade misstänkta. Jag tror det är i lägsta laget då jag vet att invandrare med medborgarskap ej räknas som invandrare utan som svenskar i den statistiken.

Sedan påstår du att det är runt 500 invandrare som är misstänkta för sexbrott varje år i Sverige.

Vilket får mig att dra följande slutsatser....

Antingen har vi bara 1250 anmälda våldtäkter i Sverige, men det kan du väl knappast skriva under på eller? Med tanke på att det är över 4000 grova våldtäkter som anmäls varje år, då har jag inte ens inkluderat andra mildare sexbrott i den siffran.

Eller också har du medvetet eller omedvetet bara tagit en siffra som 500 ur luften för att förminska problemet. I så fall med tanke på att vi har över 4000 grova våldtäkter varje år skulle vi alltså ha ett gäng med 500 invandrade återfallssexförbrytare ute i bland oss. Då varje invandrad sexförbrytare måste utfört minst tre grova våldtäkter var.

Troligtvis så är det nog det sista alternativet. Du har ingen aning hur du ska kunna förminska det faktum att våldtäkter utförda av muslimer utan att dra till med lögner, så du ljuger arslet av dig och hoppas att det nya Sveriges skolgång är så dålig att ingen märker att dina matematiska kunskaper är noll.

Hur vore det att någongång bara rapportera vad som händer i Sverige, utan de kulturmarxistiska glasögonen på, eller får du ingen ryggdunk av Jan Helin ute i det etniskt vita villa-området då?

// S.C
36 people gillar det här.

novon04 1 timme sedan som svar till Sweden Confidential
Han utgår också från undersökningen av BRÅ som sträcker sig mellan 97-01, och skriver sedan:

"Det bör dock påpekas att 99,78 procent av dem som fötts utomlands aldrig misstänkts för att ha förgripit sig på någon."

Det här är ju helt fel, det är bara under den undersökta perioden som 0,22 % av invandrarna varit misstänkta.

För det andra saknas misstänkta i många fall vilket ju innebär att dessa inte kommer med i statistiken. Dessutom anmäls långt ifrån alla våldtäkter.

Det är egentligen betydligt mer än 0,04 % av svenskarna och 0,22 % av invandrarna som gjort sig skyldiga till övergrepp.
5 people gillar det här.

Sweden Confidential 30 minuter sedan som svar till novon04
Det är klart det är, det vet väl alla utom herr Cantwell.

Jag gör som Sverigedemokraterna, och la mig så långt ner i underkant som jag kan utan att tumma på mitt intellekt.

Jag utgick ENDAST från Herr Cantwells egna siffror från BRÅ. Jag kände naturligtvis igen siffrorna direkt.
Jag visade på absurditeten i hans uträkning.
Jag tog BARA med grova våldtäkter och våldtäkter i min uträkning, inte sex med barn, inte ofredande och inte blottning. Jag avrundade även till jämt tusental neråt för att verkligen vara på säkra sidan.
1 person gillar det här.

Agent Strahm 1 timme sedan
Antirasister kan hålla på så mycket dom vill, det funkar inte. Även alla invandrarkompisar jag känner är emot Islamiseringen och vill slippa dessa ensamkommande barn. Hur känns det nu Aftonbladet? Låter helt overkligt va?
28 people gillar det här.

19841 1 timme sedan
Gustav-Jansson pratar osammanhängande och undviker i den mån det går, att besvara raka frågor. Men slutklämmen i ordsvadan, är som vanligt den, att det är någon annans fel!
Enl. Gustav-Jansson så beror våldtäkten på traumatiska upplevelser i hemlandet och på EU´s dåliga ekonomi. Och förövaren har inget egenansvar! I PK´s värld, har alla drabbats av yttre omständigheter, som de asylsökande inte kan råda över. Och handläggarna verkar vara fast övertygade, i denna uppfattning.Jag kommer att tänka på en monolog av Magnus/Brasse. "Det var mössans fel!"
24 people gillar det här.

Thoth 1 timme sedan
Det är dags att stänga hela asylindustrin NU! Det är ingen jä..el som kommer lida av det. Det är dags att tänka på hederligt folks rätt till ett normalt samhälle.
Stäng ner, gör om, sparka alla godhetsapostlar.

Vad är det för människor som styr och beslutar? De måste bort nu!
Förstår de inte att detta kommer eskalera? Trenden är upp, upp! Alla kommer drabbas.
Många har förutspått denna utveckling, redan för 20 år sedan syntes det.

'Marxismen har ett flexibelt förhållande till sanningen. Man gör alltså våld på sanningen för att hjälpa den som man uppfattar som förtryckt. På köpet får man egna fördelar genom att man slipper bli kallad ”främlingsfientlig” eller ”rasist”.'
20 people gillar det här.

SM811 2 timmar sedan
Om det nu så Gustaf-Janson att personerna är invandrare som begår dessa brott hur kan du då säga att fokus inte skall ställas mot invandrare. Ditt resonemang är löjligt, häpnadsväckande barnsligt sagt.
23 people gillar det här.

Ornsyn 2 timmar sedan
På 70-talet slapp våldtäktsmännen från vissa andra länder straff med motiveringen att "de inte förstod att en kvinna kunde säga nej"

Detta tycks ha cementerats någonstans i det juridiska?

Jag och några med mig undrade hur detta hängde ihop med lika rätt för alla och kvinnokampen med mera och undrade vart detta skulle föra Sverige.

Nu är vi här!
16 people gillar det här.

KarlssonMikael 2 timmar sedan
Män från arabvärlden har en helt annan syn på kvinnor. Media säger att det är rörigt (gruppvåldtäkter etc) i Mariannelund. Media döljer för svenska folket att kvinnor är lovligt byte för alla män från Arabkulturen. Media lurar alltså alla svenska kvinnor.
21 people gillar det här.

Allanoskar 2 timmar sedan
Vi är nog snart det enda landet som kan känna "stolthet" i så fall. För alla andra länder har insett att detta är vansinne och stramat åt både flykting och övrig invandring.
14 people gillar det här.

Tomas Fredriksson 2 timmar sedan
Såg bilderna på de gripna i aftonbladet. Den gripne var så svart att man trots pixlingen ifrån aftonbladet inte kunde dölja ursprunget.

Jag förväntar mig att efter avkunnad dom samt fängelse så skall skräpmänniskorna utvisas.

21 people gillar det här.

denaknakejsarna 2 timmar sedan
Gustaf-Janson tycker alltså att vi i denna stund ska känna stolthet...

Att det är människor som begår brott visste vi redan, det behöver man liksom inte ens nämna.
Och då jag själv råkar vara människa - och inte en nationalitet - vet jag att det är en mängd olika faktorer som format mig till den jag är idag, bla hur min uppväxtmiljö såg ut, mitt hem, min familj, vilken uppfostran man fick, inte bara hemifrån, utan även från skola och samhället i stort. Jag antar att detta gäller även för de skyldiga till detta brott, att även de, då de är människor, påverkas av omgivningen och det samhällsklimat som råder. Därmed påstår jag inte - något PK-iter oftast anklagar en för - att samtliga män från samma del av världen, från samma nation, som dessa förövare skulle begå brott av den här typen (även våldtäktsmännen i Sydafrika, dvs var fjärde man, utgör ju "bara" en minoritet). Jag menar bara att det är mer som formar en människa än antalet dirham i sparkamelen - en verklighet PK-iter oftast väljer att förneka .
8 people gillar det här.

Stefan K 2 timmar sedan
Finns det någon vettig människa som tänker försvara dessa individers handling?

Efter att precis läst artikeln om MigiLeaks så förvånas jag inte om de här...individerna...får PUT och ett kravlöst liv i Sverige under resten av sina liv.
13 people gillar det här.

qnos 2 timmar sedan
" Vi ska vara stolta över att ha ett land som har asylrätt..." -och dessutom rätten att taga in vilka som helst, med en värdegrund som får Dantes Inferno att framstå som en söndagsutflykt.det förefaller alltid vara god stil,smak och omdöme hos våra berikare, ungefär som Assyriska FF.s supportrar betedde sig mot Ängelholms lagledning i den avgörande matchen.
27 people gillar det här.

Stefan K 2 timmar sedan som svar till qnos
Syrianskas
2 people gillar det här.

qnos 1 timme sedan som svar till Stefan K
Tack ! Javisst,det gick lité väl hastigt här...

Leo 2 timmar sedan
Nu nar asylsokande placeras ut i hela landet i mindre stader och samhallen, ar problemet att ej langre ett storstadsproblem. Det ska bli intresant att se hur det kommer att ga i Alvdalen, Rattvik samt andra orter sa snart de har dessa nya medborgare som narmaste grannar. Kommer flickor att kunna ga till skolan, besoka kamrater, ga pa bio, dans,puben, idrotta, etc kvallstid utan att riskera att bli attackerade och valdtagna och ranade nar de gar hem efter en kvall pa byn? Kan garantera att det blir problem.Kommer ihag for manga ar sedan en pizzeria oppnade i ett mindre samhalle i Falu-trakten. De anstallda borjade efter en tid, bjuda ut knark till nagra flickor. Nar det kom ut bland ungdomarna i samhallet tog de sjalva lagen i sina hander och kastade ut pizza gubbarna fran samhallet... Inget i nyheterna om detta dock!.
20 people gillar det här.

-45 1 timme sedan som svar till Leo
Nej vi kommer inte att tiga, så pass med civilkurage återstår ännu på landet att något liknande detta aldrig kommer att få passera ostört, både män och kvinnor kommer att reagera..Att klamra sig fast på landsbygden skapar en helt annan människotyp som inser värdet/behovet av hög moral och sammanhållning.Var du så säker Leo att vi kommer att bjuda motstånd.Vi är allt annat än kuvade lantisar.Den polisbevakning vi har är rena skämtet så det är upp till oss själva att agera, många har redan slutit sig samman pga de många inbrotten som polisen inte ens noterar , än mindre svarar på ett anrop om.
11 people gillar det här.

Paaaatrik 2 timmar sedan
Det ska vara nolltolerans gällande brott från invandrare och allra helst under asylprocessen. Sker något olagligt från invandraren ska han skickas över gränsen omedelbart. Har man begått ett brott innan man ens fått asyl så har man redan där satt ribban för kommande levnadssätt.
17 people gillar det här.

Ornsyn 2 timmar sedan
Jag tror banne mig att inte ens om varannan av en viss utländsk härkomst skulle begå dessa brott skulle PK media se ett samband - det är lika omöjligt som det var för "vetenskapsmännen" i den katolska kyrkan som lärde ut att det var jorden, som var världsalltets centrum.

http://sv.wikipedia.org/wiki/G...

Galileo Galilei dömdes för detta brott - alla "visste" att jorden är universums medelpunkt och universum roterar runt jorden.

Allt annat vore omöjligt!

Det gäller att hålla fast vid "sanningen" och likt Galileo Galilei får man i tysthet mumla - likväl tycks det bara vara vissa som förekommer i dessa våldtäkter.

Allt annat vore omöjligt!
16 people gillar det här.

Svenne3 2 timmar sedan
Glöm nu inte bort hur stort mörkertalet är när det gäller brott begångna av s.k "flyktingar". Media gör allt för att inte sanningen ska komma fram, journalistkåren är nog den mest genomruttna, förljugna och o- empatiska samling människor (?) som finns som tydligen gör allt för pengar...
17 people gillar det här.

KasperSekiyama 2 timmar sedan
Vad får de för straff då? PUT?
3 people gillar det här.

Nacka 2 timmar sedan
Det verkar inte finnas gränser på hur lång man kan gå för att släta över deras brott........

Varför kan man inte bara fördöma det som skett utan en massa...."Men" ?
16 people gillar det här.

Nosaren 2 timmar sedan
Jag såg på AB att deras stora berikarkramare Qisin Cantvell (stavning ??) skrivit att nästan 98 % av alla invandrare aldrig varit misstänkta för sevbrott...Prata om att sticka huvudet i sanden...
SD 2014.
17 people gillar det här.

folket 2 timmar sedan som svar till Nosaren
Nej det var felstavat: Quisling ska det vara.
5 people gillar det här.

Svenne3 2 timmar sedan
Personer? Personer av en viss nationalitet JA.
MENA folk JA.
Anhängare av en viss religion med snedvriden syn på kvinnor utan "lakan" över huvudet JA.

Dags för kvinnorna att protestera mot vad som pågår i Sverige om ni inte vill gå klädda i lakan för att få vara i fred i framtiden...
27 people gillar det här.

Gaikokujin 2 timmar sedan
"Inte män utan personer som begår våldtäkter"

Samma logik. Varför peka ut att den som begår en våldtäkt är man eller inte?
17 people gillar det här.

Peo50 2 timmar sedan
Det finns ett stort mörkertal, många undviker att anmäla för de vet vilken process de sätter igång och vad de kommer att utsättas för. Jag vet i varje fall ett fall där kvinnan avstod att anmäla för att hon insåg vad som väntade. Det låter som en lätt sak att anmäla men när det väl är gjort kommer det att vändas och vridas på allt för att misstänkliggöra offret, det blir en ny kränkning.
En annan orsak att inte anmäla är att offret anklkagar sig själv och inser att hon kommer att anses som korkad som gav sig in i situationen. Det här är brott som ingen pk domstol eller pk åklagare vill ha på bordet. Ifrågasättandet av offrets beteende och vandel blir mer ingående än í vanliga fall. Man ser ju redan nu hur försvararna rusar till i gammelmedia.
Sverige har blivit ett farligt land där många speciellt kvinnor känner sig otrygga.
25 people gillar det här.

ExRobiN 2 timmar sedan
"- Lagen styr vad som gäller, men jag tror det skulle vara oerhört svårt att få svenskt medborgarskap, om någon som blir dömd skulle vilja bli svensk medborgare."

Oerhört svårt att få svenskt medborgarskap, det ska tamme f*n vara omöjligt!

SD 2014!!
29 people gillar det här.

kweenkristin 2 timmar sedan
Tänk att Sverige satt sig i en sådan situation. Enhetschefen säger att vi möter våld överallt i samhället som vi gemensamt skall bekämpa. Hon har rätt om det men tidigare var landet inte i en sådanhär kaos. Jag förstår inte varför man gör på detta sätt mot Sveriges folk. Hon säger vidare att Europa har en ekonomisk kollaps och att flyktingar kommer att få ännu sämre i sina hemländer. Menar hon att Sverige kommer att ha det bättre i en ekonomisk kollaps så att svenskarna kan vara ännu mera frikostiga?

Varför skall man splittra den svenska nationen och tro att man gör något humant när man tar emot krigsskadade invandrare till Sverige från ett kultur som har en vidrig kvinnosyn.

Det är nästan uteslutande folk från liknande kulturell bakgrund som utför dessa gruppvåldtäkter och det är en indikator att det har mycket att göra med denna kultur och man måste vara blind att inte se sambandet. I dethär aktuella fallet med en massvåldtäkt utförd av upp till elva män som har liknande kulturell bakgrund är indikatorerna så starka att man kan tro att enhetschefen går på heltid med en vit käpp.

Det är faktisk en ide. Man kunde dela ut varje år en vit käpp som pris till den multikulturalist som har sagt eller gjort den mest verklighetskränkande saken. Konkurrensen skulle vara mycket stark. Landet är fullpackat med dem.
31 people gillar det här.

Tant_Karin 1 timme sedan som svar till kweenkristin
Efter att ha läst ditt inlägg lyssnade jag igen på vissa bitar. När det gäller ev kollaps i Europa tycker jag hon bekräftar att man söker/kan få(?) asyl för att man är fattig. Kan ju också tolka det så som att andra länder skärper till mer och då kommer flera hit.
Intressant också att "vi har olika regler nej mönster när vi kommer från olika länder, nattetid och så.... Frågan gällde grillning och nattliv !

Sottis 2 timmar sedan
Man förväntar sig nästan att denna enhetschef ska harkla ur sig något i stil med: "Detta hade inte inträffat om dessa skötsamma ungdomar hade haft en fritidsgård. Nu har dom suttit sysslolösa i tråkiga Mariannelund. Hade de åtminstone haft ett pingisbord så hade detta aldrig hänt".
28 people gillar det här.

GraTristSvensk 2 timmar sedan
Tänk om 11 etniskt svenska män hade våldtagit en muslimsk kvinna ! vad hade Jan Hellin skrivit i sin tidning ? hade Fredde R varit lika tyst som nu ? vad hade Mona & Gudrun sagt ?.
Sverige har blivit sjukt jag är rädd för det land som mina barn växer upp i.
48 people gillar det här.

erkam432 1 timme sedan som svar till GraTristSvensk
Vad skulle dom muslimska männen sagt?
5 people gillar det här.

Facit 2 timmar sedan som svar till GraTristSvensk
Om etniska svenska män hade begått samma brott i ett muslimskt land mot en kvinna så hade de blivit ihjälslagna - samma dag!
29 people gillar det här.

Svenne3 2 timmar sedan som svar till Facit
Utan tvekan, lynchade på platsen...

Någon som överhuvudtaget hört talas om något fall där en etnisk Svensk våldfört sig på en muslimsk kvinna?
13 people gillar det här.

Λακεδαιμον 2 timmar sedan
Om denne dåre väljer att bjuda hem våldtäktsmän, rånare och mördare till sitt eget hem så ok för mig, men hon har då ta mig f*n varken rätt eller skyldighet att bjuda in sådana element till Sverige som land! Vilken jubelåsna!
21 people gillar det här.

olleWASSBERG 3 timmar sedan
Det är inte alls individer, inte när det är en hel djävla flock med idioter. 100% ligger detta i deras attityder till kvinnor.
22 people gillar det här.

olleWASSBERG 3 timmar sedan
Nej vi skall inte alls vara stolta, avskaffa den larviga asylrätten. Invadera alla skitländer och tvinga dem att bli demokratiska. Det hade varit mycket billigare och bättre...................
7 people gillar det här.

Karl 3 timmar sedan
FY F*N SÄGER JAG BARA!! USCH för dessa myndigheter som håller dessa parasiter bakom ryggen!
19 people gillar det här.

Cavatus 3 timmar sedan
Som vanligt ett snyftande för förövarna. Detta gör mig illamående nu när man ser mönstret ....
18 people gillar det här.

-45 1 timme sedan som svar till Cavatus
Pengar Cavatus, med vilka allt fler går att köpa/muta.Detta språkrör är ju enbart en i näringskedjan som lever gott på hela invandrarhanteringen, men illa är det ställt när media försvarar brottslingar och överger offret, vem har kuvat/köpt dessa som finansieras med svenska skattemedel?
3 people gillar det här.
1 new comment was just posted. Visa

1 new comment was just posted. Visa
Reactions

olofpalmskrutt 11 timmar sedan
From twitter
RT @MattiasStanton: "Kan dessa bli Svensk medborgare med detta i bagaget?". Svar: Ja. I Sverige. http://t.co/Ued9L2K4 #svpol #skämssverige
MattiasStanton 12 timmar sedan
From twitter
"Kan dessa bli Svensk medborgare med detta i bagaget?". Svar: Ja. I Sverige. http://t.co/Ued9L2K4 #svpol #skämssverige
MattiasStanton 12 timmar sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: