torsdag 8 december 2011

Two Invandrare

Two Invandrare: Thursday, December 8, 2011
Flicka väcks av bråk i grannlägenhet, går dit för att hjälpa, våldtogs.
En flicka som var på besök hos en vän väcktes av bråk i en grannlägenhet.

Då hon och vännen gick till grannlägenheten för att hjälpa till så misshandlades vännen brutalt och hon själv blev utsatt för en grov våldtäkt.

Den skyldiga är en invandrare. Rätten anser att han skulle försöka fly landet om han släpptes, därför häktades han. Rätten anser att det handlar om ett synnerligen brutalt angrepp eftersom vännen låg brevid under våldtäkten slagen medvetslös.

Sadenes Polisen i Norge har hittills inte velat gå ut med information om våldtäkten. På frågan från norsk media om varför de inte låtit allmänheten få information om fallet svarar polisen att de inte gjort det "med tanke på utredningen."

Eftersom den skyldige erkänt så stämmer inte polisens ursäkt, det låter snarare att det handlar om avsiktligt informationsstopp från polisen sida. Aftenposten
Posted by Two Invandrare at 6:47 AM 0 comments Links to this post
Monday, December 5, 2011
Media livrädda för privatblogg som tar över läsarna.
DN skriver om Avpixlat:

"En ansvarig utgivare skulle sitta i fängelse hela tiden."

Orsaken privata hemsidor som Axpixlat börjat vinna stora massor läsare och börjar konkurrera med media är att de privata bloggarna och hemsidorna avslöjar hela sanningen.

Stora media tiger om de viktigaste fakta kring brottslighet och andra viktiga frågor.

Avpixlat är en hemsida med mycket stor läskrets. Hemsidan avslöjar detaljer om brott som de stora media tiger om, därav namnet Avpixlat.

Stora media har som regel censur när det gäller brottslingar. Som exempel skriver de om ett brott och säger att polisen söker en misstänkt som finns på bild. Men media pixelerar alltid bilden och utelämnar signalementet om den misstänkte är invandrare. Men om den misstänkte är svensk så visar media nästan alltid bild, signalement och namn.

Media döljer alltid misstänktas identitet om de är invandrare, men nästan aldrig om de är svenskar. media vill ge intrycket att nästan bara svenskar är kriminella och att invandrare aldrig är kriminella. Man vill ge en falsk bild av verkligheten. Varför man gör så är en obesvarad fråga, varför vilseda allmänheten om invandrarbrottsligheten?

Media är nu nervösa över att sanningssägande hemsidor som Avpixlat fått mycket stora läsarskaror och snart börjar konkurrera med stora media i antalet läsare. Avpixlat är redan större än mindre ortstidningar på nätet.

Media är mest nervösa över att förlora sitt monopol på opinionsbildning. Media avslöjas av Avpixlat som lögnare och avslöjas bedriva en systematisk verklighetsförfalskning. Medias stora oro är att avslöjas som lögnare, förlora läsarnas förtroende och därmed försvinna.

DN skiver idag om Avpixlat att deras ansvariga utgivare borde sitta i fängelse. DN är livrädda. De tar till och med till "extremist" stämpeln och kallar Avpixlat "extremhöger".

Men sånt gör man i diktaturer. De som avslöjar pinsamma sanningar spärras in i fänglese i bananrepubliker och diktaturer, och nu vill DN att myndigheterna "tar itu" med de Avpixlat och fria media. De vill förbjuda "extremisterna" som avslöjar sanningen. Eftersom media har en total samsyn med politikerna och samarbetar med dem så kanske de får som de vill.

Här skriver Axpixlat ett exempel på hur media bedriver klappjakt på fri media och hur politikerna agerar mot fri media på media's order.

Läs hur media samarbetar med och hjälper extremister som vill se blodig revolution.

Media har sjunkit till en ny bottennivå. DN DN DN
Posted by Two Invandrare at 7:08 PM 3 comments Links to this post
Sunday, December 4, 2011
Massinvandringen blir en icke-fråga om invandrare blir en majoritet i tysthet.
"– På ett sätt är frånvaron av diskussion i den lokala politiken befriande", säger Arjun Bakshi. "Invandringssamhället är redan här. En självklarhet."

Frånvaron av debatt om flyktingpolitiken och invandringspolitiken är orsaken många ser Sverige som "det tysta samhället" där folk är så förtryckta att de inte vågar utrycka sin uppfattning i rädsla för repressalier från makthavare.

Politikerna vill att invandrare blir en majoritet så snabbt som möjligt, helst innan en debatt om ämnet tas upp på allvar. Om de skyndar sig så når de kanske målet, men oppositionen växer snabbt. Färre är rädda att säga ifrån, färre är rädda bli utpekade i media som extremist.

Allt fler ser att allt hopp om att bevara ett svenskt eller europeiskt Sverige försvinner. Inte ens en skyddad tillvaro i finare förorter kan skydda medborgarna mot brottsligheten och våldet. Det finns knappt några säkra enklaver kvar.

Frånvaron av diskussion i politiken kanske ses som befriande för personen som har ett positivt syn på diktatur och åsiktsförtryck. Men den frånvaron är för oss i väst som föredrar demokrati ett tecken på att demokratin och yttrandefriheten inte existerar.

Våra åsikter går därför isär, vi har helt motsatta uppfattningar om huruvida vi ska tillåta debatt och yttrandefrihet om den viktigaste frågan som Sverige någonsin ställts inför.




Ett stort antal orter drabbas av regelbundna upplopp, bilbränder, skolbränder och förstörelse. Enligt media som inte visar upp sanningen så finns knappt några problem alls i våra förortsghetton, vem litar på media? Bilden från orädd fransk media.



Frågan som ingen kan svara på kvarstår: Varför ska Sverige ha en massinvandring med stora massor med u-landsbefolkningar som ofta är analfabeter och som föredrar åsiktsförtryck och frånvaro av politisk debatt? Och vem kan bevisa att vi har råd att försörja dem?

Är det inte bättre att de politiker och journalister som vill omge sig med åsiktsförtryck i en diktatorisk miljö och helst omger sig med araber eller afrikaner att ni helt enkelt flyttar till de länderna istället för att ta hit deras befolkning, det blir ju mycket billigare för skattebetalarna? Det blir dessutom renare miljö eftersom vi sprider mindre luftföroreningar om 500 åsiktsförtryckande svenskar reser till u-länderna jämför med om fyra till tio miljoner fattiga reser till Sverige, eller hur?

Till alla skolelever blir ovanstående problem helgens fråga, alltså hur mycket flygbränsle sparar vi om vi skickar ned 500 svenska politiker och journalister istället för att ta hit tio miljoner fattiga? Rätt svar belönas med besök i en av Stockholms förorter i skottsäker transport. DN SVD
Posted by Two Invandrare at 8:38 AM 13 comments Links to this post
Saturday, December 3, 2011
Politiker lägger ned skolor med västerländsk utbildning så muslimska friskolor kan ta över.
Flera skolor i våra ghetton ska läggas ned anser vara folkvalda politiker. De vill bereda plats för muslimska friskolor istället för att fortsätta med västerländsk utbildning i våra invandrartäta förorter.

Trots en mycket stor ökning av barn och unga i de barnrika förorterna där invandrare och muslimer bor så läggs flera skolor ned.

En skola bränns ned varje dag i Sverige.
Bredbyskolan i Rinkeby läggs ned trots en kostsam totalrenovering. Den läggs egentligen inte ned. Rektorn säger att skolan tappat ett stort antal elever till en muslimsk friskola, han antar att Bredbyskolarn blir en muslims skola när renoveringen är klar.

Politikerna lägger även ned Bussenhusskolan i Tensta och Akallaskolan. En rad andra skolor runt Stockholm kan läggas ned nu när muslimer snart är i majoritet i många av Stockholms förorter och behovet av svensk utbildning försvinner.

Dessutom väntas antalet unga i skolåldern växa med ytterligare 27'000 de närmaste åren pga av den snabbt växande muslimska befolkningen. Behovet av ett stort antal nya skolor runt huvudstaden kommer att öka i samma takt som demografin förändras. Antalet svenskar minskar varje år och antalet invandrare/flyktingar från u-länderna ökar kraftigt varje år.

Inom en generation kommer kanske samtliga skolor i Sverige vara muslimska och västliga värderingen kanske bara kan hittas i ett fåtal privata skolor dit endast höginkomsttagare har råd att skicka sina barn.

Det framtida befolkningsskiftet beror helt på hur det svenska folket röstar. Partierna avgör om svenskar har en framtid här eller inte, just nu ser det inte särskilt ljust ut. svd dn
Posted by Two Invandrare at 6:00 AM 1 comments Links to this post
Friday, December 2, 2011
Media erkänner total samsyn mellan media och politiker precis som i diktaturer.
Stora media erkänner sin samsyn :


"Vi är i många avseenden konkurrenter, men vi har också ett mycket starkt gemensamt publicistiskt kitt."

"Vi tror att den öppenhet, tryckfrihet och yttrandefrihet vi representerar, att den granskning vi utför i alla vårt samhälles skiktningar, har en avgörande betydelse för upplysningen och det demokratiska samtalet.

Från den politiska makten – oavsett sammansättning – har vi länge känt att detta varit en ömsesidig uppfattning, manifesterad genom vår långtgående tryck- och yttrandefrihet."

De som skrev det arbetar för statlig monopolmedia eller har tidigare jobbat åt statlig media och deras organisationer.

Är det ett problem att makthavarna och journalister har en samsyn, att de har samma politiska värderingar? Är det ett problem när makthavarna betalar media och journalister? Är presstödet och statlig media en garanti att ingen kritik ser dagen? Debatt på Youtube:




Medias agenda som kollektiv är detsamma, de granskar inga makthavare. Tvärtom, med få undantag granskar media alla som kritiserar makthavarna och de bedriver kampanjer och hetsjakt på de som vågar rikta kritik mot makthavarna och den politik makthavarna bedriver.

Om de hade en "samsyn", jo det hade media och det har media än idag eftersom de skriver om samma saker, de formulerar sig på samma sätt, ofta kan man läsa artiklar som är ordagrant lika. Media undanhåller samma saker från läsarna. Läsarna hålls i total okunnighet om vissa känsliga ämnen som media som kollektiv inte vill ta upp eller diskutera. Ja, media har en total samsyn, media i Sverige är mer likriktat än i någon annat land. Snart är det straffbart att i bloggar förmedla nyheter som strider mot makthavarnas politiska inriktning men media anser inte det vara ett problem.

I en debattartikel i DN går media till angrepp mot ett nytt hot mot rätten att fotografera. Regeringen vill göra det brottsligt att fotografera i vissa situationer. Hur det förbudet skulle se ut är svårt att se. Med lagar som redan finns så borde det området vara täckt även om man inte använder de lagar som finns.

Finns det inte i lagen redan försvar för ett övergrepp som tex Schenström utsattes för av de stora media? En person fotograferade henne och konspirerade med Aftonbladet och TV4 så en falsk påhittad historia skrevs om henne med avsikten att ljuga, smutskasta henne och förvränga verkligheten. Hon misstänkliggjordes och framstod som en fåne trots att inga fakta eller bevis fanns för att hon gjort något fel. Om vi behöver en nya lag så behövs en ny lag som skyddar individer och företag mot lögner och falska nyhetsrapporter som stora media oftast ligger bakom.

Om vi vill ha yttrandefrihet och pressfrihet så måste de faktorer som gör media enhetligt och ger dem en samsyn med makthavarna bort. Presstödet och statlig media måste förbjudas, den statliga mediakontrollen gör att media ger samma syn i politiska frågor. Media tvingas hålla sig inom de av politikerna skapade ramarna och det ger oss bara enfald och samsyn istället för mångfald och fri press. Först då vågar media granska makthavarna, det sker inte idag eftersom de idag får betalt av makthavarna. dn svd
Posted by Two Invandrare at 6:37 AM 0 comments Links to this post
Wednesday, November 30, 2011
DN samarbetar med extremvänstern som vill se Sverige gå under i blod och lidande.
Utan att skämmas och utan att förklara varför så erkänner DN rakt upp och ned att de samarbetar med extremvänsterns illa polerade fasad Expo.

Resultatet blev ytterligare en artikel med samma gamla uttjatade hat och misstänkliggöranden av alla som inte håller med dem.

Alla som är intresserade av flyktingpolitiken vet vid det här laget att Expo försöker kräla ur vänstergyttjan för att sprida sitt hat med de gamla vanliga sociopatiska metoderna. Lögner och det vanliga tjatet om främlingfientlighet, rasism, extremism är de mest använda termerna.

Som vanligt finns det ingenting som förklarar Expos existens eller vad de "främlingsfientliga" som de så ursinnigt hatar egentligen tycker.

Med det är så extremisterna arbetar, de tiger om alla relevanta fakta, de vägrar debattera och de ljuger om allt som har betydelse. Expo kan inte ljuga bort sin egen kriminella, rasistiska och våldsbenägna bakgrund. Om Expo får som de vill så blir det som Expos grundare önskade sig, han ville att "den vita västvärlden går under i blod och lidande."

Det är inte svårt att gissa att Expos grundare kom ifrån extremvänsterns våldsrevolutionärer och att de även grundade AFA som den inofficiella systergruppen för de som vill ta till våld. Beväpnade och maskerade visar de ibland upp sig som på bilden.




Expos grundare Tobias Hubinette sade bl.a. följade:

"Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer. "

Källa: Svartvitt, nr. 1/1996.


Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!

Källa: Creol, nr. 1/1996



Till detta kan fogas ett citat ur tidskriften "Fri Information", nr 3/97:
"...den autonoma (vänster)brottsligheten i Uppsala län sjönk från 15 anmälningar till en enda mellan 1994 och 1995. Det visade sig bero på att EXPO-"journalisten" Tobias Hübinette flyttade från Uppsala till Stockholm."


Det är svårt att föreställa sig att ledande media samarbetar med den typen av grupper. Media själva är uppenbarligen lika förblindade av samma slags sociopatiska hat så de ignorerar det faktum att de förlorar all trovärdighet när de sjunker så lågt.

Mer om Expo här och här.

Läs om norska Expo som dömdes återbetala alla bidrag de fick, 10 miljoner kr.

Läs om hur Fredrik Reinfeldt fick främlingsfobi. dn
Posted by Two Invandrare at 8:29 AM 1 comments Links to this post
Labels: Expo afa Tobias Hubinette
Tuesday, November 22, 2011
Reinfeldt kan inte ta saklig kritik.
Som vanligt använder han termer som inte existerar för att förklara sig, med andra ord kan han inte förklara sig.

"Främlingsfientlig" är inte ett ord, men om vi som Reinfeldt låtsas att ordet finns så är han själv "främlingsfientlig" av flera skäl. Han har inga främlingar boende i sitt hem, han pratar inte med främlingar, han isolerar sig från främlingar, han vågar inte ta en debatt med dem, han vill inte veta vad som händer med alla främlingar i våra brinnande ghetton, han har en papperslapp i fickan med antalet främlingar som röstade på SD, han hatar dem, han hatar främlingar trots att han inte känner dem eller vet någonting om dem.

Reinfeldt har främlingsfobi.

Baserat på Reinfeldts agerande så symboliserar han mer än någon annan splittring, hat och åsiktsförtryck. Bara en okunnig skrämd byfåne avfärdar en politisk världssyn med ord som "främlingsfientlig", syftet är att slippa debatt om verkliga problem.

Allvarligt talat, vem förutom Reinfeldt går omkring med en lapp där han skrivit ned antalet personer som valde ett parti som han inte är överens med? Hans hat är irrationellt, slå upp fobi Herr Reinfeldt. Läs om vad de bakomliggande orsakerna till hans hat kan vara.
svd dn dn dn svd svd svd svd svd svd svd svd svd dn dn dn dn dn exp
Posted by Two Invandrare at 7:53 PM 2 comments Links to this post
Labels: Fredrik Reinfeldt hatar svenskarna
Older Posts Home
Subscribe to: Posts (Atom)
Köp boken världsmästarna här.
Köp boken världsmästarna här.
Popular Posts

Misstänkt mördare/våldtäktsman vet "ingenting" trots bevis.
Den 22-årige misstänkte som greps och anhölls för mordet och våldtäkt på Elin Krantz säger att han inte vet någonting om brotttet. Han film...
Statlig barnporr skyddas.
Barnporr som skapas av och visas öppet i statens TV slipper kritik och skyddas av någon okänd anledning. Barnporrfilmen om 14 -åringar som r...
SD vägrar godkänna den nya grundlagen.
SD tänker rösta emot den nya grundlagen. Den röstades igenom av en enig riksdag före valet. Om den röstas igenom en gång till med ett mellan...
Är barnporr tillåtet i statlig TV?
Teckningar som föreställer barn i 14-årsålderns och riktar sig till samma åldersgrupper är väl barnporr? Eller är staten undantagen från la...
Likdelarna flyger över julshopparna.
En teckning av en rondellhund är orsaken till att muslimer nu spränger sig i stycken och vill mörda svenska flickor och pojkar. SÄPO säger...
Tidernas största och farligaste bedrägeri avslöjas av....en modebloggare.
Det är beviset på hur riksmedia har misslyckats med sin huvuduppgift. Deras hela existens är hotad av....modebloggare. Ett gigantiskt bedrä...
Inget hopp för Sverige, detta är slutet. Regeringen lurade väljarna.
Från Affes blog . Resultatet av att Regeringen samarbetar med MP blir en ännu större massinvandring som redan nu har bibliska proportione...
Sensationellt erkännande av Reinfeldt att SD har rätt.
Alliansregeringen har tagit in 400 000 asylsökande under 4 år, av de 400 000 var ungefär 47 % anknytningsfall till tidigare asylfall. De ta...
Attentatsmännen kommer troligen inte utvisas.
De två araber som försökte bränna ned Lars Vilks hem och som kanske åkt dit för att mörda honom kommer troligen inte ens utvisas. Det är st...
Reinfeldt krävde frisläppande av terrorister.
Reinfeldt-regeringen agerade kraftfullt för att Pakistan skulle släppa de terrorister som rest dit från Sverige som greps där 2009. Det var...

Statlig utredning visar att flyktingbarn tvingas hit för att utnyttja systemet.

Fria nyheter

Artiklar och nyheter

SR chef, fd leadarskribent på SVD kräver åtal mot SD trots egna brott.
F-kassan bluffades på 75 miljoner kronor.
Polis lägger ner 80 % av tiden på invandrarproblem.
20 falska asylsökande får asyl flera gånger i olika namn, rutiner kan inte avslöja fusket.
Somalier med uppehållstillstånd sökte asyl igen för att få mer bidrag.
90 % av muslimerna rösta på vänsterblocket.

Visa stöd till Kurt Westergaard. Visa hans verk.
Visa stöd till Kurt Westergaard. Visa hans verk.
Humor vinner, islamisterna förlorar.
Svenska Nyhetskällor.

Avpixlat
Medias dubbla måttstockar för Abdulwahab och Behring Breivik
14 minutes ago
Fria Tider
Migrationsöverdomstolen: Mehari pendlade mellan Eritrea och Etiopen – då upptäckte han Sverige
6 hours ago
Fria Nyheter
Obama Issues Ron Paul “Kill Order” As Russia Prepares For War
6 days ago
Politiskt Inkorrekt
Tack för oss!
1 month ago
Nätverk mot politisk korrekthet
Nätverk mot politisk korrekthet går i dvala
1 year ago

Followers
Blog Archive

▼ 2011 (101)
▼ December (5)
Flicka väcks av bråk i grannlägenhet, går dit för ...
Media livrädda för privatblogg som tar över läsarn...
Massinvandringen blir en icke-fråga om invandrare ...
Politiker lägger ned skolor med västerländsk utbil...
Media erkänner total samsyn mellan media och polit...
► November (8)
► October (19)
► September (2)
► August (14)
► July (3)
► June (5)
► May (4)
► April (1)
► March (11)
► February (12)
► January (17)

► 2010 (259)

► 2009 (35)

About Me

Two Invandrare

View my complete profile
My Blog List

I Mitt Sverige...
Julia Ceasar på Snaphanen: Alliansregeringen byter ut den svenska befolkningen - Bild från Affes Statistik-blogg "Borgerliga regeringar bedriver av tradition en hämningslös invandringspolitik där alla slussar står öppna för dem som loc...
Robsten blog
Intressant av Mona Sahlin - Jag snubblade av en händelse över detta tal av Mona Sahlin som hon höll i plenissalen 3 november. *Herr talman! Låt mig börja med att säga att jag var i ...
Sverigedemokraterna
SD: Beslutet kommer stärka hovets trovärdighet - När riksdagen idag fattade beslut om att regeringen ska se över överenskommelsen om redovisning av hovets ekonomi har efterdebatten handlat om att beslutet...
Thoralf Alfsson - Riksdagskandidat för SD
-


97,622

Blogg listad på Bloggtoppen.se


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: