måndag 19 december 2011

Vem behöver konspirationsteorier när verkligheten är här? « Avpixlat

Vem behöver konspirationsteorier när verkligheten är här? « Avpixlat: Vem behöver konspirationsteorier när verkligheten är här?

ISLAMISERINGEN Islam är snart den vanligaste religionen i Europa och vid slutet av detta århundrade kommer hela Europa att vara muslimskt enligt sociologen Felice Dassettto på Leuvenuniversitetet i Belgien. 2030 kommer muslimer vara i majoritet i Bryssel. Hennes bok “Irisen och halvmånen” refererar till den gula blomma som är en symbol för Brysselregionen och till halvmånen som är islams emblem. Alltmedan den första vissnar växer den andra.

Som det är nu utgör muslimerna 25 procent av befolkningen i en av upplysningens huvudstäder i Europa. Muslimerna vill använda de tomma kyrkorna för att tillbe sin islamska allah. Sedan 2008 är de sju vanligaste namnen på nyfödda pojkar i Bryssel enligt följande: Mohammed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine och Hamza. Mohammed är också det mest populära förnamnet i Belgiens andra stad, Antwerpen där uppskattningsvis 40 procent av lågstadiebarn är muslimer.

I Antwerpen finns också Belgiens första islamska rätt som såg dagens ljus i september i år. Belgien är trots detta långt ifrån isolerat från resten av Europa. Rabbinen David Rosen som är moderat jude har varnat om att Europa riskerar att köras över av islam. Enligt en rapport från US Pew center är islam redan den snabbast växande religionen i Europa. Islams tillbedjare har tredubblats under de senaste 30 åren i Europa. Runt 2025 kommer en tredjedel av europeiska barn födas i muslimska familjer.

Islam är den religion som har flest aktiva tillbedjare i Storbritannien. I London finns det fler muslimer som deltar i fredagsbönen än kristna i söndagsmässan. Oude Kerk, den äldsta kyrkan i Amsterdam där Hollands kungar har krönts, är numera ett museum. Den enda “kyrka” i Hollands största stad där man finner tillbedjare är scientologernas kyrka som är ett sexvåningshus mitt i Amsterdam. Endast sju procent av Hollands katoliker går numera till söndagsmässan och sexton procent av barnen är döpta.

I Österrike som under 1900-talet var katolskt till 90 procent, kommer islam vara majoritetens religion runt 2050. I Frankrike byggs numera fler muslimska moskéer än kyrkor och där finns fler trogna muslimer än katoliker.

När man ser på Frankrike generellt har landets moskéer fördubblats till fler än 2 000 i antal under de senaste tio åren. Den mest kända franska islamska ledaren, Dalil Boubakeur som är ledare för den stora moskén i Paris sa nyligen att Frankrikes moskéer borde vara 4 000 till antal för att möta det ökande behovet.

Samtidigt byggdes endast tjugo nya kyrkor under de senaste tio åren under samma tid som sextio kyrkor stängdes. Många av de sextio nedlagda kyrkorna omformades dessutom till moskéer berättar den franska katolska tidningen La Croix.

Bernard Lewis, professor inom islamologi på Princetonuniversitetet sa vid ett tillfälle till den tyska tidningen Die Welt att:

Europa kommer att vara islamskt vid slutet av århundradet.

När han sa så uttryckte Bryssels politiska och kulturella eliter avsky inför Bernard Lewis “alarmism”. Om dagens trender håller i sig kommer hans förutsägelser besannas.

Ynet News
Print Friendly
Share
2011-12-19, 03:01 (uppdaterat 2011-12-19, 03:02) | Kategori(er): Brott, Ekonomi, Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Politik, Utrikes

2
Disqus

Gilla
Dislike
and 9 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
94 kommentarer 1040 gillar received
Dela på
Visar 80 av 117 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


CristineRawadi 27 minuter sedan
Det kommer att gå bra det här....not!
5 people gillar det här.

EivindManchurian 29 minuter sedan
Mina pakistanska grannar har julstjärna i fönstret och pyntad julgran i vardagsrummet så det finns hopp , ja..
1 person gillar det här.

Facit 34 minuter sedan
Regeringen behöver uppdatera sin sida.

http://www.regeringen.se/sb/d/...
2 people gillar det här.

EivindManchurian 14 minuter sedan som svar till Facit
Ja att dom refererar till handlingar utfört av en psykiskt sjuk människa som enligt lag inte kan hållas till ansvar för sina handlingar är politiskt självmål. En professor i Norge har gått starkt ut mot media och politiker och kräver att dessa ber om ursäkt för ha anklagat folk innan breivik blev diagnosticerad som psykiskt sjuk !
2 people gillar det här.

Facit 37 minuter sedan
Tur att man är död då, synd att inte Lööf och Reinfeldt lever då.
2 people gillar det här.

Facit 38 minuter sedan
Då får vi äntligen tidsmaskinen många har drömt om - "res tillbaka till medeltiden".
4 people gillar det här.

Nattvaktarstat 43 minuter sedan
Det är väl räknat med dagens födelseantal? Det är också med antagandet att alla dessa kommer att vara troende och/eller vill leva enligt den islamska kulturens normer. Fast å andra sidan har islams imperialistiska natur en effekt som gör att andra religioner och sekulära inte respekteras.

Ornstein 48 minuter sedan
Frågan blir ju om vi framtida dhimmis kommer acceptera en mörk och tragisk återgång till medeltiden eller om vi kommer kämpa till slut.

codatronca 52 minuter sedan
Barbarer från MENA tar över. Roligt va ????
1 person gillar det här.

Sansear 1 timme sedan
Att man inte längre kan kommentera i DN är ingen myt. Det diskuteras dock om myter och en viss minister gör bort sig totalt. Tyvärr allt för enkelt att slå hål på hans argument. Tyvärr inga forum i dagspressen längre att uttrycka sin frustration på så det hamnar här i stället

Myt 1; Ullenhag baserar i det att första och andra generationens invandrare kommer att öka till 16,5 %. Ser vi krasst på etniska svenskar så är frågan helt annan vad siffrorna blirMyt 2: Enligt FN så är så fallet att Sverige tagit emot oerhört många som saknar skyddsfel enligt deras konventionerMyt 3: Helt korrekt, i mitten av 60-talet fanns det ca 500 muslimer i landet, sedan dess har andelen ökat med snitt ca 16 % årligen till ca 550000. Med samma procentuella takt är de i majoritet om 20 år, det är högstadiets matematik det där med procentuell utveckling, ungefär som ränta på sparkapital på bank men den är mycket lägre. Hur som helst så är det förstås orealistiskt med samma procentandel framöver eftersom det är enklare med hög procentuell ökning från små tal. Hur som helst mycket högre nativitet samt hög invandring så räkna med muslimsk majoritet om ca 50 år som senast. Kring det där med hur troende de är så har valen i de mest sekulariserade muslimska länderna pekat på mycket kraftigt stöd för islamistiska partier. Över 70 % i både Egypten och Tunisien. De muslimer som finns i Sverige kommer genomsnittligt från mycket mindre sekulariserade länder än dessa så räkna med att minst 70 % skulel rösta på islamistiska partier när de dyker upp och uppåt 90 % mycket väl skulle kunan tänka sig det om det gynanr deras sak. Hur islamistiska partier ser på kristna kan man enkelt kolla i koranen.Myt 4: Flera skolor har stoppat Nationalsången, många har också stoppat julfester pga protester från otacksamma flyktingarMyt 5: Är väl en struntsak, sedan är det trist att ingen drar i de ekologiska fördelarna med fläskkött. För att producera ett kilo kött från en idisslare genereras lika mycket växthusgaser som det tar att åka med en bil Stockholm-Jönköping tur och retur, Fläskkött så är det istället Arlanda. Anledningen är idisslingen som generar oerhört mycket metan, metan ger 30 ggr högre bidrag till växthuseffekten än koldioxid. Ät julskinka för miljöns skull.Myt 6: Den är en katastrof. De som inte anser detta bör flytta till tex Rinkeby, Rosengård etc. Annars saknar de helt trovärdighet i denna fråga. Det går inte att bo i ett fint villaområde helt utan segration och se ned på folk som tvingas bo där med alla problem, skadegörelse etc som de då råkar ut för
15 people gillar det här.

Laxen 1 timme sedan
"I en rapport från Forum för levande historia konstateras att det under senare år har skett en dramatisk ökning av antalet rasistiska hemsidor", skriver Ullenhag på DN Debatt. Är inte detta ett skolexempel på en myt, som upprepats så många gånger att den blivit en officiell sanning? Personligen har jag aldrig hittat en svenskspråkig hemsida som sprider ett rasistiskt budskap, förutom den antisemitiska Radio Islam http://radioislam.org/islam/sv....
10 people gillar det här.

YOTHI_TARZAN 1 timme sedan

"A cult is a religion with no political power." — Tom Wolfe.



"A religion is a cult that succeeded."



"The difference between a cult and a religion is that the latter is old.
Like, stepping into a pile of dogshit makes you curse, but stepping
into a pile of dinosaur shit makes you famous. Despite both being crap."
— Opportunist.



"Cult: a small unpopular religion.Religion: a large popular cult."
4 people gillar det här.

Emanuel Martell 1 timme sedan
Helt ärligt tror jag det börjar bli dags att beväpna sig.
Inte för att uppmana till våld, men dagen kommer då vi inte kommer kunna garantera våran egen eller vår familjs säkerhet. Inte kunna lita på polis eller myndighet då den knappast lär vara opartisk.
Om 30-40 år kanske. Vi får se var utvecklingen tar oss. Men jag hoppas innerligt att när den dagen kommer så kommer där iaf finnas minst 360 000 beväpnade svenskar som kan bosätta sig i den del av Sverige som finns kvar och försvara oss själva. Jag hoppas att det aldrig händer. Men den dagen det kommer en människa och säger att jag eller någon i min familj ska straffas för att jag inte tror på hans gud så får han en kula i pannan. Det är inte samhället mina förfäder kämpat för, och inte ett samhälle jag acceptera att leva i.

Och jag vägrar gömma mig bakom ett alias.
37 people gillar det här.

Thoth 20 minuter sedan som svar till Emanuel Martell
Så du litar också på dina ögon och öron, bra. Det finns dem som litar mer på det tryckta ordet, de kan komma att få problem.
1 person gillar det här.

BettanB 59 minuter sedan som svar till Emanuel Martell
Jag är helt med på vad du säger.
Men var rädd om dig! Med tanke på ditt lite ovanliga efternamn så är du ju inte så svår att "hitta"...om man säger så.

Tänker på en viss person som finns här på Avpixlat bl.a. som fick lägga ner allt va blogg och Twitter heter under en period för att dom hotade inte bara honom utan även hans nära och kära.

Det finns "mörka krafter" som skrämmer, hotar och även tar livet av....om det inte passar deras agenda.
Så vad jag vill säga...Var rädd om dig! Vi behöver dig med all säkerhet längre fram.

Sedan håller jag med Linda här nedan....Tror inte alls att det dröjer så länge som 30-40 år. Det går fort nu.....Tyvärr.

(Fast naturligtvis så hoppas jag att folk ska vakna till i morgon o se vad som håller på att hända)
4 people gillar det här.

LindaDanielsson 1 timme sedan som svar till Emanuel Martell
Jag tror det kommer snarare än så.
Och att inte använda alias må vara hur hjälemodigt som helst,
trots det väldigt dumdristiskt då vi sett åtskilliga uppvisningar av mordbränder, krossade fönster etc. utförda av vänsterpack hemma hos sd-företrädare.

Det vore ju tråkigt att du blev tagen av daga i förtid så att säga, better to live to fight a other day ;)
2 people gillar det här.

Elbolaget 1 timme sedan
Nej, Europa kommer inte att vara islamskt vid slutet av århundradet. Ju fler muslimerna blir, desto mer efterblivet, kriminellt och dysfunktionellt blir Europa och vid någon punkt kommer inte bidragen att kunna köpa lika mycket längre, jordbruket inte räcka till och kraftverken vara utan stabil personal.

Slarv, kriminalitet och korruption kommer att vara normen. Men det kanske kan fungera i länder med ett förlåtande klimat, men det blir ganska kallt och mörkt här under större delen av året och utan pålitlig elektricitet och mat är det nog inte så många som skulle klara av att bo här.
9 people gillar det här.

YOTHI_TARZAN 1 timme sedan som svar till Elbolaget
Intressant inlägg - kan Sverige bli så degraderat så att el och matleveranser inte fungerar ?
Då skulle man oxå kunna säga att en dag blir Sverige så instabilt på grund av muslimerna att Finland och Norge går in med trupper för att rädda Sverige och Norden från totalt kaos.
8 people gillar det här.

Marit 18 minuter sedan som svar till YOTHI_TARZAN
Desverre / tyverr ! Norge er redan okkupert, og kan ikke hjelpe Sverige. Forsvaret er nedlagt her til lands, og Norge er også okkupert av muslimer. Repatriering av uintegrerbare indvider er den eneste løsning på problemet. Og politikerne som er ansvarlige for elendigheten, bør snarest stilles for riksrett for å ha gitt landet vårt til barbarer.
1 person gillar det här.

EivindManchurian 1 timme sedan
Konstigt at reinfeldt använder sig av breivik som alibi i sin text när breivik har blivit diagnosticerad som psykiskt sjuk och inte kan hållas till ansvar för sina handlingar, detta borde landets statsminister ha vetat, att skriva sådant visar kunskapslöheten han besitter.
12 people gillar det här.

AliAnsen 39 minuter sedan som svar till EivindManchurian
Lika barn leka bäst.
1 person gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 1 timme sedan som svar till EivindManchurian
Reinfeldt är inte heller han ansvarig för sina handlingar. Det som går fel skyller han på SD och Ljugholt.
9 people gillar det här.

mittmotto Top 10 2 timmar sedan
Enligt allas vår egen "Bagdad Bob" Erik Ullenhag så är det inte så farligt.

"Myt: Det pågår en massinvandring, om några årtionden kommer svenskar att vara i minoritet i sitt eget land.
Påståendet är direkt felaktigt. I dag är knappt 15 procent av den svenska befolkningen född i ett annat land. Statistiska Centralbyrån räknar med en näst intill oförändrad andel i framtiden, andelen kommer att öka till 16,5 procent 2050. I grunden bygger myten på en tanke om att personer med utländsk bakgrund aldrig kan bli svenskar. Jag menar tvärtom att en större mångfald är positiv och är en naturlig del av det svenska."
http://www.dn.se/debatt/mytern...

Konstigt att jag till 100% misstror honom, ser det mer som DDR propaganda.
Hur skall personer kunna bli Svenskar när man efter 10 år här i landet behöver Tolk????
18 people gillar det här.

Arkngt 7 minuter sedan som svar till mittmotto
Myterna om invandringen står Ullenhag & Co. själva så bra för själva. Litar mer på Affe vad det gäller andelen utrikesfödda och enligt honom är det 21.1% 2010. Och om en femtedel i ett land är utrikesfödda är det per definition resultatet av just massinvandring i min bok.
1 person gillar det här.

griffin11 1 timme sedan som svar till mittmotto
Han behöver uppenbart gå en kurs i matematik. Han kan börja med Matte A. Högre skolning har aldrig varit utmärkande för vänsterfolk, tvärtom, dom har av tradition ett inneboende hat mot verklig intelligentia.
2 people gillar det här.

Nacka 2 timmar sedan
Samtidigt skriver Erik Ullenhag
"Extremismen har funnit ett nytt forum som dessutom är mycket effektivt när det gäller att sprida myter och fördomar. I dag lanserar jag därför en ny hemsida på nätet där ett antal av de vanligaste myterna om invandrare och minoriteter samlats"
http://www.dn.se/debatt/mytern...

Men man får inte bemöta hans lögner om dom sk myterna, envägskommunikation, skratt.
13 people gillar det här.

Allanoskar 2 timmar sedan som svar till Nacka
Det är så komiskt att det inte är sant. Bara en massa floskler på regeringens sida och ingen möjlighet till diskussion. Dessutom en helt hopplös URL. Är Ullenhag så dum att han tror att denna sida ska göra "nytta"? Då är jag sannerligen oroad för hans mentala hälsa.
14 people gillar det här.

mittmotto Top 10 1 timme sedan som svar till Allanoskar
Det värsta är att alla dom som läser detta och inte är besökare på AP kanske tror på det.
För inte kan väl en folkvald politiker ljuga? Eller.
7 people gillar det här.

Nacka 1 timme sedan som svar till Allanoskar
Det finns några myter som jag vill att regeringen skall bemöta.

Myt 1: Att det finns skolor där det knappt finns svenska barn.
Myt 2: Varför det bara är afrikaner på bussen.
Myt 3:Varför vissa förorter ser ut som tredje värden.
Myt 4:Varför dom illegala får gratis vård och tandvård när dom inte har rätt att vistas här i landet.
Myt 5: Varför man placerar islamister i Riksdagen

Svenska folket har nog tusentals myter som dom vill ha svar på.
23 people gillar det här.

Absolut_inte 2 timmar sedan
Vill inte
1 person gillar det här.

BitteJ 2 timmar sedan
islamistisk i slutet av århundradet, han var inta alarmist ,utan optimist.
1 person gillar det här.

Misslyckande Top 10 2 timmar sedan
Varför lägger PK sig i fosterställning och aldrig kan leverera något positivt om islam?

Sedan 11 september har jag försökt hitta en enda positiv sak

Sedan 11 september har mina "fördomar" besannats gång på gång
7 people gillar det här.

Cassandra_70 2 timmar sedan
Men vad skönt, att när det gäller Sverige, kan allt kokas ner till myter och fördomar som sprids på nätet... Läs dagens Ullis!
http://www.dn.se/debatt/mytern...

6 people gillar det här.

Antonescu 2 timmar sedan
Jag tror inte att Ryssland, Polen, Italien, Serbien, Rumänien, Serbien, Grekland, Kroatien kommer att tillåta detta. Många av dessa länder har bekämpat islam och vi...på något sätt har fått det i arv...

Europa kommer förmodligen att delas upp i två läger. Traditionalisterna somm kommer vägra islamiseras och Resten som kommer att ockuperas.

Det kommer att bli ett krig mellan islam och kristendomen.

Jag är ateist och tror att kristendomen är bluff. Precis som ni svenskar gör, kallar jag kristendomen för ökenreligion. MEN! I dessa svåra stunder...borde vi samlas kring denna tro i den svåra kampen mot en fanatisk och mördande religion: islam. Bär ett kors kring halsen på tåget till Tensta....och ta fajten!
19 people gillar det här.

LindaDanielsson 56 minuter sedan som svar till Antonescu
Jag bär hellre min hammare ;)
2 people gillar det här.

griffin11 1 timme sedan som svar till Antonescu
Det värsta är att de som blir freedomfighters i framtidens Europa kommer inte bara att ha Islam att tampas med, utan även respektive regeringars polis och kanske arme´mot sig, dessa alltid lika regimtrogna, sinnesslöa verktyg utan egen förmåga att tänka...
5 people gillar det här.

codatronca 2 timmar sedan
Konstigt att vår regering och flera i Europa vill tillbaks till stenåldern???? Islam och muslimer i synnerhet har inget att ge oss. Bort med sk*ten för alltid.
17 people gillar det här.

codatronca 2 timmar sedan
Konstigt att vår regering och flera i Europa vill tillbaks till stenåldern???? Islam och muslimer i synnerhet har inget att ge oss. Bort med skiten för alltid.
4 people gillar det här.

Dante3 2 timmar sedan
Ja det här var ju jäv*igt uppmuntrande läsning såhär på morgonkvisten...
11 people gillar det här.

griffin11 1 timme sedan som svar till Dante3
...eller hur...
2 people gillar det här.

Zornig 2 timmar sedan
Erik (Göbbels) Ullenhag har utsetts till ny propagandaminister. Bra att etablissemanget känner sig hotat av Avpixlat!
16 people gillar det här.

gugge 2 timmar sedan
Islamisten i regeringen bidar sin tid medan herr statsminister fyller på landet med hans krigare från sitt forna hemland. Herr islamist talar den nya adelns språk och kommer att få deras röster och vips! så har vi ett islamistiskt parti i riksdagen och då är det kört!!
13 people gillar det här.

MikaelaR 2 timmar sedan
Jag tror i och för sig att Bernard Lewis gav uttryck för en förhoppning, inte "alarmism". Den mannen måste ha konverterat i hemlighet - annars kan man inte ge uttryck för sådana synpunkter som han gör..

Arkngt 50 minuter sedan som svar till MikaelaR
Då har du helt uppenbart inte läst honom. Rekommenderar "The Clash of Civilizations".

Med din logik är ju Geert Wilders också en muslimsk konvertit...

Yaskaleh 3 timmar sedan
Kanske man skulle ta och bli medlem i counter-jihad? Känns som några av de få som inte vill sälja ut europa till förtryck och folkmord.
11 people gillar det här.

ExilSvensk 3 timmar sedan
Nästa Europeiska storkrig kommer inte vara mellan nationer.

Det kommer bli blodbad i Europa igen om nu inte urbefolkningen helt enkelt lägger sej ner, och det tror jag inte de kommer göra.
20 people gillar det här.

Tacomole 1 timme sedan som svar till ExilSvensk
Vi är dödsdömda, tyvärr. Allt för naiva.

griffin11 1 timme sedan som svar till ExilSvensk
Om detta råder ingen som helst tvivel. Man är en dåre om man tror att detta ens kan sluta på något annat vis än med krig... skulle vara om några aliens kom hit och rättade in oss i leden igen... vad anser du mest troligt...?

Not2LateIHope 3 timmar sedan
"Den påstådda islamiseringen" säger vurmarna alltid om det som pågår. Frågan är hur länge till det går att förklara bort faktumet. Det är bara att gå ut o glo på gatubilden så vet man.

Fredrik Reichfeldt har en del att förklara...
33 people gillar det här.

BitteJ 2 timmar sedan som svar till Not2LateIHope
jo de har insett problemet, han har nu skickat ullenhag att öppna ny hemsida och där de skall ta död på myterna. lycka till säger jag, myter som faktiskt är myter är mycket svåra att ta död på, myter som är sanningar och kan redovisas i text och statistik kommer aldrig att dö.
11 people gillar det här.

Rationell2011 3 timmar sedan som svar till Not2LateIHope
Jo, exakt. Allt är ju "myter" och "konspirationsteorier". Just därför är det så avgörande att SD för fram fakta i den stora och avgörande frågan. Det ÄR faktiskt så att etniska västerlänningar håller på att ersättas med människor från tredje världen, där islam är dominerande ideologi. Och detta går snabbt. Om folk i gemen fick klart för sig att detta är vad ledande forskning visar så tror jag vi skulle få lite annat ljud i skällan. Detta vill inga!
8 people gillar det här.

Stolt_och_stark 3 timmar sedan
Djupt oroande.... Flera hundra år efter Upplysningen, med ideal som "frihet", "lika värde" och förlängningen "demokrati", skall vi åter till medeltidens värderingar? Tänk på Immanuel Kant sa "Upplysningen är människans frigörelse från hennes självförvållade fångenskap" - och nu skall vi åter fångas, och välkomnar dessa värderingar i form av "islam".
8 people gillar det här.

Anders Johansson 3 timmar sedan
Men den stora frågan är om dagens trender håller i sig?

SAAB lägger ner, EU är på väg att gå i konkurs,USAs ekonomi backar och till och med Kina visar svaghetstecken.
Det luktar finanskris modell större som är på väg in från horisonten och i svåra tider så minskar ju som bekant folks generositet.
Det finns inget som väcker en opinion så bra som dåliga tider. Sannfinnländarna gick från nästan inget tilll 19% på ett val. SD fördubblar sina röstsiffror mellan valen. (i goda tider...)

Hade de goda tiderna fortsatt i oändligheten när man kan droga ner folket till passivitet med billiga lån till bilar thailandsresor, flatscreen TV etc etc så hade utveklingen nog kunnat bli sådan.

Marx sa att "religion är opium åt folket" Idag hade han nog sagt att billiga krediter är opium åt folket.

Men det börjar bli slut på pengar till att dopa både det egna folket och nybyggarna till passivitet.


Folket kommer börja protestera och det en masse.. och det lär troligen ske i sann mångkultur anda som vi sett i tex forna Jugoslavien och otaliga andra exempel.

SD (kanske,förhoppningsvis) i regering 2014!
19 people gillar det här.

Rationell2011 3 timmar sedan som svar till Anders Johansson
Nästa jätteproblem: Skillnader i reproduktion. Kolla in David Colemans forskning för England där han räknar på olika scenarier vad gäller invandring.

På grund av de stora skillnaderna i antal barn mellan etniska engelsmän och övriga grupper kommer England att genom gå en "folkförvandling" även om immigrationen stryps helt. Men det gör naturligtvis skillnad vad gäller hastighet. I "standardscenariot" med nuvarande migration är etniska engelsmän i minoritet strax efter mitten av 2000-talet.
4 people gillar det här.

Erik_gr 3 timmar sedan som svar till Rationell2011
Nativiteten hos svenska familjer har stigit de senaste 5 åren. Det kan ju tänkas att svåra tider kommer att få folk att intiutivt dra öronen åt sig och öka reproduktionen. Varje svensk ska skaffa 5-7 ungar tycker jag.
2 people gillar det här.

Rationell2011 3 timmar sedan som svar till Erik_gr
Samtidigt skulle andra stora problem (miljö etc) lättare lösas om jordens befolkning som helhet minskade kraftigt och sedan låg på ett steady state.

Det långsiktigt hållbara vore att kraftigt få ned reproduktiviteten där den är hög, bland tredje världens folk. Men självklart är det inte ok att västerländska och ostasiatiska (ännu värre där) populationer håller på att fasa ut sig själva ur historien p.g.a. för lite barnafödande.

Rationell2011 3 timmar sedan
Mardröm. Men SD: Lyft upp dessa siffror!! Det är precis det här som måste fram, svart på vitt, utan omskrivningar. Om och om igen! Ge er inte. Folk är INTE medvetna om detta. De måste få klart för sig att detta är vad demografisk forskning visar.
17 people gillar det här.

anders streifeldt 3 timmar sedan
Det politiska etablissemangets förräderi mot Europa blir allt mer tydligt.
10 people gillar det här.

hd1200 3 timmar sedan
Jepps.. men e allting inte bara en myt???

Kolla in detta http://www.regeringen.se/sb/d/...

griffin11 1 timme sedan som svar till hd1200
Där hade vi väl en och annan dikt och lögn...
1 person gillar det här.

Max Payne Moderator Top 10 3 timmar sedan som svar till hd1200
Alla de där "myterna" som de påstår går lätt att beslå som falska. Exempelvis "skolor får inte servera fläskkött", nej ingen skola har fått det kravet, så långt är det rätt. Men många skolor har valt att ta väck fläskkött för att göra muslimerna nöjda och glada. Nu är nästa steg att det ska serveras halal-mat, med motiveringen att muslimer måste äta halal, men svenska elever INTE måste äta haram-mat. Så i vanlig ordning kryper vi för dem.

Eller fira jullov och sommarlov, inga avslutningar i kyrkan. Än en gång inget krav från regeringen, men de blir inte direkt ledsna när rektorerna ute i landet väljer att ha avslutning i gymnastiksalen och INTE sjunga "rasistiska visor" som nationalsången och liknande. Du kan snart se att de andra myterna inte stämmer heller om du kollar lite.

Sen är du välkommen in i partiet (SD) om du vill vara med och jobba för att verkligen få väck dessa "myter".
19 people gillar det här.

hd1200 2 timmar sedan som svar till Max Payne
Hey Max ! Jag hoppas du förstod ironin i mitt inlägg :) Sen vill jag tacka för inbjudan till SD Jag har tänkt på att aktivt medverka i SD . Kolla min twitter : kungtobbe
3 people gillar det här.

Max Payne Moderator Top 10 2 timmar sedan som svar till hd1200
Sorry, jag gjorde samma misstag som en annan gjorde angående min kommentar. Sådant händer.

hd1200 2 timmar sedan som svar till Max Payne
jepps :)

Max Payne Moderator Top 10 4 timmar sedan
Islam har alltid haft för mål att ta över världen. De har bara bytt taktik. Förut försökte de med regelrätta krig, nu infiltrerar de istället. Infiltrerar, förökar och kräver. Tär på välfärden (så det blir mer likt som landet var på profetens tid). Och eftersom vi är så civiliserade och toleranta står vi där och gör - ingenting! Vi tar emot dem, vi ger efter, vi låter dem få vad de vill ha. Snart nog är de så många att de nöjer sig inte med att kräva, de tar helt sonika över och gör vad de vill.

Visserligen gör de det redan nu, med sina "sharia-kontrollerade-zoner", men det kommer snart att bli mycket mer öppet. Nej, ut med islam ur väst, och låt alla sanna muslimer som inte kan leva utan islam få följa med.
43 people gillar det här.

Knut_Zweistein 1 timme sedan som svar till Max Payne
Våra politiker vaknar först när de upptäcker att de själva inte längre står på valbar plats utan har ersatts av någon i det multikulturella kollektivet och personer i detta kollektiv röstar hellre på sina egna trosfränder än på några andra.
Så har skett i Oslo för Arbeiderpartiet där norrmännen numera är i minoritet så de är nu inte alls nöjda och önskar därför ändra sina demokratiska val....
Vad skall man säga?

"Leading Labour Party politicians in Oslo believe voters have too much influence in the city and are calling for changes to the country's election laws after immigrant candidates snagged eleven of the party’s 20 seats on the City Council."
http://www.thelocal.no/page/vi...
4 people gillar det här.

tornseglaren 1 timme sedan som svar till Knut_Zweistein
Man kan knappt tro sina ögon när man läser artikeln. Chockad blir man också över att en av kommentarerna har fått stå kvar....

foilhats 4 timmar sedan
Haha ja det kommer inte finnas en ända frisk sund människa kvar som kan arbeta och försörja skäggmupparna så i och för sig finns det en ironi med det hela. What what I gotta work now? Kanske vi nativa Européer kan leva som fridlysta i reservat, troligt vis inte eftersom de verkställande här i fokus är rasister,Araberna vill inte konvertera oss,de vill mörda oss, Hebréerna, och alla andra som inte är Araber. Jag önskar bara jag kunnat se dessa vänsterfascisters ögon när deras allierade skäggmuppar kallblodigt mördar dem som de verktyg de var.
12 people gillar det här.

griffin11 1 timme sedan som svar till foilhats
Har försökt få en och annan vänstertomte att förstå att söka information om det faktum att när mussloiderna väl kommit dit dom vill, kommer även deras handgångna knuffas över stupet. Det sjunker inte in, men det kommer det...

Hoppalez 4 timmar sedan
Medelsvensson kommer inte att vakna förrän dom stänger systembolaget...
65 people gillar det här.

Herbert1 35 minuter sedan som svar till Hoppalez
http://www.regeringen.se/sb/d/...

Ser bara hur fint de har skrivit här om det vi varnar om..
Klart att Svesson fortsätter sova då vakten är med på planen...


Roland X 4 timmar sedan
Hemskt.
2 people gillar det här.

solnasol 4 timmar sedan
regeringen.se/tolerans är en sida som med lögner försöker att bagatellisera en total havererad invandringspolitik med samma argument som använts i årtionden men för länge sen fallit platt. Detta måste vara den ultimata lögnen från en styrande som helt tappat konceptet. Exempel
Myt 12: Om man ifrågasätter invandrings- och integrationspolitiken så blir man stämplad som rasist.




Få frågor debatteras så ofta och så livligt som
integrations- och migrationspolitik. Politiska debatter kan ibland hetta
till rejält. Den som argumenterar med hjälp av rasistiska och
främlingsfientliga myter möter ofta starka, berättigade motreaktioner.
2 people gillar det här.

jon79 5 timmar sedan
Det är lugnt. Enligt Ullenhag och SCB så kommer bara 16.5% vara av icke-svenskt ursprung om 40 år...... Erik Ullenhag motiverar det så här: "I grunden bygger myten på en tanke om att personer med utländsk bakgrund aldrig kan bli svenskar."

http://www.dn.se/debatt/mytern...
2 people gillar det här.

Erikdenhelige 20 minuter sedan som svar till jon79
Är inte poängen med SD:s begrepp "öppen svenskhet" just att man kan bli svensk genom att integrera sig. Det är rimligt att tro att en relativt hög andel trots allt gör detta. Speciellt de som kommer till mindre orter och lär sig ordentlig svenska.

FranzJosefStrauss 4 timmar sedan som svar till jon79
Om Ullenhag hade brytt sig om sanningen så hade han ju kunnat se hur pass välintegrerade muslimerna i Storbritannien och Frankrike är. De började komma på 30-talet och lever än i dag i sina egna parallellsamhällen. Jämför detta med t.ex. polacker och andra östeuropeer som flydde kommunismen under senare hälften av 40-talet. De är integrerade.
5 people gillar det här.

Knut_Zweistein 5 timmar sedan
Nu börjar ett rent propagandakrig från regeringens sida. Direkt riktat mot SD och skulle jag tro AP.
Man värjer sig inte ens för att i sin oärliga och rent ut smutsiga propaganda utnyttja den tragiska händelsen i Norge. Jag har bara ett ord - oanständigt.

Man lanserar nu en ny hemsida för att som man påstår, slå hål på "Vanliga nätmyter om invandrare och minoriteter"

Så här börjar man:
"Den oerhörda tragedi som drabbade vårt broderland Norge den 22 juli måste ge oss ny kraft att arbeta för öppenhet och tolerans i våra samhällen, samtidigt som varje form av extremism måste motverkas".
- Statsminister Fredrik Reinfeldt i regeringsförklaringen 2011."
http://www.regeringen.se/sb/d/...

Vore lysande om om AP kunde slå hål på regeringens PK-myter om den lyckade invandringen som de tar upp på hemsidan - punkt för punkt.

Regeringen har alltså mage att tala om öppenhet och tolerans i vårt samhälle när man samtidigt inför allt mer övervakning i samhället nu senast med förslag att utvidga FRA.
Man har även satt hela statspropagandaapparaten att förfölja oliktänkande som är kritiska till den nu förda migrationspolitiken och till EU. Att kalla detta samhälle som även utmärker sig allt mer av att folk blir knivskurna, misshandlade och rånade, det begås våldtäkter, hot, skjutningar numera även på öppen gata, allt fler ghetton uppstår, sämre skolresultat, nedskärningar för gamla och sjuka mm som ett öppet och tolerant samhälle är ett direkt hån mot en hårt arbetande befolkningen som finansierar hela detta migrationsfiasko!.
15 people gillar det här.

tornseglaren 3 timmar sedan som svar till Knut_Zweistein
Börjar ana en stor oro för att SD och alternativa media fått för stort inflytande, vilket i och för sig är positivt. Sanningen kommer att segra, förr eller senare.
9 people gillar det här.

Sture_Stark 5 timmar sedan som svar till Knut_Zweistein
Jo, regeringen.se/TOLERANS. Var är toleransen mot Svenskarna?
6 people gillar det här.

Eric Schneboll 6 timmar sedan
Ingenting är någonsin konstant, allt mindre demografier. Detta låter mer som alarmistpropaganda. Må mycket riktigt bygga på sund information, men slutsatsen är att ta i och grundlös då den endast bygger på att trender är konstanta.

Dessutom är källan en Israelisk källa, vad det nu säger olika folk är upp till dem. Men jag kan ju med godan ro påpeka att Israeler och Muslimer inte är särskilt nära varann.
1 person gillar det här.

Reactions

SusanneLehmus 1 timme sedan
From twitter
RT @Mittswe: Vem behöver konspirationsteorier när verkligheten är här? http://t.co/yRF8iZWu #svpol
Mittswe 2 timmar sedan
From twitter
Vem behöver konspirationsteorier när verkligheten är här? http://t.co/yRF8iZWu #svpol
memohitch 4 timmar sedan
From twitter
#Nyheter Vem behöver konspirationsteorier när verkligheten är här? http://t.co/o2O4xaPa #svpol #eu
olofpalmskrutt 8 timmar sedan
From twitter One more retweet from KasperSekiyama
RT @Avpixlat: Vem behöver konspirationsteorier när verkligheten är här?: http://t.co/4Iv9yGUB #svpol #svpbs

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: